יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • קרם ארטישוק מושלם
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט”ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • קרם ארטישוק מושלם
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט”ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • קרם ארטישוק מושלם
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט”ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • קרם ארטישוק מושלם
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט”ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
אוזני המן אגוזי לוז ושוקולד חלב
ראשי » מתכונים לפורים » אוזני המן אגוזי לוז ושוקולד חלב

אוזני המן אגוזי לוז ושוקולד חלב

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 13 במרץ 2019 9 תגובות

אוזני המן עם אגוזי לוז בבצק ושוקולד במלית. אחד השילובים הטעימים ושאני הכי אוהבת. אגוזי הלוז מעניקים לבצק טעם מיוחד וריח מטריף מתפזר בבית בזמן האפייה

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
אוזני המן אגוזי לוז ושוקולד חלב

שגעת אוזני ההמן ממשיכה והפעם הזוכים הם אגוזי הלוז. אני חייבת לומר שאגוזי לוז אני אוהבת רק בשוקולד. אני לא אוהבת אותם כשלעצמם אבל שוקולד עם אגוזי לוז זה אחד הטעימים לטעמי.

אז החלטתי לנסות ולשלב את אגוזי הלוז בבצק ובמלית לשים פשוט שוקולד חלב טוב ואיכותי ולראות מה תהיה התוצאה. אחרי שהכנתי השנה כבר אוזני המן קוקוס במילוי בראוניז שוקולד, אוזני המן שוקולדיות במילוי קוקוס, אוזני המן חמוציות במילוי ריבת תות ובשנים קודמות הכנתי אוזני המן במגוון מליות, , אוזני המן מבצק פילו במילוי פרג, וקוקוס, אוזני יויו המן במילוי אגוזים, מעמולי המן במילוי תמרים ואגוזים, ועוד אוזני המן בתחפושת שוקולדית , הגיע תורם של אוזני המן עם אגוזי לוז בבצק ובמילוי שוקולד חלב כי בעיני זה השילוב המושלם.

ואיך יצא אתם שואלים?? הורססססס ברמות אחרות, אתם חייבים חייבים להכין כי אי אפשר להסביר את הטעם המושלם הזה.

אוזני המן אגוזי לוז ושוקולד חלב

לפני שמתחילים:

  • הבצק עדין מאוד כיוון שאין בו ביצה שתקשור את החומרים ולכן, חשוב לקרר היטב את הבצק, חובה לקמח היטב את משטח העבודה כשמרדדים על מנת שיהיה קל לנתק את העיגולים שאנחנו קורצים ממשטח העבודה.
  • אני קונה שוקולד בחנויות שמתמחות באפייה. השוקולד מגיע במטבעות מאוד קטנים. אפשר גם לקצוץ שוקולד עם סכין חדה ולמלא איתו.

מצרכים לבצק – 35 יחידות

  • 150 גרם חמאה רכה
  • 1/4 כוס סוכר
  • 2 כפות שמנת מתוקה
  • 1 כפית תצמית וניל
  • 120 גרם אגוזי לוז קלויים וטחונים דק
  • 2 כוסות קמח רגיל
  • 1/2 שקית אבקת אפייה (5 גרם)

למלית
150-200 גרם שוקולד חלב במטבעות קטנות או שוקולד קצוץ

אופן הכנה

  1. שמין בקערת המיקסר עם וו גיטרה את החמאה והסוכר ומקרימים כמה דקות. מידי פעם מנקים את דפנות המיקסר עם לקקן.
  2. מוסיפים שמנת מתוקה, תמצית וניל ואגוזי לוז ומערבבים יחד.
  3. מערבבים יחד קמח ואבקת אפייה ומוסיפים לקערה. מערבבים כמה שניות רק עד שמתקבל בצק אחיד. עוטפים בניילון נצמד ושמים במקרר שעה.
  4. מקמחים היטב משטח עבודה, מרדדים את הבצק לעובי של 1/2 ס”מ. קורצים עיגולים בעזרת כוס או קורצן עוגיות בקוטר 6 ס”מ. מניחים במרכז שוקולד וסוגרים לאוזן המן. הבצק רך כך שאם יש צורך, מקמחים את הידיים כדי לעצב לאוזן מושלמת. מכינים כך את כל כמות הבצק עד שמסיימים את כולו. מניחים את האוזניים על תבנית מרופדת בנייר אפייה במרווחים קלים.
  5. מחממים תנור לחום של 170 מעלות ואופים את האוזניים 10-12 דקות עד שהם מזהיבים קלות.
  6. מצננים היטב ושומרים בצנצנת. ניתן להקפיא את האוזניים המוכנות לחודשיים ויותר.
Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • אוזני המן קוקוס ותמריםאוזני המן קוקוס ותמרים
  • בראוניז שוקולד עם קרמבו מוקה (פרווה)בראוניז שוקולד עם קרמבו מוקה (פרווה)
  • אוזני המן קוקוס ושוקולד מריראוזני המן קוקוס ושוקולד מריר
  • כל המתכונים שלי לאוזני המןכל המתכונים שלי לאוזני המן

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

9 תגובות

  1. סיגל ברמר הגב 13 במרץ 2019 בשעה 11:04

    טוב קניתי את כל המוצרים ואני הולכת להכין!!! מעלף מיוחד וטעים בטרוף מדמיינת את הביס !!

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 13 במרץ 2019 בשעה 12:14

      יששששש

  2. אתי דר הגב 13 במרץ 2019 בשעה 8:35

    שלום יהודית
    חסר אופן הכנה וכמות שוקולד
    נהית מהבלוג שלך ומהמתכונים
    כיף לקרוא ולהכין

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 13 במרץ 2019 בשעה 9:01

      היי אתי. איזה מזל שכתבת לי. תודה. אין לי מושג לאן זה נעלם. אתמול זה היה. תיקנתי

  3. ניצה ה הגב 13 במרץ 2019 בשעה 7:34

    נראה הורס.
    מה במלית השוקולד?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 13 במרץ 2019 בשעה 8:39

      תודה ניצה. טעימים בטירוף. כתוב – שוקולד

      • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 13 במרץ 2019 בשעה 9:01

        סליחה ניצה. קרה משהו וזה נעלם. עכשיו יש הכל

        • Danielle Adler הגב 14 במרץ 2019 בשעה 17:26

          את השוקולד שמים ככה ? לא ממיסים לפני?

          • יהודית אביב הלוחשת לאוכל 14 במרץ 2019 בשעה 20:57

            היי דניאל. ממש ככה

השארת תגובה

ביטול

הבית של יהודית אביב הלוחשת לאוכל
יהודית אביב

יהודית אביב

הלוחשת לאוכל
שלום שלום וברוכים הבאים 🙂 איזה כייף שאתם פה. שמי יהודית אבל החברים שלי קוראים לי ג’ודי. בשנת 2011, באופן אקראי לחלוטין התחלתי לכתוב בלוג באתר “תפוז” שאירח כותבים/בלוגרים באתר שלו. באמת שלא הבנתי כלום ושום דבר בכל מה שקשור לעולם הבלוגים והבלוגרים ודי מתוך סקרנות ורצון להנציח את המתכונים שלי.........להמשך קריאה....
הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!




חפשו פה מתכון ספציפי
כל המתכונים לפי קטגוריות



בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
הלוחשת לאוכל באינסטגרם

yehudit_aviv

Instagram post 2191979524061560619_608495305 סיר של שישי בצהריים בחמישי
תכתבו בגוגל תבשיל קציצות ואפונה הלוחשת לאוכל
💕
#foodphotography
#food52
#lovefood
#pea
#lovetoeat
#feedfeed
#feedfeedmeatballs
#meat
#meatballs
Instagram post 2190668433352243771_608495305 בהתלבטות בין שקשוקה לפיצה לא הצלחתי לבחור אז שילבתי ביניהם 😜
לפני החפירות אני כבר אומרת לכם שהמתכון כבר בבלוג כולל סרטונים שממחישים את ההכנה ומי שירצה אשלח לו לינק לפרטי ומאוחר יותר זה יהיה בסטורי.
.

זה שאני מכורה לבצקים אתם בטוח כבר מבינים ובכל זאת, כשאחד הילדים (ילדים עאלק😂😂 עוד שנייה הם בפנסיה) ממש רעב ומתקשר אלי כמו שקרה אתמול למשל בעשר בלילה (כן, חורצ'ק) ושואל אם אני יכולה להכין לו משהו לאכול, אני שולפת בצק מוכן, במקרה הזה בצק פיצה מצונן של שמרית, רוטב שקשוקה שהיה לי במקרר, גבינות ונולדה לה שקשופיצה טעימה בטירוף בכלום זמן וכלום עבודה.
היתרון בבצקים של שמרית שההיכרות הראשונה שלי איתם הייתה דרך שיתוף פעולה שעשיתי איתם ומאז הם הפכו לדיירי קבע אצלי במקרר, זה שהם מוכנים מייד לעבודה. אין צורך להפשיר וזה יתרון ענק בעיני והם גם טעימים ביותר. כן, אין תחליף לבצק שמכינים לבד בבית אבל זה פתרון מעולה כשאין זמן להכין או כשרוצים להכין ארוחה ברגע.

@shimrit_baking
#shakshuka
#tomatoes
#foodporn
#foodphotography
#gargeran
#imsomartha
#lovetoeat
#eggs
#dough
Instagram post 2188443277150090220_608495305 סך הכל ארוחת בוקר די שפויה לא??
קצת קרפים, קצפת ותותים כי אני הכי שמחה שהם שוב כאן
.
.
.
#strawberrycake
#strawberry
#mascapone
#krep
#foodphotography
#foodporn
#sweet
#vanilla
Instagram post 2186937707502812543_608495305 אחת העוגות הכי מגניבות שיצא לי להכין. היא ישבה לי בראש מלא זמן עד שיצאה לפועל. היא מזמןןןן בבלוג ועשרות הכינו אותה ושלחו לי תמונות. בא לי להחיות אותה שוב וכנראה שהשבת אכין אותה בגרסה אחרת. .שמתי לכם לינק בסטוריז ובהיילייטס. או פשוט חפשו בגוגל עוגת שמרים משובללת הלוחשת לאוכל
.
#cakes
#chocolatecookake
#chocolate
#chocolatelover
#foodphotography
#Yeast cake
#yeastDoug
#foodphotography
#foodporn
#chocolate
Instagram post 2184866163716863351_608495305 מה יש בהם שכל כך הרבה אנשים אוהבים אותם?? האמת, אני לא גדלתי על פתיתים. אצלנו בבית לא היו פתיתים או פסטה. יותר בכיוון של תבשילים מרוקאים חמים עם מלא רוטב ולחם.
כך יצא שלא הכנתי פתיתים עד שהתחתנתי, ילדתי והילדים גדלו מספיק כדי לבקש את הפתיתים שאכלו בצהרונים. גם פסטה הכנתי רק בגלל שאכלו בגן וביקשו.
היום אני כמובן מכינה על בסיס קבוע כי כולם אוהבים.
ובכל זאת, מלא אנשים לא מצליחים להכין פתיתים אחד אחד ויוצא להם מעין גושים של פתיתים. "הסוד" הוא כמות השמן והמים. גם הפתיתים, ממש כמו האורז אוהבים שהשמן יעטוף אותם ממש טוב, כמות המים תקבע אם ייצאו פתיתים נימוחים אחד אחד או דייסת פתיתים 😂
בקיצור, המתכון עלה לפני כמה שנים לבלוג והדבר שהכי הפתיע אותי זה הכמות ההיסטרית של הכניסות למתכון הכל כך פשוט וגם כמות התגובות והשאלות... כולה פתיתים אבל כנראה שיש להם מקום של אהבה בהרבה לבבות ובתים.
תכתבו בגוגל פתיתים הלוחשת לאוכל ואתם שם לכל הטיפים לקבלת פתיתים נימוחים אחד אחד, טעימים טעימים
.
.
.
#israeli_food
#foodphotography
#israeli_kitchen
#food52
#pasta
#lovetoeat
#thefeedfeed
#thefeedfeedvegan
Instagram post 2183456237320824857_608495305 עוגת השבת קצת באיחור אבל אתם יודעים מה אומרים על זה😉
קיצר, הבראוניז הכי טעימים ומושלמים שהכנתי מעולם.
פאדג'יים בטירוף, מעליהם הכנתי שכבה של טופי מלוח שאם עוד לא טעמתם כזה, אתם לא מבינים מה אתם מפסידים וכדי להשחית עוד יותר, הכנתי פופקורן בקרמל שלא הפסקנו לנשנש אותו בלי קשר לבראוניז.
ממש ממש עכשיו כל המתכונים עלו לבלוג ויש גם סרטוני הסבר לכל הטוב הזה. אתמול היה לי עומס יתר ולא הספקתי להעלות סטוריז... הם עוד יעלו ויישמרו בהיילייטס. בינתיים הכל בבלוג. תכתבו בגוגל הלוחשת לאוכל, זה המתכון הראשון.
אה, רק לפרוטוקול, את הבראוניז הכנתי עם קמח כוסמין, כך שהם בריאים😂😂
הרקעים של יעל מקפיצים כל פריים למעלה למעלה

@yaelyaniv
.
.
.

#chocolatelover
#chocolate
#brownies
#popcorn🍿
#caramelpopcorn
#israeli_food #foodphotography
#foodporn
#sweet
#candies
#sweetpopcorn
#caramelsauce
Instagram post 2182632685512325707_608495305 שימו בסל הקניות סלרי עלים, תפוחים, חמוציות (ללא סוכר) ופקאנים. הסלט הזה הוא אחד הטעימים שתכינו והבונוס שהוא גם מאוד מאוד בריא. אני מתבלת בין היתר עם חומץ תפוחים (עם האמא 😊כנסו לבלוג ותבינו מה זה) לא מסונן שגם הוא מאוד בריא ואני מנשנשת בלי ייסורי מצפון. המתכון ממש עכשיו בבלוג ויישמר גם בהיילייטס
.
.
.
#salad
#salads
#veganfood
#vegetables
#ciders
#vingette
Instagram post 2178285966679022390_608495305 בסבוסה בל אשטה או עוגת סולת במילוי מלבי, אחת העוגות היותר טעימות ומיוחדות שהכנתי.
את המתכון העלתה פרח
@farahraslan__
 ואצל נוביק נפתחו הצ'אקרות והוא ביקש שאכין לו אותה.
שבוע שעבר העליתי לסטורי את שלבי ההכנה וקיבלתי מאות בקשות למתכון. כמובן ששלחתי את כולם לעמוד של פרח המוכשרת.
עכשיו היא מקבלת מקום של כבוד אצלי בבלוג ויש לי תכניות לעוד טעמים ושילובים עם הבסיס של העוגה.
אזזז תכתבו בגוגל הלוחשת לאוכל, העוגה בדף הראשי וגם לכו לעקוב אחרי פרח שמעלה מתכונים שווים אצלה בעמוד.
דפדפו כדי לראות תמונת חתך של העוגה
@farahraslan__
@yaelyaniv

#lebanon
#lebanoncakes
#basbusacake
#foodphotography
#lovetoeat
#food52
#israeli_food
#israeli_kitchen
#arabicfood
Instagram post 2176786988380680829_608495305 היום בערב, לפני שאתם הולכים לישון, קחו קערה, שימו בה כוס וחצי קמח, קורט שמרים וכוס מים, תערבבו, תכסו בניילון ולילה טוב לכם ולבצק המקדים שיעשה לכם את החלה הכי טעימה בעולם.
מחר, תיכנסו למתכון שכבר מחכה לכם בבלוג ותכינו חלה עם בצק מקדים שלא תאמינו מה הוא עושה לטעם ולמרקם.
ביום שישי החלה נאכלת עם הדגים החריפים.
לשבת בבוקר, תכינו חמאה טובה,  ממרח קרם ארטישוק שגם הוא נמצא בבלוג ועגבניות מיובשות או אולי ממרח פסטו... בקיצור הכל בבלוג הלוחשת לאוכל. כותבים בגוגל את שם המתכון ואת שם הבלוג ואתם שם. לדוגמא: חלה קלועה לשבת עם בצק מקדים הלוחשת לאוכל.
יש שם גם סרטון לקליעה המהממת הזו והכל כל קלה.
אל תתבלבלו, יש עוד מתכון ישן לחלה עם בצק מקדים. שתיהן טובות אבל המתכון החדש יותר טוב בעיני
.
.
.
#breads
 #breadmaking
#israeli_food
#foodphotography
#lovetoeat
#hallahbread
#juwishfood
#israeli_kitchen
#gargeran
#feedfeed
לצפייה בתמונות נוספות.....
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס