יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות ועוגיות עם פרג
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
      • ריבות וממתקים
    • ירקות כבושים
    • משקאות
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • טיפים
  • youtube
  • טיק טוק
  • תנאים ומדיניות
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות ועוגיות עם פרג
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
      • ריבות וממתקים
    • ירקות כבושים
    • משקאות
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • טיפים
  • youtube
  • טיק טוק
  • תנאים ומדיניות
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות ועוגיות עם פרג
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
      • ריבות וממתקים
    • ירקות כבושים
    • משקאות
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • טיפים
  • youtube
  • טיק טוק
  • תנאים ומדיניות
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות ועוגיות עם פרג
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
      • ריבות וממתקים
    • ירקות כבושים
    • משקאות
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • טיפים
  • youtube
  • טיק טוק
  • תנאים ומדיניות
עוגת גבינה אפויה שתמיד מצליחה
ראשי » ביקורות והמלצות » עוגת גבינה אפויה שתמיד מצליחה

עוגת גבינה אפויה שתמיד מצליחה

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 11 בפברואר 2023 50 תגובות
עוגת גבינה אפויה שתמיד מצליחה

מי שעוקב פה יודע שעוגות גבינה זאת אהבה אמיתית שלנו בבית. יש לי בבלוג מלא עוגות גבינה וכולן מוצלחות וטעימות מאוד! הפעם הכנתי עוגה אפויה בתבנית נשלפת שמכינים בה בדרך כלל עוגת תפוזים. העוגה יוצאת גבוהה ויפהפייה.


כל מה שצריך כדי לקבל עוגה מושלמת, שלא צונחת, זה כמה כללים חשובים ותבנית אפייה טובה. כן, התבנית שאופים בה אחראית לא מעט להצלחת העוגות ולא רק עוגות גבינה. קונים כמה תבניות שימושיות בגדלים נפוצים והתוצאה משנה חיים ואני לחלוטין מדברת מניסיון.

אני מרכזת פה עבורכם את כל הטיפים שלי לעוגת גבינה מושלמת

  • לסנן את כל הגבינה  לילה שלם או 5-6 שעות בתוך בד חיתול או מסננת. המטרה היא להיפטר מהנוזלים שיש בגבינה.  אחת הסיבות לכך שעוגות גבינה צונחות אחרי האפייה, זה הנוזלים הרבים שיש בגבינה. כיוון שאין בעוגה הזו קמח, כמו בעוגה הזו, אין למעשה מה שיספוג את הנוזלים שיש בגבינה ולכן היא עולה אבל אין מה שיחזיק אותה. לכן חובה לסנן את הגבינה וכך היא שומרת על הגובה שלה ויוצאת מהתנור בדיוק בגובה בו נכנסה אליו ולא צונחת.
  • הגבינות וכל החומרים צריכים להיות בטמפרטורת החדר אז שעה- שעתיים לפני האפייה להוציא מהמקרר.
  • החלבונים צריכים להיות מוקצפים לקצף רך וכשמקפלים אותם לתוך העוגה אז במינימום קיפולים כדי לא להכניס אוויר.
  • כשמשלבים את החלבונים לבלילת הגבינה, לעשות השוואת מרקמים, כלומר, לערבב חלק קטן מהחלבונים עם בלילת הגבינה ואת יתרת החלבונים לקפל לתוך הגבינה בעדינות.
  • חובה לשמן היטב את התבנית.
  • מומלץ לשים את העוגה על רשת אפייה בשליש התחתון של התנור.
  • לאפות את העוגה בחום של 150-160 מעלות למשך כשעתיים בלי חשש.
  • לא פותחים את התנור שעה ראשונה בכלל!
  • להניח סיר/תבנית עם מים רותחים בתחתית התנור, האדים שמתפזרים בחלל התנור מונעים את התבקעות העוגה.
  • כשמסיימים לאפות, מעבירים סכין או מרית מסביב לדפנות העוגה ומשאירים אותה להתקרר לחלוטין בתנור.
  • אחרי האפיה מקררים את העוגה ומעבירים אותה להתייצבות מולחטת במקרר לפני שמחלצים.


עוגת גבינה אפויה שתמיד מצליחה

היכנסו לאינסטגרם שלי לצפייה בסרטון ההכנה

לפני שמתחילים

  • נכנסים לאינסטגרם ועושים לי follow
  • בואו תצטרפו לקבוצה שלי בפייסבוק
  • יש לי גם טיק טוק
  • תקראו היטב את כל הטיפים שכתבתי למעלה.
  • שימו לב!! לילה לפני או לפחות 4-5 שעות מראש מסננים את הגבינה בבד חיתול – מניחים את הגבינה בתוך בד חיתול ואת החיתול עם הגבינה מניחים במסננת ומתחתיה כלי שיקלוט את הנוזלים שיוצאים מהגבינה. לא להתרגש אם בכל פעם יוצאת לכם כמות אחרת של גבינה, זה בסדר! תסננו את הכמות של הגבינה שכתבתי במתכון ומה שיוצא לכם אחרי הסינון זה מצויין.
  • לעוגה הזו נדרשת תבנית אפייה בקוטר 24 ס"מ ובגובה 10 ס"מ כדי שיהיה לעוגה לאן לטפס. אני ממליצה מאוד על תבנית אפיה אנודייז.
  • אפשר להכין את העוגה הזו בלי בסיס בכלל או עם בסיס פתיבר כמו בעוגה הזו.
  • היכנסו פה למתכון ביתי לגבינת שמנת

לתבנית אפייה מתפרקת אנודייז בקוטר 24 ס"מ ובגובה 10 ס"מ

לבסיס

  • 2 ביצים גודל L בטמפרטורת החדר
  • 1/4 כוס סוכר
  • 1/4 כוס קמח
  • 1/2 כפית אבקת אפייה
  • 2 כפות שמן

לעוגה

  • 1.250 גרם גבינה לבנה 5%
  • 1 שמנת חמוצה 15% (200 גרם)
  • 300 גרם גבינת שמנת (אני מכינה בבית)
  • 7 ביצים גדולות מופרדות לחלמונים וחלבונים בטמפרטורת החדר
  • חבילה אינסטנט פודינג וניל (80 גרם)
  • 120 גרם קורנפלור (1 כוס מדידה פחות 2 כפות מדידה)
  • 1 כוס סוכר לבלילת החלמונים (200 גרם)
  • 1/2 כוס סוכר להקצפת החלבונים (100 גרם)

אופן הכנה

מכינים את הבסיס: מחממים תנור לחום של 180 מעלות. מקציפים יחד במיקסר ביצים וסוכר 5 דקות לתערובת תפוחה. מנמיכים את מהירות ההקצפה ומוסיפים קמח, אבקת אפיה ושמן, מקציפים עוד חצי דקה, רק עד שהם נטמעים. משמנים רק את הבסיס של התבנית עם חמאה ומעבירים את הבלילה לתבנית. אופים 8-10 דקות, עד שהבסיס מוכן. מוציאים מהתנור, מנמיכים את החום ל – 160 מעלות ושמים על תחתית התנור סיר נמוך/תבנית עם מים רותחים.

מכינים את העוגה: לילה לפני או לפחות 5 שעות לפני ההכנה שמים את הגבינה הלבנה במסננת. אם שמים לילה לפני אז שמים במקרר ושעתיים לפני ההכנה מוציאים מהמקרר. אם רוצים להכין באותו יום אז מניחים במסננת על השייש לפחות ל- 5 שעות (אל דאגה, זה לא מתקלקל). שמים בקערה גדולה חלמונים, גבינות, אינסטנט פודינג, קורנפלור וכוס אחת של סוכר ובעזרת מטרפה ידנית טורפים היטב עד שמקבלים בלילה חלקה. במיקסר עם בלון הקצפה מקציפים את החלבונים דקה עד שמקבלים קצף לבן כמו עננים, מוסיפים סוכר בהדרגה ומקציפים לקצף יציב אבל ממש רך. עושים השוואת מרקמים: מעבירים שליש מקצף החלבונים לתערובת הגבינה וטורפים היטב עם מטרפה ידנית. את שארית החלבונים מקפלים לתערובת הגבינה בפעמיים וממש רק עד שנטמע בתערובת. מומלץ מאוד לא לקפל יותר מידי כדי לא להכניס אוויר לבלילה. משמנים היטב את דפנות התבנית בחמאה, מוזגים את הבלילה לתבנית אפייה ומיישרים, טופחים את התבנית על השייש פעמיים – שלוש, כדי לשחרר בועות אוויר ומניחים על רשת בשליש התחתון של התנור. אופים כשעה וחצי – שעתיים או עד שהעוגה נראית יציבה ומוכנה. מכבים את התנור ומשאירים את העוגה בתנור סגור להתקררות מוחלטת. מעבירים מרית מסביב לדפנות העוגה ומעבירים למקרר להתייצבות מוחלטת. אחרי שהעוגה יציבה, מעבירים מרית או סכין מתחת לבסיס העוגה ובבזהירות מניחים צלחת או תחתית של תבנית טארט והופכים את העוגה. אל דאגה, היא מאוד יציבה ולא יקרה לה כלום. הופכים שוב על צלחת הגשה. שומרים במקרר עד שבוע.

בתאבון!

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • עוגת גבינה בשני טעמים בסיר מחולק
    בלילה אחת שתי עוגות גבינה בסיר מחולק
  • עוגת שמרים בתבנית קסטן
    עוגת שמרים במילוי קקאו שמכינים בתבנית קסטן
  • עוגת גבינה בתבנית מגנוס
    עוגת גבינה אפויה בתבנית אינגליש קייק
  • עוגת תפוזים בתבנית אנג'ל
    עוגת תפוזים רכה וגבוהה שמכינים בתבנית טורט אנג'ל
עוגת גבינה

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

50 תגובות

  1. שרה הגב 27 במאי 2025 בשעה 21:53

    הי יהודית, בדיוק אופה את התחתית והיא ממש תפחה אולי עם הגבינות שישבו על זה בזמן האפייה זה ירד קצת? כי אצליך בתמונה התחתית נורא דקה אשמח לתגובה תודהה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 28 במאי 2025 בשעה 8:02

      זה יורד אחרי האפיה. הכל מסתדר

  2. חן הגב 23 בדצמבר 2024 בשעה 0:08

    במקום גבינת שמנת אפשר להשתמש במסקרפונה??

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 23 בדצמבר 2024 בשעה 16:01

      כן אין בעיה

  3. רמה הגב 26 בנובמבר 2024 בשעה 19:26

    היי ראיתי את המתכון
    רציתי לדעת איזה טמפרטורה צריך לאפות 160 או 180?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 28 בנובמבר 2024 בשעה 20:55

      הכל כתוב

  4. גולדנברג דבורה הגב 1 ביוני 2024 בשעה 23:59

    היי.

    אם אין בד חיתול ?
    איך אפשר לסנן בדרך אחרת ?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 2 ביוני 2024 בשעה 23:53

      צריך בד גזה שמסנן

  5. גלית הגב 31 במאי 2024 בשעה 9:23

    אפשר גם בתבנית עם חור של פעם ?של הסבתות .

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 1 ביוני 2024 בשעה 20:45

      כן אין בעיה

  6. נאוה זהבי הגב 22 בינואר 2024 בשעה 16:09

    אשמח למתכון עוגת הגבינה בתבנית עגולה, לא מצליחה להגיע לזה מרוב מודעות הגוגל, מעצבן!!!

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 24 בינואר 2024 בשעה 7:22

      יש המון. ץתכתבי בשורת חיפוש עוגת גבינה ויעלו כל העוגות

  7. שירה הגב 18 בנובמבר 2023 בשעה 19:12

    היי
    העוגה כרגע בתנור אבל היא עולה לאט לאט זה בעייתי?זה נראה שהיא נאפית באיטיות רבה
    אגב השתמשתי בתחליף פודינג ביתי מקווה שזה בסדר

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 18 בנובמבר 2023 בשעה 19:13

      זה בסדר גמור. לא יודעת מה זה תחליף פודינג ביתי

  8. נורית הגב 25 במאי 2023 בשעה 15:05

    היי, נראה לך שהמתכון בסיר ג׳חנון יעבוד טוב?
    תודה????????

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 25 במאי 2023 בשעה 16:10

      כן יעבוד מעולה

  9. ציפי הגב 24 במאי 2023 בשעה 13:48

    איך אפשר להמיר ביצים מדיום ללארג

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 24 במאי 2023 בשעה 21:24

      שמים עוד 2 ביצים

  10. מירי הגב 24 במאי 2023 בשעה 12:26

    הי, עומדת להכין את העוגה 🙂 2 שאלות
    א. את מסננת גם את גבינת השמנת כי היא מוצקה מאד
    ב. כתבת שניתן להחליף הבסיס בפתי בר
    שכבה אחת? צריך להרטיב?
    תודה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 24 במאי 2023 בשעה 21:24

      היי מירי
      את גבינת השמנת לא מסננים.
      פתיבר שטוחנים עם חמאה מומסת ומשטחים בתבנית. 200 גרם פתיבר ו – בערך 100-150 גרם חמאה

  11. רחל הגב 11 במאי 2023 בשעה 22:03

    האם אפשר להכין את העוגה ללא הבסיס , רק את תערובת הגבינות

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 12 במאי 2023 בשעה 18:50

      כן אפשר

  12. דסי הגב 3 במאי 2023 בשעה 10:24

    עשיתי את העוגה אין מה לומר מכל העוגות שהכנתי עוגה אוורירית גבוהה רכה.
    הכנתי אותה לא בתבנית עגולה אלה מרובעת חד פעמי בגודל הרגיל
    הגבהתי שולים אם נייר כסף יצא לאחר אפיה שלוש אצבעות מעל התבנית ולאחר הזמן הנדרש וירדה ב1.5 סנטימטר.
    מודה לך מאוד על המתכון המעולה.

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 3 במאי 2023 בשעה 19:28

      איזה כייף לשמוע
      תודהה

  13. עומר הגב 20 באפריל 2023 בשעה 20:40

    ובנוסף גם התבקעה למרות שעקבתי ממש אחרי הכל. כולל המים החמים בסיר

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 22 באפריל 2023 בשעה 9:56

      אולי התנור שלך חזק יותר. כל תנור אופה אחרת וצריך ללמוד את התנור

    • עומר הגב 27 באפריל 2023 בשעה 15:14

      כנראה שהתבנית שלי היתה טיפה פחות מ10 ס"מ.
      אבל יצא מאוד טעים וקבלתי עליה מלא מחמאות ! גם הבסיס הסתדר כשנאפה ולא נשאר עבה. תודה! בהחלט אכין שוב.

      • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 27 באפריל 2023 בשעה 18:27

        יופי מעולה וחשבתי שהבסיס יצא גבוה אחרי האפיה.

  14. עומר הגב 20 באפריל 2023 בשעה 18:56

    היי יהודית, הכנתי בדיוק לפי הכמויות שכתבת ובגודל תבנית 24*10 כמו שכתבת.
    הבסיס יצא לי הרבה יותר מדי גבוה וכמות הגבינה היתה גדולה מדי ולא נכנסה בתבנית.
    היכן הטעות?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 22 באפריל 2023 בשעה 9:55

      היי
      אם ממש נצמדת למתכון ולכמויות אז אין לי מושג מה הבעייה כי זה אפילו לא מגיע אצלי עד סוף התבנית

  15. לידור הגב 12 באפריל 2023 בשעה 17:44

    האם רק את הגבינה הלבנה לסנן?
    ולא כל כך ברור אם לסנן בבד חיתול או במסננת?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 13 באפריל 2023 בשעה 22:09

      הכל כתוב במתכון בצורה ברורה. תלכי לפי מה שכתוב

      • עומר הגב 18 באפריל 2023 בשעה 23:16

        שלום יהודית, אפשר לצפות בלי חשש שהעוגה תאבד מהגובה?

        • עומר הגב 18 באפריל 2023 בשעה 23:17

          הכוונה להוסיף צפוי לעוגה.

          • יהודית אביב הלוחשת לאוכל 19 באפריל 2023 בשעה 21:30

            כן הבנתי

        • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 19 באפריל 2023 בשעה 21:29

          אחרי שהיא קרה היא לא תצנח

  16. מרגלית חוה הגב 7 באפריל 2023 בשעה 5:56

    גבינה שמנה ?
    איזו ? אני לא מכינה לבד !

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 7 באפריל 2023 בשעה 8:07

      תלחצי על השם זה יוביל למתכון

      • יפעת בר שי הגב 11 ביוני 2024 בשעה 17:36

        העוגה מדהימה ,פעם ראשונה שהכנתי עוגת גבינה אפויה ,נצמדתי להוראות ויצאה ליגה .תודה רבה על מתכון מושלם

        • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 13 ביוני 2024 בשעה 9:43

          איזה כייףףף

  17. מאיה הגב 24 בפברואר 2023 בשעה 20:52

    האם הקורנפלור הינו חובה

    יש לי ילד עם סוכרת וקורנפלור זה המון פחמימות

    (סוכר אחליף בממתיק ששמתאים)

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 25 בפברואר 2023 בשעה 8:48

      היי מאיה,
      חייב כי אין שום דבר שיחזיק את העוגה. אני לא בקיאה בתחליפים לסכרתיים

  18. יעל הגב 20 בפברואר 2023 בשעה 22:26

    האם אפשר לוותר על גבינת השמנת?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 22 בפברואר 2023 בשעה 7:20

      היי יעל,
      גבינת השמנת מייצבת את העוגה כי אין בה קמח בכלל. אם תוותרי לא בטוח שתצא ככה ישרה וגבוהה. יש בבלוג המון עוגות גבינה אחרות

  19. גורית הגב 19 בפברואר 2023 בשעה 20:23

    איזה חום בתנור למעלה למטה או טורבו

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 20 בפברואר 2023 בשעה 7:43

      אם לא כתוב במפורש אז תמיד עליון תחתון

  20. מוריה הגב 14 בפברואר 2023 בשעה 18:36

    היי אשמח לדעת איך לסנן את הגבינה במתכון של העוגות גבינה?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 15 בפברואר 2023 בשעה 14:31

      כתוב לך. בבד חיתול

  21. אהובה הגב 11 בפברואר 2023 בשעה 19:06

    אשמח למתכונים

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 12 בפברואר 2023 בשעה 12:00

      את ממש בתוך הבלוג:)

השארת תגובה

ביטול

כל המתכונים לפי קטגוריות
חפשו פה מתכון ספציפי
הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!






בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
@yehuditaviv
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it. אנו משתמשים בקובצי Cookie כדי להבטיח שנספק לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר באתר שלנו. אם תמשיך להשתמש באתר זה, נניח שאתה מרוצה ממנו. Privacy policy, תנאים ומדיניות
You can revoke your consent any time using the Revoke consent button. באפשרותך לבטל את הסכמתך בכל עת באמצעות כפתור ביטול הסכמה.