יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
רביולי ארטישוק, שמן זית, עגבניות שרי וזיתי קלמטה
ראשי » ביקורות והמלצות » רביולי ארטישוק, שמן זית, עגבניות שרי וזיתי קלמטה

רביולי ארטישוק, שמן זית, עגבניות שרי וזיתי קלמטה

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 25 בדצמבר 2019 5 תגובות

רביולי ארטישוק עם שמן זית, עגבניות, זיתי קלמטה ובזיליקום. מנה של מסעדות שמכינים בקלי קלות בבית, מחומרים פשוטים וזמינים

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
רביולי ארטישוק, שמן זית, עגבניות שרי וזיתי קלמטה
רביולי ארטישוק

כמה פעמים מתחשק לכם לאכול מנה שווה ממש כמו במסעדה בלי לצאת מהבית? כמי שעוסקת בקולינריה, זה קורה לי כמעט כל יום 🙂 זה לא שאני יכולה לצאת כל יום למסעדה כן…בכל זאת, זה ממש יקר ובכלל כל הכתבות על מה שקורה עם רמת ההיגיינה במסעדות לגמרי מוריד לי את החשק. אני מוצאת את עצמי מתחקרת את המלצרית על כל רכיב בארוחה כדי לוודא שלא מוחזר באיזושהי צורה (לא נעים אבל אין ברירה). בקיצור, יותר ויותר אנחנו מעדיפים לאכול בבית גם מאכלים שבעבר העדפנו לאכול במסעדות.

רביולי ארטישוק

עקרונית זה לא קשה להכין פסטה או רביולי בבית, זה אפילו ממש קל. זה כן דורש מיומנות מסויימת, מכונת פסטה, קמח ייעודי, חשק וזמן כמובן. אם יש לכם את כל אלה בזמינות אז אין לכם בעייה אבלללל, גם אני שעוסקת כל היום באוכל והיום שלי סובב סביב המטבח, לא תמיד יש לי חשק וזמן להכין פסטה בבית, שלא לדבר על זה שאני טיפוס של חשקים פתאומיים. כשהייתי ילדה אמא שלי הייתה צוחקת עליי ואומרת שאני מתנהגת כמו אישה בהריון. תכל'ס אני מתנהגת אותו דבר גם כשאני בהריון וגם ברגיל 🙂 כל הזמן עוברים לי בראש כל מיני מאכלים וקינוחים שבא לי להכין ולאכול, זה לא נשלט בכלל! הרבה פעמים אני מוצאת את עצמי בוהה ומדמיינת איזה מתכון חדש שבא לי להכין ונכנס לרשימות האינסופיות שלי שאני מקווה שאספיק להכין את כולם. כל דבר הכי לא קשור ברחוב יכול להיות עבורי השראה למתכון ואני בטוחה שכל מי שמתעסק באוכל יכול להבין אותי.

רביולי ארטישוק

חג הטיגונים הוא אחד החגים שאני הכי אוהבת. כמויות השמן שזורמות אצלי במטבח בשבוע הזה הן לא הגיוניות בעליל, אבל, זה רק שבוע בשנה אז אני מרשה לעצמי להתפרע. ובכל זאת, אחרי כמה ימי טיגונים אני מרגישה שצריך קצת לנקות את הקיבה עם ארוחה בריאה ורגועה יותר. היום אני מארחת את המשפחה המורחבת ויש כמה מהם שמתנזרים מטיגונים (מפסידים!!) אז אני הולכת גם על מאכלים לא מטוגנים. יש מיליון דברים שאני צריכה להכין וכשאפשר, אני מקצרת תהליכים כי בכל זאת אני אדם אחד והמלאכה מרובה. בדיוק בימים עמוסים כאלה אני מחפשת מוצרים מוכנים אבל, באיכות מעולה.

חברת שטראוס יצאה בסדרה חדשה של רביולי גדולים (XL RAVIOLI), עם כמות מוגדלת של מלית שמכינים ב – 10 דקות כולל זמן הרתיחה של המים. במקביל לבישול הרביולי מכינים רוטב שגם הוא מוכן ב – 10 דקות והנה לכם ארוחה שלמה ומושלמת במקסימום רבע שעה. מה שאני אוהבת זה שהם ללא חומרים משמרים והם טריים וזמינים לכל חשק שלא יגיע ואם זה ממש חשוב לכם, אז הם גם פרווה. היום בערב גם הם יהיו על שולחן החג לכל המתנזרים למיניהם 🙂

הכנתי לכם סרטון של כל תהליך ההכנה כדי שתראו כמה זה קל ופשוט

בואו לעקוב אחריי באינסטגרם, אני מעלה בסטורי את כל השלבים וגם שומרת לכם בהיילייטס. לחיצה פה על תוביל לעמוד שלי באינסטגרם, תעשו Follow ואתם איתי כל הזמן

את הרוטב מכינים מכמה מרכיבים פשוטים אבל הכי איכותיים כדי לקבל מקסימום טעם. מחממים שמן זית במחבת ומתחילים בהקפצת עגבניות שרי ושיני שום שלמות. אני אוהבת להשתמש בעגבניות שרי תמר, שבעיני הרבה יותר טעימות. כשהעגבניות מתחילות להתרכך מעט מוסיפים זיתים ובזיליקום. מתבלים במלח ופלפל שחור ומערבבים. את הרביולי מבשלים במקביל לפי הוראות היצרן ומעבירים מייד לרוטב. כלל אצבע: הרוטב תמיד יחכה לרביולי או לפסטה ולא להפך. מערבבים עוד דקה ומגישים מייד.

** במבחן הטעם הרביולי היה מעולה מייד אחרי ההכנה אבל אני חייבת לציין שגם אחרי שעה, כשהיה כבר קר עדיין היה טעים מאוד.

תראו כמה מילוי ארטישוק יש ברביולי. הפעם לא התקמצנו 🙂

רביולי ארטישוק

הרביולים (יש מילה כזאת?) ממש גדולים ושקית אחת של 300 גרם מספיקה ל- 3-4 אנשים שאוהבים לאכול.

רביולי ארטישוק

רביולי ארטישוק, שמן זית, עגבניות שרי וזיתי קלמטה

לפני שמתחילים

  • את כל המנה לוקח להכין סה"כ כ -15 דקות, כך שאתם יכולים לתזמן כמעט בדיוק את זמן הארוחה.
  • אפשר להכין את הרוטב מראש וכשרוצים לאכול מבשלים את הרביולי במים, מחממים את הרוטב ומעבירים אליו מייד את הרביולי המבושל.
  • כלל אצבע חשוב: לעולם הרוטב הוא זה שיחכה לרביולי ולא להפך.
  • הרביולי גדולים במיוחד ושקית אחת של 300 גרם מספיקה ל- 3-4 אנשים רעבים.
  • המנה הזו מכילה מעט מאוד חומרים, כך שהם חייבם להיות ממש באיכות גבוהה כדי שתצא טעימה. תקנו שמן זית טעים ואיכותי, זיתי קלמטה מעולים ובזיליקום טרי.

מצרכים ל- 4 מנות

  • 1 שקית רביולי ארטישוק של שטראוס (נמצא במקררים)
  • 6 כוסות מים + כפית מלח לבישול הרביולי
  • 300 גרם עגבניות שרי תמר (כ – 20 עגבניות)
  • 2-3 שיני שום שלמות קלופות
  • 1/3 כוס שמן זית או כמות שתכסה יפה את בסיס המחבת
  • 50 גרם זיתי קלמטה ללא חרצנים
  • מלח לפי הטעם
  • 1/2 כפית פלפל שחור

אופן הכנה

מחממים שמן זית במחבת רחבה.

מוסיפים עגבניות שלמות ושיני שום ומקפיצים יחד. מכסים את המחבת ונותנים לעגבניות להתבשל ולהתרכך כשמידי פעם מערבבים (בערך 10 דקות).

מוסיפים למחבת זיתים ובזיליקום. מתבלים במלח ופלפל שחור ומערבבים עוד 3-4 דקות.

במקביל להכנת הרוטב: מרתיחים 6 כוסות מים + מלח בסיר בינוני.

מבשלים את הרביולי במים הרותחים 3-4 דקות ומעבירים מייד למחבת עם הרוטב. מערבבים יחד עם הרוטב עוד כדקה ומגישים מייד.

להגשה: מעבירים לצלחת הגשה רחבה, מקשטים עם בזיליקום טרי ומזלפים מעל הרביולי עוד מעט שמן זית.

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • לחמניות ממולאות בשר
    לחמניות ממולאות בשר
  • דגים בתנור - בר ים אפוי בתנור
    דגים בתנור - בר ים אפוי בתנור
  • פיצה נאפוליטנית מושלמת של נוביק (אפויה בטאבון)
    פיצה נאפוליטנית מושלמת של נוביק (אפויה בטאבון)
  • פסטה עם עגבניות ושמנת - פסטה רוזה
    פסטה עם עגבניות ושמנת - פסטה רוזה
ארטישוק עגבניות שרי רביולי

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

5 תגובות

  1. מעיין הגב 22 בדצמבר 2020 בשעה 21:00

    לא מצאתי רביולי ארטישוק בסופר,
    חושבת שילך עם רביולי בטטה או פטריות?
    צריכה את המתכון ללא גבינה.

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 22 בדצמבר 2020 בשעה 22:41

      היי מעיין. בהחלט אפשר

  2. שריתה חמואל הגב 21 באוגוסט 2020 בשעה 17:24

    מתכון סוף הדרך למרות הקושי בחממות את הרביולי ארטישוק המאמץ היה שווה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 21 באוגוסט 2020 בשעה 21:08

      תודה שריתה. לא הבנתי קושי במה

  3. סיגל ברמר הגב 25 בדצמבר 2019 בשעה 9:50

    עשית אותי רעבה כל הטעמים שאני אוהבת בצלחת אחת !! אני ממש אוהבת קיצורי דרך טעימים ומוצלחים אימצתי בחום !!

השארת תגובה

ביטול

שלום שלום וברוכים הבאים 🙂 איזה כייף שאתם פה. שמי יהודית אבל החברים שלי קוראים לי ג'ודי. בשנת 2011, באופן אקראי לחלוטין התחלתי לכתוב בלוג באתר "תפוז" שאירח כותבים/בלוגרים באתר שלו.......... להמשך קריאה

אביב תיקונים והתקנות - כל סוגי התיקונים לבית ולעסק עם שרות מושלם ואחריות

למעבר לדף העסקי לחצו כאן

050-3221145 - גידי

📌 צביעה איכותית ונקיה.
📌 כל התיקונים לבית ברמה גבוהה.
📌 שיפוץ אמבטיה/מקלחת.
📌 מכירה והתקנת פרקטים.
📌 דלתות פנים ודלתות כניסה.
📌 מנעולן מוסמך.
📌התקנת אביזרי אמבטיה.
📌תליית וילונות.
📌תליית טלויזיות.
📌תליית מדפים.
📌תליית מראות.
📌תליית תמונות.
📌טיפול ותיקון דוד שמש.
📌החלפת שקעים ומפסקים.
📌הרכבת גופי תאורה.
📌תיקון תריסים.
📌החלפת רשתות.
📌החלפת כל סוגי הברזים.

הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!




פרגנו לי בלייק
חפשו פה מתכון ספציפי
כל המתכונים לפי קטגוריות



בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
הלוחשת לאוכל גם באינסטגרם

yehudit_aviv

יהודית אביב הלוחשת לאוכל
כשמתחשק לי עוגיות שוקולד צ׳ כשמתחשק לי עוגיות שוקולד צ׳יפס ולא בא לי לחכות שעותתת שההצק יתקרר🙈
אזזזז  חמש דקות הכנה, בלי מיקסר ובלי המתנה… רבע שעה אפייה וזהווו 
עוגיות מושלמות בכלום זמן
 המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל עוגיות שוקולד ונוטלה קלות לככנה הלוחשת לאוכל
.
.
.
#chocolate #chocolatechipcookies #chocolatelab #chocolates #שוקולד #שוקולדציפס #שוקולדים #שוקולדחלב #עוגיותשוקולדציפס #עוגיותשוקולדציפס🍪
מתבקש מרק אבל אני תמיד מעדיפה מתוקים אז מתחממת לי עם הרוגעלך הכי טעימים שתכינו אי פעם

המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל רוגעלך הלוחשת לאוכל ותכף שמה לינק בסטורי
.
.
.
#chocolate
#chocolatecake
#רוגעלך
#רוגלך
אם לא יצא לכם עדיין להכין מר אם לא יצא לכם עדיין להכין מרק תפוחי אדמה, אתם חייבים. הוא קטיפתי וטעיםםם
המתכון בבלוג, תכתבו בגוגל מרק תפוחי אדמה הלוחשת לאוכל
.
.
#potato
#soup
#potatpsoup
#israelinstagram
#ontheblog
#lovesoup
#lovepotato
תעשו טובה לעצמכם ולכו להכין תעשו טובה לעצמכם ולכו להכין עכשיו בצק מקדים לחלה. מחר בבוקר תיכנסו לבלוג שלי תכתבו בגוגל חלה לשבת עם בצק מקדים הלוחשת לאוכל. יעלו כמה וכמה מתכונים וכולם מעולים. תכינו ותבינו את ההבדלים בין חלה רגילה לחלה עם בצק מקדים.

כדי להקל עליכם אני שמה לכם פה את המתכון לבצק המקדים שלוקח חצי דקה להכין אותו. 
תערבבו יחד קמח, שמרים ומים לפי הכמויות למטה, תכסו ותשאירו כל הלילה על השייש. מחר תמשיכו לפי המתכון מהבלוג. 
תהנו❤️❤️
1.5 כוסות קמח
1/4 כפית שמרים יבשים
3/4 עד 1  כוס מים

נ. ב. שמה לכם לינק לחלות בסטורי, תבואו
.
.
.
#hallabread
#halla
#bread
#חלהלשבת
#חלה
#שבת
#שבתשלום
כמה דקות קטנות ויש עוגת תפוחים הכי קלה והכי טעימה.
כל מה שצריך זה קערה ותבנית.
שטרוייזל מלמטה, תפוחים במרכז ושטרוייזל מלמעלה וזהו! לתנור.
תכינו קצפת או שמנת חמוצה או גלידת וניל ואתם מסודרים
המתכון עכשיו בבלוג. תכתבו בגוגל עוגת תפוחים מדהימה קלה להכנה הלוחשת לאוכל
.
.
.
#applestart
#applecakes
#apples
#tart
#cakesofinstagram
#cake
#israelinstagram
#ontheblog
#cakeslovers
#cakecakecake
הכנתי מלאווח היסטרי, לא נכין ממנו זיוה??
חפשו בהיילייטס או בבלוג את המתכון למלאווח, תוציאו מהמקרר את כל הגבינות הטעימות שיש לכם, תערבבו עם הרבה תרד בייבי טרי (אין צורך לחלוט), שימו מלח, פלפל שחור וקורט אגוז מוסקט ותמלאו את המלאווח ותגחגלו לרולדה.
תמרחו ביצה ותפזרו שומשום
אפייה: 160 מעלות בערך 45 דקות, עד שמקבלים צבע שחום יפה

זהו!!!

.
.
.#מלאווח
#מלאווחאדיר
#מאפים
#yamanfoods
#melawach
#בצקים
#בצקעלים
#cheese
#גבינהבולגרית
#
בצק שמרים פטנט, אחד הטובים ש בצק שמרים פטנט, אחד הטובים שאני מכינה כבר מיליון שנים. את הבצק עצמו לא מתפיחים אלא רק את המאפים המוכנים והבצק עובר קיפולים עם חמאה. הפעם מילאתי בגבינה אבל אפשר עם תפוחים, פרג, שוקולד וכל מלית שאתם אוהבים.
המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל בצק שמרים מדופף הלוחשת לאוכל
.
.
.
#cheesecakes
#cheeselover
#cheesecakefactory
#cakesofinstagram
#cakes
#israelinstagram
#ontheblog
#lovetocook
#instegram_israel
#cheeseboard
לאאא אל תכינו!! אתם לא תצליחו לעצור בראשונה וגם לא בשנייה, אז פשוט אל תכינו 🙈
מי שבכל זאת רוצה להתפרע🤣🤣 המתכון בבלוג ותכף שמה לינק בהיילייטס ובסטורי
.
.
.
#chocolatecookies
#chocolate
#cookies
#chocolover
#ontheblog
#onthetable
#israelinstagram
#lovecookies
#cookieslover
#cookieslovers
הכרוביות בשיא הטריות והטעם הכרוביות בשיא הטריות והטעם שלהן ואני מכורה 🙈 אז דבר ראשון תשמרו את הפוסט כדי שתוכלו תמיד להיזכר שהוא קיים ולהכין אותו😉

אם תתחילו עכשיו, עוד חצי שעה תהיה תבנית היסטרית של כרובית וטחינה כתוספת לעיקרית או כעיקרית בעצמה
.
.
המתכון בשיתוף טחינת טורקיז המעולה ותכף מעלה קישור לסטורי
@turkiz_tahini
.
.
. #tahini
#israelinstagram
#ontheblog
#onthetable
#inmyblog
#lovetahini
#veganfoodshare
#veganfood
#vegansalads
#veganlife
#califlower
#vegetables
#vegetablesreceipes
#vegetablegardening
לתמונות נוספות לחצו פה בואו לעקוב אחריי באינסטגרם
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס