יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות ועוגיות עם פרג
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
      • ריבות וממתקים
    • ירקות כבושים
    • משקאות
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • טיפים
  • youtube
  • טיק טוק
  • תנאים ומדיניות
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות ועוגיות עם פרג
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
      • ריבות וממתקים
    • ירקות כבושים
    • משקאות
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • טיפים
  • youtube
  • טיק טוק
  • תנאים ומדיניות
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות ועוגיות עם פרג
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
      • ריבות וממתקים
    • ירקות כבושים
    • משקאות
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • טיפים
  • youtube
  • טיק טוק
  • תנאים ומדיניות
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות ועוגיות עם פרג
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
      • ריבות וממתקים
    • ירקות כבושים
    • משקאות
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • טיפים
  • youtube
  • טיק טוק
  • תנאים ומדיניות
סירות בצק ממולאות בשר
ראשי » בצקים » סירות בצק ממולאות בשר

סירות בצק ממולאות בשר

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 14 בפברואר 2023 אין תגובות

מאפה בסגנון חצ'פורי רק עם בשר . הבשר מתבשל שעות עד שהופך נימוח כמו קטיפה ואז מונח על הבצק וכדי שיהיה ממש טעים מוסיפים חלמון ביצה. זה לא מתכון מהיר אבל אחד הטעימים שתכינו ואפשר לחלק את העשייה שלו ליומיים כדי לקצר תהליכים, אז שנסו מתניים וכנסו לךמטבח

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
סירות בצק ממולאות בשר

אחרי שהכנתי את החצ'פורי שיצא מדהיםםם, הכנתי שוב את אותו בצק ומילאתי בבשר. זה יצא כל כך טעים שהכנתי מאותו בשר ואותו בצק גם סירות בשר כמו פה וגם לחמג'ון בסיר ברזל. כל מאפה מקבל מרקם שונה בגלל העיצוב והאפייה השונים.

משטחים את הבצק על משטח מקומח בסמולינה/קמח
סוגרים את שני הצדדים הרחבים יותר
ואת שני הקצוות האחרים לצורת סירה
מסדרים בתבנית
אופים עד שהבצק מוכן
יוצרים גומה בבשר
מניחים חלמון ביצה

סירות בצק ממולאות בשר

כנסו לאינסטגרם שלי לצפייה בסרטון ההכנה

לפני שמתחילים

  • נכנסים לאינסטגרם ועושים לי follow ???? בסטוריז אני מעלה סרטונים בלייב מהמטבח שלי
  • בואו תצטרפו לקבוצה שלי בפייסבוק
  • יש לי גם טיק טוק
  • מומלץ להכין את הבצק בבוקר, התהליך נמשך לאורך היום ואחר הצהריים מכניסים לילה למקרר.
  • אפשר כמובן להכין את הבצק עם כמות גדולה יותר של שמרים (2 כפות=22 גרם), להתפיח שעתיים ולהמשיך לפי המתכון. אבלללל מפצירה בכם – אל תקצרו תהליכים! תנו לבצק את הזמן שלו כי ההבדל הוא כל כך משמעותי בטעם ובמרקם. הבצק עצמו הוא ללא לישה, מקפלים 3 פעמים עם התפחות בין הקיפולים ולבסוף שמים לילה במקרר, הבצק מתייצב ונעשה מאוד אוורירי.
  • גם את הבשר אפשר ומומלץ להכין יום מראש כדי לקצר תהליכים ולמחרת רק להרכיב ולאפות.
  • מכמות הבצק יוצאים 12 יחידות במשקל 150 גרם ליחידה. אפשר לחלק את כל הכמויות לחצי ולהכין 6 יחידות ואפשר להכין את כל הכמות, לאפות את הבצק עם הבשר חצי אפייה ולהקפיא וכשרוצים לאכול מפשירים וממשיכים את האפייה כמו במתכון.
  • ברגע ששמים את חלמון הביצה לא זזים מעל יד התנור ובודקים שהביצה לא תהיה עשוייה מידי כי אז זה פחות מוצלח.
  • אפשר להכין את סירות הבשר בלי חלמון, זה עדיין מאוד טעים, אם כי החלמון ממש מוסיף.

מצרכים ל – 12 יחידות במשקל 150 גרם ליחידה

לבצק

שימו ♥ את הבצק מכינים לילה מראש

  • 1 ק"ג קמח לבן (השתמשתי בשטיבל 405)
  • 5 גרם שמרים יבשים
  • 750 גרם מים
  • 30 גרם מלח
  • 10 גרם שמן זית לבצק
  • 10 גרם שמן זית למריחה על הבצק

למלית הבשר

  • 1/2 ק"ג בשר בקר טחון טרי שמן
  • 50 גרם שומן טלה
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 1 קופסת שימורי עגבניות מרוסקות (מומלץ של Mutti)
  • 100 גרם רכז עגבניות (מומלץ של Mutti)
  • 1 בצל גדול
  • 5 שיני שום פרוסות דק
  • 1כפית מלח ים אטלנטי
  • 1 כפית פלפל שחור
  • 1/2 כפית זרעי כמון
  • 1 כוס מים רותחים

אופן הכנה

שימו ♥ את הבצק מכינים לילה מראש

מכינים את הבצק: שמים בקערה קמח ושמרים ומערבבים. מוסיפים את השמן, המים והמלח ומערבבים ידנית רק עד שהבצק מאוחד, הבצק דביק ולא יפה וזה בסדר.

מורחים שמן זית על הבצק, מכסים עם ניילון ומתפיחים 4-5 שעות.

שלב הקיפולים:

ראשון: מקפלים את הבצק 4-5 קיפולים, מכסים ומתפיחים שעתיים.

שני: מקפלים את הבצק 4-5 קיפולים, מכסים ומתפיחים שעה.

שלישי: מקפלים את הבצק 4-5 קיפולים, מכסים ומתפיחים שעה.

אחרי שקיפלנו שלוש פעמים, מעבירים את הבצק לקופסת פלסטיק מלבנית גדולה , סוגרים אותה ומעבירים למקרר לכל הלילה.

למחרת – מוציאים את הבצק שעה מראש מהמקרר.

מכינים את הבשר: מחממים שמן זית בסיר סוטאז' שנכנס לתנור (הכנתי עם הסיר ברזל של מגנוס)

צורבים את הבשר ומועכים אותו עם כף עץ או מזלג ומידי פעם מערבבים.

כשהבשר מפורר וצרוב מוסיפים את שומן הטלה ומערבבים 2 דקות.

מוסיפים את העגבניות המרוסקות ומערבבים.

מזיזים את הבשר הצידה כך שיהיה רק על חצי סיר ומוסיפים בצל קצוץ, מערבבים את הבצל ומטגנים 2-3 דקות. כשהבצל צרוב מעט מערבבים את עם כל הרוטב.

מוסיפים לסיר את השום הפרוס, רסק העגבניות, מלח, פלפל שחור, זרעי כמון ומים ומערבבים.

מנמיכים את הלהבה למינימום ומבשלים כ – 3 שעות עד שהבשר רך ונימוח, לא שוכחים מידי פעם לערבב.

אפשר גם להכניס לתנור על חום של 150 מעלות.

מקררים היטב לפני שמניחים על הבצק.

מכינים סירות בשר: מחממים תנור לחום של 220 מעלות.

מוציאים את הבצק למשטח מקומח בסמולינה או קמח, בזהירות ומבלי להוריד לבצק את האוויר, מחלקים ל – 12 חלקים במשקל 150 גרם. דואגים שהמשטח והידיים יהיו מקומחים היטב כי הבצק דביק.

מעצבים את חתיכות הבצק לכדורים מבלי להוריד להם את האוויר, מכסים ומשאירים למנוחה של 20 דקות.

לוקחים כדור בצק ובעזרת הידיים פותחים בעדינות למלבן בגודל של כ – 20*15 ס"מ.

מניחים בשר בנדיבות על כל שטח הבצק ומקפלים לצורת סירה – מקפלים את שני הקצוות האורכיים הרחבים ואז את הפינות (תיעזרו בתמונות למעלה ובסרטון באינסטגרם).

מכינים כך את כל הכמות ומעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה ומקומחת קלות עם מרווחים של 5 ס"מ.

אופים כ – 25-30 דקות או עד שהבצק נראה מוכן.

מוציאים מהתנור, יוצרים במרכז הבשר גומה ומניחים בתוכה חלמון ביצה.

לביצה רכה – מחזירים לתנור ל – 2-3 דקות בלבד! בשלב הזה לא זזים מהתנור כדי לא לפספס את מידת העשייה של הביצה.

מוציאים ומגישים מייד.

בתאבון ♥

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • שקשוקה חצילים היסטרית
    שקשוקה חצילים היסטרית בהגשה קצת אחרת
  • 9
    בורקס טורקי במילוי בשר ותפוחי אדמה
  • עוגת שמרים עם גבינה בסיר לב
    עוגת שמרים עם גבינה וצימוקים שמכינים בסיר ברזל יצוק
  • חלות עם בצק מקדים בלי ביצים
    חלה לשבת עם בצק מקדים טבעונית
בשר ממולאים סירות בצק

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

השארת תגובה

ביטול

כל המתכונים לפי קטגוריות
חפשו פה מתכון ספציפי
הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!






בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
@yehuditaviv
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it. אנו משתמשים בקובצי Cookie כדי להבטיח שנספק לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר באתר שלנו. אם תמשיך להשתמש באתר זה, נניח שאתה מרוצה ממנו. Privacy policy, תנאים ומדיניות
You can revoke your consent any time using the Revoke consent button. באפשרותך לבטל את הסכמתך בכל עת באמצעות כפתור ביטול הסכמה.