יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
בורקס בשר מבצק פילאס ורוטב פטריות
ראשי » בשר » בורקס בשר מבצק פילאס ורוטב פטריות

בורקס בשר מבצק פילאס ורוטב פטריות

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 13 באפריל 2018 7 תגובות

בורקס בשר מבצק פילאס ורוטב פטריות. כזה שאני אוהבת להכין בדרך כלל בימי שישי לארוחת ערב. בצק הפילאס עדין יותר מבצק עלים ומתקבלת תוצאה מושלמת

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
בורקס בשר מבצק פילאס ורוטב פטריות

כבר שנים שאני לא מכניסה הביתה בורקסים. בעבר בכל שבת בבוקר הייתי מכינה כמות של בורקסים בטעמים, ביצים קשות, סלט או עגבניות מרוסקות ומתובלות והיינו מתענגים על החטא הטעים הזה. עם הזמן וההבנה שבורקס זה לא ממש בריא ולמען האמת, הקנויים גם לא טעימים לנו, הפסקתי לקנות וכשאנחנו רוצים לאכול מאפים מלוחים, אני מכינה לבד את הבצק או קונה בצק עלים עם חמאה.

 בצק הפילאס בעיני הוא הרבה יותר טעים מבצק עלים רגיל. הוא דק יותר, עדין יותר ופריך יותר והכי מתאים להכין ממנו שבלולי בורקס. לפעמים אני מכינה עם גבינה, לפעמים עם פירה תפוחי אדמה והפעם הכנתי עם בשר, אבל שילבתי בו קוביות תפוחי אדמה שממש שדרגו והכניסו עניין.

כמה מילים על המלית: אני מבקשת מהקצב  שיטחן לי צוואר, צלעות ושפונדרה, כמות שווה מכל סוג ומערבבת אותם יחד. זה מבחינתי השילוב הכי טעים של בשר טחון. הבשר חייב להיות כמובן טרי ואז אין צורך כמעט בתבלינים כי טעם הבשר מעולה ותבלינים רק יטשטשו את הטעם שלו. אני מקפידה להשתמש בשמן זית איכותי וטעים, מלח ופלפל שחור. זה כל התבלינים שאני שמה במלית. את הטעם מקבלים מהבצל המטוגן והבשר הטרי שיש לו טעם מעולה בפני עצמו. במידה ואתם משתמשים בבשר טחון קפוא או כזה שהופשר ונטחן, שזה בדרך כלל מה שמוכרים בסופרים במחלקת הבשר, כדאי לתבל גם בבהרט או בעוד תבלינים אחרת הטעם יהיה מעט תפל.

חותכים את תפוחי האדמה, חזה עוף ובצל לקוביות קטנות

מתחילים בטיגון הבצל וריכוך של קוביות תפוחי האדמה

מטגנים גם את חזה העוף והבשר – כל סוג בנפרד ולבסוף מאחדים הכל יחד

פותחים את הבצק ומניחים מהמלית לרוחב הבצק

מגלגלים שני סיבובים על המלית וחותכים עם גלגלת

אוחזים את הגליל משתי הקצוות ומותחים מעט לגליל ארוך ודק

מלפפים את הגליל לשבלול ומניחים בתבנית אפייה. סה"כ יוצאים 7 שבלולים מכל הבצק.

מוכנים

עם רוטב פטריות זה הכי טעים

בורקס בשר מבצק פילאס ורוטב פטריות

מצרכים לכמות של 7 שבלולים אישיים

  • 1 חבילה בצק פילאס שהופשר לילה במקרר
  • 1 תפוח אדמה גדול
  • 1 בצל ענק או שניים בינוניים
  • ½ ק"ג בשר בקר טחון טרי (אני מערבבת שלושה סוגי בשרים – צוואר, צלעות ושפונדרה).
  • ½ פרפר חזה עוף
  • חופן צנוברים
  • 1/3 כוס שמן זית
  • מלח
  • ½ כפית פלפל שחור

רוטב פטריות

  • 1 סלסלת פטריות שמפיניון טריות
  • 1 בצל גדול
  •  ¼ כפית כורכום
  • מלח
  • ¼ כפית פלפל שחור
  • 2 כוסות מים רותחים
  • ¼ כוס מים מעורבב עם 1 כף  קורנפלור

אופן הכנה

  1. קוצצים את הבצל לקוביות.
  2. קולפים את תפוח האדמה וחותכים לקוביות בגודל של 1*1 ס"מ.
  3. חותכים את חזה העוף לקוביות קטנות.
  4. מחממים שמן זית בסיר רחב ושטוח או במחבת ומטגנים את הבצל עד להזהבה. מוסיפים את  תפוחי האדמה וממשיכים לטגן על להבה נמוכה בערך חצי שעה עד שהם רכים וזהובים. מידי פעם מערבבים. מוציאים את תפוחי האדמה לקערה.
  5. באותה מחבת צורבים את קוביות חזה העוף עד שהן מזהיבות ומוציאים לאותה קערה עם תפוחי האדמה.
  6. מוסיפים עוד מעט שמן זית ומטגנים את הבשר הטחון. מפוררים אותו היטב עם מזלג ומטגנים 10-15 דקות כשמידי פעם מערבבים.
  7. מחזירים לסיר את תפוחי האדמה וחזה העוף המטוגנים ומערבבים הכל יחד. מתבלים במלח ופלפל שחור. טועמים ומתקנים תיבול.
  8. קולים  צנוברים על מחבת יבשה כמה דקות עד שהם משחימים ומוסיפים לבשר. מקררים היטב לפני שממלאים את הבצק.
  9. פותחים את הבצק ומניחים תלולית יפה של בשר לרוחבו. מגלגלים שני סיבובים וחותכים את הבצק עם גלגלת או סכין חדה. מהדקים את התפר ומחזיקים את הגליל משני הקצוות ומותחים לאט לאט למעין גליל ארוך וצר. מגלגלים את הגליל סביב עצמו לשבלול ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה. מכינים כך את כל הבצק.
  10. מחממים תנור לחום של 160 מעלות.
  11. מורחים את השבלולים בביצה ומפזרים שומשום.
  12. אופים 40-50 דקות עד שהשבלולים זהובים היטב.
  13. אפשר לזלול מייד או להגיש עם רוטב פטריות.
  14. רוטב פטריות: מחממים שמן זית בסיר קטן. חותכים בצל לקוביות ומטגנים אותו עד להזהבה.
  15. מוסיפים את הפטריות ומטגנים תוך ערבוב כמה דקות. מתבלים בכורכום, מלח ופלפל שחור. מוסיפים מים רותחים ומבשלים 10 דקות. מערבבים בצלוחית מים וקורנפלור ומערבבים היטב. מוסיפים לסיר תוך כדי ערבוב מתמיד עד שמקבלים את הסמיכות הרצויה. אם יצא סמיך מידי ניתן לדלל במים רותחים ואם דליל מידי אז לחזור על פעולת ההסמכה עם עוד מעט קורנפלור ומים.

 

 

 

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • מלאווח מדפי אורז
    מלאווח מדפי אורז קל להכנה
  • שבלולי פיצה מהירי הכנה
    שבלולי פיצה מהירי הכנה טעימים במיוחד
  • עוגת שמרים עם גבינה וצימוקים
    בצק שמרים דפוף(עלים) במלית גבינה וצימוקים
  • בורקס תורכי
    בורקס תורכי ביתי מושלם!
בורקס בשר טחון פטריות

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

7 תגובות

  1. מעיין הגב 1 במרץ 2019 בשעה 23:34

    הכנתי ויצא מדהים!!

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 2 במרץ 2019 בשעה 9:24

      איזה כייף לשמוע מעיין

  2. עדי הגב 5 בפברואר 2019 בשעה 10:25

    אפשר להשתמש בבצק פילו ? מה דעתך ?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 5 בפברואר 2019 בשעה 17:24

      היי עדי

      אפשר ויהיה מאוד טעים

      • עדי הגב 6 בפברואר 2019 בשעה 8:59

        תודה על התשובה המהירה . אחזור לעדכן

  3. אסתי הגב 7 בספטמבר 2018 בשעה 0:32

    הי
    תודה על המתכונים
    הכל נראה מושקע ועשיר…
    אפשר להקפיא אחרי האפיה?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 7 בספטמבר 2018 בשעה 16:40

      היי אסתי. בשמחה רבה. אפשר להקפיא אחרי האפייה בלי רוטב כמובן. חג שמח

השארת תגובה

ביטול

הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!




פרגנו לי בלייק
חפשו פה מתכון ספציפי
כל המתכונים לפי קטגוריות



בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
הלוחשת לאוכל גם באינסטגרם

yehudit_aviv

יהודית אביב
תשמרו!! אתם לא תפסיקו להכין את הטעימות האלה. כנסו לגוגל ותכתבו: הלוחשת לאוכל סופגניות עננים מרובעות בסגנון ניו אורלינס.
תתכוננו לאכול עננים ותיזהרו כי אי אפשר להפסיק.
שמה לכם לינק למתכון גם בסטורי שלי ושומרת בהיילייטס
יש פה מישהו שלא אוהב שוקולד? יש פה מישהו שלא אוהב שוקולד? ופיסטוק? ואת שניהם יחד? איןןן אין טעים כזה! המתכון בבלוג שלי - הלוחשת לאוכל ויהיה גם לינק בסטורי
שתי פוקצ׳ות -אחת בסיר יציקת שתי פוקצ׳ות -אחת בסיר יציקת ברזל ואחת בתבנית אמאיל. שתיהן יצאו מעולות והן כמובן של מגנוס.
כל האתר של מגנוס בהנחה של25%. הנחה מיוחדת שלא תחזור!!
קוד קופון:yehudit25
ספינג׳ בהתפחה ארוכה במקרר. יוצא הרבה יותר אוורירי וקריספי. אפשר להכין בשישי ולטגן מייד במוצאי שבת בלי המתנה.
סיר טיגון עם מדחום, רשת צינון ומתנה סט פומפיות עכשיו בהנחה של25% באתר של מגנוס. פרטים אצלי בסטורי ובפרטי.  וגם כל האתר בהנחה של25%
קוד קופון:yehudit25
המתכון בבלוג הלוחשת לאוכל, בסטורי שלי ויישמר בהיילייטס
לא רק המתכון המדוייק מזמן בבלוג, גם מלאאא טיפים שיגרמו לכם להצליח ולאפות פחזניות מושלמות. תכתבו בגוגל פחזניות או לא להיות הלוחשת לאוכל
שמה לכם לינק גם בסטורי
אין מי שלא אוהב מאפי/ פשטידו אין מי שלא אוהב מאפי/ פשטידות פילו. בכל ארוחה היא מתחסלת ראשונה ובצדק!
אפיתי אותה בתבנית אמאיל של מגנוס שמגיעה במארז של שלוש תבניות. גם התבניות וגם כל האתר של מגנוס בהנחה של25%
קוד קופון:Yehudit25
המתכון בבלוג הלוחשת לאוכל
מנסה שוב🤷‍♀️
תבשיל עוף עם כרוב לבן וסלק ירוק חמצמצים.
מתכון ותיק שלי שהפך ויראלי ואלפי אנשים הכינו אותו כשפורסם לראשונה בפברואר 2020.
לפני הכל ושלא תפספסו- יש 25% הנחה על סירי היציקה של מגנוס וגם על כל האתר. קוד קופון: yehudit25המתכון בבלוג הלוחשת לאוכל ומי שלא מוצא אותו, תשלחו לי הודעה בפרטי ואשלח לכם לינק למתכון, אבל בחייאת קודם תחפשו כי אתם המונים ואני אחת🤷‍♀️.
תבשיל עוף עם כרוב לבן וסלק י תבשיל עוף עם כרוב לבן וסלק ירוק חמצמצים.
מתכון ותיק שלי שהפך ויראלי ואלפי אנשים הכינו אותו כשפורסם לראשונה בפברואר 2020.
לפני הכל ושלא תפספסו- יש 25% הנחה על סירי היציקה של מגנוס וגם על כל האתר. קוד קופון: yehudit25המתכון בבלוג הלוחשת לאוכל ומי שלא מוצא אותו, תשלחו לי הודעה בפרטי ואשלח לכם לינק למתכון, אבל בחייאת קודם תחפשו כי אתם המונים ואני אחת🤷‍♀️.
סלט ירקות עם קינואה וברוקול סלט ירקות עם קינואה וברוקולי טרי. המתכון המלא בבלוג הלוחשת לאוכל.  את הקינואה אני מכינה במיקרוגל: על כל כוס קינואה שמים שתי כוסות מים מהברז, מכסים ומבשלים במיקרוגל20דקות.
תיבול לסלט: שמ״ז, לימון, מלח אטלנטי ופלפל לבן. את כל השאר תראו בסרטון
לתמונות נוספות לחצו פה בואו לעקוב אחריי באינסטגרם
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס