יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
פזואלוס – עוגיות מטוגנות הכי טעימות בעולם
ראשי » מתכונים לפורים » פזואלוס – עוגיות מטוגנות הכי טעימות בעולם

פזואלוס – עוגיות מטוגנות הכי טעימות בעולם

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 28 בפברואר 2015 23 תגובות

עוגיות מרוקאיות הכי טעימות בעיני. בדרך כלל מכינים אותן באירועים שמחים ומיוחדים אבל אני חייבת אותן ביום כיפור לשבירת הצום.

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה

אין אצלי כיפור בלי פזואלוס! אחת העוגיות שאני הכי אוהבת בעולם ולא מוותרת עליה למרות שהיא דורשת קצת עבודה. הפריכות והעדינות של העוגייה הזו מתאימה בול לשבירת הצום.  במשך שנים אמא שלי הכינה את העוגייה הזו והיינו ממש מחכים לצאת הצום כדי לאכול את  המדהימה הזו. עם השנים אמי התבגרה וזה נעשה לה קשה מידי, אבל אני לא ויתרתי ולמדתי להכין פזואלוס ואין צאת כיפור בלי העוגייה הזו. 

אז דבר ראשון קניתי לי מכונת פסטה ידנית חשמלית כי בלי מכונת פסטה זה אמנם יוצא טוב, אבל, לא אותו דבר. אז פריט חובה במטבח (ולא רק בשביל העוגיות האלה) זה מכונת פסטה. אני קניתי אחת מעולה בשוק הפשפשים ביפו ב – כן, רק 50 שקלים  שמתחברת לי למיקסר קיצ'נאייד. אז רוצו לקנות מכונת פסטה כי את העוגייה הזו אתם מאוד רוצים להכין.

מכינים בצק קשה ויבש ממש כמו של פסטה ואחרי שנותנים לו מנוחה של חצי שעה מחלקים אותו ל – 10 חלקים שמהם ניצור רצועות בצק ארוכות ונטגן בשמן עמוק

הכי קל ונוח לרדד את הבצק לרצועות במכונת פסטה, אבל בהחלט אפשר ידנית בלי מכונה. במשך המון שנים הכנתי את העוגייה הזאת ידנית וגם אז יצאה מושלמת אם כי העבודה הייתה קשה יותר

את העוגיות האלה מכינים מרצועות ארוכות של בצק ברוחב כ – 4-5 ס"מ ובזמן ההכנה צריך מקום לכל הרצועות עד שמתחילים לטגן אותן. אני מצאתי שיטה להנחת הבצק – פשוט מניחים מפה גדולה על מתקן לייבוש כביסה ועליו מניחים את כל רצועות הבצק שבהמשך נטגן.

הנה סרטון שהכנתי לפני כמה שנים שמדגים את הטיגון


ותוכלו למצוא סרטונים עדכניים בהיילייטס באינסטגרם שלי

מוכנות אחרי טיגון. כל מה שחסר זה הרבה אבקת סוכר ולהתאפק לא לחסל אותן

פזואלוס – עוגיות מטוגנות הכי טעימות בעולם

לפני שמתחילים

  • כיוון שיש המון רצועות בצק חיפשתי דרך נוחה להניח את רצועות הבצק המוכנות עד לשלב הטיגון. הפטנט שמצאתי הוא להניח אותן על המתקן לייבוש כביסה. מניחים מפה נקייה על המתקן ועליה את רצועות הבצק.
  • מומלץ לעבוד במקום לח ובלי מזגן. המזגן מייבש את הבצק ואז הוא נשבר ואי אפשר לגלגל אותו. כמו כן, צריך לעבוד ממש בזריזות כדי שהבצק לא יתייבש. אפשר בהתחלה עד שמקבלים מיומנות להכין כמות קטנה ולטגן, את שאר הבצק שטרם עבדנו איתו לכסות במגבת מטבח. כשתופסים את המיומנות אין צורך לחלק את הבצק ולעבוד בשלבים אלא מכינים את כל כמות הבצק וכמסיימים מטגנים מייד. הכי טוב וקל זה להכין בשניים- אחד מרדד במכונה ואחד מטגן.
  • מטגנים את העוגיות בשמן עמוק וחם (לא רותח!). העוגיות אמורות להישאר עם צבע בהיר מאוד.
  • העוגיות נשמרות בכלי אטום אפילו חודש. לא לפזר אבקת סוכר על כל העוגיות מראש אלא רק כשמגישים. אבקת הסוכר "מרטיבה" את העוגיות ומרככת אותן.

כמות ל  30 -40 יחידות בערך

  • 1/2 ק"ג קמח
  • 4 ביצים
  • 4 כפות שמן
  • 4 כפות מים
  • 1 ליטר שמן לטיגון
  • אב` סוכר לפיזור

אופן הכנה

  1. להכניס למיקסר את הקמח, הביצים, השמן והמים וללוש  היטב, לפחות 10 דקות (אפשר גם ידנית) לתת לבצק לנוח 15 דקות וללוש שוב 2-3 דקות. לכסות את הבצק בניילון נצמד ולתת לו לנוח חצי שעה לפחות לפני שמתחילים לעבוד איתו.
  2. לחלק את הבצק ל- 10 חלקים שווים פחות או יותר. לקמח את הבצק ולהעביר כל יחידת בצק במכונת הפסטה – להתחיל עם השלב הכי רחב ולאט לאט להגיע לשלב אחד לפני אחרון לקבלת בצק דק דק. לעבוד כל הזמן עם מעט קמח כדי שהבצק לא יידבק למכונה. את הרצועות מניחים על מפה נקייה.
  3. אחרי כל רידוד במכונה לתת לחלק הבצק שעבר במכונה לנוח ולהתעסק עם שאר הבצק וככה חוזר חלילה מהתחלה עד שמסיימים את כל הבצק ויש לנו כ – 40 עלים דקים דקים באורך של 50-60 ס"מ וברוחב של כ – 5 ס"מ מוכנים לטיגון.
  4. הטיגון: לחמם שמן בסיר לטיגון עמוק. השמן לא צריך להיות רותח אלא רק חם אחרת העוגייה תשחים. העוגייה אמורה להישאר בצבע מאוד בהיר.
  5. לקחת רצועה אחת של בצק ולנעוץ בה מזלג ארוך (מהסט ששת) בקצה אחד, תופסים ביד השנייה את הקצה השני ומכניסים את הקצה שנעוץ במזלג לשמן לשנייה אחת או שתיים בלבד. לגלגל את הבצק סביב המזלג עד לסוף הרצועה. הטיגון חייב להיות מהיר והצבע זהוב בהיר בהיר. 
  6. הסימן להצלחה: כאשר בועות אויר תופחות בבצק בזמן הטיגון. לפזר אבקת סוכר ולהתענג!!  

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • רביולי ארטישוק, שמן זית, עגבניות שרי וזיתי קלמטה
    רביולי ארטישוק, שמן זית, עגבניות שרי וזיתי קלמטה
  • ספוליאטלה - מתכון נאפוליטני מקורי כולל סרטון שלבים
    ספוליאטלה - מתכון נאפוליטני מקורי כולל סרטון שלבים
  • עוגיות תמרים ואגוזים מגולגלות
    עוגיות תמרים ואגוזים מגולגלות
  • קציצות עוף מטוגנות
    קציצות עוף מטוגנות
דבלה פזואלוס

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

23 תגובות

  1. כרמית הגב 12 באפריל 2022 בשעה 9:06

    האם צריך להקפיא שישמור על טריות למימונה ואם אפשר לעשות אם אותו מתכון שבייקה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 13 באפריל 2022 בשעה 9:02

      היי כרמית,
      אין צורך להקפיא. לא ל]פדר באבקת סוכר ולשמור אטום היטב.
      שבקייה לטגן, להקפיא ולטבול בסירופ יום לפני או באותו יום

  2. סיניה הגב 20 במרץ 2022 בשעה 7:57

    שלום רב,
    חייבת לציין שזו הפעם הראשונה שהכנתי את העוגיות .. ללא מכונה רדדתי במערוך .. הסבר מדוייק, המתכון נפלא וקל לעבוד איתו והתוצאה נפלאה … תודה רבה ♥️

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 21 במרץ 2022 בשעה 18:09

      איזה כייף סיניה תודהה

  3. חני הגב 9 בפברואר 2022 בשעה 0:14

    מאיפה רוכשים את המכונה הזו שמתחברת למיקסר
    ומה השם המדוייק
    תודה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 9 בפברואר 2022 בשעה 20:02

      היי חני,
      בחנות שמוכרת את המיקסר של קיצ'נאייד

  4. שלומית מחפוד הגב 17 בנובמבר 2021 בשעה 11:01

    אשמח לדעת למה בפעם האחרונה שהכנתי הרחתי וטעמתי ביצים עשיתי לא לפי המתכון שלך

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 17 בנובמבר 2021 בשעה 18:43

      היי שלומית,
      אולי הביצים לא היו טריות

  5. אורלי גבר הגב 10 באוקטובר 2021 בשעה 20:22

    האם את גם מוכרת?
    אשמח לתגובה😊

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 10 באוקטובר 2021 בשעה 20:39

      היי אורלי,
      חלק מהדברים אני מוכרת.
      אם תרצי תוכלי לפנות אליי בפרטי דרך הפייסבוק או האינסטגרם

  6. חנה. ברטל הגב 25 בפברואר 2021 בשעה 15:38

    פזואלוס
    תודה
    מתכון נפלא. הוראות הכנה נהדרות
    תמיד נהנית להכין את המתכונים שלך❤️

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 26 בפברואר 2021 בשעה 0:02

      תודה חנה כייף לשמוע

  7. מאיה הגב 29 בספטמבר 2020 בשעה 19:23

    אם אין לי מרגשת, אפשר לרדד עם מערוך?!? ואם כן -מה צריך להיות העובי? תודה רבה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 29 בספטמבר 2020 בשעה 19:33

      היימאיה,
      במשך הרבה שנים רידדתי עם מערוך ויצא מעולה. צריך לרדד מאוד מאוד דק. אחרי כל רידוד תני לרצועות לנוח כשהן מכוסות במפה ואז הן נפתחות ממש דק.
      בהצלחה

  8. שושי הגב 27 בינואר 2019 בשעה 12:16

    הי יהודית, חולמת עליהם הרבה זמן. מה שאני רואה בעיקר זה את אלו עם הסירופ. אצלינו הכינו אותם בדיוק כמו שלך. אחרי שמחלקים ל10, מחלקים כל חלק ל 4? תןדה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 27 בינואר 2019 בשעה 16:44

      היי שושי. כן בערך… תעשי ותוך כדי את תדעח מה האורך והרוחב שאת אוהבת

      • שושי הגב 10 בפברואר 2019 בשעה 22:37

        תודה אלופה

  9. תמי הגב 20 בספטמבר 2018 בשעה 6:47

    האם ניתן לגלגל את כל הרצועות רפוי לפני הטיגון?
    ולא לגלגל בתוך הסיר?
    תודה וחג שמח

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 20 בספטמבר 2018 בשעה 7:50

      היי תמי. לא במקרה הזה. חייב לטגן כמו בסרטון

  10. hodaya הגב 14 באוגוסט 2018 בשעה 16:02

    נראה מעולה!, רק יש לי שאלה, העוגיות האלה בד"כ עם מצופות באיזשהו סירופ אפשר אולי הסבר על סירופ שיתאים?
    תודה רבה!

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 15 באוגוסט 2018 בשעה 16:01

      המרוקאים לא שמים סירופ בעןגיות האלו. אם את בכל זאת רוצה בירופ תכיני מ-3 כוסות סוכר, 1 כוס מים ומיץ מלימום שלם.

  11. יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 21 בספטמבר 2016 בשעה 21:00

    תודה רבה

  12. Unknown הגב 21 בספטמבר 2016 בשעה 19:58

    הסברים מעולים. תודה רבה רבה. כולם נהנו.

השארת תגובה

ביטול

שלום שלום וברוכים הבאים 🙂 איזה כייף שאתם פה. שמי יהודית אבל החברים שלי קוראים לי ג'ודי. בשנת 2011, באופן אקראי לחלוטין התחלתי לכתוב בלוג באתר "תפוז" שאירח כותבים/בלוגרים באתר שלו.......... להמשך קריאה

אביב תיקונים והתקנות - כל סוגי התיקונים לבית ולעסק עם שרות מושלם ואחריות

למעבר לדף העסקי לחצו כאן

050-3221145 - גידי

📌 צביעה איכותית ונקיה.
📌 כל התיקונים לבית ברמה גבוהה.
📌 שיפוץ אמבטיה/מקלחת.
📌 מכירה והתקנת פרקטים.
📌 דלתות פנים ודלתות כניסה.
📌 מנעולן מוסמך.
📌התקנת אביזרי אמבטיה.
📌תליית וילונות.
📌תליית טלויזיות.
📌תליית מדפים.
📌תליית מראות.
📌תליית תמונות.
📌טיפול ותיקון דוד שמש.
📌החלפת שקעים ומפסקים.
📌הרכבת גופי תאורה.
📌תיקון תריסים.
📌החלפת רשתות.
📌החלפת כל סוגי הברזים.

הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!




פרגנו לי בלייק
חפשו פה מתכון ספציפי
כל המתכונים לפי קטגוריות



בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
הלוחשת לאוכל גם באינסטגרם

yehudit_aviv

יהודית אביב הלוחשת לאוכל
כשמתחשק לי עוגיות שוקולד צ׳ כשמתחשק לי עוגיות שוקולד צ׳יפס ולא בא לי לחכות שעותתת שההצק יתקרר🙈
אזזזז  חמש דקות הכנה, בלי מיקסר ובלי המתנה… רבע שעה אפייה וזהווו 
עוגיות מושלמות בכלום זמן
 המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל עוגיות שוקולד ונוטלה קלות לככנה הלוחשת לאוכל
.
.
.
#chocolate #chocolatechipcookies #chocolatelab #chocolates #שוקולד #שוקולדציפס #שוקולדים #שוקולדחלב #עוגיותשוקולדציפס #עוגיותשוקולדציפס🍪
מתבקש מרק אבל אני תמיד מעדיפה מתוקים אז מתחממת לי עם הרוגעלך הכי טעימים שתכינו אי פעם

המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל רוגעלך הלוחשת לאוכל ותכף שמה לינק בסטורי
.
.
.
#chocolate
#chocolatecake
#רוגעלך
#רוגלך
אם לא יצא לכם עדיין להכין מר אם לא יצא לכם עדיין להכין מרק תפוחי אדמה, אתם חייבים. הוא קטיפתי וטעיםםם
המתכון בבלוג, תכתבו בגוגל מרק תפוחי אדמה הלוחשת לאוכל
.
.
#potato
#soup
#potatpsoup
#israelinstagram
#ontheblog
#lovesoup
#lovepotato
תעשו טובה לעצמכם ולכו להכין תעשו טובה לעצמכם ולכו להכין עכשיו בצק מקדים לחלה. מחר בבוקר תיכנסו לבלוג שלי תכתבו בגוגל חלה לשבת עם בצק מקדים הלוחשת לאוכל. יעלו כמה וכמה מתכונים וכולם מעולים. תכינו ותבינו את ההבדלים בין חלה רגילה לחלה עם בצק מקדים.

כדי להקל עליכם אני שמה לכם פה את המתכון לבצק המקדים שלוקח חצי דקה להכין אותו. 
תערבבו יחד קמח, שמרים ומים לפי הכמויות למטה, תכסו ותשאירו כל הלילה על השייש. מחר תמשיכו לפי המתכון מהבלוג. 
תהנו❤️❤️
1.5 כוסות קמח
1/4 כפית שמרים יבשים
3/4 עד 1  כוס מים

נ. ב. שמה לכם לינק לחלות בסטורי, תבואו
.
.
.
#hallabread
#halla
#bread
#חלהלשבת
#חלה
#שבת
#שבתשלום
כמה דקות קטנות ויש עוגת תפוחים הכי קלה והכי טעימה.
כל מה שצריך זה קערה ותבנית.
שטרוייזל מלמטה, תפוחים במרכז ושטרוייזל מלמעלה וזהו! לתנור.
תכינו קצפת או שמנת חמוצה או גלידת וניל ואתם מסודרים
המתכון עכשיו בבלוג. תכתבו בגוגל עוגת תפוחים מדהימה קלה להכנה הלוחשת לאוכל
.
.
.
#applestart
#applecakes
#apples
#tart
#cakesofinstagram
#cake
#israelinstagram
#ontheblog
#cakeslovers
#cakecakecake
הכנתי מלאווח היסטרי, לא נכין ממנו זיוה??
חפשו בהיילייטס או בבלוג את המתכון למלאווח, תוציאו מהמקרר את כל הגבינות הטעימות שיש לכם, תערבבו עם הרבה תרד בייבי טרי (אין צורך לחלוט), שימו מלח, פלפל שחור וקורט אגוז מוסקט ותמלאו את המלאווח ותגחגלו לרולדה.
תמרחו ביצה ותפזרו שומשום
אפייה: 160 מעלות בערך 45 דקות, עד שמקבלים צבע שחום יפה

זהו!!!

.
.
.#מלאווח
#מלאווחאדיר
#מאפים
#yamanfoods
#melawach
#בצקים
#בצקעלים
#cheese
#גבינהבולגרית
#
בצק שמרים פטנט, אחד הטובים ש בצק שמרים פטנט, אחד הטובים שאני מכינה כבר מיליון שנים. את הבצק עצמו לא מתפיחים אלא רק את המאפים המוכנים והבצק עובר קיפולים עם חמאה. הפעם מילאתי בגבינה אבל אפשר עם תפוחים, פרג, שוקולד וכל מלית שאתם אוהבים.
המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל בצק שמרים מדופף הלוחשת לאוכל
.
.
.
#cheesecakes
#cheeselover
#cheesecakefactory
#cakesofinstagram
#cakes
#israelinstagram
#ontheblog
#lovetocook
#instegram_israel
#cheeseboard
לאאא אל תכינו!! אתם לא תצליחו לעצור בראשונה וגם לא בשנייה, אז פשוט אל תכינו 🙈
מי שבכל זאת רוצה להתפרע🤣🤣 המתכון בבלוג ותכף שמה לינק בהיילייטס ובסטורי
.
.
.
#chocolatecookies
#chocolate
#cookies
#chocolover
#ontheblog
#onthetable
#israelinstagram
#lovecookies
#cookieslover
#cookieslovers
הכרוביות בשיא הטריות והטעם הכרוביות בשיא הטריות והטעם שלהן ואני מכורה 🙈 אז דבר ראשון תשמרו את הפוסט כדי שתוכלו תמיד להיזכר שהוא קיים ולהכין אותו😉

אם תתחילו עכשיו, עוד חצי שעה תהיה תבנית היסטרית של כרובית וטחינה כתוספת לעיקרית או כעיקרית בעצמה
.
.
המתכון בשיתוף טחינת טורקיז המעולה ותכף מעלה קישור לסטורי
@turkiz_tahini
.
.
. #tahini
#israelinstagram
#ontheblog
#onthetable
#inmyblog
#lovetahini
#veganfoodshare
#veganfood
#vegansalads
#veganlife
#califlower
#vegetables
#vegetablesreceipes
#vegetablegardening
לתמונות נוספות לחצו פה בואו לעקוב אחריי באינסטגרם
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס