בלילה אחת- שתי עוגות גבינה בשני טעמים שהכנתי בתבנית המחולקת של מגנוס והיא אפילו ללא גלוטן והכי קלה להכנה. 18% הנחה גם על התבנית וגם על כל האתר בהזנת קוד קופון: yehudit
תהנו ♥


מכירים את זה שאתם מכינים עוגה וחצי בית אוהב טעם כזה וחצי טעם אחר? עכשיו לא בא לכם באמת להכין שתי בלילות ושתי עוגות שונות. אצלינו למשל אני מאוד אוהבת עוגות גבינה לימוניות וכל השאר אוהבים עוגת גבינה נטורל. יוצא שרוב הזמן אני מכינה את מה שהם אוהבים כי מן הסתם אני לא אכין לעצמי עוגה שלמה כי אין סיכוי שאני אסיים אותה לבד.

אבללללל התבנית המחולקת של מגנוס מאפשרת לי להכין מבלילה אחת שתי עוגות, כך שכל אחד מקבל בדיוק את העוגה שהוא אוהב מבלי להתפשר על הטעם – אחת גדולה רגילה לכולם ועוד אחת קטנה בשבילי עם לימון ופרג. התבנית וגם כל האתר כרגע בהנחה של 18% בהזנת קוד קופון: yehudit


עוגת גבינה אפויה קלה להכנה בשני טעמים וללא גלוטן
לפני שמתחילים
- 18% הנחה על כל האתר של מגנוס כולל התבנית המחולקת בהזנת קוד קופון: yehudit
- נכנסים לאינסטגרם ועושים לי follow
- בואו תצטרפו לקבוצה שלי בפייסבוק
- יש לי גם טיק טוק
- אני הכנתי את שני הטעמים בתבנית אחת מחולקת של מגנוס. כמובן שאפשר להכין בשתי תבניות נפרדות או להכין טעם אחד לכל העוגה.
מצרכים לתבנית מחולקת או לתבנית בגודל 20*30 ס"מ
- 1,250 גרם גבינה לבנה 5% (גביע של 750 גרם + של 500 גרם)
- 2 גביעים שמנת חמוצה של פעם
- 300 גרם סוכר (1.5 כוסות)
- 6 ביצים גדולות
- 1 כפית מחית וניל
- 1 אינסטנט פודינג וניל (80 גרם)
- 100 גרם קורנפלור (10 כפות)
- גרידת לימון מלימון שלם
- 1 כף פרג שלם
אופן הכנה
מחממים את התנור לחום של 150 מעלות על מצב סטטי. שמים בקערה גדולה את הגבינה, השמנת החמוצה, הסוכר, הביצים ומחית וניל וטורפים עם מטרפה ידנית דקה. מוסיפים אינסטנט פודינג וקורנפלור וטורפים היטב לקבלת בלילה חלקה. אם מכינים בתבנית מחולקת של מגנוס אז מחלקים את הבלילה ל – 3/4 ו – 1/4. משמנים את התבנית היטב בחמאה ומוזגים את ה – 3/4 לתבנית, זה יהיה החלק הרגיל. לבלילה שנותרה מוסיפים גרידת לימון ופרג ומערבבים. מעבירים לתנור ואופים כשעה ורבע או עד שהעוגה נראית די יציבה ומוכנה. יש לקחת בחשבון שלכל תנור יש עוצמות אחרות של אפיה ולכן יש להפעיל שיקול דעת ולהכיר את התנור שלכם. כשהעוגה מוכנה מוציאים מהתנור, עוברים מסביב לדפנות עם מרית ונותנים לה להתקרר לפני שפורסים. העוגה נשמרת מעולה במקרר עד שבוע.
בתאבון!