יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות ועוגיות עם פרג
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
      • ריבות וממתקים
    • ירקות כבושים
    • משקאות
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • טיפים
  • youtube
  • טיק טוק
  • תנאים ומדיניות
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות ועוגיות עם פרג
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
      • ריבות וממתקים
    • ירקות כבושים
    • משקאות
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • טיפים
  • youtube
  • טיק טוק
  • תנאים ומדיניות
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות ועוגיות עם פרג
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
      • ריבות וממתקים
    • ירקות כבושים
    • משקאות
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • טיפים
  • youtube
  • טיק טוק
  • תנאים ומדיניות
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות ועוגיות עם פרג
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
      • ריבות וממתקים
    • ירקות כבושים
    • משקאות
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • טיפים
  • youtube
  • טיק טוק
  • תנאים ומדיניות
פוקצ'ה מושלמת וגם פנקייקס וניל שמנמנים
ראשי » ביקורות והמלצות » פוקצ'ה מושלמת וגם פנקייקס וניל שמנמנים

פוקצ'ה מושלמת וגם פנקייקס וניל שמנמנים

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 2 בספטמבר 2016 12 תגובות

פוקצ'ה מושלמת וגם פנקייקס וניל שמנמנים. פוקצ'ה מהירה שאני מכינה כשאין לי הרבה זמן והיא יוצאת מושלמת וטעימה למרות המהירות בה היא מוכנה

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה

האמת, אני ממש לא מאלה שקיטרו על החופש הגדול כשהילדים היו קטנים. להפך, מאוד אהבתי את החופש, את זה שלא חייב להשכיב את הילדים בדיוק בשעה 20:00 כדי שיקומו רעננים לבית הספר, אין את הלחץ בבוקר גם להספיק להכין לילדודס לאכול משהו לפני שיוצאים לבית הספר (זה היה לי מאודדד חשוב שלא יגיעו לכריך של 10 בבוקר מורעבים וכל הזמן יחשבו רק על הכריך שיש להם בתיק במקום להקשיב לשיעור) וגם להכין כריכים ואצלי אוהבים אותם מושקעים במיוחד…כריך עם שוקולד?? ממש לא אצלי בבית ולא כי לא רציתי להכין להם, פשוט לא אהבו. הילדים שלי אוהבים אוכל, אוכל אמיתי ואם כריך אז הוא תמיד יהיה עמוס בכל טוב כמו: גבינות, חביתות ירק והמון ירקות. 

השנה אנחנו מתחילים את השנה האחרונה של בן הזקונים בבית הספר (ברוך השם!). הילד הקטן שלי, שאגב לנצח יהיה קטן, התחיל השנה י"ב ולאאאאא אנחנו ממש לא התבגרנו….ובשנתיים האחרונות יש לי עוד ילד שנוסף למערכת החינוך. עד שחשבתי שאני אוטוטו מסיימת עם הכנת הכריכים, הבעלול התחיל לעבוד בבית ספר ומצאתי את עצמי מכינה כריכי בוקר גם לו (הכל באהבההה 🙂 🙂

כדי לגוון את הכריכים ושלא יהיה משעמם וטעים, מידי פעם אני מכינה לחמניות מסוגים שונים, מקפיאה ובכל בוקר מכינה כריכים גם לנוביק וגם לחצי.
הפעם החלטתי להכין פוקצ'ות, יחסית מהירות הכנה שלא דורשות הרבה התעסקות וזמן ויוצאות מדהימות. הבצק יוצא כל כך רך וגמיש שתענוג לעבוד איתו. אני משתמשת במים חמימים שמקצרים משמעותית את משך זמן ההתפחה. 
 
מעל הפוקצ'ות אני שמה זיתים, שבבי בצל, עשבי תיבול או כל דבר שאוהבים, כל פעם לפי מה שמתחשק  ו…..הכנתי כריך פוקצ'ה מוגזם  אבל מושלם!
 
 
 אז מה היה לנו בכריך??
 מריחה טובה של גבינה בולגרית למריחה
חסה – הרבה חסה מסולסלת
אנטיפסטי – גמבה, פטריות וחצילים
שני עיגולי גבינה צפתית
מעל הכל – עגבנייה צלויה 
ואם כל זה לא מספיק, אז שמתי גם קוביות גבינה צהובה "עמק"


ואני אף פעם לא שוכחת את הקינוח שהכי כייף לקחת לבית ספר – פנקייקס והפעם הכנתי אותם מחלב בטעם וניל של תנובה. אגב, מאותו חלב אני גם מכינה חלב מרוכז לגלידות שלי.


פוקצ'ה מושלמת וגם פנקייקס וניל שמנמנים

נתחיל עם הפוקצ'ות
חומרים לכמות של 8 פוקצ'ות

  • 1 ק"ג קמח (רצוי קמח לחם)
  • 2 כפות שמרים יבשים
  • 1/2 כוס שמן זית
  • 2 כפות סוכר
  • 3 ורבע כוסות מים חמימים
  • 1 כף מלח
אופן הכנה
  1. לשים בקערת המיקסר קמח מנופה ושמרים ולערבב.
  2. להוסיף שמן זית וסוכר ולהפעיל על מהירות נמוכה.
  3. להוסיף 3 כוסות מים וללוש 5 דקות. הבצק דביק וכך זה צריך להיות.
  4. מוסיפים מלח ולשים עוד 5 דקות.
  5. עוצרים את פעולת המיקסר, מורחים עוד מעט שמן זית על הבצק ומשהים למנוחה של חצי שעה.
  6. אחרי חצי שעה להוריד את האוויר עם הידיים ותוך כדי כך להחדיר עוד 1/4 כוס מים לבצק. ללוש עוד 2 דקות עד שהבצק מתגבש שוב. להתפיח עוד 30-40 דקות עד שהבצק מכפיל את עצמו (ייתכן שבחורף זה ייקח יותר זמן).
  7. לחלק את הבצק לשמונה חלקים שווים פחות או יותר.
  8. להניח כל חלק על תבנית מרופדת בנייר אפייה ולעצב עם ידיים משומנות לאובלי.
  9. למרוח עם הידיים שמן זית ולכל פוקצ'ה "להדביק" את התוספת המועדפת. אני שמתי זיתי קלמטה, מרווה, זעתר טרי ושבבי בצל.
  10. להתפיח 15-20 דקות ולאפות בתנור שחומם מראש לחום הכי גבוה שיש לכם בתנור (אצלי יש 300 מעלות) 10 דקות או עד להזהבה.
  11. להוציא מהתנור ולצנן על רשת כשהפוקצ'ות מכוסות במגבת מטבח.
  12. אפשר לאכול מייד (הכי טעים) ואפשר להקפיא וכשרוצים לאכול לחמם במיקרוגל או בתנור. אני מפשירה כל בוקר במיקרוגל ומכינה כריכים לבית הספר.
אנטיפסטי לכריך פוקצ'ה מוגזם (אבל מושלם:))
 
  • 1 גמבה
  • 1 פטריית שמפיניון גדולה
  • 4 עגבניות שרי
  • 5 פרוסות חציל
  • 4 כפות שמן זית
  • מלח ים אטלנטי
פורסים את הירקות ומניחים על תבנית  מרופדת בנייר אפייה. מזלפים שמן זית ומפזרים מלח ים אטלנטי על הירקות. מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות.
לכל ירק לוקח זמן שונה להיות מוכן:
פטריות – יוצאות מהתנור אחרי 10 דקות.
גמבה – יוצאת מהתנור אחרי 20 דקות.
עגבניות וחצילים – יוצאים אחרי 1/2 שעה.
ולקינוח – פנקיייקס וניל שמנמנים וטעימים
חומרים לכמות של 14 פנקייקס 
  • 1 כוס חלב וניל תנובה
  • 1/4 כוס סוכר
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 1/2 כפית אבקת אפייה
  • 1 כוס קמח רגיל מנופה
  • 1 ביצה גדולה
  • 1/4 כפית מלח
  • 50 גרם חמאה מומסת
לערבב את כל החומרים יחד לפי סדר הופעתם ואחרי כל הוספה לערבב.
להניח למנוחה של 20 דקות.
למרוחבחמאה מחבת להכנת פנקייקים או מחבת טפלון ולטגן את הפנקייקס משני הצדדים על אש נמוכה.
 
כמה קטנות לסיום
  • אפשר להכין את אותו כריך עם פוקצ'ה מוכנה שקונים במאפייה. כשאין לי זמן או חשק להכין אני קונה פוקצ'ות מוכנות והכריך עדיין יוצא מעולה.
  • מאותו בצק אפשר להכין פיצה הורסת.
  • אפשר להכין את תערובת הפנקייק ולשמור עד שבוע במקרר. אני מכינה כמות, שומרת במקרר ובכל בוקר מטגנת את הכמות הרצויה.
  • תודו שהייתם מתים לכריך כזה כל בוקר….
Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • בלינצ'ס גבינה וצימוקים
    בלינצ'ס עם גבינת שמנת ביתית וצימוקים
  • עוגת גבינה קרם ברולה
    עוגת גבינה קרם ברולה מושלמת
  • עוגת כדורי שוקולד וקרם פקאן
    עוגת כדורי שוקולד משודרגת עם קרם אגוזי פקאן
  • פוקצ'ה בסיר ברזל
    פוקצ'ה מושלמת בסיר ברזל יצוק
אנטיפסטי פוקצ'ה

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

12 תגובות

  1. חביבה הגב 19 בנובמבר 2018 בשעה 16:39

    הכנתי את הפוקצ'ות ורציתי להודות על המתכון המדהים. הפוקצ'ות יצאו אליפות!

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 19 בנובמבר 2018 בשעה 21:39

      תודהה חביבה. אני שמחה מאוד שאהבת

  2. Dany S הגב 21 באוקטובר 2016 בשעה 9:12

    היי
    כמה זה שלוש ורבע כוסות מים במ"ל?

    תודה

  3. יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 4 בספטמבר 2016 בשעה 10:58

    אבל טיפ חשוב ואני אוסיף לרשומה

  4. יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 4 בספטמבר 2016 בשעה 10:58

    מהמם פנינה. אני שמה בבקבוק לחיץ של הרטבים.

  5. פנינהט הגב 4 בספטמבר 2016 בשעה 8:58

    הכל נראה מעורר תאבון. אני מכינה תערובת פנקייק ושמה בבקבוק של ליטר וחצי וכך שומרת במקרר. לפני השימוש מנערת היטב את הבקבוק וזהו. כך גם נמנעים טפטופים בזמן הכנת הפנקייקס במחבת, פשוט שופכים כמות רצויה ישירות מהבקבוק

  6. יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 4 בספטמבר 2016 בשעה 8:50

    תודההה רבה. בהחלט אפשר חצי כמות. לחלק הכל לשניים והשאר זהה

  7. Mally Namias הגב 4 בספטמבר 2016 בשעה 8:30

    ואוו יהודית זה נראה מעולה!!!! האם ניתן לעשות חצי כמות? ההוראות הן אותן הוראות?

  8. יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 4 בספטמבר 2016 בשעה 7:19

    תודה יפתי. מוכנה להכין לך

  9. סיגל ברמר הגב 4 בספטמבר 2016 בשעה 6:41

    מוכנה לסנדוויץ שווה ומושקע כזה כל יום נראה מעולה הצילומים מגרים בטרוף 🙂

  10. יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 3 בספטמבר 2016 בשעה 17:52

    תודההה אהובה. גם בשבילי זה ההההההה סנדוויץ וכייף לי שהילדים שלי אוהבים כריכים מושקעים

  11. Winnie הגב 3 בספטמבר 2016 בשעה 17:42

    וואווווווווווווווווווו
    סנדוויצים שגורמים להזיל ריר!
    אני לא מאוהבי הפנקייק, ובכל מקרה אחרי סנדוויצים כאלה, אין מקום למנה אחרונה.
    הסדנוויץ הראשון – עם האנטי פסטי – הוא ההההההההההההההההההסנדוויץ בשבילי
    והוא ארוחה שלמה מעולה

השארת תגובה

ביטול

כל המתכונים לפי קטגוריות
חפשו פה מתכון ספציפי
הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!






בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
@yehuditaviv
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it. אנו משתמשים בקובצי Cookie כדי להבטיח שנספק לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר באתר שלנו. אם תמשיך להשתמש באתר זה, נניח שאתה מרוצה ממנו. Privacy policy, תנאים ומדיניות
You can revoke your consent any time using the Revoke consent button. באפשרותך לבטל את הסכמתך בכל עת באמצעות כפתור ביטול הסכמה.