יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות ועוגיות עם פרג
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
      • ריבות וממתקים
    • ירקות כבושים
    • משקאות
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • טיפים
  • youtube
  • טיק טוק
  • תנאים ומדיניות
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות ועוגיות עם פרג
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
      • ריבות וממתקים
    • ירקות כבושים
    • משקאות
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • טיפים
  • youtube
  • טיק טוק
  • תנאים ומדיניות
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות ועוגיות עם פרג
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
      • ריבות וממתקים
    • ירקות כבושים
    • משקאות
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • טיפים
  • youtube
  • טיק טוק
  • תנאים ומדיניות
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות ועוגיות עם פרג
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
      • ריבות וממתקים
    • ירקות כבושים
    • משקאות
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • טיפים
  • youtube
  • טיק טוק
  • תנאים ומדיניות
קרם ברולה ושוקולד בלונדי שקדים
ראשי » גלידות ומקפאים » קרם ברולה ושוקולד בלונדי שקדים

קרם ברולה ושוקולד בלונדי שקדים

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 25 בספטמבר 2021 11 תגובות

קרם ברולה ושוקולד בלונדי. אם יש קינוח שאין עליו עוררין, זה הקינוח הזה וממש לא חייב ללכת למסעדה כדי להזמין אותו. לא תאמינו כמה זה קל ופשוט להכנה. תכינו מקל/מחית וניל ואת כל השאר יש לכם בטוח בבית

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
קרם ברולה ושוקולד בלונדי שקדים

קרם ברולה זה בין הקינוחים הכי אהובים עליי ולא תאמינו כמה זה פשוט וקל להכנה וממש לא חייבים ללכת למסעדה כדי לאכול קרם ברולה טוב. כל מה שצריך זה כמה מצרכים שיש בבית וחובה חובה מקל וניל או מחית וניל כי בלי זה אל תתאמצו בכלל להכין.

הפעם החלטתי להכניס לקרם הרגיל עוד טעם ומרקם והכנתי אותו בשילוב שוקולד בלונדי בתוספת שקדים וזה יצא מטורף! כל כך טעים וממכר. אגב, אפשר לשלב כל טעם שאוהבים בקרם ברולה הבסיסי. כבר הכנתי טארט תפוחים וקרם ברולה מטורףףף ומגנומים קרם ברולה מושלמים.

קרם ברולה ושוקולד בלונדי שקדים

לפני שמתחילים

  • נכנסים לאינסטגרם ועושים לי follow 🙂 בסטוריז אני מעלה סרטונים בלייב מהמטבח שלי.
  • בואו תצטרפו לקבוצה שלי בפייסבוק.
  • יש לי גם טיק טוק.
  • אם אתם רוצים מתכון לקרם ברולה בסיסי כנסו כאן וכאן מתכון למגנום קרם ברולה.
  • מהחלבונים תוכלו להכין פבלובה או עוגת תפוחים עם חלבונים או נשיקות מרנג ויש עוד שללל מתכונים עם חלבונים בבלוג.
  • אפשר להקפיא את החלבונים למשך חודשים רבים ולהפשיר בעת הצורך.
  • ניתן להקפיא את הקרם ברולה למשך כמה חודשים. כשרוצים להגיש מוציאים, מפזרים סוכר, שורפים עם ברנר ומגישים. הקרם מפשיר תוך 10 דקות כך שאין צורך להוציא מראש.

מצרכים לכמות של 4-5 מנות (תלוי בגודל הכלי)

  • 500 מ"ל שמנת מתוקה 38%
  • 1 כפית מחית וניל או תוכן של מקל וניל שלם
  • 100 גרם שוקולד בלונדי בתוספת שקדים
  • 2 כפות סוכר
  • 5 חלמונים גדולים

אופן הכנה

מחממים תנור לחום של 130 מעלות.

מחממים שמנת מתוקה ומחית וניל לסף רתיחה. מכבים את הלהבה.

שוברים את השוקולד לקוביות ומוסיפים לסיר עם השמנת. מחכים כמה שניות ומערבבים על מנת להמס את השוקולד.

בקערת נפרדת מערבבים את החלמונים והסוכר.

מוזגים את בלילת השמנת והשוקולד לקערת החלמונים ומערבבים נמרצות על מנת שהחלמונים לא יתבשלו.

מוזגים את הבלילה לקעריות עד ל – 3/4 מגובה הקערית.

מניחים את הקעריות בתוך תבנית גדולה נוספת, מעבירים לתנור ומוזגים לתוך התבנית מים רותחים עד לחצי מגובה הקעריות. למעשה אנחנו אופים את הקרם בתוך אמבט מים כדי לא לקבל חביתה במקום קרם.

אופים כ – 30-35 דקות עד שהקרם יציב.

מוציאים מהתנור, מקררים ומעבירים למקרר ל – 24 שעות. רצוי מאוד להעביר למקפיא שעתיים לפני ההגשה.

לפני ההגשה מפזרים סוכר חום בהיר ושורפים עם ברנר לקבלת קרמל פציח.

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • לחם ממולא בשר
    לחם ממולא בשר אפוי בתנור בסיר ברזל
  • קארי ירוק עם פרגיות
    תבשיל קארי ירוק עם ירקות ופרגיות
  • שוקולד דובאי
    שוקולד דובאי
  • עוגת כדורי שוקולד וקרם פקאן
    עוגת כדורי שוקולד משודרגת עם קרם אגוזי פקאן

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

11 תגובות

  1. אורית הגב 11 בנובמבר 2024 בשעה 13:15

    מאיפה הקעריות? אשמח לדעת, תודה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 11 בנובמבר 2024 בשעה 15:22

      זה מאוד ישן. לא זוכרת

  2. אורית הגב 10 בנובמבר 2024 בשעה 19:20

    נראה מעולה. אני רוצה לדעת מאיפה הכלים היפים האלו? תודה מראש

  3. ללי הגב 29 בינואר 2024 בשעה 12:27

    היי אפשר לעשות את המתכון הזה בתבניות סיליקון ןלחלץ אחרי הקפאה?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 29 בינואר 2024 בשעה 13:36

      בהחלט כן

  4. אסתי הגב 8 במרץ 2022 בשעה 19:06

    הי,
    תודה על התשובה עזרת לי מאד.
    עוד שתי שאלות:
    1. שמים את השקדים ככה או קולים אותם?
    2. לשים אותם שלמים/גפרורים/גרוסים?
    תודה!

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 9 במרץ 2022 בשעה 10:11

      היי אסתי, מומלץ לקלות מעט ועדיף גרוסים או גפרורים

  5. אסתי הגב 8 במרץ 2022 בשעה 13:18

    הי,
    אם אני מכינה שוקלד בלונדי בבית, בשביל בלונדי שקדים זה רק להוסיף שקדים גרוסים?
    ואם כן שקדים רגילים גרוסים או מולבנים?
    תודה רבה על כל המתכונים שלך, כל מה שניסתי מככב אצלי.

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 8 במרץ 2022 בשעה 16:54

      היי אסתי,
      שקדים מולבנים ותודהה

  6. זי'זל הגב 2 בפברואר 2022 בשעה 15:48

    היי אפשר בשמנת השף הלבן במתיקות מעודנת?תודה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 2 בפברואר 2022 בשעה 16:46

      זה יהיה מתוק מידי

השארת תגובה

ביטול

כל המתכונים לפי קטגוריות
חפשו פה מתכון ספציפי
הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!






בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
@yehuditaviv
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it. אנו משתמשים בקובצי Cookie כדי להבטיח שנספק לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר באתר שלנו. אם תמשיך להשתמש באתר זה, נניח שאתה מרוצה ממנו. Privacy policy, תנאים ומדיניות
You can revoke your consent any time using the Revoke consent button. באפשרותך לבטל את הסכמתך בכל עת באמצעות כפתור ביטול הסכמה.