יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • קרם ארטישוק מושלם
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט”ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • קרם ארטישוק מושלם
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט”ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • קרם ארטישוק מושלם
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט”ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • קרם ארטישוק מושלם
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט”ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
פבלובה
ראשי » ללא גלוטן » פבלובה

פבלובה

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 10 במאי 2019 2 תגובות

פבלובה מלכותית וטעימה במיוחד, שברירית ויפהפייה. עם קצפת ופירות חמצמצים זה הביס המושלם

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה

היא נראית מורכבת להכנה אבל ממש לא! מקסימום 10 דקות הכנה ואת שאר העבודה עושה התנור. היא שברירית אבל יפהפייה וכל כך טעימה בעיני.

פבלובה זה אחד הקינוחים שאני הכי אוהבת. בכלל אני אוהבת מרנג, אפוי, לא אפוי…הכל!! מבחוץ יש לה מרקם של נשיקה טעימה ומבפנים מרקם של מרשמלו. בשילוב עם קצפת ופירות חמצמצים זה הקינוח המושלם בעיני. וכן, הכנתי אותה גם מגולגלת.

מחממים חלבונים וסוכר על באן מארי עד שהסוכר נמס

מעבירים למיקסר ומקציפים 10-15 דקות, עד שמקבלים מרנג מאוד יציב ומבריק

על גבי נייר אפייה מסמנים בעיפרון עיגול בקוטר הרצוי – במקרה שלי סימנתי קוטר של 14 ס”מ. הופכים את נייר האפייה ובעזרת כף או שקית זילוף יוצרים מעין קערה של מרנג

אחרי האפייה מקררים, מכינים קצפת, ממלאים את ה”קערה” ומניחים פירות שאוהבים. אני אוהבת פירות יער כי הם חמצמצים ומשתלבים מעולה עם מתיקות הפבלובה

קינוח קל להכנה, טעים ויפהפה. את הפבלובה המוכנה אפשר להקפיא וכשרוצים לאכול, מוציאים מהמקפיא חצי שעה לפני, שמים קצפת, פירות ומגישים. אפשר לשמור מחוץ למקרר בכלי או שקית אטומה כשלושה ימים.

פבלובה

מצרכים ל-2 פבלובות בינוניות או אחת גדולה

  • 3 חלבונים גדולים (130 גרם)
  • 1 כוס סוכר (200 גרם)
  • 1 כף גדושה קורנפלור (15 גרם)
  • 1 כפית חומץ (5 מ”ל)

להגשה

  • 1 שמנת מתוקה 38% (250 מ”ל)
  • 1 כף אבקת סוכר
  • 1 כף אינסטנט פודינג וניל
  • 1 שמנת חמוצה קטנה (100 גרם)
  • פירות יער/תותים/פטל (כל פרי שאוהבים)

אופן הכנה

  1. בקערת המיקסר מערבבים יחד סוכר וחלבונים.
  2. מחממים סיר בקוטר קטן יותר מקערת המיקסר עם מים. מניחים את קערת המיקסר על הסיר אבל נזהרים שלא ייגע במים (באן מארי). מערבבים כל הזמן עם מטרפה ידנית עד שהסוכר נמס. איך יודעים שהסוכר נמס? בודקים עם שתי אצבעות. אם מרגישים עוד גבישי סוכר ממשיכים לחמם. המטרה היא להמיס את כל הסוכר.
  3. כשהסוכר נמס מקציפים את החלבונים 10-15 דקות עד שמקבלים מרנג מאוד יציב ומבריק. מוסיפים את הקורנפלור ומקציפים עוד שתי דקות. מוסיפים חומץ ומקציפים עוד כמה שניות רק עד שהוא נטמע במרנג.
  4. מסמנים על נייר אפייה שני עיגולים בקוטר של 14 ס”מ. הופכים את נייר האפייה ובעזרת כף או שקית זילוף מניחים את המרנג ותוך כדי יוצרים מעין קערה שלתוכה נשים את הקצפת והפירות.
  5. מחממים תנור לחום של 120 מעלות במצב טורבו ואופים את הפבלובה שעה – שעה וחצי עד שהיא מוכנה. מכבים את התנור ומקררים בו את הפבלובה.
  6. להגשה: מקציפים את השמנת המתוקה ואבקת הסוכר כ- 2 דקות. מוסיפים אינסטנט פודינג ושמנת חמוצה ומקציפים עוד כמה שניות רק עד שהקצפת יציבה.
  7. מומלץ להרכיב את הפבלובה ממש לפני ההגשה. מניחים את הפבלובה בצלחת הגשה, מניחים קצפת בתוך הקערה שיצרנו ומניחים מעל הקצפת פירות שאוהבים.

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • מילפיי דבש ותפוחיםמילפיי דבש ותפוחים
  • פחזניות או לא להיות - משחקים בבצק רבוךפחזניות או לא להיות - משחקים בבצק רבוך
  • פאי לימון ופיסטוק אישיפאי לימון ופיסטוק אישי
  • פבלובה מגולגלת עם קרם דובדבני אמרנהפבלובה מגולגלת עם קרם דובדבני אמרנה
מרנג פבלובה

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

2 תגובות

  1. דינה הגב 18 במאי 2019 בשעה 19:42

    הכנתי ויצא נפלא אבל זמן האפיה היה כמעט 4 שעות עד שהפבלובות ניתקו מנייר האפיה.
    אשמח לדעת למה?
    עוד הכנתי את החצילים הממולאים על מצע עגבניות . לא טיגנתי כלא השתמשתי בטיפ שלך לטוסטר ויצא מושלם . ללא ספק יכנסו לרפרטואר
    ואחרונות חביבות לחמניות הברוקולי והגבינות שגם אותן אהבו מאוד
    אז נשאר רק להגיד תודה על מתכונים נהדרים .

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 18 במאי 2019 בשעה 23:05

      היי דינה.
      כל תנור אופה שונה ולכן זו כנראה הסיבה. איזה כייף שהכנת ואהבת. יעלו בקרוב עוד מתכונים חדשים מעניינים לשבועות

השארת תגובה

ביטול

הבית של יהודית אביב הלוחשת לאוכל
יהודית אביב

יהודית אביב

הלוחשת לאוכל
שלום שלום וברוכים הבאים 🙂 איזה כייף שאתם פה. שמי יהודית אבל החברים שלי קוראים לי ג’ודי. בשנת 2011, באופן אקראי לחלוטין התחלתי לכתוב בלוג באתר “תפוז” שאירח כותבים/בלוגרים באתר שלו. באמת שלא הבנתי כלום ושום דבר בכל מה שקשור לעולם הבלוגים והבלוגרים ודי מתוך סקרנות ורצון להנציח את המתכונים שלי.........להמשך קריאה....
הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!




חפשו פה מתכון ספציפי
כל המתכונים לפי קטגוריות



בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
הלוחשת לאוכל באינסטגרם

yehudit_aviv

Instagram post 2198788141410612904_608495305 עוגת השבת שלנו באיחור קל😁
אבל אתם תסלחו לי... מיליון בקשות למתכון כל כך קל ופשוט שלא חשבתי אפילו לשבת לכתוב אותו, מה גם שיש לי בבלוג מתכונים ותמונות ישנות של רולדות תותים. אבל מסתבר שכולכם כמוני מתים על תותים וקצפת אז ישבתי וכתבתי מתכון חדש, בדיוק כמו שהכנתי הפעם וגם צילמתי תמונות חדשות. אז קבלו את הטעימה בעוגות: רולדת תותים וקצפת רכה רכה וטעימה בטירוף
🍓
🍓
🍓
#strawberrycake
#foodphotography
#cakes
#rollcake
#strawberryrollcake
#foodporn
#sweet
#imsomartha
#inmykitchen
#ontheblog
#onthekitchen
Instagram post 2197862452847157627_608495305 שבת שלום💕💕💕
Instagram post 2195000350872440268_608495305 אני שונאת חורף!! לא סובלת גשם. הכל יותר קשה ומסורבל, קר לי כל הזמן והחושך בשעה ארבע אחר הצהריים לא בא לי טוב (לא לי ולא לצילומים). אני גם לא מבינה את האנשים שמחכים לחורף ולגשם... אין כמו יום בהיר של שמש. 
קיצר, הדבר היחיד שחיובי בעיני בחורף זה המרקים. אני מתה על מרקים ואמנם אני אוכלת מידי פעם גם בקייץ אבל איך שיורד גשם, אני נכנסת למטבח ומעלה על האש סיר של מרק ליומיים.
הפעם, מרק פטריות עשיר וטעים בטירוף.
המתכון עלה הבוקר לבלוג. יש גם סרטונים עם שלבי ההכנה גם בבלוג וחלק בסטורי.
תכתבו בגוגל הלוחשת לאוכל, זה המתכון הראשון בבלוג. .
.
.
#soup
#mushroomsofinstagram
#mushrooms
#mushroomsoup🍄
#onthekitchen
#ontheblog
#onmykitchentable
#thefeedfeedsoup
Instagram post 2193483592625909091_608495305 שבת תותים לכם🍓🍓
בגדול היא התחסלה בערך שלוש שעות אחרי שיצאה מהתנור 😱
מזללל שלוקח בדיוק חמש דקות להכין אותה (מי שלא מאמין, שייכנס לסטורי, העליתי שם בלייב את שלבי ההכנה) ועוד40דקות לאפות אותה, כך שאין בעייה להכין אותה שוב ושוב.
עוגת תותים ושטרוייזל עכשיו גם בבלוג. תכתבו בגוגל הלוחשת לאוכל והיא הראשונה בדף הראשי.
הלכתי להכין עוד אחת😋... ביי 😉
https://www.yehudit-aviv.co.il/%d7%a2%d7%95%d7%92%d7%95%d7%aa-%d7%aa%d7%95%d7%aa%d7%99%d7%9d/%d7%a2%d7%95%d7%92%d7%aa-%d7%aa%d7%95%d7%aa%d7%99%d7%9d-%d7%95%d7%a9%d7%98%d7%a8%d7%95%d7%99%d7%99%d7%96%d7%9c-%d7%a9%d7%a7%d7%93%d7%99%d7%9d/
🍓
🍓
🍓
#strawberry
#thefeedfeedbaking
#foodporn
#cakes
#thefeedfeedcake
#gargeran
#imsomartha
#foodphotography
#strwaberrycake
#onthekitchen
#ontheblog
#lovetocook
Instagram post 2192985443092393452_608495305 שבת שלום 💕💕
Instagram post 2191979524061560619_608495305 סיר של שישי בצהריים בחמישי
תכתבו בגוגל תבשיל קציצות ואפונה הלוחשת לאוכל
💕
#foodphotography
#food52
#lovefood
#pea
#lovetoeat
#feedfeed
#feedfeedmeatballs
#meat
#meatballs
Instagram post 2190668433352243771_608495305 בהתלבטות בין שקשוקה לפיצה לא הצלחתי לבחור אז שילבתי ביניהם 😜
לפני החפירות אני כבר אומרת לכם שהמתכון כבר בבלוג כולל סרטונים שממחישים את ההכנה ומי שירצה אשלח לו לינק לפרטי ומאוחר יותר זה יהיה בסטורי.
.

זה שאני מכורה לבצקים אתם בטוח כבר מבינים ובכל זאת, כשאחד הילדים (ילדים עאלק😂😂 עוד שנייה הם בפנסיה) ממש רעב ומתקשר אלי כמו שקרה אתמול למשל בעשר בלילה (כן, חורצ'ק) ושואל אם אני יכולה להכין לו משהו לאכול, אני שולפת בצק מוכן, במקרה הזה בצק פיצה מצונן של שמרית, רוטב שקשוקה שהיה לי במקרר, גבינות ונולדה לה שקשופיצה טעימה בטירוף בכלום זמן וכלום עבודה.
היתרון בבצקים של שמרית שההיכרות הראשונה שלי איתם הייתה דרך שיתוף פעולה שעשיתי איתם ומאז הם הפכו לדיירי קבע אצלי במקרר, זה שהם מוכנים מייד לעבודה. אין צורך להפשיר וזה יתרון ענק בעיני והם גם טעימים ביותר. כן, אין תחליף לבצק שמכינים לבד בבית אבל זה פתרון מעולה כשאין זמן להכין או כשרוצים להכין ארוחה ברגע.

@shimrit_baking
#shakshuka
#tomatoes
#foodporn
#foodphotography
#gargeran
#imsomartha
#lovetoeat
#eggs
#dough
Instagram post 2188443277150090220_608495305 סך הכל ארוחת בוקר די שפויה לא??
קצת קרפים, קצפת ותותים כי אני הכי שמחה שהם שוב כאן
.
.
.
#strawberrycake
#strawberry
#mascapone
#krep
#foodphotography
#foodporn
#sweet
#vanilla
Instagram post 2186937707502812543_608495305 אחת העוגות הכי מגניבות שיצא לי להכין. היא ישבה לי בראש מלא זמן עד שיצאה לפועל. היא מזמןןןן בבלוג ועשרות הכינו אותה ושלחו לי תמונות. בא לי להחיות אותה שוב וכנראה שהשבת אכין אותה בגרסה אחרת. .שמתי לכם לינק בסטוריז ובהיילייטס. או פשוט חפשו בגוגל עוגת שמרים משובללת הלוחשת לאוכל
.
#cakes
#chocolatecookake
#chocolate
#chocolatelover
#foodphotography
#Yeast cake
#yeastDoug
#foodphotography
#foodporn
#chocolate
לצפייה בתמונות נוספות.....
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס