יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
ראשי » מתכוני בסיס » בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם

בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 24 באוקטובר 2016 אין תגובות

בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם. איך מכינים בצק רבוך, מה מכינים ממנו, איך אמור להיות הבצק ואיך להכין פחזניות מושלמות שלא צונחות אחרי האפייה

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה

בצק רבוך הוא אחד האהובים עליי. למה? כי אפשר להכין ממנו כל כך הרבה מאפים.  מתוקים כמו: פחזניות, פרופיטרולים, אקלרים, פריז ברסט ועוד ועוד, אפשר להכין אותן מלוחות ממולאות בפטה כבד עוף או למזוג עליהן רוטב של כבד עוף, לבבות, חזה עוף, פטריות ועוד. אפשר גם לטגן אותו ולקבל את הצ'ורוס הדרום אמריקאים שכולנו כל כך אוהבים לטבול בריבת חלב או שוקולד חם.  סה"כ מחומרים מאוד זמינים ופשוטים מקבלים את אחד הבצקים הכי קלים להכנה והכי מעניינים שמקבל אליו באהבה כל מלית שרק תדמיינו בראשכם.

מה זה בצק רבוך?

הבצק הרבוך הוא בצק שמבשלים אותו ולכן נקרא כך, מלשון רביכה. המרכיבים העיקריים של בצק רבוך: קמח, נוזל, שומן וביצים. הנוזל יכול להיות חלב, מים, שמנת מתוקה או מיץ כלשהו. כל סוג של נוזל ישפיע על המרקם הסופי והטעם. הקמח הוא קמח רגיל שלעתים מוסיפים לו אבקת אפייה בכמות קטנה (תלוי במתכון), השומן יכול להיות חמאה, או מרגרינה/ שמן לפרווה.  כל מה שצריך זה להיצמד לכמה כללים פשוטים כדי לקבל תוצאה מושלמת.

איך מכינים בצק רבוך?

מתחילים מלהביא לרתיחה טובה וחזקה את החלב/מים, סוכר וחמאה/מרגרינה/שמן עד שהחמאה נמסה לחלוטין

מנמיכים את להבת הגז למינימום ומוסיפים בבת אחת את הקמח. מערבבים במרץ עם כף עץ עד שהבצק כולו נפרד מהדפנות ונצמד לכף. ממשיכים לערבב על אש נמוכה עוד כ- 5 דקות על מנת לייבש את הבצק

מעבירים את הבצק למיקסר ומעבדים אותו עם וו גיטרה כמה דקות, גם כדי לקרר אותו לפני שמוסיפים את הביצים וגם כדי שהקמח יפתח מעט את הגלוטן וייתן לנו בצק אלסטי יותר.  התהליך הזה מאוד חשוב כדי שכשנוסיף את הביצים הן לא ייקרשו בגלל חום הבצק

שלב הוספת הביצים

ייעשה בהדרגה. הכמות של הביצים תלויה הרבה פעמים בסוג הקמח, מזג האוויר וגודל הביצים. מוסיפים את הביצים אחת אחת, תוך כדי עיבוד. כל פעם שנוסיף ביצה נראה שהבצק מתפרק ואחרי שהביצה נטמעת בתוכו הוא חוזר לעצמו

  • מתפרק
  • חוזר לעצמו

נוסיף ביצים לפי מה שכתוב במתכון אבל גם נתייחס למרקם של הבצק. הבצק צריך להיות אלסטי ונוח לזילוף. אם הוא יהיה קשה מידי לא נצליח לזלף ואם רך מידי הפחזנייה תשתטח ולא תקבל צורה יפה. יש דרך לדעת אם הבצק מוכן וזה מבחן השפיץ והאצבע – לוקחים מהבצק בין שתי אצבעות ופותחים את האצבעות. הבצק אמור ליצור שפיץ מחובר. אם זה לא נוצר והבצק עדיין קשה, מקשקשים ביצה נוספת בקערית ומוסיפים ממנה רק קצת כל פעם ובודקים שוב לפי מבחן האצבע

מבחן השפיץ עבר בהצלחה

גם מבחן האצבעות עבר בהצלחה

שלב הזילוף

את הבצק המוכן אפשר לזלף באינסוף צורות. כיוון שהבצק הוא בכל זאת בצק ולא קרם אז חייבים שק זילוף חזק ואיכותי שלא ייקרע באמצע הזילוף. מזלפים את הפחזניות במרווחים די גדולים כיוון שהן תופחות. טיפ לזילוף פחזניות אחידות: משרטטים בעיפרון עיגולים על נייר אפייה, הופכים את הנייר ומזלפים את הפחזניות לפי השרטוט. כך מקבלים פחזניות שוות בגודלן. אם אין שק זילוף וצנטר, אפשר להכין כדורי בעזרת ידיים רטובות או להניח כדורי בצק בעזרת כף רטובה.

אפייה

מחממים את התנור לחום  של 200 מעלות בטורבו ואופים 20 דקות עד שהפחזניות תופסות צורה ומתייצבות. אסור לפתוח את הדלת ב-20 הדקות הראשונות של האפייה כיוון שהאוויר שנכנס עלול להפיל את הפחזנייה ולהשטיח אותה. אחרי 20 דקות מורידים את החום ל-170 מעלות בטורבו וממשיכים לאפות את הפחזניות עד שהן משחימות יפה. אפשר, אבל ממש לא חייב ליצור בתנור מעין ארובה שתאפשר לאדים לצאת החוצה. פשוט מניחים על דלת התנור כף עץ או כל כלי אחר שישאיר פתח קטן ויאפשר לאדים לצאת החוצה

הפחזניות מוכנות כשהן ממש שחומות ויבשות. אין מה לחשוש מהיובש כי כשמוציאים אותן החוצה מהתנור הן מתרככות. מוציאים את הפחזניות המוכנות מהתנור ומצננים. הפחזנייה יוצאת חלולה מבפנים ולתוכה מזלפים קרם שאוהבים. אפשר למלא בקרם פאטיסייר או בקרם פשוט יותר של שמנת מתוקה מוקצפת עם חלב/יוגורט/שמנת חמוצה ומעט אינסטנט פודינג  או מייצב קצפת לייצוב. אפשר לזלף על הפחזנייה שוקולד חם או לפדר באבקת סוכר. אפשר לזלף פונדנט ואז ניתן לצבוע אותו בצבעים. פונדנט מכינים מאבקת סוכר (הרבה אבקת סוכר) ומעט מאוד נוזל כלשהו כמו מים או חלב. מקבלים מעין מוזל משחתי שברגע שמוזגים אותו הוא מתייבש

  • אפשר לחרוץ איקס בתחתית הפחזנייה ולמלא
  • ואפשר לחתוך בצד ולמלא
  • במקרה הזה זה קרם וניל ופטל
  • ממלאים את כל הפחזניות

רעיונות למליות

  • קצפת בטעם וניל  – מקציפים שמנת מתוקה עם כף אינסטנט פודינג, אבקת סוכר, כוס חלב או מיכל שמנת חמוצה וכפית מחית/תמצית וניל.
  • קצפת בטעם פיסטוק – מקציפים שמנת מתוקה עם כף אינסטנט פודינג וניל, אבקת סוכר וכף גדושה מחית פיסטוק (עדיף כזו שמכינים בבית).מתקבלת קצפת ירקרקה טעימה ומיוחדת.
  • קצפת בטעם קפה – מקציפים שמנת מתוקה עם כף אינסטנט פודינג וניל, אבקת סוכר, כוס חלב/שמנת חמוצה/גבינת שמנת 30% שומן ומוסיפים כף גדושה נס קפה.
  • קצפת בטעם ריבת חלב – מקציפים שמנת מתוקה עם כף אינסטנט פודינג וניל, כוס חלב/שמנת חמוצה ו2-3 כפות ריבת חלב.
  • קצפת שוקולד לבן /מריר/חלב – מקציפים שמנת מתוקה יחד עם מיכל שמנת חמוצה וכף אינסטנט פודינג וניל. ממיסים 100 גרם שוקולד, מקררים מעט ומערבבים לתוך הקצפת.
  • קצפת בטעמי פירות – מקציפים שמנת מתוקה עם כף אינסטנט פודינג וניל, מיכל גבינת שמנת 30% שומן ומוסיפים 2-3- כפות של מחית פרי לפי הטעם המועדף. הפירות שמתאימים לשילוב בקצפת: פסיפלורה מסוננת מגרעינים, פטל טחון ומסונן, מנגו טחון  ומסונן, תותים טחונים ומסוננים, בננה טחונה ועוד.
  • קרם פאטיסייר – אפשר בטעמים של שוקולד, וניל, תות.
  • מליות מלוחות: אבוקדו, גבינת שמנת ואגוזי מלך, מוס טונה,  סלט ביצים, פטריות וגבינות, בשר טחון, פטה כבד עוף ועוד.
Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • מרק פטריות סמיך וטעים במיוחדמרק פטריות סמיך וטעים במיוחד
  • פיצה של נוביק בסגנון דטרוייטפיצה של נוביק בסגנון דטרוייט
  • עוגת פחזנייה גדולה(Karpatka) וקרם מסקרפונה - פיסטוקעוגת פחזנייה גדולה(Karpatka) וקרם מסקרפונה - פיסטוק
  • חלה לשבת קלועה מ - 7 רצועותחלה לשבת קלועה מ - 7 רצועות
בצק רבוך פחזניות

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

השארת תגובה

ביטול

יהודית אביב

יהודית אביב

הלוחשת לאוכל
שלום שלום וברוכים הבאים 🙂 איזה כייף שאתם פה. שמי יהודית אבל החברים שלי קוראים לי ג’ודי. בשנת 2011, באופן אקראי לחלוטין התחלתי לכתוב בלוג באתר “תפוז”.........להמשך קריאה....
הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!




חפשו פה מתכון ספציפי
כל המתכונים לפי קטגוריות



בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
הלוחשת לאוכל באינסטגרם

yehudit_aviv

יהודית אביב הלוחשת לאוכל
שבוע טוב אהובים❣️❣️ השבו שבוע טוב אהובים❣️❣️

השבוע הכנתי לחמניות היסטריות, מיוחדות וטעימותתת.

הכנסתי לבצק אבקת חלב שהפכה אותן כל כך רכות ועם טעם חלבי מודגש במיוחד. לפני שתשאלו, אבקת חלב קונים בחנויות אפייה וגם בחנויות תבלינים טובות.

אגב, עם אבקת חלב אני מכינה כבר שנים חלבה בבית שאין דומה לה באף מקום.

את העיצוב של הלחמניות שגם הוא מיוחד ותורם למרקם הכנתי בהשראת סרטון של בחורה תורכייה שראיתי ביוטיוב. התורכים האלה יש להם טכניקות למות😱

קיצר, פיזרתי קצת סוכר ופיסטוקים לקראנץ' והתוצאה מושלמת.
הסוכר מתקרמל והופך את החלק העליון לקריספי חלומי.

המתכון אצלי בבלוג. תכתבו בגוגל לחמניות מתוקות עם אבקת חלב הלוחשת לאוכל ויש לינק בסטורי ובהיילייטס
דבר ראשון ולפני הכל שתדעו שהמתכון לעוגיות האלה לא נמצא אצלי, לא בבלוג ולא בכספת🤣

הוא חופשי לכולם ונמצא בבלוג של סיגל ( סיגלושה) ברמר שהגתה את הרעיון הגאוני הזה להכניס גבינה מתוקה לבצק פריך וכדי להרוג אותי עד הסוף שילבה צימוקים.
@sigal_bremer

זה מסוג הדברים שאתה אומר: פאק, איך לא חשבתי על זה🤔

קיצר, זה כמו לאכול עוגת גבינה אפוייה, רק בעוגייה וזה כל כך נימוח וטעיםםםם שאתם חייבים לבקש ממנה את המתכון ולהכין.

תכתבו בגוגל רולדות גבינה סיגל ברמר ואתם שם אוווו תציקו לה 🙈 שתשלח לכם מתכון בפרטי
.
.
.
#cheesecake
#cheesecookies
#cheese
#cheeseporn
#cheesepancakes
#israeli_kitchen #imsomartha #inmyblog
#cookieslovers
#cookies
#cookiesofinstagram
#cooking
#sweets
זה בדיוק היום בשבוע למלא את זה בדיוק היום בשבוע למלא את הצנצנת בעוגיות מלוחות הכי טעימות שתכינו וזה באחריות!!

אם אני אומרת לכם שאי אפשר להפסיק לנשנש אותן, תאמינו לי וזה אסון!!

 השבוע אחת העוקבות הכינה והזכירה לי שמלא זמן לא הכנתי וגם מיליון בקשות למתכון שכבר שניםםם נמצא בבלוג ואלפים כבר הכינו אותו שוב ושוב.

יש גרסה של עגולות קטנטנות ( חד פעמי הייתה לי סבלנות להכין 🤣) וגרסה לעלצנים שלוקחת כלום זמן. תבחרו מה בא לכם💥

תכתבו בגוגל  הלוחשת לאוכל עוגיות מלוחות ממכרות
עוד פעם תפוחי אדמה?? 🤣 כן!! ו עוד פעם תפוחי אדמה?? 🤣
כן!! ומבחינתנו בבית כל יום🙈

הפעם הכנתי אותם בתנור, מתובלים ועם כמה טריקים מגניבים שהופכים אותם קריספיים ממש וטעימיםםםם.

המתכון בבלוג 😋 תכתבו בגוגל "הלוחשת לאוכל תפוחי אדמה בתנור עם טריקים לקריספיות מושלמת"
.
.
.
#israeli_kitchen
#imsomartha
#inmyblog
#potatoes
#potatos
#frypotatoes
#fripotato
#vegeterianfood
#vegeterianrecipes
#vegetables
#veganfood
#vegan
#veganlife
עוגת גבינה ויוגורט של אורלי עוגת גבינה ויוגורט של אורלי חרמש המוכשרת בנשים👸👸
דבר ראשון לכו לעקוב אחריה, גם כי היא מהממת וגם כי היא מוכשרת בטירוף ויש לה מאגר מתכונים שווים שאסור לפספס וגםםםם המתכון של העוגה הזו נמצא אצלה אז בקשו ממנה 😉
@orlyhermesh

עכשיו לעוגה המטריפה הזו שבשביל להכין אותה תצטרכו רק קערה אחת ומטרפה!! זאת אחת העוגות הכי קלות והכי טעימות שהכנתי לאחרונה ובקושי הצלחתי לחלץ שתי פרוסות לצילום.

דפדפו ותראו שתי גרסאות לצילום כי לא הצלחתי להחליט מה יפה יותר - עם אמרנה או בלי 🤔

אורלי מזוהה לרוב עם חלות ומאפי שמרים מטורפים שהיא מכינה, אבל הבלוג שלה מלאאא בעוד המון מתכונים שווים במיוחד ואצלי מטורפים על עוגת גבינה אז היא נבחרה ברוב קולות וחוסלה במחי יד 🤣

אורלי, את עוד תשלמי על הקלוריות שהכנסתי השבת לגוף בגללך🤣🤣
.
.
.
#cheeselover
#cheesecake
#cheeseporn
#cheesepancakes
#amarena
#israeli_kitchen
 #imsomartha
 #inmyblog
#lovecheesecake
לחמניות וניל זאת אחת האהבות לחמניות וניל זאת אחת האהבות הגדולות שלי 😋
בכלל לחמניות ביתיות זאת אהבה מיוחדת וכשהן וניליות, רכות כמו ענן וטעימותתתת אלוהים, כמה טעימות, אני לא עומדת בזה 😱

מתכון שפרסמתי בבלוג לפני כמה חודשים והפך ויראלי בטירוף, מאות הכינו את הלחמניות מהבצק המושלם הזה (מי שהכין יודע)

קיצקוץ, תכתבו בגוגל הלוחשת לאוכל לחמניות פרח וניל מתוקות.

אגב, המתכון הראשון בבלוג הוא קציצות דגים מטריפות שהכנתי השבוע, אבל לא בא לי תמונה של אוכל🙈
מרוקאים נא להתפקד!
המשמנה הכי מטורפת הגיעה לבלוג 🙈 והיא טעימה והיא משמינה והיא מעלה זכרונות מהילדות ושאלוהים יעזור לנו עם הקלוריות.

זה התחיל מזה שאחותי חגילגולית כתבה לי וואטס אפ היסטרי על זה שהפכה את הבלוג שעה ולא מצאה משמנה. " אין לך בבלוג משמנה"?
 הזדעקה🤣
אמרתי לה: שנים אני רוצה להכין וכל פעם מכינה משהו אחר וזה נדחק הצידה.

אז היום עשיתי לזה סוף ( וגם לדיאטה שלי🤣) והכנתי ואיזה טעותתתת אלוהים, איזה טעות, לא מפסיקה לטעום ולהתלהב ולהיזכר בטעם של המשמנה שאמא שלי הייתה מכינה לנו.

 לפחות אחת לשבוע, אחר הצהריים הייתה מכינה לנו תבנית ענקית של משמנה, כוס תה עם נענע ומלא סוכר והיינו טורפים את זה.

אז מתכון מדוייק על הגרם, מלאאא תמונות שיעזרו לכם להבין את התהליך וגם סרטון בהילוך רגיל כדי שיהיה מובן, הכל בבלוג. תכתבו בגוגל הלוחשת לאוכל ואתם שם

הכנתם? שתפו אותי בזכרונות שלכם
שבוע טוב אהובים❣️❣️❣️
הכי מהירה שלי - 20 דקות הייתה מוכנה. 

השבוע כל יום אפיתי משהו אחר.
 עם כמה שאתם חושבים שאני כללל היום במטבח - אתם צודקים🤣🤣 אבל אני עושה עוד כמה דברים בין לבין.

קיצר, אחרי שבוע עמוס יצאתי אתמול בהצהרות שהשבת לא תהיה עוגה חדשה 😱

מה הייתה התגובה? פסדררר אמא, לא נורא אמא, תנוחי אמא🤣🤣 נראה לי שהם הבינו יותר ממני שאני מחרטטת ולא אעמוד במילה שלי🤣

רבע לארבע הכל היה מתוקתק, אני כבר אחרי מקלחת, בטוחה שסבבה לגמרי שאין עוגה ועוד רגע נכנסת השבת ואזזז, נזכרתי שבאמצע השבוע הכנתי בסיס פריך שוקולד והקפאתי. מידי פעם אני מכינה בסיסים לעוגות ומקפיאה. אגב, גם בצקים לעוגיות אני מקפיאה קבוע ואז כשמתחשק משהו טעים, מכינים בצ'יק בלי להתעצל.

קיצר, הוצאתי את הבצק, אפיתי ובזמן שהבצק בתנור כבר הקצפתי שמנת עם מסקרפונה ועוד כמה גודיז, מזגתי על העוגה, פיזרתי פירורי בצק מעל ושלחתי למקפיא. אחרי שעה בול הייתה לנו עוגה טעימה בטירוף עם קרם קפה. אמרתי הכי מהירה שלי 🙈

המתכון בבלוג והוא קל להפליא
תכתבו בגוגל הלוחשת לאוכל ואתם שם ותכף מעלה להיילייטס
אמן שהשנה הבאה תהיה בנוייה מאלף שכבות של מיליון קינוחים מטריפים😋

המילפיי שלי היא בין הכי נצפים בבלוג ובצדק! אתם מבינים עניין ויש לכם טעם😉

יאללה ביי ביי2020וברוכה הבאה2021 (למרות שאיתי2020מאודדד היטיבה ואין לי תלונות, אבל אני לא חיה לבד בעולם והיא הקשתה ועדיין מקשה על מלאאא אנשים ועסקים וליבי איתם❣️

Happy new year 💥🎉✨✨🎉💥
לצפייה בתמונות נוספות..... עקבו אחרי באינסטגרם
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס