יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
שניצל תירס ביתי
ראשי » ירקות » שניצל תירס ביתי

שניצל תירס ביתי

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 3 ביולי 2022 19 תגובות

לא קונים יותר שניצל תירס תעשייתי כי זה הכי קל ופשוט להכין בבית וככה יודעים בדיוק מה מכניסים לגוף. אמנם יש כמה שלבים אבל זה שווה את המאמץ ואפשר להכין מראש כמות ולהקפיא, ממש כמו שניצל קנוי, רק פי אלף יותר טעים

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
שניצל תירס ביתי

בודדות הפעמים שקניתי לילדים כשהיו קטנים שניצלים מוכנים. למרות שתמיד עבדתי מחוץ לבית וזה לכאורה היה פתרון קל וכנראה גם טעים לילדים, לא התפתיתי לקנות את האוכל התעשייתי שמלא בחומרים משמרים, צבעי מאכל ועוד אותיות שלא תמיד מבינים מה המשמעות שלהן, אבל טוב זה בטוח לא.

שניצל תירס היה אחד הדברים שהיו אוכלים בצהרונים ואהבו מאוד. ברור שיאהבו כי מכניסים באוכל המתועש מונוסודיום גלוטומט שגורם לילדים וגם למבוגרים להתמכר לטעם ולאכול עוד ועוד. אני לא קיצונית, מידי פעם זה בסדר, אבל ממש לא באופן קבוע כי אין כמו אוכל טרי.

אז אמנם אין לי כבר ילדים קטנים (רק בגיל:)) אבל הם עדיין אוהבים שאני מכינה הכל בבית ומפנקת. הכנתי שניצל תירס מתירס טרי שבישלתי, הוספתי תפוחי אדמה מבושלים, ביצה, קמח, קורנפלור ותבלינים. יצרתי צורה של שניצל תירס, אפיתי עד להתייצבות, טבלתי בביצה ופירורי לחם וקצת שומשום וטיגנתי עד להזהבה יפה. יצא שניצל עסיסי ביותר וטעים ובלי חומרים תעשייתיים.

זה כל כך פשוט להכנה שלא תצטרכו לקנות יותר שניצל תירס. תכינו כמות ותקפיאו ואז בכל פעם שמתחשק, פשוט מחממים בתנור והוא חוזר להיות כאילו עכשיו טוגן.

  • שמים את כל החומרים בקערה
  • מערבבים היטב
  • יוצרים צורה של שניצל
  • אחרי אפייה
  • טבילה בביצה ופירורי לחם
  • אחרי טיגון
תראו כמה עסיסי
  • חייב קטשופ 🙂

שניצל תירס ביתי

כנסו לאינסטגרם שלי לצפייה בסרטון הדגמה

לפני שמתחילים

  • נכנסים לאינסטגרם ועושים לי follow 🙂 בסטוריז אני מעלה סרטונים בלייב מהמטבח שלי
  • בואו תצטרפו לקבוצה שלי בפייסבוק
  • יש לי גם טיק טוק
  • אחרי שלב הטיגון אפשר להקפיא את השניצלים ולחמם בתנור ממש כמו שניצל קנוי.
  • אפשר לאפות את השניצלים במקום לטגן.
  • אפשר להכין את השניצלים גם עם תירס משימורים או תירס קפוא באותה כמות בדיוק.

מצרכים ל – 14-15 שניצלים במשקל 100 גרם

לשניצלים

  • 3 קלחי תירס טרי (630 גרם)
  • 3 תפוחי אדמה בינוניים (400 גרם)
  • 1 ביצה גדולה
  • 2 כפות שמן זית
  • 1/2 כוס קמח
  • 2 כפות גדושות קורנפלור
  • 1 כפית מלח
  • 1/4 כפית פלפל שחור
  • 1/4 כפית כורכום

לטיגון

  • 2 ביצים
  • 1 כף שמן זית
  • 1/4 כפית מלח לביצים
  • 1/2 כפית פפריקה מתוקה
  • 2 כוסות פירורי לחם
  • 2 כפיות קורנפלור
  • 2 כפיות שומשום
  • 1/4 כפית מלח לפירורים
  • לטיגון: 1 כוס שמן צמחי

אופן הכנה

מכינים את השניצלים: מבשלים את קלחי התירס במים כ – 10-15 דקות. בעזרת סכין חדה חותכים את גרעיני התירס ושמים בקערה.

מבשלים את תפוחי האדמה עם הקליפה עד שהם רכים וקולפים אותם.

מועכים את תפוחי האדמה ומוסיפים לקערת התירס.

מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים היטב עם הידיים דביקה מעט.

בעזרת ידיים רטובות יוצרים כדור במשקל של בערך 100 גרם ויוצרים צורה מאורכת של שניצל.

מחממים תנור לחום של 200 מעלות.

מניחים את השניצלים על תבנית מרופדת בנייר אפייה משומן קלות.

אופים כ – 10 דקות עד שהם יציבים.

מקררים כמה דקות ובינתיים מכינים את בלילת הביצים ופירורי הלחם לטיגון.

מכינים בלילת ביצים: שמים ביצים, שמן זית, מלח ופפריקה ומשקשקים את הביצים. שמים בצלחת אחרת את פירורי הלחם, הקורנפלור, השומשום והמלח ומערבבים.

טובלים את השניצל בבלילת הביצים ואז בפירורי הלחם.

מחממים שמן במחבת ומטגנים משני הצדדים עד להזהבה יפה.

אפשר להקפיא את השניצלים המוכנים ולחם בתנור ממש כמו שמחממים שניצל קנוי.

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • לחמניות בית ספר רכות רכות
    לחמניות בית ספר רכות רכות
  • המבורגר ביתי - המדריך השלם להמבורגר מושלם
    המבורגר ביתי - המדריך השלם להמבורגר מושלם
  • קינואה, עדשים וירקות עם חזה עוף במרינדה
    קינואה, עדשים וירקות עם חזה עוף במרינדה
  • בצק עלים צרפתי ביתי
    בצק עלים צרפתי ביתי

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

19 תגובות

  1. דבש הגב 2 באוגוסט 2022 בשעה 10:42

    אין לי קורנפלור, יצליח בלי? או שיש משהו להחליף
    תודה על המתכון נשמע מעולה!!

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 2 באוגוסט 2022 בשעה 11:44

      תקני

  2. גילת הגב 1 באוגוסט 2022 בשעה 13:39

    מעולה!

  3. תקשיבי את גאון!!!! הכנתי היום והטיפ של לגבש בתנור לפני הטיגון פשוט גאוני. קודם כל הזמן נאבקתי עם הבלילה. תודה רבנ הגב 15 ביולי 2022 בשעה 11:25

    מושלם. פשוט גאוני
    הטריק של לגבש את זה באפיה ואז לטגן ….חלום
    קודם כל הזמן נאבקתי בבלילה
    תודה רבה לך

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 15 ביולי 2022 בשעה 15:00

      איזה כייף לשמוע

  4. טל הגב 10 ביולי 2022 בשעה 14:30

    מתכון מושלם ! כל המשפחה נהנתה ולא נשאר פירור בצלחת…

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 10 ביולי 2022 בשעה 15:41

      איזה כייף לשמוע
      תודההה

  5. חגית בדוח הגב 6 ביולי 2022 בשעה 10:53

    נראה מעולה!
    אם בוחרים לאפות במקום לטגן האם אופים פעמיים? פעם להתייצבות ופעם עם הביצה והפירורים?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 6 ביולי 2022 בשעה 18:57

      אכן כן

  6. שירן הגב 6 ביולי 2022 בשעה 8:55

    אם משתמשים בסנפורסט כמה תירס צריך?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 6 ביולי 2022 בשעה 18:57

      אותה כמות

  7. א.א.חיפה הגב 5 ביולי 2022 בשעה 8:35

    נראה מצויין אבל. כמה קמח כמה תפוחי אדמה המון קלוריות .

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 5 ביולי 2022 בשעה 8:36

      תגובה מיותרת!! לא מתאים אז לא מכינים ולא אוכלים
      יום טוב

  8. אורלי הגב 4 ביולי 2022 בשעה 14:58

    אפשר לוותר על הטיגון ולהמשיך לאפות בתנור?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 4 ביולי 2022 בשעה 22:12

      כן וזה כתוב

  9. אסתי הגב 4 ביולי 2022 בשעה 10:28

    הי,
    תודה על המתכון!
    שאלה קטנה אפשר להשתמש בתירס משימורים?
    והם ניסת גם בלי טיגון ורק בתנור.
    תודה!

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 4 ביולי 2022 בשעה 22:13

      בהחלט ולא ניסיתי אפוי אבל זה אפשרי

  10. נירה הגב 4 ביולי 2022 בשעה 9:29

    שלום
    אפשר תירס סנפרוסט?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 4 ביולי 2022 בשעה 22:13

      בהחלט

השארת תגובה

ביטול

שלום שלום וברוכים הבאים 🙂 איזה כייף שאתם פה. שמי יהודית אבל החברים שלי קוראים לי ג'ודי. בשנת 2011, באופן אקראי לחלוטין התחלתי לכתוב בלוג באתר "תפוז" שאירח כותבים/בלוגרים באתר שלו.......... להמשך קריאה

אביב תיקונים והתקנות - כל סוגי התיקונים לבית ולעסק עם שרות מושלם ואחריות

למעבר לדף העסקי לחצו כאן

050-3221145 - גידי

📌 צביעה איכותית ונקיה.
📌 כל התיקונים לבית ברמה גבוהה.
📌 שיפוץ אמבטיה/מקלחת.
📌 מכירה והתקנת פרקטים.
📌 דלתות פנים ודלתות כניסה.
📌 מנעולן מוסמך.
📌התקנת אביזרי אמבטיה.
📌תליית וילונות.
📌תליית טלויזיות.
📌תליית מדפים.
📌תליית מראות.
📌תליית תמונות.
📌טיפול ותיקון דוד שמש.
📌החלפת שקעים ומפסקים.
📌הרכבת גופי תאורה.
📌תיקון תריסים.
📌החלפת רשתות.
📌החלפת כל סוגי הברזים.

הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!




פרגנו לי בלייק
חפשו פה מתכון ספציפי
כל המתכונים לפי קטגוריות



בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
הלוחשת לאוכל גם באינסטגרם

yehudit_aviv

יהודית אביב
גם אחרי 35 שנות נישואים צריך גם אחרי 35 שנות נישואים צריך ומומלץ להיות קיצ׳ים ולהביע אהבה בכל דרך
אז לאהובי שכנראה לא יראה עד שאראה לו את הרילס, כי הוא נכנס לכאן פעם ב… רק כדי לעשות לי לייקים על כל הפוסטים שלא עשה😂

יום אהבה שמייחחח ❤️❤️❤️❤️
והעוגיות - עוגיות ריפעת מרוקאיות לבביות
המתכון בבלוג ואל דאגה, תכף אשים לינק בסטורי 
.
#ריפעת
#עוגיותמרוקאיות 
#עוגיותמרוקאיותמסורתיות 
#עוגיותריפעתמרוקאיות
לטובת אלפי העוקבים החדשים ש לטובת אלפי העוקבים החדשים שהצטרפו, קבלו מתכון לגבינת שמנת ביתית מדהימה שמכינים בחצי דקה. 
אחרי שתכינו אותה לא תרצו לקנות יותר גבינת שמנת וגם תוכלו להכין באיזה טעם שתרצו
המתכון בסרטון ויש גם בבלוג. תכתבו בגוגל גבינת שמנת ביתית הלוחשת לאוכל
.
#גבינתשמנת 
#גבינה 
#גבינהביתית
זה פלפלים אדומים לא גמבות אבל אני רגילה להגיד גמבות כי פעם מזמן היו גמבות ועכשיו יש פלפלים אדומים🤔
קיצר המתכון מזמןןן בבלוג.  תקנו פלפלים אדומים, תקנו עוף והשאר בטוח יש בבית ואם לא אז תקנו כי אתם חייבים להכין את הסיר הזה בשישי ואל תשכחו לקנות אקסטרה חלות כי זה חלה לבן אדם😱
תכתבו בגוגל תבשיל גמבות פיקנטי הלוחשת לאוכל ותכף שמה לינק בסטורי
.
#פלפלים 
#פלפל 
#פלפלאדום 
#עוף
טובבבבב את זה אתם חייביםםםם טובבבבב את זה אתם חייביםםםם לשמור ולהכין בהקדם!! 
חודשים אני כבר רוצה לצלם את המתכון הזה והוא כל פעם נדחק הצידה בשביל מתכון אחר, אבל זהווו צילמתי 🥸
מכירים את תפוחי האדמה המעוכים אז אותם עם רוטב שמנת פטריות מוקרם מושלםם
מראש אני מזהירה שהתמונות לא פוטוגניות אבל אלוהים ישמור איזה טעים זה מטורףףף
המתכון עכשיו עלה לבלוג ותכף מעלה לסטורי לינק
.
#תפוחאדמה 
#תפוחאדמהמוקרם 
#תפוחאדמהמדורה 
#תפוחאדמהמוקרםברוטבשמנתופטריות😍
מאוחר מידי למתכון?? תשמרו ות מאוחר מידי למתכון?? תשמרו ותכינו כי הן מטריפות. 
 הכנתי אותן בעיצוב מדליק שכבר הכנתי לפני כמה שנים ועד היום מלאאא מכינים אותן. 
הפעם הלכתי על שיטת הלחמניות המקולחות ואת הרצועה המלופפת טבלתי גם בשומשום. 
יצאו לחמניות מוששש מוש
המתכון ממש עכשיו עלה לבלוג ותכף אשים לינק בסטורי אז בואו לשם
.
.
#לחמניות 
#לחמניותעננים 
#לחמניותלשבת
אמאל׳הההה אני בטרפת רוטב כו אמאל׳הההה אני בטרפת רוטב כוסברה השבוע🫢🫢
אז הנה מתכון היסטרי ( נשבעת, אפילו שאני אומרת את זה על כל המתכונים שלי😂😂)
והוא כבר בבלוג ותכף בסטורי 
.
#פסטה 
#פסטהירוקה 
#pastalover 
#pastapasta
העם החליט סביח מפורק 😋😋
תשמרו את המתכון כי זה להיט לאירוח.  תשרפו חצילים, תרסקו עגבניות, תכינו טחינה, ביצה קשה, רוטב כוסברה ושום קונפי ופשוט תציירו על הצלחת. 
שאלתי בסטורי איזה מתכון תרצו שיעלה קודם פסטה מטורפת עם רוטב כוסברה אוווו סביח מפורק עם רוטב כוסברה וחברים ואתם בחרתם אותו ובצדק למרות שהפסטה הורסת וגם היא תעלה מחר. 
המתכון עלה עכשיו לבלוג 
תכתבו בגוגל סלט סביח צבעוני מפורק הלוחשת לאוכל
תכף מעלה לינק לסטורי
.
#חצילים 
#סביח 
#סביחמפורק 
#סביחבפיתה 
#טחינהגולמית
רוטב כוסברה פיקנטי או חריף , רוטב כוסברה פיקנטי או חריף , אתם תבחרו את מידת החריפות אבל הוא טעיםםםםם ככה סתם והוא טעים עם בשר, עם דגים, עוף, בעגבניות של הג׳חנון בשבת ובכלל טעיםםםם
הכנתי איתו כמה מתכונים שיעלו השבוע ובינתיים לכו להכין אותו בכלום עבודה
 המתכון עכשיו בבלוג ותכף שמה לינק בסטורי
תכתבו בגוגל רוטב כוסברה הלוחשת לאוכל 
.
#כוסברה 
#רוטב 
#שום
עוגה לשמור ולהכין! פס גבינה עוגה לשמור ולהכין! פס גבינה שהכנתי בספונטניות  ויצאה מושלמת,  כמו ענן גבינתי טעים במיוחד 
אתם אנשים של עוגת גבינה אפוייה או קרה?? גילוי נאות- אני מכורה לעוגות גבינה קרות
המתכון עלה עכשיו לבלוג ותכף יעלה לינק לסטורי
.
.
#עוגתגבינה 
#עוגתגבינהאפויה 
#עוגתגבינהמושלמת 
#cheescake 
#cheescakefactory 
#cheescakes
לתמונות נוספות לחצו פה בואו לעקוב אחריי באינסטגרם
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס