יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
עוגת גבינה לימונית חלומית
ראשי » ללא גלוטן » עוגת גבינה לימונית חלומית

עוגת גבינה לימונית חלומית

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 12 בנובמבר 2015 28 תגובות
בלי סינונים ובלי הקצפות….מערבבים ואופים! כל הכללים שחלים על עוגות גבינה אפויות כדי שלא יצנחו לא חלות על העוגה הזו. יוצאת בדיוק באותו גובה שנכנסה לתנור. אחת מעוגות הגבינה הכי טובות שהכנתי (אני יודעת שאני אומרת את זה כמעט על כל עוגת גבינה שאני מכינה 🙂 :)) אבל באמת, השילוב של גבינה ולימון בעיני הוא מנצח והפעם העוגה קיבלה חיזוק לימוני נוסף שהעניק לה נימוחות מיוחדת, מרקם מוסי מדהים והטעם…אלוהי!
במתכון יש גם גבינת שמנת….בסוף המתכון של העוגה תקבלו בונוס – מתכון להכנת גבינת שמנת ביתית (גם בטעמים).  הקלות והפשטות שבהכנה……ממש אי אפשר לקרוא לזה מתכון והטעם- יותר טעים מכל גבינת שמנת שתקנו שלא לדבר על המחיר שהוא זול בחצי מגבינת שמנת קנויה. זהו, מספיק דיבורים…לעבודה

עוגת גבינה לימונית חלומית

מצרכים לתבנית אפייה בקוטר 26 ס"מ
  • 1 ק"ג גבינה לבנה 9% שומן
  • 250 גרם גבינת שמנת
  • 1 גביע יוגורט 3% שומן
  • 3 ביצים גדולות
  • 5 כפות אינסטנט פודינג וניל
  • 5 כפות קורנפלור
  • 1 וחצי כוסות סוכר
  • 1/2 כוס מחית לימון קפואה להכנת לימונדה (כמו פריגת למשל. אני קונה בסופר יוחננוף מיכל של ליטר (למי שגר באזור השפלה).
  • גרידת לימון מלימון שלם.
  • 100 גרם שוקולד לבן מומס (במיקרוגל).
לציפוי העוגה: 2 גביעים שמנת חמוצה 15% שומן + 4-5 כפות סוכר – לערבב יחד.
לקישוט: קליפות לימון מקורמלות.
 
אופן הכנה
  1. לחמם תנור לחום של 160 מעלות ולהניח בתחתית התנור כלי עם מים רותחים.
  2. בקערה גדולה לערבב יחד בעזרת מטרפה ידנית את כל החומרים מלבד השוקולד הלבן המומס.
  3. להעביר  3 כפות מתערובת הגבינה לתערובת השוקולד המומס ולערבב היטב לאחידות(השוואת מרקמים).
  4. להחזיר את תערובת השוקולד  לתערובת הגבינה ולערבב היטב.
  5. למזוג לתבנית מספר 26 ולאפות בין שעה ורבע לשעה וחצי עד שהעוגה יציבה לחלוטין (היא נשארת לבנה ורק בקצוות מעט משחימה).
  6. להוציא מהתנור ולמרוח בעדינות את תערובת השמנת החמוצה- כף אחר כף. ליישר ולהכניס לתנור לעוד 10 דקות.
  7. להוציא מהתנור, לצנן ולשים לילה במקרר. לקשט בקליפות לימון מקורמלות ולהתענג.
                                                   קליפות לימון מקורמלות
 
  • לשטוף היטב 3 לימונים. בעזרת קולפן לקלוף את הקליפה הכי דק שאפשר ובלי החלק הלבן שהוא מריר.
  • בעזרת סכין חדה לחתוך את הלימון לרצועות דקיקות.
  • להרתיח את הקליפות ולזרוק את המים 3 פעמים (להוצאת המרירות). לוודא שהקליפות רכות. אם לא התרככו מספיק אחרי 3 פעמים לבשל עד לריכוך.
  • במחבת טפלון להמיס 6-7 כפות סוכר +כף מים לקרמל זהוב.
  • להוסיף את קליפות הלימון ולערבב עם כף עץ  2-3 דקות עד שכל הקליפה עטופה בקרמל  ומקבלת צבע ענברי מבריק.
  • לצנן ולקשט את העוגה.
גבינת שמנת ביתית – יוצאת כמות של בערך 600-700 גרם
  • 2 גביעי שמנת חמוצה גדולים (1 ק"ג סה"כ).
  • מעט מלח (לשים לפי הטעם).
  • חיתול או בד כותנה נקי
  • מסננת פלסטיק
  • כלי לקליטת הנוזלים (לא תאמינו כמה נוזלים יש בשמנת).
אופן הכנה
  1. לערבב יחד שמנת ומלח.
  2. להניח מסננת (פלסטיק) מעל כלי לקליטת הנוזלים.
  3. להניח על המסננת את בד החיתול ולהעביר אליו את השמנת.
  4. לסגור את החיתול (לא לנסות לסחוט אותו בשלב זה) ולהניח במקרר ל- 24 שעות. מידי פעם לשפוך את הנוזלים שהצטברו בכלי. אחרי 24 שעות לסחוט היטב את הגבינה בעזרת החיתול ולהעביר לכלי.
  5. אפשר לחלק את הגבינה ולהכין גבינה בטעמים או להשאיר אותה טבעית. לעוגת גבינה צריך גבינה בטעם טבעי.
לגבינת שמנת בטעמים
  • לגבינת זיתים- להוסיף זיתים קצוצים דק דק.
  • לגבינה בטעם בצל – להוסיף בצל ירוק קצוץ דק דק.
  • לגבינה פיקנטית- להוסיף מעט פפריקה חריפה.
  • לגבינה בטעם שום- להוסיף שום כתוש.
  • לגבינת אגוזים- לקצוץ דק דק אגוזי מלך ולהוסיף (בעיני אחת הטעימות).
  • לגבינה ירקרקה- להוסיף אבוקדו בשל.

 

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • חלה לשבת קלועה מ - 7 רצועות
    חלה לשבת קלועה מ - 7 רצועות
  • עוגת גבינה קרה עם פחזניות וניל - פטל
    עוגת גבינה קרה עם פחזניות וניל - פטל
  • עוגת גבינה אפויה נימוחה
    עוגת גבינה אפויה נימוחה
  • עוגת גבינה אפויה נימוחה מושלמת
    עוגת גבינה אפויה נימוחה מושלמת
גבינה לימון עוגות גבינה עוגת גבינה לימונית שוקולד לבן

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

28 תגובות

  1. אושרה הגב 22 בדצמבר 2019 בשעה 8:12

    הכנתי את העוגה בדיוק לפי המרכיבים והשלבים, היא יצאה כבדה מאד ולא טעימה. זרקתי אותה כמעט בשלמות לפח. יותר מידי גבינה, שמנת, יוגורט, שוקולד לבן, בלי להקציף את הביצים. לא מוצלחת.

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 22 בדצמבר 2019 בשעה 12:02

      היי אושרה,

      היא טעימה מאוד לטעמי, אוורירית ורכה. אין לי מושג מה עשית לא נכון אבל הייתי ממליצה שתבדקי. המון אנשים הכינו והיו מרוצים וזה המבחן של העוגות בסופו של דבר. לפעמים יש מישהו שלא מצליח לו מאיזו שהיא סיבה…קורה אבל זה לא אומר שהעוגה לא טובה.

  2. דליה הגב 29 ביוני 2019 בשעה 19:26

    בהכנת הגבינה מצויין קילו שמנת. זה אומר 4 מיכלים ? כי כל מיכל 250 מ"ל. או שהתכוונת לגבינה?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 29 ביוני 2019 בשעה 20:11

      היי דליה. 1 ק"ג גבינה. זה לא משנה איזה מיכלים תקני ורק שיהיה 1 ק"ג.

  3. איתן הגב 16 במאי 2018 בשעה 19:02

    סליחה, מה הקטע לדחוף שוקולד לבן לעוגות גבינה 'פשוטות' ומהירות הכנה כאילו שזה ישדרג אותן?
    אחד השווקולדים הנוראיים שיש.. וזה בכלל לא שוקולד!
    אנסה אחת בלי, מקסימום, אוותר

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 16 במאי 2018 בשעה 19:40

      זה עניין של טעם. אין בעייה להכין בלי

  4. יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 12 באוקטובר 2016 בשעה 16:56

    היי מושיק. יש גם מיכלים של חצי קילו.

  5. יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 12 באוקטובר 2016 בשעה 16:56

    היי מושיק. יש גם מיכלים של חצי קילו.

  6. מושיק הגב 12 באוקטובר 2016 בשעה 11:10

    היי
    שאלונת – להכנת גבינת השמנת רשמת שיש צורך בשמנת חמוצה (2 מיכלים שנותנים 1 ק"ג). השמנת החמוצה שאני מכיר מגיעה במיכלים של 250 מ"ל. האם התכוונת באמת לשמנת חמוצה או לגבינה לבנה?
    תודה מראש
    מושיק

  7. יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 10 ביוני 2016 בשעה 9:42

    במקרה הזה אין במקום. זה הטעם והמרקם של העוגה

  8. לירון משה הגב 10 ביוני 2016 בשעה 5:12

    היי
    העוגה מעניינת מאוד , אני רוצה להכין אותה עכשיו ואין לי תרכיז לימון פריגת , מה אפשר להכין במקום?

  9. יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 2 ביוני 2016 בשעה 4:07

    בשמחה ובהצלחה

  10. מזל טרי הגב 1 ביוני 2016 בשעה 20:02

    תודה רבה על ההתייחסות… אנסה ואעדכן

  11. יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 1 ביוני 2016 בשעה 4:05

    אין לי מושג. תטעמי את המחית ותרגישי עדנכמה הנענע דומיננטית…זה מתערבב עם עוד חומרים ולכן אולי לא יורגש.

  12. מזל טרי הגב 31 במאי 2016 בשעה 22:09

    בעלי קנה בטעות מחית לימונענע במקום לימון.עד כמה זה ישפיע על הטעם?

  13. יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 31 במאי 2016 בשעה 11:37

    לא הייצי שמה ביסקוויטים של מן בעוגה שהשקעתי בה חומרים איכותיים. עם כל הכבוד מן נכנסים אליי הביתה. לא טעימים

  14. יעקב פוטרמן Yaacov Putterman הגב 31 במאי 2016 בשעה 10:24

    יש גם ביסקווים בטעם לימון של חברת מן. אולי שווה לנסות אם רוצים להגדיל את אפקט ה"לימוניות" של העוגה

  15. יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 31 במאי 2016 בשעה 9:50

    אפשר בהחלט. לא יגרע בכלל. להפך

  16. מזל טרי הגב 31 במאי 2016 בשעה 9:36

    היי, האם ניתן/כדאי להוסיף לעוגה תחתית של ביסקוויטים גרוסים עם חמאה? או שזה ייגרע מהעוגה?

  17. יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 1 במאי 2016 בשעה 8:21

    אפשר לוותר וכן יבוא על חשבון הטעם. וגם על קליפות הלימון. זאת עוגה הכי פשוטה בעולם….פשוט עם התוספות היא הןפכת ליותר מפונפנת אבל קלה מאוד להכנה וטעימה בטירוף.השוקולד הלבן מעניק לה נימוחות מיוחדת

  18. אנונימי הגב 1 במאי 2016 בשעה 8:16

    שלום.

    האם יש אפשרות לותר על השוקולד הלבן ? (לחסוך בקלוריות, וכן אני יודע שזה על חשבון הטעם)
    והאם אפשר לותר על קליפות הלימון?

    באופן כללי מחפש עוגת גבינה לימונית, ולבשלן מתחיל כמוני.. אולי פשוט לקחת מתכון יותר פשוט של עוגת גבינה וביסקטוים ולשים תחתית על עוגיות לימון?

  19. אנונימי הגב 14 בנובמבר 2015 בשעה 20:10

    תודה

  20. יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 14 בנובמבר 2015 בשעה 19:27

    היי. לא. עוגות גבינה אפויות משנות את המרקם אחרי הקפאה.לא מומלץ בכלל.

  21. אנונימי הגב 14 בנובמבר 2015 בשעה 19:16

    הי, ניתן להקפיא את העוגה?
    תודה

  22. יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 12 בנובמבר 2015 בשעה 19:52

    היי וויני תודההה רבה על המחמאות החמות!! כייף שאת באה לבקר!
    לגבי גבינת שמנת – ב-11 שקלים (קילו שמנת) יוצא 600-700 גרם גבינה…בהשוואה ל – 200 גרם גבינה שעולה 11 שקלים…….תעשי חשבון. בטח שזול יותר.

  23. Winnie הגב 12 בנובמבר 2015 בשעה 18:59

    אחת מעוגות הגבינה המרשימות שראיתי לאחרונה (וראיתי הרבההההההההההההה!)
    אישית – אני אוהבת מאד את המרקם של עוגת גבינה ללא הקצפה, ובטח שאוהבת את הטעם הלימוני.
    ההוספה של מחית לימון באמת נשמעת מגבינה ומעניינת
    התמונות – מ ע ל פ ו ת !!!

    בקשר להכנת גבינת שמנת – הכנתי כמה פעמים, וזה פשוט כייף. זה לא יוצא יותר זול, אבל מומלץ לכל אחד לנסות, כי כמו שכתבתי – זה כייףףףףףףףףףףףף

  24. יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 12 בנובמבר 2015 בשעה 18:20

    בהחלט מומלצת! תודה

  25. Unknown הגב 12 בנובמבר 2015 בשעה 17:14

    מהממת חייבת לנסות

השארת תגובה

ביטול

שלום שלום וברוכים הבאים 🙂 איזה כייף שאתם פה. שמי יהודית אבל החברים שלי קוראים לי ג'ודי. בשנת 2011, באופן אקראי לחלוטין התחלתי לכתוב בלוג באתר "תפוז" שאירח כותבים/בלוגרים באתר שלו.......... להמשך קריאה

אביב תיקונים והתקנות - כל סוגי התיקונים לבית ולעסק עם שרות מושלם ואחריות

למעבר לדף העסקי לחצו כאן

050-3221145 - גידי

📌 צביעה איכותית ונקיה.
📌 כל התיקונים לבית ברמה גבוהה.
📌 שיפוץ אמבטיה/מקלחת.
📌 מכירה והתקנת פרקטים.
📌 דלתות פנים ודלתות כניסה.
📌 מנעולן מוסמך.
📌התקנת אביזרי אמבטיה.
📌תליית וילונות.
📌תליית טלויזיות.
📌תליית מדפים.
📌תליית מראות.
📌תליית תמונות.
📌טיפול ותיקון דוד שמש.
📌החלפת שקעים ומפסקים.
📌הרכבת גופי תאורה.
📌תיקון תריסים.
📌החלפת רשתות.
📌החלפת כל סוגי הברזים.

הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!




פרגנו לי בלייק
חפשו פה מתכון ספציפי
כל המתכונים לפי קטגוריות



בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
הלוחשת לאוכל גם באינסטגרם

yehudit_aviv

יהודית אביב הלוחשת לאוכל
כשמתחשק לי עוגיות שוקולד צ׳ כשמתחשק לי עוגיות שוקולד צ׳יפס ולא בא לי לחכות שעותתת שההצק יתקרר🙈
אזזזז  חמש דקות הכנה, בלי מיקסר ובלי המתנה… רבע שעה אפייה וזהווו 
עוגיות מושלמות בכלום זמן
 המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל עוגיות שוקולד ונוטלה קלות לככנה הלוחשת לאוכל
.
.
.
#chocolate #chocolatechipcookies #chocolatelab #chocolates #שוקולד #שוקולדציפס #שוקולדים #שוקולדחלב #עוגיותשוקולדציפס #עוגיותשוקולדציפס🍪
מתבקש מרק אבל אני תמיד מעדיפה מתוקים אז מתחממת לי עם הרוגעלך הכי טעימים שתכינו אי פעם

המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל רוגעלך הלוחשת לאוכל ותכף שמה לינק בסטורי
.
.
.
#chocolate
#chocolatecake
#רוגעלך
#רוגלך
אם לא יצא לכם עדיין להכין מר אם לא יצא לכם עדיין להכין מרק תפוחי אדמה, אתם חייבים. הוא קטיפתי וטעיםםם
המתכון בבלוג, תכתבו בגוגל מרק תפוחי אדמה הלוחשת לאוכל
.
.
#potato
#soup
#potatpsoup
#israelinstagram
#ontheblog
#lovesoup
#lovepotato
תעשו טובה לעצמכם ולכו להכין תעשו טובה לעצמכם ולכו להכין עכשיו בצק מקדים לחלה. מחר בבוקר תיכנסו לבלוג שלי תכתבו בגוגל חלה לשבת עם בצק מקדים הלוחשת לאוכל. יעלו כמה וכמה מתכונים וכולם מעולים. תכינו ותבינו את ההבדלים בין חלה רגילה לחלה עם בצק מקדים.

כדי להקל עליכם אני שמה לכם פה את המתכון לבצק המקדים שלוקח חצי דקה להכין אותו. 
תערבבו יחד קמח, שמרים ומים לפי הכמויות למטה, תכסו ותשאירו כל הלילה על השייש. מחר תמשיכו לפי המתכון מהבלוג. 
תהנו❤️❤️
1.5 כוסות קמח
1/4 כפית שמרים יבשים
3/4 עד 1  כוס מים

נ. ב. שמה לכם לינק לחלות בסטורי, תבואו
.
.
.
#hallabread
#halla
#bread
#חלהלשבת
#חלה
#שבת
#שבתשלום
כמה דקות קטנות ויש עוגת תפוחים הכי קלה והכי טעימה.
כל מה שצריך זה קערה ותבנית.
שטרוייזל מלמטה, תפוחים במרכז ושטרוייזל מלמעלה וזהו! לתנור.
תכינו קצפת או שמנת חמוצה או גלידת וניל ואתם מסודרים
המתכון עכשיו בבלוג. תכתבו בגוגל עוגת תפוחים מדהימה קלה להכנה הלוחשת לאוכל
.
.
.
#applestart
#applecakes
#apples
#tart
#cakesofinstagram
#cake
#israelinstagram
#ontheblog
#cakeslovers
#cakecakecake
הכנתי מלאווח היסטרי, לא נכין ממנו זיוה??
חפשו בהיילייטס או בבלוג את המתכון למלאווח, תוציאו מהמקרר את כל הגבינות הטעימות שיש לכם, תערבבו עם הרבה תרד בייבי טרי (אין צורך לחלוט), שימו מלח, פלפל שחור וקורט אגוז מוסקט ותמלאו את המלאווח ותגחגלו לרולדה.
תמרחו ביצה ותפזרו שומשום
אפייה: 160 מעלות בערך 45 דקות, עד שמקבלים צבע שחום יפה

זהו!!!

.
.
.#מלאווח
#מלאווחאדיר
#מאפים
#yamanfoods
#melawach
#בצקים
#בצקעלים
#cheese
#גבינהבולגרית
#
בצק שמרים פטנט, אחד הטובים ש בצק שמרים פטנט, אחד הטובים שאני מכינה כבר מיליון שנים. את הבצק עצמו לא מתפיחים אלא רק את המאפים המוכנים והבצק עובר קיפולים עם חמאה. הפעם מילאתי בגבינה אבל אפשר עם תפוחים, פרג, שוקולד וכל מלית שאתם אוהבים.
המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל בצק שמרים מדופף הלוחשת לאוכל
.
.
.
#cheesecakes
#cheeselover
#cheesecakefactory
#cakesofinstagram
#cakes
#israelinstagram
#ontheblog
#lovetocook
#instegram_israel
#cheeseboard
לאאא אל תכינו!! אתם לא תצליחו לעצור בראשונה וגם לא בשנייה, אז פשוט אל תכינו 🙈
מי שבכל זאת רוצה להתפרע🤣🤣 המתכון בבלוג ותכף שמה לינק בהיילייטס ובסטורי
.
.
.
#chocolatecookies
#chocolate
#cookies
#chocolover
#ontheblog
#onthetable
#israelinstagram
#lovecookies
#cookieslover
#cookieslovers
הכרוביות בשיא הטריות והטעם הכרוביות בשיא הטריות והטעם שלהן ואני מכורה 🙈 אז דבר ראשון תשמרו את הפוסט כדי שתוכלו תמיד להיזכר שהוא קיים ולהכין אותו😉

אם תתחילו עכשיו, עוד חצי שעה תהיה תבנית היסטרית של כרובית וטחינה כתוספת לעיקרית או כעיקרית בעצמה
.
.
המתכון בשיתוף טחינת טורקיז המעולה ותכף מעלה קישור לסטורי
@turkiz_tahini
.
.
. #tahini
#israelinstagram
#ontheblog
#onthetable
#inmyblog
#lovetahini
#veganfoodshare
#veganfood
#vegansalads
#veganlife
#califlower
#vegetables
#vegetablesreceipes
#vegetablegardening
לתמונות נוספות לחצו פה בואו לעקוב אחריי באינסטגרם
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס