יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
קצת עלי
ראשי » קצת עלי

קצת עלי

שלום שלום וברוכים הבאים 🙂 איזה כייף שאתם פה. שמי יהודית אבל החברים שלי קוראים לי ג'ודי. בשנת 2011, באופן אקראי לחלוטין התחלתי לכתוב בלוג באתר "תפוז" שאירח כותבים/בלוגרים באתר שלו. באמת שלא הבנתי כלום ושום דבר בכל מה שקשור לעולם הבלוגים והבלוגרים ודי מתוך סקרנות ורצון להנציח את המתכונים שלי ואת הסיפורים שעומדים מאחוריהם התחלתי לכתוב. בהתחלה כתבתי די לעצמי ולעוד 2-3 חברים שידעו על הבלוג. לאט לאט התחילו להגיע תגובות מעוד ועוד אנשים והבנתי שאני לא מדברת יותר לעצמי אלא יש מישהו או מישוהים (אין באמת מילה כזאת :)) שקוראים אותי וזה נתן לי מוטיבציה להמשיך. התחלתי לקבל תגובות ושאלות התייעצות לגבי מתכונים והבנתי שזה תפס. ואז הגיע גם הפייסבוק, שם קיבלתי חשיפה מדהימה וקיבלתי חשיפה מטורפת ואלפי כניסות לבלוג בכל חודש.  עם הזמן הרגשתי שהבית בתפוז קטן עליי ולא מספיק מתאים לתכנים ולמתכונים שלי ושוב, בלי להבין יותר מידי העברתי את הבלוג לפלטפורמה גדולה יותר, בינלאומית – "בלוגר". כתבתי שם כשלוש שנים, גם שם הייתה לבלוג ולמתכונים חשיפה מטורפת והבנתי שאני חייבת בית משלי ולא בית מארח. כמות המבקרים בבלוג הלכה ועלתה מיום ליום ומחודש לחודש ואמרתי לעצמי: למה להיות אורחת אם את יכולה כבר "לקנות" בית משלך והנה אני פה בבית הזה וסוף סוף נעים ונוח לי.

קצת על עצמי

אני נשואה לאהובי גידוש (גידי) ואמא לשלושה בנים מהממיםםםםם שתפגשו אותם כמעט באופן קבוע בפוסטים שלי – אדיר (אדירוש), נאור (חורצ'ק) ונוב (נוביק/בובה). אדירוש, הבן הבכור שלי נשוי למיכלי המקסימה ולשניהם יש את פנונה (רביד) המטריפה ואת דבירביר המהמם (דביר).

את האהבה שלי לאפייה גיליתי בגיל 16. אפיתי עוגת גבינה ותותים די מורכבת מספר שהיה לנו בבית: "עוגות גבינה" של רות סירקיס. העוגה יצאה מושלמת ויחסית לנערה שמעולם לא אפתה זו הייתה הצלחה כבירה. כולם התלהבו  והתלקקו ומאז התפקיד הקבוע שלי בבית היה לאפות כל יום חמישי עוגה לשבת וזה בתנאי שמישהו אחר מדיח את הכלים 🙂

הייתי פותחת את התנ"ך של האפייה באותה תקופה – "עוגות לכל עת" של נירה שויאר, מכינה רשימת מצרכים לאמא שלי שהייתה די מבסוטית מזה שהורדתי מעליה את נטל האפייה ונכנסת בשמחה וששון כל יום חמישי לשעת יצירה במטבח.

בניגוד לבשלנים ואופים אחרים, אני לא גדלתי ליד או מתחת לשום סינר של אף אחד-לא של אמא ולא של סבתא ולמען האמת תיעבתי את המטבח והתרחקתי ממנו. כמי שנולדה וגדלה למשפחה מרוקאית מרובת ילדים, כל היום שלנו סבב סביב אוכל. אני אהבתי מאוד לאכול אבל בזה הסתכם בערך הקשר שלי למטבח. אין לי מושג מה היה אותו דבר שמשך אותי באותו יום חמישי לאפות את אותה עוגת גבינה ותותים שגרמה לי להתאהב קשות באפייה ולהתמכר להרגשת הסיפוק שיש בכל פעם שמשהו הצליח לי.

לבשל התחלתי רק אחרי שנישאתי לאהובי והחצי השני שלי עד היום. כאיש צבא קבע הוא נשלח לשרת במצפה רמון הרחוקה. ארזנו את מעט הציוד שהיה לנו, תינוק בן חודשיים ועברנו לעיירה הדרומית שכוחת האל. לא אלאה אתכם בסיפורים על התאקלמות שארכה שלוש שנים (!), על געגועים אינסופיים למשפחה ועל הקושי האדיר (תרתי משמע) שהיה לי בגידול ילד ראשון לבד ורחוק מהמשפחה, אלא רק על הגעגועים העזים לאוכל של אמא שהייתי כל כך רגילה לאכול כל צהריים בבית ילדותי.

הגעגועים העצומים למשפחה, לתבשילים הביתיים ולריחות של בית, הובילו אותי למטבח בניסיון לשחזר את המאכלים שהייתי רגילה לאכול בבית.  חסרת כל ידע, הבנה או ניסיון בסיסי בבישול אימצתי לי את ספר "הבישול המרוקאי" ודבקתי במתכונים באדיקות. משפט שחרוט לי עד היום הוא משפט שאמר חמי ז"ל לבעלי: איך תתחתן איתה ואפילו חביתה היא לא יודעת להכין. מה תאכל?? כן, גבר מרוקאי שרק דאג לבן שלו וחבל שנפטר שנתיים אחרי שנישאנו ולא זכה לראות את הבן שלו שבע ומרוצה 🙂 🙂

נחזור לספר המרוקאי-  אני חייבת לציין שכל מה שהכנתי משם הצליח בגדול והיה זהה בדיוק לטעמים שהכרתי בבית. עם הזמן קיבלתי ביטחון, בעיקר בשל התגובות החיוביות מהסביבה וניסיתי יותר ויותר מתכונים חדשים ומורכבים עד שלמדתי את כל רזי הבישול והאפייה המרוקאים. היום אני פתוחה ואוהבת לבשל ולטעום מאכלים מכל העדות.

את כל המתכונים שאני מעלה לבלוג אני מכינה לבני המשפחה האהובים שלי ולחברים. אני מעלה מתכון רק כאשר אני בטוחה שהוא מדויק וברור להכנה. על מנת למנוע אי הבנות וחוסר התאמה, כל הכמויות נמדדות בכוסות וכפות מדידה אוניברסליים ואני יותר מממליצה לקנות משקל פשוט וסט של כוסות וכפות מדידה. לכל מתכון אני מצרפת את כל הטיפים הכי קטנים על מנת שיצליח ואני מבטיחה שאם תיצמדו למתכון ולהוראות ההכנה תקצרו הצלחה ומחמאות מהסובבים אתכם.

כבלוגרית, מידי פעם אני מקיימת שיתופי פעולה עם חברות מזון  או משרדי יח"צ. אני מקבלת מוצרים, מפתחת מהם מתכון ומפרסמת אותם. למרות המחויבות שלי לאותן חברות,לעולם לא אפרסם מוצר שלא הייתי מרוצה ממנו במאה אחוזים ופעמים רבות אני בעצמי נחשפת למוצרים מדהימים שלעולם לא הייתי קונה אותם לולא הייתי מקבלת אותם לסקירה ומאמצת אותם באופן קבוע.

אז אחרי שחפרתי לכם אני שולחת אתכם לסיור בבלוג, להכין ולצלם כי היום מה שלא צילמת כאילו לא הכנת 🙂 לכל שאלה, בעייה או תהייה אני כאן לשירותכם וגם בפייסבוק.

אני אשמח מאוד אם תירשמו לעדכונים בבלוג ובכל פעם שאעלה מתכון חדש תקבלו אותו ישירות לאימייל שלכם. בצד שמאל בבלוג יש את תיבת ההרשמה, כל מה שצריך זה להכניס את המייל שלכם וזהו! כך תהיו רשומים לעדכונים מהבלוג ובכל פעם שאפרסם מתכון אתם תהיו הראשונים לקבלו.

כדאי לכם גם לעקוב אחריי  באינסטגרם כי דברים שרואים משם לא רואים מכאן. שם המשתמש שלי באינסטגרם: yehudit_aviv (לחיצה על השם ואתם שם).

מקווה מאוד שתהנו ותרוצו לספר לחבר'ה 🙂

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
« הקודם
הבא »
שלום שלום וברוכים הבאים 🙂 איזה כייף שאתם פה. שמי יהודית אבל החברים שלי קוראים לי ג'ודי. בשנת 2011, באופן אקראי לחלוטין התחלתי לכתוב בלוג באתר "תפוז" שאירח כותבים/בלוגרים באתר שלו.......... להמשך קריאה
הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!




פרגנו לי בלייק
חפשו פה מתכון ספציפי
כל המתכונים לפי קטגוריות



בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
הלוחשת לאוכל גם באינסטגרם

yehudit_aviv

יהודית אביב הלוחשת לאוכל
היום חגגתי יומולדת💖

פעם ראשונה שהיומולדת שלי יוצאת ביום הזיכרון. לרוב זה באמצע הניקיונות של פסח😱 ובמקרה הטוב זה יוצא במימונה. 
לא יכולתי להימנע מלחשוב שאני חוגגת יומולדת וגיל לא רע בכלל וכל כך הרבה חיילים לעולם לא יגיעו לגיל שלי, לא יאהבו, לא יחגגו יותר לעולם וזה היה עצוב מאודדד.

יחד עם זאת, זה היה לי יום של מלא ברכות ואהבה במיוחד מהיקרים לי בעולם ועל זה אני מוקירה כל יום תודה ומאחלת לכולם בריאות ואהבת חינם

יום עצמאות שמח עם ישראל 🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱
יווו איזה מוכשר, איזה אלוף א יווו איזה מוכשר,
איזה אלוף
איזה תותח......

מיליוןןןן מחמאות לנוביק האלוף שלי (אתם גורמים לי להיות אמא גאה ומאושרת🥰🥰🥰) ומיליון בקשות לטעום את הפיצות המטורפות שלו, מלאאא בקשות לסדנאות והנה זה קורה!

14/4 ערב יום העצמאות, פופ אם פיצות נאפוליטניות של נוביק, הכי טעימות בעולם!

דפדפו כדי לראות את התפריט.

הזמנות יתקבלו אצל נוביק עד יום שני ה-12/4 בשעה 12 בצהריים.
איסוף עצמי מגדרה
כמות ההזמנות מוגבלת 
@nov_aviv
על הדרך לכו לעקוב אחרי נוביק כי יש בדרך עוד הרבה הפתעות
פעם ראשונה חלת מפתח🙈 העלית פעם ראשונה חלת מפתח🙈
העליתי אתמול לסטורי ומבולללל מטורף של בקשות, אז כמובן שיש מתכון וגם סרטון הכנה מלא לשתי הקליעות.

פרנסה טובה לכולם💓💓
היא אמנם הכוכבת של המימונה ובצדק!! כולם מגיעים בעיקר בשבילה, אבלללל, אצלנו יש מסורת של קוסקוס חלבי ואלינו מגיעים גם בשבילו

אזזז תרבחו ותסעדו את הבטן והנשמה ואל תספרו היום קלוריות 😝
.
.
.
#morocanfood
#morocanstyle
#mimuna
#מימונה
#מימונה🎉
#מופלטה
#mofleta
גם כזה אני חייבת🙈 מצה בריי גם כזה אני חייבת🙈
מצה בריי מרוקאית🤣 מתוקה וטעימה ברמה ממכרת, ממש כמו פרנץ' טוסט

המתכון מהבוקר בבלוג ותכף יעלה להיילייטס
.
.
.
#matzah
#matzabrei
#מצהבריי
#imsomartha
#inmyblog
#pasover
#sweetmatzah
לפחות פעם אחת במהלך החג חייב בורקס 😋 אצלי זה פירה עם בולגרית טעימה כי השילוב קטלני.
מתכון מזמןןןן מזמן בבלוג. שמתי לינק בהיילייטס
.
.
.
#boorekas
#בורקסתפוחיאדמה
#potatoes
#cheese
#pasover
#פסח2021
#מצות
איך נזכרתי במלאווח דפי אורז איך נזכרתי במלאווח דפי אורז היום, אמאאא איזה טעים
כתבתי מתכון בבלוג למרות שזה יותר רעיון מאשר מתכון.
גאון מי שחשב על זה!! 
#מלאווח
#מלאווחאדיר
#inmyblog
#imsomartha
 #marthastewart
#foodlovers
לא בוחרת!! הכנתי את שניהם, מי לא בוחרת!! הכנתי את שניהם, מילפיי שקדים, מסקרפונה ופטל ו.... מילפיי קוקוס ושוקולד חלב😋

כן, אני יודעת שאתם כבר סגורים על הקינוח ותכף מתחילים לקרוא את ההגדה, אבל לא התאפקתי והכנתי, שיהיה🙈 גם ככה את שניהם לוקח גג גג שעה להכין כולל הכל הכל אז מכ'פת לי. תשמרו ותכינו בחול המועד מקסימום. 

יש מתכונים בסטורי ויהיו תכף בהיילייטס.
חג שמח💕💕💕 תאכלו הרבה
.
.
.
#cookieslovers
#coconutcookies
#milfey_cake
#chocolatecookies
#chocolatecrepes
#chocolatelab
#glutenfreerecipes
#glutenfree
#glutenfreefood
#pasover
#פסח
#פסח2021
#מתכוניםלפסח
תכינו תבשילים, מרקים, קניידלך, לא משנה מה, תכינו גם תבנית ירקות בתנור כי תמיד תמיד זה יגנוב את ההצגה ויתחסל ראשון וגםםם בטוח בכל משפחה יש צמחוני או טבעוני שישמחו לירקות טעימים

תכתבו בגוגל ירקות בתנור הלוחשת לאוכל, יש שם גם סרטון להדגמת חיתוך מניפות
.
.
.
#vegetables
#vegeterianfood
#vegeterianrecipes
#veganfood
#food52
#foodblogger
#foodphotography
#veganrecipes
#veganlife
#israeli_kitchen
#imsomartha
#inmyblog
#potatoes
#sweetpotato
#sweetpotatoes
#ירקותבתנור
#ירקות_בריאות
לתמונות נוספות לחצו פה בואו לעקוב אחריי באינסטגרם
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס