יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
הטיפים שלי לבישול ואפיה
ראשי » הטיפים שלי לבישול ואפיה

הטיפים שלי לבישול ואפיה

טיפים, פטנטים ורעיונות שצברתי במהלך שנות חיי במטבח 🙂

מידי פעם אעדכן טיפים נוספים וחדשים, אז כדאי לחזור לכאן מידי פעם ולבדוק מה חדש. 

מומלץ לגזור ולשמור!

אפיית עוגיות

על מנת שהעוגיות ייאפו באופן שווה ויחזיקו מעמד טריות בצנצנת לאורך זמן, צריך למעשה "לייבש" אותן. אני אופה עוגיות על חום נמוך – 150-160 מעלות על מצב טורבו, כך העוגיות מתייבשות היטב גם בחלק הפנימי ונשארות טריות לאורך זמן בלי לקבל אחרי יום יומיים לחות שגורמת להן להתרכך.

טריק לרידוד בצק בין שני ניירות אפייה

כשיש בצקים שאני רוצה לרדד בין שני ניירות אפייה כמו למשל  בצקים לטארטים וקישים, אני משמנת את משטח העבודה ו"מדביקה" אליו את נייר האפייה, מניחה את הבצק ומעליו עוד נייר אפייה. הנייר לא זז ואפשר לרדד את הבצק לעלה דק מאוד בלי תזוזות מיותרות.

רוטב עגבניות לפיצה

כל כמה זמן אני עושה מבצע הכנת רוטב עגבניות לפיצה ומקפיאה. את הרוטב אני מכינה מעגבניות איכותיות משומרות (רק תוצרת איטליה), מחלקת לקופסאות ומקפיאה. כך כשאני רוצה להכין פיצה יש לי רוטב מוכן שאני מפשירה בכמה דקות במיקרוגל.

הסרת ריח שום

להסרת ריח שום שדבק בידיים: לשפשף את הידיים בחומץ או לימון או לפני שקולפים שום פשוט לשים כפפות לטקס ואז אין מגע ישיר עם השום. זה נכון אגב, גם כשרוצים לערבב תערובת של קציצות.

 חיתוך סלט תפוחי אדמה וביצים לקוביות יפות ושוות

אני לא מכירה מישהו שלא אוהב סלט תפוחי אדמה ומיונז. אז איך אפשר לחתוך את הירקות בגודל שווה? אני פשוט חותכת הכל בפורס ביצים. יש לי פורס ביצים איכותי וטוב ואני פורסת רגיל לפרוסות ואז הופכת את הביצה ופורסת שוב. מתקבלות קוביות קטנטנות ואסטתיות. אני עושה אותו דבר בדיוק עם הגזר ותפוחי האדמה. כל הירקות יוצאים בדיוק באותו גודל.

שמנת מתוקה שהוקצפה יתר על המידה והתחמאה (מלשון חמאה)

למי לא קרה לפחות פעם אחת שהקציף שמנת מתוקה יתר על המידה והקצפת במקום להיות קצפתית הפכה לחמאה? אז לא זורקים! לוקחים שמנת מתוקה נוספת ותוך כדי הקצפה איטית מוסיפים לחמאה שנוצרה במיקסר שמנת מתוקה עד שהקצפת חוזרת לעצמה והופכת שוב להיות קצפת ולא חמאה (זה באמת עובד!)

 תפוח אדמה אפוי בתנור – קצר יותר וטעים יותר

לקיצור זמן אפיית תפוחי אדמה בתנור: מבשלים את תפוחי האדמה בקליפתם עד שהם רכים ב- 90%. מכבים את הגז ומצננים את תפוחי האדמה. חותכים לפלחים או קוביות, מתבלים וצולים בתנור.  זמן הצלייה בתנור מתקצר לחצי ותפוחי האדמה יוצאים הרבה יותר עסיסיים וטעימים.

עגבניות ירוקות מדי?לא בשלות? או סתם חסרות טעם?

האם ידעתם ש…..העגבניות שנמצאות בתוך קופסאות השימורים נקטפות כשהן בשיא בשלותן?? זו הסיבה שהן כל כך אדומות וטעימות. אני מזמן עברתי לעגבניות מקופסאות שימורים, אני פשוט קונה חברות טובות (תוצרת איטליה כמו MUTI לדוגמא או כל חברה איטלקית אחרת) וכך תמיד יש לי במזווה שימורי עגבניות לכל מטרה. אם אני מוצאת במקרה עגבניות טריות ובשלות בסופר, אני קונה, טוחנת ומקפיאה בקופסאות.

טיפות חלמון שצנחו לחלבון

מכירים את זה שהפרדתם כמה ביצים לחלמונים ולחלבונים, וטיפה או שתיים ממזרות ומסוכנות של חלמון צנחו לחלבון המיועד להקצפה? תשכחו מלהקציף, זה פשוט לא ילך. אז מה עושים?  לוקחים חצי קליפת ביצה שבורה ומקרבים אותה לטיפת החלמון הסוררת ו"דגים" אותה. לא להאמין, אבל הטיפה כאילו "נשאבת" פנימה. 

 גירוד גבינה

לגירוד גבינה (אם לא קנינו מגורדת בסופר) – אני משתמשת במעבד מזון, מחלקת לשקיות או לקופסאות ומפשירה על פי הצורך. במידה והחלטתם לגרד במגרדת רגילה, אז כדי שהגבינה לא תידבק למגרדת, כדאי לשמן אותה במעט שמן ואז הגבינה מחליקה למטה ולא נדבקת.

 הקפאת בצק עוגיות / עוגיות

כשיש לי זמן או חשק אני מכינה כמה סוגים של עוגיות, מקררת את הבצק, יוצרת ממנו גליל ועוטפת עם נייר אפייה. את הגליל עוגיות העטוף אני מניחה בתוך גליל של נייר סופג – אני גוזרת אותו לרוחב ומניחה בתוכו את הגליל עוגיות העטוף ומקפיאה. ככה יש לי תמיד בצק עוגיות מוכן וכל מה שצריך זה להוציא אותו, לפרוס ולאפות 10 דקות. אפשר לחילופין לאפות את העוגיות ולהקפיא אותן בקופסאות אטומות. כשרוצים לאכול מפשירים בחוץ 5 דקות.

גלישה מהסיר

יש תבשילים שאוהבים לגלוש החוצה מעבר לקיבולת הסיר בו הם מתבשלים, בעיקר בזמן רתיחה חזקה, כמו למשל בשר שדורש בישול ארוך. אז מה עושים?  לוקחים חתיכת מרגרינה  ומורחים שכבה דקה על שולי הסיר, בצד הפנימי שלו,רק קרוב לשפה. המים שיטפסו עד לשם ויתקלו בחומה השומנית, לא יוכלו לטפס מעליה, ולגז שלכם שלום.

תבשיל שמן מדי?

יצא לכם שבישלתם פעם תבשיל שהפריש המון שומן ולא ידעתם איך להיפטר ממנו? אז הנה הפטנט: שימו לידכם את פח האשפה או שקית, קחו 2-3 פרוסות של לחם ותניחו את כל הפרוסה על הרוטב, הלחם יספוג את השומן והפרוסה לפח. לחזור כך כמה פעמים שצריך כדי לספוג את השמן.

 קילוף שיני שום

כמה דרכים לקילוף שיני שום: 

    1. להניח את שיני השום בקערית ולשפוך עליהם מים רותחים. אחרי שיתקררו מעט יתקלו בקלות.
    1. לילה מראש להניח בצלוחית עם מי ברז. השיניים יתרככו ויהיה קל מאוד לקלף אותם.
  1. לא רוצים מים רותחים ושכחתם להשרות את השיניים במי ברז? תניחו את השיניים שאתם רוצים לקלוף על קרש חיתוך ולהניח סכין מטבח רחבה על כל שן ולתת חבטה עם היד. השיניים ישתחררו מהקליפה בקלות.

ריבה יציבה ולא נוזלת מהעוגיות 

כשממלאים עוגיות או עוגות בריבה, לרוב היא נוזלת החוצה בזמן האפייה. כדי למנוע נזילות, אפשר להוסיף מעט אינסטנט פודינג וניל או ג'לי בזק שמכילים ג'לטין וייצבו את הריבה. גם מוסיפים טעם וגם מייצבים. מוסיפים בערך כף אחת על כל כוס ריבה.

 גרידת תפוז כל השנה

אצלי כמעט בכל מתכון של עוגיות אני אוהבת להוסיף גרידת תפוז. אבל מה לעשות שלא כל השנה יש תפוזים וגם כשיש לא תמיד אני זוכרת לקנות ובכלל אני ספונטנית במטבח אז אני אוהבת שתמיד יש לי את כל המצרכים לאפייה. אז מה אני עושה? בכל פעם שאנחנו אוכלים תפוזים או כשאני מכינה ריבת פלחי תפוזים אני מגרדת (או יותר נכון החצי עושה את העבודה השחורה) ואת כל הגירודים פשוט מקפיאה בקופסא. כשאני צריכה גרידת תפוז אני פשוט מגרדת עם מזלג את הכמות שאני צריכה ומחזירה למקפיא. ככה יש לי כל השנה המון גרידת תפוז שמעשירה כל עוגייה באשר היא.

ריכוך סלק – טיפ של איריס שחר אלמקייס

כדי לרכך סלק אדום ושישמור על הצבע האדום העז והטעם המתקתק שלו, עוטפים אותו בנייר כסף ואופים בתנור עד שהוא רך – נועצים סכין או שיפוד ואם הם נכנסים ללא התנגדות, הסלק מוכן.

 

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
« הקודם
הבא »

שלום שלום וברוכים הבאים 🙂 איזה כייף שאתם פה. שמי יהודית אבל החברים שלי קוראים לי ג'ודי. בשנת 2011, באופן אקראי לחלוטין התחלתי לכתוב בלוג באתר "תפוז" שאירח כותבים/בלוגרים באתר שלו.......... להמשך קריאה

אביב תיקונים והתקנות - כל סוגי התיקונים לבית ולעסק עם שרות מושלם ואחריות

למעבר לדף העסקי לחצו כאן

050-3221145 - גידי

📌 צביעה איכותית ונקיה.
📌 כל התיקונים לבית ברמה גבוהה.
📌 שיפוץ אמבטיה/מקלחת.
📌 מכירה והתקנת פרקטים.
📌 דלתות פנים ודלתות כניסה.
📌 מנעולן מוסמך.
📌התקנת אביזרי אמבטיה.
📌תליית וילונות.
📌תליית טלויזיות.
📌תליית מדפים.
📌תליית מראות.
📌תליית תמונות.
📌טיפול ותיקון דוד שמש.
📌החלפת שקעים ומפסקים.
📌הרכבת גופי תאורה.
📌תיקון תריסים.
📌החלפת רשתות.
📌החלפת כל סוגי הברזים.

הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!




פרגנו לי בלייק
חפשו פה מתכון ספציפי
כל המתכונים לפי קטגוריות



בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
הלוחשת לאוכל גם באינסטגרם

yehudit_aviv

יהודית אביב הלוחשת לאוכל
כשמתחשק לי עוגיות שוקולד צ׳ כשמתחשק לי עוגיות שוקולד צ׳יפס ולא בא לי לחכות שעותתת שההצק יתקרר🙈
אזזזז  חמש דקות הכנה, בלי מיקסר ובלי המתנה… רבע שעה אפייה וזהווו 
עוגיות מושלמות בכלום זמן
 המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל עוגיות שוקולד ונוטלה קלות לככנה הלוחשת לאוכל
.
.
.
#chocolate #chocolatechipcookies #chocolatelab #chocolates #שוקולד #שוקולדציפס #שוקולדים #שוקולדחלב #עוגיותשוקולדציפס #עוגיותשוקולדציפס🍪
מתבקש מרק אבל אני תמיד מעדיפה מתוקים אז מתחממת לי עם הרוגעלך הכי טעימים שתכינו אי פעם

המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל רוגעלך הלוחשת לאוכל ותכף שמה לינק בסטורי
.
.
.
#chocolate
#chocolatecake
#רוגעלך
#רוגלך
אם לא יצא לכם עדיין להכין מר אם לא יצא לכם עדיין להכין מרק תפוחי אדמה, אתם חייבים. הוא קטיפתי וטעיםםם
המתכון בבלוג, תכתבו בגוגל מרק תפוחי אדמה הלוחשת לאוכל
.
.
#potato
#soup
#potatpsoup
#israelinstagram
#ontheblog
#lovesoup
#lovepotato
תעשו טובה לעצמכם ולכו להכין תעשו טובה לעצמכם ולכו להכין עכשיו בצק מקדים לחלה. מחר בבוקר תיכנסו לבלוג שלי תכתבו בגוגל חלה לשבת עם בצק מקדים הלוחשת לאוכל. יעלו כמה וכמה מתכונים וכולם מעולים. תכינו ותבינו את ההבדלים בין חלה רגילה לחלה עם בצק מקדים.

כדי להקל עליכם אני שמה לכם פה את המתכון לבצק המקדים שלוקח חצי דקה להכין אותו. 
תערבבו יחד קמח, שמרים ומים לפי הכמויות למטה, תכסו ותשאירו כל הלילה על השייש. מחר תמשיכו לפי המתכון מהבלוג. 
תהנו❤️❤️
1.5 כוסות קמח
1/4 כפית שמרים יבשים
3/4 עד 1  כוס מים

נ. ב. שמה לכם לינק לחלות בסטורי, תבואו
.
.
.
#hallabread
#halla
#bread
#חלהלשבת
#חלה
#שבת
#שבתשלום
כמה דקות קטנות ויש עוגת תפוחים הכי קלה והכי טעימה.
כל מה שצריך זה קערה ותבנית.
שטרוייזל מלמטה, תפוחים במרכז ושטרוייזל מלמעלה וזהו! לתנור.
תכינו קצפת או שמנת חמוצה או גלידת וניל ואתם מסודרים
המתכון עכשיו בבלוג. תכתבו בגוגל עוגת תפוחים מדהימה קלה להכנה הלוחשת לאוכל
.
.
.
#applestart
#applecakes
#apples
#tart
#cakesofinstagram
#cake
#israelinstagram
#ontheblog
#cakeslovers
#cakecakecake
הכנתי מלאווח היסטרי, לא נכין ממנו זיוה??
חפשו בהיילייטס או בבלוג את המתכון למלאווח, תוציאו מהמקרר את כל הגבינות הטעימות שיש לכם, תערבבו עם הרבה תרד בייבי טרי (אין צורך לחלוט), שימו מלח, פלפל שחור וקורט אגוז מוסקט ותמלאו את המלאווח ותגחגלו לרולדה.
תמרחו ביצה ותפזרו שומשום
אפייה: 160 מעלות בערך 45 דקות, עד שמקבלים צבע שחום יפה

זהו!!!

.
.
.#מלאווח
#מלאווחאדיר
#מאפים
#yamanfoods
#melawach
#בצקים
#בצקעלים
#cheese
#גבינהבולגרית
#
בצק שמרים פטנט, אחד הטובים ש בצק שמרים פטנט, אחד הטובים שאני מכינה כבר מיליון שנים. את הבצק עצמו לא מתפיחים אלא רק את המאפים המוכנים והבצק עובר קיפולים עם חמאה. הפעם מילאתי בגבינה אבל אפשר עם תפוחים, פרג, שוקולד וכל מלית שאתם אוהבים.
המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל בצק שמרים מדופף הלוחשת לאוכל
.
.
.
#cheesecakes
#cheeselover
#cheesecakefactory
#cakesofinstagram
#cakes
#israelinstagram
#ontheblog
#lovetocook
#instegram_israel
#cheeseboard
לאאא אל תכינו!! אתם לא תצליחו לעצור בראשונה וגם לא בשנייה, אז פשוט אל תכינו 🙈
מי שבכל זאת רוצה להתפרע🤣🤣 המתכון בבלוג ותכף שמה לינק בהיילייטס ובסטורי
.
.
.
#chocolatecookies
#chocolate
#cookies
#chocolover
#ontheblog
#onthetable
#israelinstagram
#lovecookies
#cookieslover
#cookieslovers
הכרוביות בשיא הטריות והטעם הכרוביות בשיא הטריות והטעם שלהן ואני מכורה 🙈 אז דבר ראשון תשמרו את הפוסט כדי שתוכלו תמיד להיזכר שהוא קיים ולהכין אותו😉

אם תתחילו עכשיו, עוד חצי שעה תהיה תבנית היסטרית של כרובית וטחינה כתוספת לעיקרית או כעיקרית בעצמה
.
.
המתכון בשיתוף טחינת טורקיז המעולה ותכף מעלה קישור לסטורי
@turkiz_tahini
.
.
. #tahini
#israelinstagram
#ontheblog
#onthetable
#inmyblog
#lovetahini
#veganfoodshare
#veganfood
#vegansalads
#veganlife
#califlower
#vegetables
#vegetablesreceipes
#vegetablegardening
לתמונות נוספות לחצו פה בואו לעקוב אחריי באינסטגרם
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס