יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
תבשיל בשר וגרגרי חומוס פיקנטי
ראשי » ביקורות והמלצות » תבשיל בשר וגרגרי חומוס פיקנטי

תבשיל בשר וגרגרי חומוס פיקנטי

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 8 בינואר 2020 8 תגובות

אחת המנות היותר טעימות ומיוחדות של המטבח המרוקאי. מגישים אותה בדרך כלל בחגים ואירועים מיוחדים. במקור מכינים את המנה עם בשר ראש. אני הכנתי עם אוסו בוקו טרי ויצאה מנה טעימה בטירוף

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
תבשיל בשר וגרגרי חומוס פיקנטי
תבשיל בשר וגרגרי חומוס פיקנטיים

את התבשיל הזה מכינים בדרך כלל עם בשר ראש בחגים ואירועים מיוחדים. זה תבשיל מרוקאי מסורתי וכשרוצים לארח ולפנק, מכינים אותו. אני אישית לא אוהבת ולא מכניסה הביתה בשר ראש, מעולם גם לא טעמתי ואני מכינה את אותו תבשיל עם אוסו בוקו טרי עם עצם.

תבשיל בשר וגרגרי חומוס פיקנטיים

אני זוכרת בתור ילדה את אמא שלי מכינה סיר כזה ענק (עם בשר ראש כמובן) לכל החברים שלהם שהיו מגיעים אלינו אחת לשבוע, כולם היו מתענגים ומלקקים את האצבעות. הזיכרון של התבשילים המיוחדים האלה צץ ועולה לי מידי פעם ואז אני נכנסת לסשן של תבשילי ילדות. אני הכנתי את התבשיל עם אוסו בוקו של "אדום אדום" שהוא בשר טרי אמיתי. גילוי נאות: המתכון נכתב עבור "אדום אדום" במסגרת שת"פ.

תבשיל בשר וגרגרי חומוס פיקנטיים

את כל השלבים של הכנת המתכון תוכלו למצוא בהיילייטס באינסטגרם. בואו לעקוב, שמח אצלי בסטורי, אני מעלה סרטונים בלייב מהמטבח שלי עם כל השלבים

תבשיל בשר וחומוס פיקנטי

לפני שמתחילים

  • משרים את החומוס 24 שעות לפני ההכנה במים רותחים.
  • אני ממליצה מאוד לקנות רק אוסו בוקו טרי. העצם שיש בו נותנת המון טעם וסמיכות לתבשיל.
  • שמן פפריקה מכינים כך:
  • שמים פפריקה בצנצנת, מוזגים עליה שמן קנולה או שמן זית ומערבבים. הפפריקה צריכה להיות כולה בשמן ועוד 1 ס"מ שמן מעליה. אחרי כמה ימים השמן סופג את טעמי הפפריקה בעוצמה רבה יותר. לבישולים משתמשים בשמן הפפריקה או בפפריקה עצמה. כל פעם מוזגים עוד שמן מעל הפפריקה.
  • את הבישול אני מתחילה על הגז (כשעה) ולאחר מכן מכניסה לתנור להמשך בישול. בתנור מתקבלים טעמים וצבעים עמוקים. עובדים עם סיר שאפשר להכניס לתנור. אם אין מכסה שיכול להיכנס לתנור, מכסים עם נייר כסף.
  • אני משתמשת ברוטב סודי 🙂 – רוטב דגים. הריח שלו לא משהו בכלל, אבל בבישול הריח נעלם ומקבלים טעמים עמוקים. תקראו על האוממי – הטעם החמישי פה
  • התבשיל משתבח מאוד אחרי יום – יומיים במקרר, כך שניתן להכין אותו מראש ולחמם על להבה מאוד נמוכה כשרוצים להגיש.

חומרים ל -4-5 אנשים

  • 1 ק”ג אוסו בוקו טרי של "אדום אדום"
  • 1/2 ק"ג גרגרי חומוס גדולים
  • 1/3 כוס שמן זית
  • 1 גמבה גדולה
  • 2 פלפלים צ'ילי טריים
  • 4-5 פלפלים חריפים יבשים
  • 1 ראש שום
  • ½ חבילה כוסברה
  • 1/2 כפית כורכום
  • מלח
  • 1 כפית פלפל שחור
  • כף שמן פפריקה (מתוקה או חריפה)
  • 1 כפית גדושה כמון
  • 3 כוסות ציר בקר/מים
  • 4-5 כפות רוטב דגים (לא חובה)

אופן הכנה

מחממים שמן זית בסיר סוטאז' רחב שיכול להיכנס לתנור. צורבים את הבשר עד שהוא שחום היטב מכל הכיוונים. מוציאים את הבשר הצרוב לצלחת.

קולפים את שיני השום, פורסים את הגמבה לרצועות, קוטמים את הגבעול של הפלפלים צ'ילי הטריים ושמים בסיר יחד עם הפלפלים הסודניים היבשים והכוסברה מטגנים כמה דקות תוך ערבוב.

מוסיפים תבלינים: כורכום,מלח, פלפל שחור, שמן פפריקה וכמון ומערבבים.

מוסיפים את החומוס ומערבבים.

מחזירים את הבשר לסיר, מוזגים ציר בקר/ מים ורוטב דגים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה למינימום שיש בגז, מכסים את הסיר ומבשלים שעה. מידי פעם מרטיבים את הבשר והופכים את החומוס כך שכולם יספגו את הרוטב.

אחרי בישול של כשעה על הגז, מכניסים את התבשיל לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות. מניחים את הסיר על רשת במרכז התנור, מכסים אותו היטב עם מכסה או נייר כסף כדי לשמור על הנוזלים שלא יתאדו מהר מידי לפני שהתבשיל מוכן.

במידה ובאמצע הבישול רואים שנגמרו הנוזלים והתבשיל לא מוכן, לוקחים קערית, שמים בה עוד כוס או שתי כוסות ציר בקר/מים רותחים, שמים שוב את כל התבלינים אבל בכמות קטנה יותר, מערבבים היטב ומוזגים לסיר. לי יצא להוסיף רק פעם אחת במהלך הבישול, אבל אל תהססו להוסיף נוזלים, לחומוס יש נטייה לספוח אליו את הנוזלים.

ממשיכים בבישול עוד 3-4 שעות, עד שהבשר רך לחלוטין ומתפרק מהעצם וגם החומוס רך ונימוח. מגישים עם לחם טרי.

התבשיל משתבח מאוד אחרי יום במקרר, כך שאפשר להכין יום או יומיים מראש, הוא רק יהיה טעים יותר.

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • פסטייה מרוקאית אישית במילוי פרגיות
    פסטייה מרוקאית אישית במילוי פרגיות
  • בשר עם בצל ושזיפים ביין לבן
    בשר עם בצל ושזיפים ביין לבן
  • סלט שומר, סלרי, תותים וענבים שחורים
    סלט שומר, סלרי, תותים וענבים שחורים
  • תפוחי אדמה ממולאים דג מרוקאי פיקנטי
    תפוחי אדמה ממולאים דג מרוקאי פיקנטי
תבשילים

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

8 תגובות

  1. חנן הגב 6 באוקטובר 2020 בשעה 15:40

    הי יהודית ,
    חג שמח ! האם ניתן במקום התנור לשים על פלטת שבת ? האם יתקבלו אותם טעמים עמוקים ?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 6 באוקטובר 2020 בשעה 18:01

      היי חנן, לא בישלתי על פלטה מעולם אז אין לי מושג

  2. שלי הגב 8 באפריל 2020 בשעה 13:19

    האם ניתן להחליף את האוסובוקו באסאדו ?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 8 באפריל 2020 בשעה 13:22

      היי שלי,

      בהחלט כן
      חג שמח

  3. לימור אסייג הגב 28 בינואר 2020 בשעה 10:02

    שלום רב, אתמול הכנתי את התבשיל, אכלנו וממש התמוגגנו כל בני המשפחה גם המתבגרים. תודה רבה לך

    בנוסף, המתכון שלך לבייגלה ירושלמי הוא היחיד שאנחנו מכינים ונהנים ממנו ואלה שמדי פעם מצטרפים אלינו, מבקשים את המתכון. אני כמובן מפנה לאתר שלך.

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 28 בינואר 2020 בשעה 18:32

      איזה כייף לשמוע לימור. ממש שימחת אותי

  4. מירי הגב 13 בינואר 2020 בשעה 11:55

    האם אפשר לעשות את התבשיל הזה רק בבישול או חייב להכניס לתנור אחרי שעה על הגז?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 13 בינואר 2020 בשעה 14:32

      היי מירי,

      אפשר רק בבישול על להבה ממש נמוכה. התנור נותן לזה טעמים הרבה יותר עמוקים וצבע נפלא. אבל בהחלט אפשר

השארת תגובה

ביטול

שלום שלום וברוכים הבאים 🙂 איזה כייף שאתם פה. שמי יהודית אבל החברים שלי קוראים לי ג'ודי. בשנת 2011, באופן אקראי לחלוטין התחלתי לכתוב בלוג באתר "תפוז" שאירח כותבים/בלוגרים באתר שלו.......... להמשך קריאה

אביב תיקונים והתקנות - כל סוגי התיקונים לבית ולעסק עם שרות מושלם ואחריות

למעבר לדף העסקי לחצו כאן

050-3221145 - גידי

📌 צביעה איכותית ונקיה.
📌 כל התיקונים לבית ברמה גבוהה.
📌 שיפוץ אמבטיה/מקלחת.
📌 מכירה והתקנת פרקטים.
📌 דלתות פנים ודלתות כניסה.
📌 מנעולן מוסמך.
📌התקנת אביזרי אמבטיה.
📌תליית וילונות.
📌תליית טלויזיות.
📌תליית מדפים.
📌תליית מראות.
📌תליית תמונות.
📌טיפול ותיקון דוד שמש.
📌החלפת שקעים ומפסקים.
📌הרכבת גופי תאורה.
📌תיקון תריסים.
📌החלפת רשתות.
📌החלפת כל סוגי הברזים.

הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!




פרגנו לי בלייק
חפשו פה מתכון ספציפי
כל המתכונים לפי קטגוריות



בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
הלוחשת לאוכל גם באינסטגרם

yehudit_aviv

יהודית אביב הלוחשת לאוכל
כשמתחשק לי עוגיות שוקולד צ׳ כשמתחשק לי עוגיות שוקולד צ׳יפס ולא בא לי לחכות שעותתת שההצק יתקרר🙈
אזזזז  חמש דקות הכנה, בלי מיקסר ובלי המתנה… רבע שעה אפייה וזהווו 
עוגיות מושלמות בכלום זמן
 המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל עוגיות שוקולד ונוטלה קלות לככנה הלוחשת לאוכל
.
.
.
#chocolate #chocolatechipcookies #chocolatelab #chocolates #שוקולד #שוקולדציפס #שוקולדים #שוקולדחלב #עוגיותשוקולדציפס #עוגיותשוקולדציפס🍪
מתבקש מרק אבל אני תמיד מעדיפה מתוקים אז מתחממת לי עם הרוגעלך הכי טעימים שתכינו אי פעם

המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל רוגעלך הלוחשת לאוכל ותכף שמה לינק בסטורי
.
.
.
#chocolate
#chocolatecake
#רוגעלך
#רוגלך
אם לא יצא לכם עדיין להכין מר אם לא יצא לכם עדיין להכין מרק תפוחי אדמה, אתם חייבים. הוא קטיפתי וטעיםםם
המתכון בבלוג, תכתבו בגוגל מרק תפוחי אדמה הלוחשת לאוכל
.
.
#potato
#soup
#potatpsoup
#israelinstagram
#ontheblog
#lovesoup
#lovepotato
תעשו טובה לעצמכם ולכו להכין תעשו טובה לעצמכם ולכו להכין עכשיו בצק מקדים לחלה. מחר בבוקר תיכנסו לבלוג שלי תכתבו בגוגל חלה לשבת עם בצק מקדים הלוחשת לאוכל. יעלו כמה וכמה מתכונים וכולם מעולים. תכינו ותבינו את ההבדלים בין חלה רגילה לחלה עם בצק מקדים.

כדי להקל עליכם אני שמה לכם פה את המתכון לבצק המקדים שלוקח חצי דקה להכין אותו. 
תערבבו יחד קמח, שמרים ומים לפי הכמויות למטה, תכסו ותשאירו כל הלילה על השייש. מחר תמשיכו לפי המתכון מהבלוג. 
תהנו❤️❤️
1.5 כוסות קמח
1/4 כפית שמרים יבשים
3/4 עד 1  כוס מים

נ. ב. שמה לכם לינק לחלות בסטורי, תבואו
.
.
.
#hallabread
#halla
#bread
#חלהלשבת
#חלה
#שבת
#שבתשלום
כמה דקות קטנות ויש עוגת תפוחים הכי קלה והכי טעימה.
כל מה שצריך זה קערה ותבנית.
שטרוייזל מלמטה, תפוחים במרכז ושטרוייזל מלמעלה וזהו! לתנור.
תכינו קצפת או שמנת חמוצה או גלידת וניל ואתם מסודרים
המתכון עכשיו בבלוג. תכתבו בגוגל עוגת תפוחים מדהימה קלה להכנה הלוחשת לאוכל
.
.
.
#applestart
#applecakes
#apples
#tart
#cakesofinstagram
#cake
#israelinstagram
#ontheblog
#cakeslovers
#cakecakecake
הכנתי מלאווח היסטרי, לא נכין ממנו זיוה??
חפשו בהיילייטס או בבלוג את המתכון למלאווח, תוציאו מהמקרר את כל הגבינות הטעימות שיש לכם, תערבבו עם הרבה תרד בייבי טרי (אין צורך לחלוט), שימו מלח, פלפל שחור וקורט אגוז מוסקט ותמלאו את המלאווח ותגחגלו לרולדה.
תמרחו ביצה ותפזרו שומשום
אפייה: 160 מעלות בערך 45 דקות, עד שמקבלים צבע שחום יפה

זהו!!!

.
.
.#מלאווח
#מלאווחאדיר
#מאפים
#yamanfoods
#melawach
#בצקים
#בצקעלים
#cheese
#גבינהבולגרית
#
בצק שמרים פטנט, אחד הטובים ש בצק שמרים פטנט, אחד הטובים שאני מכינה כבר מיליון שנים. את הבצק עצמו לא מתפיחים אלא רק את המאפים המוכנים והבצק עובר קיפולים עם חמאה. הפעם מילאתי בגבינה אבל אפשר עם תפוחים, פרג, שוקולד וכל מלית שאתם אוהבים.
המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל בצק שמרים מדופף הלוחשת לאוכל
.
.
.
#cheesecakes
#cheeselover
#cheesecakefactory
#cakesofinstagram
#cakes
#israelinstagram
#ontheblog
#lovetocook
#instegram_israel
#cheeseboard
לאאא אל תכינו!! אתם לא תצליחו לעצור בראשונה וגם לא בשנייה, אז פשוט אל תכינו 🙈
מי שבכל זאת רוצה להתפרע🤣🤣 המתכון בבלוג ותכף שמה לינק בהיילייטס ובסטורי
.
.
.
#chocolatecookies
#chocolate
#cookies
#chocolover
#ontheblog
#onthetable
#israelinstagram
#lovecookies
#cookieslover
#cookieslovers
הכרוביות בשיא הטריות והטעם הכרוביות בשיא הטריות והטעם שלהן ואני מכורה 🙈 אז דבר ראשון תשמרו את הפוסט כדי שתוכלו תמיד להיזכר שהוא קיים ולהכין אותו😉

אם תתחילו עכשיו, עוד חצי שעה תהיה תבנית היסטרית של כרובית וטחינה כתוספת לעיקרית או כעיקרית בעצמה
.
.
המתכון בשיתוף טחינת טורקיז המעולה ותכף מעלה קישור לסטורי
@turkiz_tahini
.
.
. #tahini
#israelinstagram
#ontheblog
#onthetable
#inmyblog
#lovetahini
#veganfoodshare
#veganfood
#vegansalads
#veganlife
#califlower
#vegetables
#vegetablesreceipes
#vegetablegardening
לתמונות נוספות לחצו פה בואו לעקוב אחריי באינסטגרם
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס