יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
דונאטס עם מרכיב סודי הכי טעימים שיש
ראשי » מתכונים לחנוכה » דונאטס עם מרכיב סודי הכי טעימים שיש

דונאטס עם מרכיב סודי הכי טעימים שיש

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 15 בדצמבר 2017 16 תגובות

דונאטס עם מרכיב סודי שהופך את הדונאטס למושלמים ביותר, עם מרקם מיוחד וטעם מושלם שמתקבל רק בזכות רכיב שכדי לגלות מהו תצטרכו לקרוא את המתכון

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
 
היא כתבה בפייסבוק שהכינה לנו דונאטס עם מרכיב סודי….ואני…רק שומעת מרכיב סודי, מתחדדות לי האוזניים או במקרה הזה, יותר נכון העיניים ומייד אני נכנסת לראות במה מדובר.  לרוב כשכותבים רכיב סודי, זה משהו מוכר וידוע לכולם (כנראה רק לא לזה שכתב את המתכון 🙂 :)) אבללללל הפעם זה באמת משהו יוצא דופן ונכנס ישירות לרשימת ההכנות של מטוגני חנוכה. 
אז תגידו יפה תודה לדפני מהבלוג "הרשימות של אמא" שתרמה לנו את המתכון הכי טוב שנתקלתי בו לדונאטס. כןןן, ניסיתי הרבה מתכונים טובים וטעימים וזה עולה על כולם!! וגם…נשאר טרי טרי וטעים גם יום למחרת.  
המרקם הוא לא של סופגנייה רגילה, אחרת למה לנו להכין דונאטס?? נכין סופגנייה וזהו! המרקם מיוחד, אוורירי במידה המדוייקת…בקיצור נסו ותגלו בעצמכם. ואם אתם כבר סקרנים לדעת מהו הרכיב הסודי אז זה פתיתים להכנת פירה. גאוני לא?? תודו שלא הייתם חושבים על זה ויחד עם זאת זה הכי הגיוני בעולם.  מבחינתי, זה המתכון שלי לדונאטס עד להודעה חדשה.

דונאטס עם מרכיב סודי הכי טעימים שיש

החומרים לדונאטס – 30-40 יחידות

  • ½4 – ½5 כוסות קמח רגיל
  • 30 גרם שמרים טריים או כף ורבע שמרים יבשים
  • 30 גרם משפר אפייה של שמרית או שקית אבקת אפייה
  • 50 גרם חמאה מומסת
  • 2 ביצים
  • מיכל קטן שמנת חמוצה (100 מ"ל)
  • ¾ כוס סוכר
  • 1 כף תמצית וניל
  • 1 כף גרידת לימון
  • ¾ כוס שבבי תפוחי אדמה להכנת פירה (אפשר להכין פירה מתפוחי אדמה במקום שבבי פירה)
  • 1+1/3 כוסות חלב קר
  • 1 ליטר שמן קנולה לטיגון עמוק
אופן הכנה
  1. מכינים את הפירה: מערבבים את שבבי תפוחי האדמה עם 1/3 כוס חלב. מוסיפים את יתרת החלב ומעבירים לסיר. מבשלים על הגז מספר דקות תוך כדי ערבוב עד שמתקבל פירה אחיד. מצננים מעט.
  2. מכניסים לקערת המערבל ½4 כוסות קמח ושמרים ומערבבים יחד.
  3. מוסיפים: משפר אפייה/אבקת אפייה, חמאה מומסת, ביצים, שמנת חמוצה, סוכר, תמצית וניל וגרידת לימון ומתחילים לעבד את הבצק במהירות נמוכה.
  4. מוסיפים את הפירה לתוך קערת המערבל וממשיכים לערבל יחד עוד 5 דקות,  אם הבצק רך מדי ודביק, להוסיף עוד מעט קמח, עד שהתערובת מתאחדת ומתקבל בצק רך וגמיש.
  5. מעבירים את הבצק לקערה מקומחת מעט. מקמחים גם את הבצק מכל צדדיו ומניחים להתפחה של כשעה וחצי עד שהבצק מכפיל את נפחו.
  6. מחלקים את הבצק התפוח לשני חלקים.
  7. על משטח מקומח מרדדים חצי מהבצק לעלה רחב בעובי של 1 ס"מ.
  8. קורצים עיגולים בקוטר של 4 ס"מ ובתוך כל עיגול קורצים עיגול קטן יותר ומוציאים אותו החוצה (את העיגולים הקטנים אנחנו נטגן גם ונקבל מהם סופגניות ביס קטנטנות וחמודות).
  9. להניח את עיגולי הבצק שקרצנו על ריבועי נייר אפייה ולכסות במגבת מטבח. להתפיח שעה.
  10. את הבצק שנותר סביב הסופגניות הקרוצות מרדדים שוב וקורצים שוב עיגולים. ממשיכים  כך עד שמסיימים את כל הבצק.
  11. מחממים שמן קנולה לחום של 180 מעלות ומטגנים את הדונאטס משני הצדדים עד להזהבה יפה. מעבירים לנייר סופג וכשמתקרר מקשטים וזוללים…
לקישוט
    • שוקולד חלב/מריר/לבן מומס במיקרוגל.
    • סירופ תות מעורבב עם אבקת סוכר: שמים בצלוחית אבקת סוכר ומתחילים להוסיף מעט סירופ תוך ערבוב עד שמקבלים מעין משחה שניתן לקשט בה את הדונאטס.
    • אבקת סוכר
    • ממרח ריבת חלב וקוקוס קלוי (מדמה אלפחורס)
    • אפשר לחצות לשניים ולמלא בקרם פטיסייר או קרם שמנת מתוקה
  • אפשר לפזר סוכריות צבעוניות, שבבי שוקולד, קוקוס…כיד הדמיון הטובה עליכם – הכל הולך והכל טעים מאוד.
עוד כמה קטנות
  • למחרת הדונאטס היו טעימים מאודדד ואולי אפילו השתבחו בטעמם.
  • אפשר לשמור במקרר, המרקם נשאר מעולה.
ולמי שלא מכיר –  אלו הפתיתים להכנת פירה שהשתמשתי בהם 
Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • פיצה של נוביק בסגנון דטרוייט
    פיצה של נוביק בסגנון דטרוייט
  • סופגניות מהירות הכנה עם טריק מדליק
    סופגניות מהירות הכנה עם טריק מדליק
  • קציצות כרוב מטוגנות (צמחוני)
    קציצות כרוב מטוגנות (צמחוני)
  • בשר עם בצל ושזיפים ביין לבן
    בשר עם בצל ושזיפים ביין לבן
דונאטס חנוכה

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

16 תגובות

  1. לימור הגב 15 בדצמבר 2020 בשעה 6:03

    חג שמח! הכנתי ויצא טעים בטרוף. רציתי לשאול – הכנתי פירה לבד ומדדתי כמות של 3/4 כוס פירה. והוספתי כוס ושליש חלב. הבצק היה מאד רך גם לאחר 5 וחצי כוסות קמח, אז הוספתי עוד כוס לערך ועדיין היה די רך ודביק. הפסקתי ושמתי להתפחה. אבל יצא מושלם! רציתי לשאול אם את יודעת מהי הסיבה לדביקיות של הבצק… תודה רבה!

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 15 בדצמבר 2020 בשעה 9:14

      היי לימור,
      המרקם משתנה בגלל המון סיבות כמו מזג אוויר, סוג הקמח, זמן הלישה , זמן התפחה וכו'.
      זה בסדר שהוספת קמח אבל לא אמור להיות כל כך דביק. אני מכינה את המתכון המון שנים. השבוע אני מכינה שוב, אשים לב ואעדכן אם צריך שינוי כלשהו.

      תודה רבה וחג שמח 🙂

      • לימור הגב 15 בדצמבר 2020 בשעה 9:53

        תודה רבה לך. אשמח לעדכון. היום אכין את המתכון לסופגניות שפרסמת השבוע. התלבטתי אם להכין קודם את הקטנות עם ריבת הפטל, אבל הן תהיינה הבאות בתור! תודה רבה על הכל!

        • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 16 בדצמבר 2020 בשעה 9:12

          בשמחה רבה לימור

  2. רויטל הגב 24 בדצמבר 2019 בשעה 15:46

    מתכון מפתיע

    האם ניתן לאפות במקום לטגן?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 24 בדצמבר 2019 בשעה 22:17

      היי רויטל. לא במקרה הזה. יש בבלוג סופגניות אפויות נהדרות

  3. אור הגב 22 בדצמבר 2019 בשעה 22:02

    מתכון נפלא! יצאו לי דוגמנים אחד אחד :)))
    הבצק נהדר ולא שתה כמעט שמן וההכנה מאוד קלה…
    תודה רבה רבה!
    חג שמח

    אגב, חושבת שאפשר יהיה להכין מהבצק הזה גם סופגניות רגילות למילוי בריבה?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 22 בדצמבר 2019 בשעה 22:21

      היי אור. איזה כייף לשמוע. עקרונית אפשר אבל יש מתכון מעולה לסופגניות בבלוג. תכתבי בשורת חיפוש סופגניות. חג שמחחח

  4. דני הגב 27 ביולי 2017 בשעה 19:36

    היי
    אפשר להשתמש בקמח שמרים?
    כמה זה
    בגרמים האבקת פירה?
    תודה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 27 ביולי 2017 בשעה 22:08

      אני מניחה שאפשר אם כי לא ניסיתי. יש טבלת המרות בדף הראשי בבלוג. אני מציעה להסתכל ולהמיר

  5. יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 14 בדצמבר 2015 בשעה 15:52

    לי זה מאוד חדש אם כי מאוד הגיוני. תודההה אהובה

  6. Winnie הגב 13 בדצמבר 2015 בשעה 21:49

    הדונאטס ניראים מהממיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!!
    אין ספק שאת יודעת לקשט אותם 🙂

    שימוש ב potato flakes לא חדש לי (זה אמריקאי), אבל אני יודעת שתפוח אדמה מוסיף המון רכות למאפים

  7. יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 13 בדצמבר 2015 בשעה 17:29

    תודההה אהובה שלי. שווה הכנה

  8. סיגל ברמר הגב 13 בדצמבר 2015 בשעה 16:50

    מוכשרת דונאטס שווה ביותר !!! אנסה בפעם הבאה נשיקות 🙂

  9. יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 12 בדצמבר 2015 בשעה 9:17

    תודההה אהובה

  10. batya doron הגב 12 בדצמבר 2015 בשעה 9:11

    מדהים אין עליך אלופה

השארת תגובה

ביטול

שלום שלום וברוכים הבאים 🙂 איזה כייף שאתם פה. שמי יהודית אבל החברים שלי קוראים לי ג'ודי. בשנת 2011, באופן אקראי לחלוטין התחלתי לכתוב בלוג באתר "תפוז" שאירח כותבים/בלוגרים באתר שלו.......... להמשך קריאה

אביב תיקונים והתקנות - כל סוגי התיקונים לבית ולעסק עם שרות מושלם ואחריות

למעבר לדף העסקי לחצו כאן

050-3221145 - גידי

📌 צביעה איכותית ונקיה.
📌 כל התיקונים לבית ברמה גבוהה.
📌 שיפוץ אמבטיה/מקלחת.
📌 מכירה והתקנת פרקטים.
📌 דלתות פנים ודלתות כניסה.
📌 מנעולן מוסמך.
📌התקנת אביזרי אמבטיה.
📌תליית וילונות.
📌תליית טלויזיות.
📌תליית מדפים.
📌תליית מראות.
📌תליית תמונות.
📌טיפול ותיקון דוד שמש.
📌החלפת שקעים ומפסקים.
📌הרכבת גופי תאורה.
📌תיקון תריסים.
📌החלפת רשתות.
📌החלפת כל סוגי הברזים.

הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!




פרגנו לי בלייק
חפשו פה מתכון ספציפי
כל המתכונים לפי קטגוריות



בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
הלוחשת לאוכל גם באינסטגרם

yehudit_aviv

יהודית אביב הלוחשת לאוכל
כשמתחשק לי עוגיות שוקולד צ׳ כשמתחשק לי עוגיות שוקולד צ׳יפס ולא בא לי לחכות שעותתת שההצק יתקרר🙈
אזזזז  חמש דקות הכנה, בלי מיקסר ובלי המתנה… רבע שעה אפייה וזהווו 
עוגיות מושלמות בכלום זמן
 המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל עוגיות שוקולד ונוטלה קלות לככנה הלוחשת לאוכל
.
.
.
#chocolate #chocolatechipcookies #chocolatelab #chocolates #שוקולד #שוקולדציפס #שוקולדים #שוקולדחלב #עוגיותשוקולדציפס #עוגיותשוקולדציפס🍪
מתבקש מרק אבל אני תמיד מעדיפה מתוקים אז מתחממת לי עם הרוגעלך הכי טעימים שתכינו אי פעם

המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל רוגעלך הלוחשת לאוכל ותכף שמה לינק בסטורי
.
.
.
#chocolate
#chocolatecake
#רוגעלך
#רוגלך
אם לא יצא לכם עדיין להכין מר אם לא יצא לכם עדיין להכין מרק תפוחי אדמה, אתם חייבים. הוא קטיפתי וטעיםםם
המתכון בבלוג, תכתבו בגוגל מרק תפוחי אדמה הלוחשת לאוכל
.
.
#potato
#soup
#potatpsoup
#israelinstagram
#ontheblog
#lovesoup
#lovepotato
תעשו טובה לעצמכם ולכו להכין תעשו טובה לעצמכם ולכו להכין עכשיו בצק מקדים לחלה. מחר בבוקר תיכנסו לבלוג שלי תכתבו בגוגל חלה לשבת עם בצק מקדים הלוחשת לאוכל. יעלו כמה וכמה מתכונים וכולם מעולים. תכינו ותבינו את ההבדלים בין חלה רגילה לחלה עם בצק מקדים.

כדי להקל עליכם אני שמה לכם פה את המתכון לבצק המקדים שלוקח חצי דקה להכין אותו. 
תערבבו יחד קמח, שמרים ומים לפי הכמויות למטה, תכסו ותשאירו כל הלילה על השייש. מחר תמשיכו לפי המתכון מהבלוג. 
תהנו❤️❤️
1.5 כוסות קמח
1/4 כפית שמרים יבשים
3/4 עד 1  כוס מים

נ. ב. שמה לכם לינק לחלות בסטורי, תבואו
.
.
.
#hallabread
#halla
#bread
#חלהלשבת
#חלה
#שבת
#שבתשלום
כמה דקות קטנות ויש עוגת תפוחים הכי קלה והכי טעימה.
כל מה שצריך זה קערה ותבנית.
שטרוייזל מלמטה, תפוחים במרכז ושטרוייזל מלמעלה וזהו! לתנור.
תכינו קצפת או שמנת חמוצה או גלידת וניל ואתם מסודרים
המתכון עכשיו בבלוג. תכתבו בגוגל עוגת תפוחים מדהימה קלה להכנה הלוחשת לאוכל
.
.
.
#applestart
#applecakes
#apples
#tart
#cakesofinstagram
#cake
#israelinstagram
#ontheblog
#cakeslovers
#cakecakecake
הכנתי מלאווח היסטרי, לא נכין ממנו זיוה??
חפשו בהיילייטס או בבלוג את המתכון למלאווח, תוציאו מהמקרר את כל הגבינות הטעימות שיש לכם, תערבבו עם הרבה תרד בייבי טרי (אין צורך לחלוט), שימו מלח, פלפל שחור וקורט אגוז מוסקט ותמלאו את המלאווח ותגחגלו לרולדה.
תמרחו ביצה ותפזרו שומשום
אפייה: 160 מעלות בערך 45 דקות, עד שמקבלים צבע שחום יפה

זהו!!!

.
.
.#מלאווח
#מלאווחאדיר
#מאפים
#yamanfoods
#melawach
#בצקים
#בצקעלים
#cheese
#גבינהבולגרית
#
בצק שמרים פטנט, אחד הטובים ש בצק שמרים פטנט, אחד הטובים שאני מכינה כבר מיליון שנים. את הבצק עצמו לא מתפיחים אלא רק את המאפים המוכנים והבצק עובר קיפולים עם חמאה. הפעם מילאתי בגבינה אבל אפשר עם תפוחים, פרג, שוקולד וכל מלית שאתם אוהבים.
המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל בצק שמרים מדופף הלוחשת לאוכל
.
.
.
#cheesecakes
#cheeselover
#cheesecakefactory
#cakesofinstagram
#cakes
#israelinstagram
#ontheblog
#lovetocook
#instegram_israel
#cheeseboard
לאאא אל תכינו!! אתם לא תצליחו לעצור בראשונה וגם לא בשנייה, אז פשוט אל תכינו 🙈
מי שבכל זאת רוצה להתפרע🤣🤣 המתכון בבלוג ותכף שמה לינק בהיילייטס ובסטורי
.
.
.
#chocolatecookies
#chocolate
#cookies
#chocolover
#ontheblog
#onthetable
#israelinstagram
#lovecookies
#cookieslover
#cookieslovers
הכרוביות בשיא הטריות והטעם הכרוביות בשיא הטריות והטעם שלהן ואני מכורה 🙈 אז דבר ראשון תשמרו את הפוסט כדי שתוכלו תמיד להיזכר שהוא קיים ולהכין אותו😉

אם תתחילו עכשיו, עוד חצי שעה תהיה תבנית היסטרית של כרובית וטחינה כתוספת לעיקרית או כעיקרית בעצמה
.
.
המתכון בשיתוף טחינת טורקיז המעולה ותכף מעלה קישור לסטורי
@turkiz_tahini
.
.
. #tahini
#israelinstagram
#ontheblog
#onthetable
#inmyblog
#lovetahini
#veganfoodshare
#veganfood
#vegansalads
#veganlife
#califlower
#vegetables
#vegetablesreceipes
#vegetablegardening
לתמונות נוספות לחצו פה בואו לעקוב אחריי באינסטגרם
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס