
אני לא מכירה אנשים שלא אוהבים, שלא לומר מכורים לבצקים ולמאפים טובים. התימנים מצטיינים במאפים הטעימים שלהם והם כבר מזמן הפכו לבני בית כמעט בכל בית בישראל ובצדק. אין בית כמעט שלא אוכלים בו ג'חנון בשבת בבוקר או קובנה טעימה. שנים שאני מכינה ג'חנון, סאלוף וקובנה בבית והגיע הזמן להעביר את הידע גם בסדנאות.
מה כוללת הסדנא?
- קבלת פנים עם כיבוד, קפה ושתייה
- הכנת בצק לסאלוף – פיתות תימניות שנאפות בסיר גריל
- התנסות מעשית בפתיחה וגלגול של ג'חנון
- התנסות מעשית בהכנת קובנה אישית
- נקנח בזלבייה שאני אטגן – זלבייה זה בצק מטוגן שאפשר לטבול בסירופ סוכר או לאכול עם עגבניות וסחוג
כל משתתף יקבל הביתה את הסיר עם הקובנה האישית שלו. כל המאפים שיוכנו בסדנה יחולקו בין המשתתפים כך שגם האהובים שלכם יוכלו לטעום ממעשי ידיכם.
משך הסדנה כ – 4 שעות
מחיר הסדנה למשתתף: 430 ש"ח
התשלום יתבצע מראש בביט או בהעברה בנקאית.
מדיניות ביטולים
- עד 7 ימי עסקים לפני מועד הסדנה – ניתן לבטל השתתפות ולקבל החזר כספי.
- פחות מ- 7 ימי עסקים ועד 3 ימי עסקים לפני מועד הסדנה – לא ניתן לבטל השתתפות אלא לדחות מימוש לתאריך אחר. *ניתן לדחות/לשנות תאריך השתתפות פעם אחת בלבד.
- 3 ימי עסקים ופחות טרם מועד הסדנה – לא ניתן לבטל או לדחות והלקוח יחויב בדמי השתתפות מלאים בסדנה, אף אם לא השתתף בה.
- ניתן להעביר שובר ההשתתפות לאדם אחר בכל זמן ללא חיוב.