יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
מפרום תפוחי אדמה הכי טעים
ראשי » בשר » מפרום תפוחי אדמה הכי טעים

מפרום תפוחי אדמה הכי טעים

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 25 באוקטובר 2017 10 תגובות

מפרום תפוחי אדמה שאני מכינה בדרך כלל ביום שישי בצהריים. אמנם דורש מעט עבודה אבל התוצאה לגמרי שווה וטעימה ואם תכינו ליד מטבוחה וחצילים זה יהיה מושלם

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מפרום תפוחי אדמה הכי טעים

 

ימי שישי אצלנו בבית היו חגיגה שלמה כשהילדים היו קטנים יותר וכולם היו בבית. הייתי מכינה מיליון וחצי מאכלים לשישי בצהריים כך שאין מצב לפספוסים – שניצלים הורסים, קציצות תפוחי אדמה מטריפות, חומוס מבושל מדהים, כרובית מטוגנת הכי טעימה, זיתים מבושלים חריפים מושלמים, לחמניות ביתיות ועוד. נכון שזה די היה בא על חשבון ארוחת הערב, כי היינו שבעים מהצהריים אבל לא היינו מוותרים על ארוחת שישי, עם קידוש, חלה ביתית ודג מרוקאי – ארוחת שישי כהלכתה. גם היום אני מכינה המון מאכלים לצהריים אבל לא באותן כמויות ולא אותו מגוון כי מה לעשות, אדירוש התחתן ומן הסתם לא גר בבית, חורצ'ק כרגע לומד אז גר עדיין בבית ונוביק, הקטן לפני גיוס אז בוודאי גר בבית. אבללל יש הבדל עצום בין בנים מתבגרים שיכלו לאכול אותי יחד עם המקרר בתקופת גיל הנעורים, לעומת גברים ששומרים על הגזרה ועל תזונה נכונה, עושים ספורט ולכן אוכלים הרבה פחות.

בכל יום חמישי אני קונה מהקצב את הבשרים שאני מתכננת לבשל איתם בשישי. אז כהרגלי, קניתי גם בשר טחון (טרי!) וכשנוביק ראה את הבשר שאל מה אני מתכננת להכין איתו. האמת, שלא באמת תכננתי משהו מיוחד והתכוונתי לזרום בבוקר על משהו טעים שכולם אוהבים. ואז נוביק אמר שבא לו מפרום אבל כזה בלי רוטב, ששמים בחלה עם מטבוחה וחצילים. ואני, רק מחכה שמישהו יבקש ספיישלים אז ברור שהכנתי ואפילו צילמתי את כל השלבים.

כל הסרטונים המלאים של השלבים נמצאים אצלי באינסטגרם.  אז אם בא לכם להציץ אלי למטבח און ליין – זה קורה שם.

הפרופיל שלי באינסטגרם – yehudit_aviv 

המפרום אמנם  דורש קצת עבודה ומיומנות בחיתוך תפוחי האדמה שצריך לפרוס אותם דק כמו נייר, אבל  ברגע שקולטים את הרעיון וזה כמובן רק עניין של פרקטיקה, זה הכי טעים ושווה. אנחנו אוהבים לאכול את המפרום כשהוא חם מהטיגון בלי רוטב, בתוך חלה או לחמנייה ביתית עם מטבוחה וסלט חצילים או חצילים מטוגנים. את מה שנשאר אני שומרת במקרר והוא בהחלט טעים בכריך גם כשהוא קר. אפשר להקפיא את המפרום אחרי הטיגון אבל אז אי אפשר לאכול אותו "יבש" אלא חייב לבשל אותו ברוטב. בתוך תבשיל או מרק של קוסקוס זה טעים ביותר. מומלץ ובעיני הכי טעים לפרוס את תפוחי האדמה מאוד מאוד דק, אחרת הוא לא מתרכך בטיגון כמו שצריך והרבה פחות טעים לטעמי. הטיגון חייב להיות בשמן עמוק, כך שכמעט כל המפרום שוחה לו בתוך השמן (לא אמרתי דיאטטי :)) וטיגון די ארוך- כמעט רבע שעה כל צד.

מפרום תפוחי אדמה הכי טעים

חומרים להמון מפרום

  • 5-6 תפוחי אדמה בינוניים
  • חצי קילו בשר טחון טרי
  • 250 גרם חזה עוף או הודו טחון
  • 2 בצלים
  • 3 שיני שום
  • 2 פרוסות חלה או לחם לבן שהושרה במים ונסחט
  • 1/2 חבילה פטרוזיליה
  • 1/2 חבילה כוסברה
  • ½ כפית בהרט לקציצות
  • ½ כפית קינמון
  • מלח
  • ½ כפית פלפל שחור
  • ¼ כפית כורכום

לטיגון

  • 3 ביצים
  • 1/2 כפית פפריקה
  • 1/4 כפית מלח
  • 1/4 כפית פלפל שחור
  • כף רסק עגבניות
  • קמח לטבילת תפוחי האדמה.
  • שמן בגובה בינוני (כזה שתפוחי האדמה שוחים בתוכו 3/4 גובה)
אופן הכנה
  1. שמים במעבד מזון את הבצל, הלחם, השום, הפטרוזיליה והכוסברה וטוחנים יחד.
  2. מערבבים יחד עם הבשר וחזה העוף.
  3. מוסיפים תבלינים ולשים עם הידיים היטב את הבשר כמה דקות.
  4. שמים במקרר שעה להתייצבות.
  5. קולפים את תפוחי האדמה ופורסים לפרוסות דקות מאוד,  לא חותכים עד הסוף אלא משאירים את תפוח האדמה מחובר בקצה.
  6. ממלאים את פרוסות תפוחי האדמה בבשר.
  7. מכינים צלחת עם ביצים מתובלות בפפריקה, מלח, פלפל שחור ורסק עגבניות.
  8. טובלים את תפוח האדמה הממולא בקמח מכל הכיוונים,מנערים שאריות קמח מיותרות, טובלים בביצים ומטגנים על אש נמוכה  עד שתפוח האדמה משחים ורך לגמרי (לבדוק עם מזלג או שיפוד).
  9. בשלב הזה הכי טעים זה לשים בתוך חלה טרייה או לחמנייה ביתית ולהתענג. את מה שנשאר שומרים במקרר ואוכלים במהלך השבוע (זה נשאר טעים מאוד במקרר) או מקפיאים ומוסיפים לתבשיל או מרק ירקות ומניחים על קוסקוס.
Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • המבורגר ביתי - המדריך השלם להמבורגר מושלם
    המבורגר ביתי - המדריך השלם להמבורגר מושלם
  • תפוחי אדמה ממולאים דג מרוקאי פיקנטי
    תפוחי אדמה ממולאים דג מרוקאי פיקנטי
  • סלט תפוחי אדמה ודג מפורק ברוטב איולי
    סלט תפוחי אדמה ודג מפורק ברוטב איולי
  • חלה לשבת קלועה מ - 7 רצועות
    חלה לשבת קלועה מ - 7 רצועות
ממולאים מפרום תפוחי אדמה

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

10 תגובות

  1. לביאה מעוז הגב 17 באפריל 2020 בשעה 7:52

    האם אפשר לוותר על העוף הטחון ?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 17 באפריל 2020 בשעה 8:01

      אפשר. אני אוהבת כי זה תורם למרקם מעולה

  2. לימור רובין הגב 2 באוגוסט 2018 בשעה 22:34

    אני נשואה לטריפולטאי ולכן מכירה את המטבח של המפרום …

    סוף כל סוף אני רואה מפרום כמו שצריך להיות תפו"א דק ולא עבה כמו שהרבה עושים

    אבל אני שמה לב שאת רק מטגנת ?

    לאחר הטיגון אני מרפדת סיר בגזור וסלרי מסדרת מעליהן את המפרום

    בקעה נפרדת מכינה רוטב מרסק מיים ותבלנים שופכת על הכל שיכסה מעט נותנת רתיחה ואח"כ על אש קטנה

    טיפ קטן להוסיף לבשר כוסברא ולרוטב סלרי וזה מקפיץ

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 4 באוגוסט 2018 בשעה 0:47

      תודה לימור. כן אני רק מטגנת כי אני לא אוהבת ברוטב. אבלל יש פה בבלוג מתכון למפרום ששמים ברוטב של מרק קוסקוס

  3. סימה הגב 3 בנובמבר 2017 בשעה 7:59

    היי ..מתחשק לח להכין..רק לא צריך ביצה לתערובת הבשר? תודה . ונהנית מהבלוג.

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 3 בנובמבר 2017 בשעה 16:55

      היי סימה. אין צורך בביצה

  4. חדוה הגב 30 באוקטובר 2017 בשעה 8:31

    בוקר טוב,

    ראיתי סרטון שאת מראה איך לחתוך את תפ"א ושמתי לב שיש לך סכין טובה מאוד שחותכת בקלות,

    אשמח שתייעצי לי על סכין טובה למטבח.

    תודה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 30 באוקטובר 2017 בשעה 19:24

      היי. יש לי המון סכינים אבל זו הכי טובה בעיני. קניתי בלובלינסקי בתל אביב. יש להם עכשיו מבצע 1+1 באתר.
      הנה לינק לאתר: http://www.lublinsky.co.il/

  5. שרה הגב 26 באוקטובר 2017 בשעה 9:05

    תפוחי האדמה לא מתקלקלים במקפיא?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 27 באוקטובר 2017 בשעה 8:32

      כשהם חתוכים דק אז זה נשאר טעיםםםם ממש

השארת תגובה

ביטול

שלום שלום וברוכים הבאים 🙂 איזה כייף שאתם פה. שמי יהודית אבל החברים שלי קוראים לי ג'ודי. בשנת 2011, באופן אקראי לחלוטין התחלתי לכתוב בלוג באתר "תפוז" שאירח כותבים/בלוגרים באתר שלו.......... להמשך קריאה

אביב תיקונים והתקנות - כל סוגי התיקונים לבית ולעסק עם שרות מושלם ואחריות

למעבר לדף העסקי לחצו כאן

050-3221145 - גידי

📌 צביעה איכותית ונקיה.
📌 כל התיקונים לבית ברמה גבוהה.
📌 שיפוץ אמבטיה/מקלחת.
📌 מכירה והתקנת פרקטים.
📌 דלתות פנים ודלתות כניסה.
📌 מנעולן מוסמך.
📌התקנת אביזרי אמבטיה.
📌תליית וילונות.
📌תליית טלויזיות.
📌תליית מדפים.
📌תליית מראות.
📌תליית תמונות.
📌טיפול ותיקון דוד שמש.
📌החלפת שקעים ומפסקים.
📌הרכבת גופי תאורה.
📌תיקון תריסים.
📌החלפת רשתות.
📌החלפת כל סוגי הברזים.

הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!




פרגנו לי בלייק
חפשו פה מתכון ספציפי
כל המתכונים לפי קטגוריות



בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
הלוחשת לאוכל גם באינסטגרם

yehudit_aviv

יהודית אביב הלוחשת לאוכל
כשמתחשק לי עוגיות שוקולד צ׳ כשמתחשק לי עוגיות שוקולד צ׳יפס ולא בא לי לחכות שעותתת שההצק יתקרר🙈
אזזזז  חמש דקות הכנה, בלי מיקסר ובלי המתנה… רבע שעה אפייה וזהווו 
עוגיות מושלמות בכלום זמן
 המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל עוגיות שוקולד ונוטלה קלות לככנה הלוחשת לאוכל
.
.
.
#chocolate #chocolatechipcookies #chocolatelab #chocolates #שוקולד #שוקולדציפס #שוקולדים #שוקולדחלב #עוגיותשוקולדציפס #עוגיותשוקולדציפס🍪
מתבקש מרק אבל אני תמיד מעדיפה מתוקים אז מתחממת לי עם הרוגעלך הכי טעימים שתכינו אי פעם

המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל רוגעלך הלוחשת לאוכל ותכף שמה לינק בסטורי
.
.
.
#chocolate
#chocolatecake
#רוגעלך
#רוגלך
אם לא יצא לכם עדיין להכין מר אם לא יצא לכם עדיין להכין מרק תפוחי אדמה, אתם חייבים. הוא קטיפתי וטעיםםם
המתכון בבלוג, תכתבו בגוגל מרק תפוחי אדמה הלוחשת לאוכל
.
.
#potato
#soup
#potatpsoup
#israelinstagram
#ontheblog
#lovesoup
#lovepotato
תעשו טובה לעצמכם ולכו להכין תעשו טובה לעצמכם ולכו להכין עכשיו בצק מקדים לחלה. מחר בבוקר תיכנסו לבלוג שלי תכתבו בגוגל חלה לשבת עם בצק מקדים הלוחשת לאוכל. יעלו כמה וכמה מתכונים וכולם מעולים. תכינו ותבינו את ההבדלים בין חלה רגילה לחלה עם בצק מקדים.

כדי להקל עליכם אני שמה לכם פה את המתכון לבצק המקדים שלוקח חצי דקה להכין אותו. 
תערבבו יחד קמח, שמרים ומים לפי הכמויות למטה, תכסו ותשאירו כל הלילה על השייש. מחר תמשיכו לפי המתכון מהבלוג. 
תהנו❤️❤️
1.5 כוסות קמח
1/4 כפית שמרים יבשים
3/4 עד 1  כוס מים

נ. ב. שמה לכם לינק לחלות בסטורי, תבואו
.
.
.
#hallabread
#halla
#bread
#חלהלשבת
#חלה
#שבת
#שבתשלום
כמה דקות קטנות ויש עוגת תפוחים הכי קלה והכי טעימה.
כל מה שצריך זה קערה ותבנית.
שטרוייזל מלמטה, תפוחים במרכז ושטרוייזל מלמעלה וזהו! לתנור.
תכינו קצפת או שמנת חמוצה או גלידת וניל ואתם מסודרים
המתכון עכשיו בבלוג. תכתבו בגוגל עוגת תפוחים מדהימה קלה להכנה הלוחשת לאוכל
.
.
.
#applestart
#applecakes
#apples
#tart
#cakesofinstagram
#cake
#israelinstagram
#ontheblog
#cakeslovers
#cakecakecake
הכנתי מלאווח היסטרי, לא נכין ממנו זיוה??
חפשו בהיילייטס או בבלוג את המתכון למלאווח, תוציאו מהמקרר את כל הגבינות הטעימות שיש לכם, תערבבו עם הרבה תרד בייבי טרי (אין צורך לחלוט), שימו מלח, פלפל שחור וקורט אגוז מוסקט ותמלאו את המלאווח ותגחגלו לרולדה.
תמרחו ביצה ותפזרו שומשום
אפייה: 160 מעלות בערך 45 דקות, עד שמקבלים צבע שחום יפה

זהו!!!

.
.
.#מלאווח
#מלאווחאדיר
#מאפים
#yamanfoods
#melawach
#בצקים
#בצקעלים
#cheese
#גבינהבולגרית
#
בצק שמרים פטנט, אחד הטובים ש בצק שמרים פטנט, אחד הטובים שאני מכינה כבר מיליון שנים. את הבצק עצמו לא מתפיחים אלא רק את המאפים המוכנים והבצק עובר קיפולים עם חמאה. הפעם מילאתי בגבינה אבל אפשר עם תפוחים, פרג, שוקולד וכל מלית שאתם אוהבים.
המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל בצק שמרים מדופף הלוחשת לאוכל
.
.
.
#cheesecakes
#cheeselover
#cheesecakefactory
#cakesofinstagram
#cakes
#israelinstagram
#ontheblog
#lovetocook
#instegram_israel
#cheeseboard
לאאא אל תכינו!! אתם לא תצליחו לעצור בראשונה וגם לא בשנייה, אז פשוט אל תכינו 🙈
מי שבכל זאת רוצה להתפרע🤣🤣 המתכון בבלוג ותכף שמה לינק בהיילייטס ובסטורי
.
.
.
#chocolatecookies
#chocolate
#cookies
#chocolover
#ontheblog
#onthetable
#israelinstagram
#lovecookies
#cookieslover
#cookieslovers
הכרוביות בשיא הטריות והטעם הכרוביות בשיא הטריות והטעם שלהן ואני מכורה 🙈 אז דבר ראשון תשמרו את הפוסט כדי שתוכלו תמיד להיזכר שהוא קיים ולהכין אותו😉

אם תתחילו עכשיו, עוד חצי שעה תהיה תבנית היסטרית של כרובית וטחינה כתוספת לעיקרית או כעיקרית בעצמה
.
.
המתכון בשיתוף טחינת טורקיז המעולה ותכף מעלה קישור לסטורי
@turkiz_tahini
.
.
. #tahini
#israelinstagram
#ontheblog
#onthetable
#inmyblog
#lovetahini
#veganfoodshare
#veganfood
#vegansalads
#veganlife
#califlower
#vegetables
#vegetablesreceipes
#vegetablegardening
לתמונות נוספות לחצו פה בואו לעקוב אחריי באינסטגרם
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס