יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות ועוגיות עם פרג
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות ועוגיות עם פרג
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • צרו קשר
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות ועוגיות עם פרג
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות ועוגיות עם פרג
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • צרו קשר
גלידת פיסטוק תוצרת בית
ראשי » גלידות ומקפאים » גלידת פיסטוק תוצרת בית

גלידת פיסטוק תוצרת בית

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 3 ביוני 2017 56 תגובות

גלידת פיסטוק תוצרת בית. בלי מכונה ובלי חומרים או מכשירים מיוחדים. מכינים בבית חלב מרוכז ומחית פיסטוק ומכינים מהם גלידה טעימההה ובריאה בלי חומרים מיותרים ומזיקים

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
גלידת פיסטוק תוצרת בית
גלידת פיסטוק תוצרת בית

פעם, לפני עידן השמירה על הגיזרה, כשעוד יכולתי לאכול הכלללל ולא להעלות גרם במשקל, הייתי מכורה לגלידות. גם היום אני מתה על גלידות אבל, מגבילה את עצמי וממש לא אוכלת מה שבא לי…חילוף החומרים כבר לא מה שהיה וכל ביס קטן בא לידי ביטוי בעוד כמה גרמים במשקל, מבאס אבל ככה זה!


גלידת פיסטוק תוצרת בית

בכל אופן, אם אני כבר אוכלת גלידה, היא חייבת להיות הכי איכותית וטעימה בעולם. בחיים לא אכניס לגוף גלידה או כל קינוח אחר שלא שווה כל קלורייה שנכנסת אליו, כי אם כבר קלוריות, אז שיהיו שוות. וכאחת שמתה על גלידות, אני כל הזמן עושה ניסיונות במטבח ולא, אין לי מכונת גלידה. יש בתכניות לקנות אחת ממש טובה וזה עוד יגיע, כרגע יש דברים אחרים בראש סדרי העדיפויות. אז קיבלתי מכונת גלידה ואני מכינה מלא גלידות אמיתיות שוות!!


גלידת פיסטוק תוצרת בית

אז מה עושים? מכינים גלידה בבית בלי מכונת גלידה והיא יוצאת טעימה מאוד וקרמית בזכות החלב המרוכז שיש בה, שגם אותו אני מכינה בבית, ששומר עליה מפני קפיאה מוחלטת והיווצרות של קרח בתוך הגלידה. תאמינו לי שאין קשר בין הטעם של החלב המרוכז הקנוי לבין זה הביתי, בלי טעמי לוואי ובלי כל מיני חומרים מיותרים. אני מכינה כמות ושומרת במקפיא, זה משמש אותי גם לגלידות וגם לכל מיני קינוחים.


גלידת פיסטוק תוצרת בית

הפעם הכנתי את הגלידה עם מחית פיסטוק, שגם אותה הכנתי בבית ויש לה טעם שונה לחלוטין מהקנויה התעשייתית עם הצבע הזרחני. למעשה, אפשר להכין גלידה מכל טעם שתבחרו. אני מכינה גלידות בכל מיני טעמים, מקפיאה בתוך תבניות סיליקון. כשהגלידה קפואה לגמרי אני מחלצת מהתבנית ומעבירה לקופסה גדולה במקפיא. אפשר כמובן להקפיא בקופסה ולהגיש כדורי גלידה כמו בגלידרייה.


בואו לעקוב אחריי באינסטגרם, שם אני מעלה סרטונים לסטוריז ישירות מהמטבח שלי


גלידת פיסטוק תוצרת בית

גלידת פיסטוק תוצרת בית

  • 2 מיכלים שמנת מתוקה 38% (500 מ"ל)
  • 1.5 כוסות מדידה חלב מרוכז (מתכון לחלב מרוכז ביתי תמצאו פה)
  • 4-5 כפות מחית פיסטוק ביתית (מתכון למחית ביתית תמצאו פה)

אופן הכנה

  1. שמים בקערת המיקסר שמנת מתוקה, חלב מרוכז ומחית פיסטוק ומקציפים כמה דקות, עד שמקבלים תערובת מעט סמיכה וקרמית.
  2. מעבירים לתבניות סיליקון או לתבנית פיירקס ומקפיאים כמה שעות עד להתייצבות מוחלטת.
  3. זהו! יש לנו גלידת פיסטוק משלושה מצרכים בלבד וטעימההה טעימה!
  4. להגשה- מפזרים מעל הגלידה מעט פיסטוקים קצוצים גס.
Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • מגנום פיסטוק
    מגנום קראנץ פיסטוק ביתי מושלם
  • פיתות על מחבת מקמח מלא
    פיתות על מחבת מקמח מלא קלות להכנה וקלות בבטן
  • לחם ממולא בשר
    לחם ממולא בשר אפוי בתנור בסיר ברזל
  • סלט חצילים בטחינה
    סלט חצילים בטחינה שהוא כמו ציור על הצלחת
גלידה חלב מרוכז מחית פיסטוק פיסטוק

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

56 תגובות

  1. נאוה הגב 19 ביולי 2024 בשעה 13:47

    הכנתי את הגלידה, אבל לא בטוחה שתהיה קפואה, עד לארוחת הערב שזה בעוד 7 שעות?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 21 ביולי 2024 בשעה 19:57

      קפאה?

  2. ארנון הגב 22 ביולי 2023 בשעה 15:14

    אם רוצים להוסיף גם שוקולד לבן לגלידה? המלצה לגבי כמה ואיך להוסיף?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 23 ביולי 2023 בשעה 9:40

      היי ארנון,
      להמיס את השוקולד הלבן ולהוסיף בסוף תוך כדי השוואת טמפרטורה (להעביר כמה כפות מהבלילה לשוקולד המומס, לערבבב היטב ואז להחזיר לבלילה ולערבב)

  3. דניאל הגב 11 ביוני 2023 בשעה 17:18

    הגלידה יצאה מושלמת! אבל נראה 2 שכבות למטה ירוק כנראה מהמחית ולמילה בהיר יותר כנראה החלב מרוכז. יכול להיות שהמליץ שוקעת למטה? ערבבתי עם מיקסר של קיצ׳נייט 2 דקות על מהירות נמוכה. אשמח לשלוח תמונה להמחשה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 11 ביוני 2023 בשעה 17:28

      היי דניאל,
      המלית ממש לא שוקעת למטה. צריך לערבב טוב

  4. טלי הגב 28 ביולי 2021 בשעה 7:13

    בוקר טוב
    הכנתי את הגלידה לפי המתכון ושמתי במקפיא לכל הלילה והבוקר כשבאתי לטעום היא בכלל לא קפאה ואפילו לא ממש קרה.. מה זה יכול להיות?

    תודה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 28 ביולי 2021 בשעה 12:01

      היי טלי,
      כל דבר שתכניסי למקפיא יקפא. תבדקי את המקפיא שלך או אם שינית או הוספת משהו למתכון שמנע מהגלידה לקפוא

  5. הדס הגב 23 ביולי 2021 בשעה 17:47

    היי
    כמה זמן בערך צריך להקציף?
    תודה!

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 24 ביולי 2021 בשעה 14:24

      היי הדס
      ממש שתי דקות בערך. תלוי בחוזק המיקסר. למרקם יוגורט סמיך

  6. חגית הגב 21 ביולי 2021 בשעה 21:18

    רשום כוס מדידה של חלב מרוכז (סליחה על הבורות) אבל כמה סה כוס מדידה בגרמים

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 22 ביולי 2021 בשעה 11:39

      היי חגית,
      לא שקלתי הפעם. פשוט תמלאי כוס מדידה ותשקלי. כוס מדידה זה אוניברסלי

  7. טליה הגב 16 במאי 2021 בשעה 8:23

    שלום. האם ניתן להכין עם שמנת 32%?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 16 במאי 2021 בשעה 18:33

      היי טליה,
      אפשר אבל רצוי שמנת שמנה

  8. ברכה הגב 18 באפריל 2021 בשעה 23:44

    איך יוצא לך כזה צבע ירוק לגלידה? 🤔

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 19 באפריל 2021 בשעה 20:11

      היי ברכה,
      פיסטוקים ירוקים 🙂

  9. עדי הגב 26 באוקטובר 2020 בשעה 19:25

    שלום יהודית, הכנתי את מחית הפיסטוק מ-200 גרם פיסטוק לא קלוי. האם הייתי צריכה לקנות פיסטוק קלוי ? כי בקלוי יש מלח והלא קלוי ללא טעם כמעט. תודה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 27 באוקטובר 2020 בשעה 11:07

      היי עדי,
      כן, כתוב במתכון פיסטוקים קלויים מלוחים קלופים

  10. נורית יעקב זקס הגב 24 באוקטובר 2020 בשעה 17:17

    הבנתי שניתן כל חלב אחר, כמו קןקוס שקדים, ולהוסיף סוכר, האם ניתן תחליף לסוכר, כמו דבש או מייפל? אולי זה לא יצא גלידה אם לא עם סוכר?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 25 באוקטובר 2020 בשעה 15:58

      היי נורי,
      חלב מרוכז מכינים רק עם סוכר. דבש ומייפל זה לא תחליף לסוכר

  11. נדב הגב 1 באוקטובר 2020 בשעה 23:19

    המרקם לא יצא לי בדיוק כמו גלידה, אבל קרוב. אבל טעים וואו… הבעיה היחידה שאי אפשר להפסיק לאכול את זה, יצא מדהים?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 1 באוקטובר 2020 בשעה 23:53

      היי נדב,
      זה מרקם של גלידה ביתית ואני יכולה לומר לך שאני כבר לא אוהבת גלידות קנויות.

    • נדב הגב 13 באוקטובר 2020 בשעה 9:44

      עשיתי פעם נוספת, מעט פחות סוכר, כף אחת של מחית פיסטוק. בשונ. מפעם קודמת, הקצפתי את השמנת עד רגע לפני שהיא מתקשה ואז הוספתי את הסוכר ואחרי כמה רגעים את המחית – יצא מרקם מדהים וטעם… בול – השתמשתי בפסטוקים לא קלויים. קשה לחזור לגלידות הקנויות, הכנת הגלידה מתחילה להיות כחלק מהבישולים. תודה על על השיתוף ?

      • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 13 באוקטובר 2020 בשעה 10:36

        מעולה נדב, אני שמחה שאהבת. אבל למה סוכר? יש חלב מרוכז מאוד מתוק

        • נדב הגב 13 באוקטובר 2020 בשעה 12:02

          התכוונתי לחלב מרוכז – מבחינתי זה הסוכר ומה שנותן את המתיקות במנה. טעות בניסוח?

          • יהודית אביב הלוחשת לאוכל 13 באוקטובר 2020 בשעה 15:07

            הבנתי 🙂

    • נדב הגב 13 באוקטובר 2020 בשעה 9:45

      דבר נוסף – זו הגלידה הכי טעימה שיצא לי לטעום

      • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 13 באוקטובר 2020 בשעה 10:37

        איזה כייף לשמוע

  12. אפרת הגב 26 באוגוסט 2020 בשעה 20:38

    היי, תודה על המתכון מתכוונת לנסות…שאלה: ראיתי שבחלק מהמתכונים לגלידה באון ליין יש חלמונים, למה, ומה דעתך על זה?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 26 באוגוסט 2020 בשעה 20:59

      היי אפרת,
      גלידה עם חלמונים מכינים במכונת גלידה. זה למעשה קרם אנגלז שזה טעים מאוד רק צריך מכונת גלידה.

    • אפרת הגב 1 בספטמבר 2020 בשעה 15:46

      תודה

      יצא פגז!!!

      • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 1 בספטמבר 2020 בשעה 18:57

        איזה כייף לשמוע אפרת. תודה

  13. מור הגב 29 ביוני 2020 בשעה 19:15

    תודה רבה על המתכון!
    נצמדתי להוראות ולכמויות, חלפו 30 דקות אבל החלב לא מבעבע , המרקם של החלב הוא כמו סחלב. אפשר להוריד מהאש?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 29 ביוני 2020 בשעה 19:43

      תשחקי ים גובה הלהבה. בכל מקרה יש תמונות של המרקם שצריך להיות בסוף

  14. שיר דהן הגב 22 ביוני 2020 בשעה 16:39

    פעם שנייה שמכינים כי יצא מושלם!❤️ כמה זמן היא תישמר במקפיא?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 22 ביוני 2020 בשעה 17:10

      איזה כייףף. שבועיים בכייף אבלהכי טעים בשבוע הראשון

  15. שירה שר שלום הגב 20 במאי 2020 בשעה 18:33

    ערב טוב ותודה על המתכון!

    הגלידה יוצאת מתוקה ובן זוגי ומשפחתו לא אוהבים גלידות מתוקות מידי.

    איך ניתן להוריד את רמת המתיקות?

    אפילו המרירות של המחית הפיסטוק ותוספת ממנה לא עזרו…

    נשמח לעזרה ??

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 20 במאי 2020 בשעה 19:12

      היי שרה,
      אנחנו גם לא אוהבים מתוק מידי ולטעמי המתיקות בול? אבל באמת שזה עניין של טעם. את יכולה להפחית חצי כוס של החלב המרוכז

      • שירה שר שלום הגב 21 במאי 2020 בשעה 7:03

        שינוי ביחסים של השמנת והחלב המרוכז לא פוגעים במרקם הגלידה?

        • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 21 במאי 2020 בשעה 11:51

          היא תהיה פחות קרמית אבל זה לא פוגע יותר מידי

  16. *** הגב 20 באוגוסט 2019 בשעה 12:38

    מה גודל התבנית?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 20 באוגוסט 2019 בשעה 16:50

      אני אמדוד ואוסיף למתכון

  17. בעלי רגיש ללקטוז הגב 14 ביוני 2019 בשעה 20:22

    האם אפשר להכין גלידה פסטוק ללא לקטוז

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 15 ביוני 2019 בשעה 8:01

      את החלב המרוכז אפשר להכין מכל חלב כך שאין בעייה. לגבי שמנת מתוקה, אין לי מושג אם קיימת בלי לקטוז. אם כן, אז אפשר

  18. מרב הגב 31 במאי 2019 בשעה 16:24

    איזה גודל של כוס לחלב המרוכז ?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 1 ביוני 2019 בשעה 20:15

      היי מרב,
      כוס מדידה אוניברסלית

    • דוד הגב 17 ביולי 2020 בשעה 11:27

      לא כל כך יצא לי בטעם פיסטוק. גם לא בצבע 🙂
      עשיתי חצי מהכמות, ועם אבקת פודינג וניל משום מה.
      שמתי מלא מהמחית של הפיסטוק. כמעט הכל.

      • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 17 ביולי 2020 בשעה 18:14

        אתה כותב ששמת אבקת פודינג ושואל למה לא יצא בטעם פיסטוק. התשובה בגוף השאלה שלך

      • דורון הגב 8 בספטמבר 2022 בשעה 23:55

        שכחתי להקציף , שמתי הכל לפי ההוראות , זה לא יצא טוב ?

        • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 9 בספטמבר 2022 בשעה 8:23

          כבר הכנת אז חכה ותראה. זה יהיה בסדר אבל פחות אוורירי

  19. אורי הגב 3 בנובמבר 2017 בשעה 17:27

    לא מקציף לי. מה לא עשיתי בסדר?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 3 בנובמבר 2017 בשעה 22:54

      מה לא מקציף?? זה לא אמור להיות קצפת אלא בלילה סמיכה מאוד שתקפא לגלידה

  20. ענבל הגב 3 ביוני 2017 בשעה 16:33

    תמונות משגעות אהובה!! 3>
    והגלידה נראת פצצה!

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 4 ביוני 2017 בשעה 21:26

      תודההה מהממת שלי. איזה כייףףף שאת אוהבת

      • נעמה הגב 13 במאי 2025 בשעה 6:09

        מישהיא ניסתה להכין את גלידה פרווה עם קרם קוקוס ושמנת צמחית?

        • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 13 במאי 2025 בשעה 6:44

          היי נעמה,
          אפשר להכין פרווה רק קחי בחשבון שהיא תהיה פחות רכה ופחות שמנתית

השארת תגובה

ביטול

הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!




פרגנו לי בלייק
חפשו פה מתכון ספציפי
כל המתכונים לפי קטגוריות



בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס