
תראו לי מישהו שלא אוהב קובות. מעטפת דקה של סולת או גרישה ובשר טחון או מפורק מלא בטעמים בתוכה. המרק חמצמץ ולפי המסורת מגישים אותו עם אורז אם כי לי זה יותר מידי ואני אוכלת אותו כמרק.
מה כוללת הסדנא?
- קובה סלק אדום
- קובה חמוסטה (סלק ירוק)
- קובה דלעת
- קובה בורגול מטוגנת
קצת יותר מפורט
- קבלת פנים עם כיבוד קל
- הכנת מליות לקובות
- הכנת בצק לקובות
- הכנה מעשית של המרקים ומילוי הקובות
- הדגמת עוגת קובה
תאריך: יום שני– 22/2/22 בשעה 17:00
משך הסדנה כ – 4 שעות
מחיר הסדנה למשתתף: 430 ש"ח
התשלום יתבצע מראש בביט או בהעברה בנקאית.
מדיניות ביטולים
- עד 7 ימי עסקים לפני מועד הסדנה – ניתן לבטל השתתפות ולקבל החזר כספי.
- פחות מ- 7 ימי עסקים ועד 3 ימי עסקים לפני מועד הסדנה – לא ניתן לבטל השתתפות אלא לדחות מימוש לתאריך אחר. *ניתן לדחות/לשנות תאריך השתתפות פעם אחת בלבד.
- 3 ימי עסקים ופחות טרם מועד הסדנה – לא ניתן לבטל או לדחות והלקוח יחויב בדמי השתתפות מלאים בסדנה, אף אם לא השתתף בה.
- ניתן להעביר שובר ההשתתפות לאדם אחר בכל זמן ללא חיוב.