יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
בורקס בשר מבצק פילאס ורוטב פטריות
ראשי » בשר » בורקס בשר מבצק פילאס ורוטב פטריות

בורקס בשר מבצק פילאס ורוטב פטריות

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 13 באפריל 2018 7 תגובות

בורקס בשר מבצק פילאס ורוטב פטריות. כזה שאני אוהבת להכין בדרך כלל בימי שישי לארוחת ערב. בצק הפילאס עדין יותר מבצק עלים ומתקבלת תוצאה מושלמת

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
בורקס בשר מבצק פילאס ורוטב פטריות

כבר שנים שאני לא מכניסה הביתה בורקסים. בעבר בכל שבת בבוקר הייתי מכינה כמות של בורקסים בטעמים, ביצים קשות, סלט או עגבניות מרוסקות ומתובלות והיינו מתענגים על החטא הטעים הזה. עם הזמן וההבנה שבורקס זה לא ממש בריא ולמען האמת, הקנויים גם לא טעימים לנו, הפסקתי לקנות וכשאנחנו רוצים לאכול מאפים מלוחים, אני מכינה לבד את הבצק או קונה בצק עלים עם חמאה.

 בצק הפילאס בעיני הוא הרבה יותר טעים מבצק עלים רגיל. הוא דק יותר, עדין יותר ופריך יותר והכי מתאים להכין ממנו שבלולי בורקס. לפעמים אני מכינה עם גבינה, לפעמים עם פירה תפוחי אדמה והפעם הכנתי עם בשר, אבל שילבתי בו קוביות תפוחי אדמה שממש שדרגו והכניסו עניין.

כמה מילים על המלית: אני מבקשת מהקצב  שיטחן לי צוואר, צלעות ושפונדרה, כמות שווה מכל סוג ומערבבת אותם יחד. זה מבחינתי השילוב הכי טעים של בשר טחון. הבשר חייב להיות כמובן טרי ואז אין צורך כמעט בתבלינים כי טעם הבשר מעולה ותבלינים רק יטשטשו את הטעם שלו. אני מקפידה להשתמש בשמן זית איכותי וטעים, מלח ופלפל שחור. זה כל התבלינים שאני שמה במלית. את הטעם מקבלים מהבצל המטוגן והבשר הטרי שיש לו טעם מעולה בפני עצמו. במידה ואתם משתמשים בבשר טחון קפוא או כזה שהופשר ונטחן, שזה בדרך כלל מה שמוכרים בסופרים במחלקת הבשר, כדאי לתבל גם בבהרט או בעוד תבלינים אחרת הטעם יהיה מעט תפל.

חותכים את תפוחי האדמה, חזה עוף ובצל לקוביות קטנות

מתחילים בטיגון הבצל וריכוך של קוביות תפוחי האדמה

מטגנים גם את חזה העוף והבשר – כל סוג בנפרד ולבסוף מאחדים הכל יחד

פותחים את הבצק ומניחים מהמלית לרוחב הבצק

מגלגלים שני סיבובים על המלית וחותכים עם גלגלת

אוחזים את הגליל משתי הקצוות ומותחים מעט לגליל ארוך ודק

מלפפים את הגליל לשבלול ומניחים בתבנית אפייה. סה"כ יוצאים 7 שבלולים מכל הבצק.

מוכנים

עם רוטב פטריות זה הכי טעים

בורקס בשר מבצק פילאס ורוטב פטריות

מצרכים לכמות של 7 שבלולים אישיים

  • 1 חבילה בצק פילאס שהופשר לילה במקרר
  • 1 תפוח אדמה גדול
  • 1 בצל ענק או שניים בינוניים
  • ½ ק"ג בשר בקר טחון טרי (אני מערבבת שלושה סוגי בשרים – צוואר, צלעות ושפונדרה).
  • ½ פרפר חזה עוף
  • חופן צנוברים
  • 1/3 כוס שמן זית
  • מלח
  • ½ כפית פלפל שחור

רוטב פטריות

  • 1 סלסלת פטריות שמפיניון טריות
  • 1 בצל גדול
  •  ¼ כפית כורכום
  • מלח
  • ¼ כפית פלפל שחור
  • 2 כוסות מים רותחים
  • ¼ כוס מים מעורבב עם 1 כף  קורנפלור

אופן הכנה

  1. קוצצים את הבצל לקוביות.
  2. קולפים את תפוח האדמה וחותכים לקוביות בגודל של 1*1 ס"מ.
  3. חותכים את חזה העוף לקוביות קטנות.
  4. מחממים שמן זית בסיר רחב ושטוח או במחבת ומטגנים את הבצל עד להזהבה. מוסיפים את  תפוחי האדמה וממשיכים לטגן על להבה נמוכה בערך חצי שעה עד שהם רכים וזהובים. מידי פעם מערבבים. מוציאים את תפוחי האדמה לקערה.
  5. באותה מחבת צורבים את קוביות חזה העוף עד שהן מזהיבות ומוציאים לאותה קערה עם תפוחי האדמה.
  6. מוסיפים עוד מעט שמן זית ומטגנים את הבשר הטחון. מפוררים אותו היטב עם מזלג ומטגנים 10-15 דקות כשמידי פעם מערבבים.
  7. מחזירים לסיר את תפוחי האדמה וחזה העוף המטוגנים ומערבבים הכל יחד. מתבלים במלח ופלפל שחור. טועמים ומתקנים תיבול.
  8. קולים  צנוברים על מחבת יבשה כמה דקות עד שהם משחימים ומוסיפים לבשר. מקררים היטב לפני שממלאים את הבצק.
  9. פותחים את הבצק ומניחים תלולית יפה של בשר לרוחבו. מגלגלים שני סיבובים וחותכים את הבצק עם גלגלת או סכין חדה. מהדקים את התפר ומחזיקים את הגליל משני הקצוות ומותחים לאט לאט למעין גליל ארוך וצר. מגלגלים את הגליל סביב עצמו לשבלול ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה. מכינים כך את כל הבצק.
  10. מחממים תנור לחום של 160 מעלות.
  11. מורחים את השבלולים בביצה ומפזרים שומשום.
  12. אופים 40-50 דקות עד שהשבלולים זהובים היטב.
  13. אפשר לזלול מייד או להגיש עם רוטב פטריות.
  14. רוטב פטריות: מחממים שמן זית בסיר קטן. חותכים בצל לקוביות ומטגנים אותו עד להזהבה.
  15. מוסיפים את הפטריות ומטגנים תוך ערבוב כמה דקות. מתבלים בכורכום, מלח ופלפל שחור. מוסיפים מים רותחים ומבשלים 10 דקות. מערבבים בצלוחית מים וקורנפלור ומערבבים היטב. מוסיפים לסיר תוך כדי ערבוב מתמיד עד שמקבלים את הסמיכות הרצויה. אם יצא סמיך מידי ניתן לדלל במים רותחים ואם דליל מידי אז לחזור על פעולת ההסמכה עם עוד מעט קורנפלור ומים.

 

 

 

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • תפוחי אדמה בתנור עם שום קונפי ופטה כבשים
    תפוחי אדמה בתנור עם שום קונפי ופטה כבשים
  • בורקס כבד עוף, חזה עוף ופטריות ברוטב
    בורקס כבד עוף, חזה עוף ופטריות ברוטב
  • לחמניות ממולאות בשר
    לחמניות ממולאות בשר
  • בורקס תורכי ביתי מושלם!
    בורקס תורכי ביתי מושלם!
בורקס בשר טחון פטריות

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

7 תגובות

  1. מעיין הגב 1 במרץ 2019 בשעה 23:34

    הכנתי ויצא מדהים!!

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 2 במרץ 2019 בשעה 9:24

      איזה כייף לשמוע מעיין

  2. עדי הגב 5 בפברואר 2019 בשעה 10:25

    אפשר להשתמש בבצק פילו ? מה דעתך ?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 5 בפברואר 2019 בשעה 17:24

      היי עדי

      אפשר ויהיה מאוד טעים

      • עדי הגב 6 בפברואר 2019 בשעה 8:59

        תודה על התשובה המהירה . אחזור לעדכן

  3. אסתי הגב 7 בספטמבר 2018 בשעה 0:32

    הי
    תודה על המתכונים
    הכל נראה מושקע ועשיר…
    אפשר להקפיא אחרי האפיה?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 7 בספטמבר 2018 בשעה 16:40

      היי אסתי. בשמחה רבה. אפשר להקפיא אחרי האפייה בלי רוטב כמובן. חג שמח

השארת תגובה

ביטול

שלום שלום וברוכים הבאים 🙂 איזה כייף שאתם פה. שמי יהודית אבל החברים שלי קוראים לי ג'ודי. בשנת 2011, באופן אקראי לחלוטין התחלתי לכתוב בלוג באתר "תפוז" שאירח כותבים/בלוגרים באתר שלו.......... להמשך קריאה

אביב תיקונים והתקנות - כל סוגי התיקונים לבית ולעסק עם שרות מושלם ואחריות

למעבר לדף העסקי לחצו כאן

050-3221145 - גידי

📌 צביעה איכותית ונקיה.
📌 כל התיקונים לבית ברמה גבוהה.
📌 שיפוץ אמבטיה/מקלחת.
📌 מכירה והתקנת פרקטים.
📌 דלתות פנים ודלתות כניסה.
📌 מנעולן מוסמך.
📌התקנת אביזרי אמבטיה.
📌תליית וילונות.
📌תליית טלויזיות.
📌תליית מדפים.
📌תליית מראות.
📌תליית תמונות.
📌טיפול ותיקון דוד שמש.
📌החלפת שקעים ומפסקים.
📌הרכבת גופי תאורה.
📌תיקון תריסים.
📌החלפת רשתות.
📌החלפת כל סוגי הברזים.

הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!




פרגנו לי בלייק
חפשו פה מתכון ספציפי
כל המתכונים לפי קטגוריות



בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
הלוחשת לאוכל גם באינסטגרם

yehudit_aviv

יהודית אביב הלוחשת לאוכל
כשמתחשק לי עוגיות שוקולד צ׳ כשמתחשק לי עוגיות שוקולד צ׳יפס ולא בא לי לחכות שעותתת שההצק יתקרר🙈
אזזזז  חמש דקות הכנה, בלי מיקסר ובלי המתנה… רבע שעה אפייה וזהווו 
עוגיות מושלמות בכלום זמן
 המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל עוגיות שוקולד ונוטלה קלות לככנה הלוחשת לאוכל
.
.
.
#chocolate #chocolatechipcookies #chocolatelab #chocolates #שוקולד #שוקולדציפס #שוקולדים #שוקולדחלב #עוגיותשוקולדציפס #עוגיותשוקולדציפס🍪
מתבקש מרק אבל אני תמיד מעדיפה מתוקים אז מתחממת לי עם הרוגעלך הכי טעימים שתכינו אי פעם

המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל רוגעלך הלוחשת לאוכל ותכף שמה לינק בסטורי
.
.
.
#chocolate
#chocolatecake
#רוגעלך
#רוגלך
אם לא יצא לכם עדיין להכין מר אם לא יצא לכם עדיין להכין מרק תפוחי אדמה, אתם חייבים. הוא קטיפתי וטעיםםם
המתכון בבלוג, תכתבו בגוגל מרק תפוחי אדמה הלוחשת לאוכל
.
.
#potato
#soup
#potatpsoup
#israelinstagram
#ontheblog
#lovesoup
#lovepotato
תעשו טובה לעצמכם ולכו להכין תעשו טובה לעצמכם ולכו להכין עכשיו בצק מקדים לחלה. מחר בבוקר תיכנסו לבלוג שלי תכתבו בגוגל חלה לשבת עם בצק מקדים הלוחשת לאוכל. יעלו כמה וכמה מתכונים וכולם מעולים. תכינו ותבינו את ההבדלים בין חלה רגילה לחלה עם בצק מקדים.

כדי להקל עליכם אני שמה לכם פה את המתכון לבצק המקדים שלוקח חצי דקה להכין אותו. 
תערבבו יחד קמח, שמרים ומים לפי הכמויות למטה, תכסו ותשאירו כל הלילה על השייש. מחר תמשיכו לפי המתכון מהבלוג. 
תהנו❤️❤️
1.5 כוסות קמח
1/4 כפית שמרים יבשים
3/4 עד 1  כוס מים

נ. ב. שמה לכם לינק לחלות בסטורי, תבואו
.
.
.
#hallabread
#halla
#bread
#חלהלשבת
#חלה
#שבת
#שבתשלום
כמה דקות קטנות ויש עוגת תפוחים הכי קלה והכי טעימה.
כל מה שצריך זה קערה ותבנית.
שטרוייזל מלמטה, תפוחים במרכז ושטרוייזל מלמעלה וזהו! לתנור.
תכינו קצפת או שמנת חמוצה או גלידת וניל ואתם מסודרים
המתכון עכשיו בבלוג. תכתבו בגוגל עוגת תפוחים מדהימה קלה להכנה הלוחשת לאוכל
.
.
.
#applestart
#applecakes
#apples
#tart
#cakesofinstagram
#cake
#israelinstagram
#ontheblog
#cakeslovers
#cakecakecake
הכנתי מלאווח היסטרי, לא נכין ממנו זיוה??
חפשו בהיילייטס או בבלוג את המתכון למלאווח, תוציאו מהמקרר את כל הגבינות הטעימות שיש לכם, תערבבו עם הרבה תרד בייבי טרי (אין צורך לחלוט), שימו מלח, פלפל שחור וקורט אגוז מוסקט ותמלאו את המלאווח ותגחגלו לרולדה.
תמרחו ביצה ותפזרו שומשום
אפייה: 160 מעלות בערך 45 דקות, עד שמקבלים צבע שחום יפה

זהו!!!

.
.
.#מלאווח
#מלאווחאדיר
#מאפים
#yamanfoods
#melawach
#בצקים
#בצקעלים
#cheese
#גבינהבולגרית
#
בצק שמרים פטנט, אחד הטובים ש בצק שמרים פטנט, אחד הטובים שאני מכינה כבר מיליון שנים. את הבצק עצמו לא מתפיחים אלא רק את המאפים המוכנים והבצק עובר קיפולים עם חמאה. הפעם מילאתי בגבינה אבל אפשר עם תפוחים, פרג, שוקולד וכל מלית שאתם אוהבים.
המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל בצק שמרים מדופף הלוחשת לאוכל
.
.
.
#cheesecakes
#cheeselover
#cheesecakefactory
#cakesofinstagram
#cakes
#israelinstagram
#ontheblog
#lovetocook
#instegram_israel
#cheeseboard
לאאא אל תכינו!! אתם לא תצליחו לעצור בראשונה וגם לא בשנייה, אז פשוט אל תכינו 🙈
מי שבכל זאת רוצה להתפרע🤣🤣 המתכון בבלוג ותכף שמה לינק בהיילייטס ובסטורי
.
.
.
#chocolatecookies
#chocolate
#cookies
#chocolover
#ontheblog
#onthetable
#israelinstagram
#lovecookies
#cookieslover
#cookieslovers
הכרוביות בשיא הטריות והטעם הכרוביות בשיא הטריות והטעם שלהן ואני מכורה 🙈 אז דבר ראשון תשמרו את הפוסט כדי שתוכלו תמיד להיזכר שהוא קיים ולהכין אותו😉

אם תתחילו עכשיו, עוד חצי שעה תהיה תבנית היסטרית של כרובית וטחינה כתוספת לעיקרית או כעיקרית בעצמה
.
.
המתכון בשיתוף טחינת טורקיז המעולה ותכף מעלה קישור לסטורי
@turkiz_tahini
.
.
. #tahini
#israelinstagram
#ontheblog
#onthetable
#inmyblog
#lovetahini
#veganfoodshare
#veganfood
#vegansalads
#veganlife
#califlower
#vegetables
#vegetablesreceipes
#vegetablegardening
לתמונות נוספות לחצו פה בואו לעקוב אחריי באינסטגרם
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס