יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
תבשיל בשר וחצילים פיקנטי שמכינים בתנור
ראשי » בשר » תבשיל בשר וחצילים פיקנטי שמכינים בתנור

תבשיל בשר וחצילים פיקנטי שמכינים בתנור

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 27 באוקטובר 2022 20 תגובות

אחד התבשילים הכי טעימים במטבח המרוקאי. הוא לא כל כך מוכר באופן יחסי, אבל טעים מאוד מאוד ומי שחובב חצילים הולך לעוף על הסיר הזה

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
תבשיל בשר וחצילים פיקנטי שמכינים בתנור

אחד התבשילים הכי טעימים שאני מכינה לחצי שלי. הוא כל כך אוהב את התבשיל הזה שכשהוא יודע שאני מכינה הוא יוצא לחיפושים אחרי לחם אחיד כמו של פעם, כי מבחינתו זה הלחם היחיד שמתאים.

תבשיל מרוקאי לא כל כך מוכר אבל טעים בטירוף ומי שאוהב חצילים הולך לעוף על הסיר הזה.

בדרך כלל אני מכינה את התבשיל הזה על הגז, אבל בשנים האחרונות אני אוהבת להכין את הסירים שלי בתנור. האפייה האיטית של התבשילים מעניקה להם נימוחות וטעמים שלא מקבלים בבישול על הגז וגם שום דבר לא מבעבע וזז בסיר, כך שכמו שהוא נכנס, ככה הוא יוצא וזה ייתרון גדול. אז הכנתי בתנור ויצא מטורף, טעמים עמוקים, החציל נימוח, הבשר כמו חמאה בקיצור – מושלם!

תבשיל בשר וחצילים פיקנטי שמכינים בתנור

כנסו לאינסטגרם שלי לצפייה בסרטון ההכנה

לפני שמתחילים

  • נכנסים לאינסטגרם ועושים לי follow ? בסטוריז אני מעלה סרטונים בלייב מהמטבח שלי.
  • בואו תצטרפו לקבוצה שלי בפייסבוק.
  • יש לי גם טיק טוק.
  • כדי לקצר תהליכים אפשר לבשל את הבשר עד ריכוך יום מראש.
  • לא לדלג או לוותר על שלב השריית החצילים במלח כי זה קריטי לטעם ולמרקם. אפשר להשאיר עם המלח אפילו כמה שעות.

מצרכים

  • 2 ק"ג חצילים (עדיף בלאדי)
  • 1 ק"ג בשר לבישול ארוך (השתמשתי בצוואר – מספר 10)
  • 1/3 כוס שמן לבישול הבשר
  • מים לבישול הבשר
  • 3 עגבניות רכות
  • 2 יחידות פלפל אדום
  • 6 פלפלים סודניים יבשים
  • 6 שיני שום
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 1 כפית כמון
  • ½ כפית פלפל שחור
  • ¼ כפית כורכום
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פפריקה חריפה
  • ½1 כוסות ציר בשר

אופן הכנה

מבשלים את הבשר: חותכים את הבשר לקוביות כמו לגולש. מחממים שמן זית בסיר רחב ומניחים את קוביות הבשר אחת אחרי השנייה ולא נוגעים. צורבים כך כמה דקות טובות עד שהבשר משחים והופכים לצד שני. מוסיפים לסיר מים בגובה שמכסה את הבשר ומבשלים כשעתיים או עד שהבשר רך לחלוטין. שומרים את ציר הבשר לתבשיל.

מכינים את החצילים: קולפים את החצילים כמו זברה ופורסים לקוביות בגודל 4*4 ס"מ. מפזרים על החצילים מלח ומניחים במסננת, רצוי בשמש, לפחות לשעה – שעה וחצי. החצילים יגירו נוזלים ויקלטו טוב יותר את התבלינים והרוטב.

מכינים את הירקות לתבשיל: קולפים את העגבניות וחותכים לקוביות, פורסים את הפלפלים האדומים לרצועות.

מכינים את התבשיל: מחממים שמן זית בסיר די עמוק שנכנס לתנור ושיכיל את כל החצילים וצורבים את  העגבניות, הפלפלים האדומים, הפלפלים הסודניים והשום כמה דקות. מוסיפים כמון, פלפל שחור,כורכום, מלח ופפריקה חריפה ומערבבים.

מוסיפים לסיר את קוביות החצילים ומערבבים, מוסיפים ½1 – 2 כוסות ציר בשר, מוסיפים מעל הכל את קוביות הבשר המבושל, סוגרים את הסיר ומעבירים לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשל כשעה וחצי. באמצע הבישול טועמים את הרוטב ומתקנים תיבול בהתאם לטעם האישי.

התבשיל מוכן כשרוב הנוזלים הצטמצמו והצבע שחום.

מגישים עם לחם אחיד טרי.

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • אורז עם תוספות
    אורז עם בשר, תפוחי אדמה וחצילים בסיר אחד
  • לחם ללא לישה בסיר ברזל
    לחם קיפולים שאופים בסיר ברזל יצוק
  • ירקות בסיר ברזל
    מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
  • חציל אפוי
    חציל אפוי בתנור קריספי במיוחד (טבעוני וללא גלוטן)

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

20 תגובות

  1. אורי הגב 22 בפברואר 2023 בשעה 9:42

    היי,

    האם בשר ראש יכול להתאים??

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 22 בפברואר 2023 בשעה 15:26

      כן אין בעייה

  2. מלמולה הגב 9 בפברואר 2023 בשעה 18:18

    נראה מדהים,לא שוטפים את החצילים מהמלח?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 10 בפברואר 2023 בשעה 18:40

      לא אין צורך

  3. אביבה הגב 21 בינואר 2023 בשעה 14:39

    אפשר לעשות גם על הגז?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 21 בינואר 2023 בשעה 21:35

      כן אבל פחות מומלץ כי החצילים ממש יימעכו

  4. שרית הגב 12 בנובמבר 2022 בשעה 12:46

    שלום, אם לא מכניסה את הסיר לתנור. כמה זמן לבשל על הכיריים?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 12 בנובמבר 2022 בשעה 16:02

      היי שרית,
      קחי בחשבון שהחצילים נמעכים בבישול על הגז. בערך שעה – שעה וחצי

  5. דלית הגב 2 בנובמבר 2022 בשעה 9:47

    היי, שלחתי קודם שאלה ומשום מה אני לא רואה אותה עכשיו כאן…
    רציתי לשאול אם אפשר לעשות את התבשיל בלי לסגור קודם את הבשר אלא ישר לבשל אותו במים לכמה שעות עד ריכוך…

    תודה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 2 בנובמבר 2022 בשעה 9:53

      לא יהיה יבש אבל תמיד תצרבו את הבשר לפני המון כי ככה הוא מקבל טעמים חזקים

  6. דלית הגב 2 בנובמבר 2022 בשעה 9:35

    היי, יש לי בשר שבישלתי במים עד ריכוך במטרה להכין לח'ם בסחן, אבל עכשיו ראיתי את המתכון שלך עם החצילים ובא לי להכין אותו. העניין הוא שלא "סגרתי" את הבשר לפני הבישול הארוך במים. השאלה היא אם זה ייבש אותו האפייה בתנור.

  7. Judi הגב 30 באוקטובר 2022 בשעה 21:17

    האם בשר מספר 5 יתאים ?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 30 באוקטובר 2022 בשעה 21:18

      בהחלט

  8. לילוש הגב 28 באוקטובר 2022 בשעה 12:38

    האהבה הראשונה של בעלי זה חצילים..הכנתי עכשיו, ישן בתנור . נראה אגדה! תודה עלייך

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 29 באוקטובר 2022 בשעה 16:12

      באהבה

  9. Sarit Alony הגב 27 באוקטובר 2022 בשעה 20:51

    היי,
    תודה על עוד מתכון מוצלח ??
    ואני ממתינה כבר להכין אותו מחר.
    האם בשר שפונדרה/אסאדו יתאים?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 28 באוקטובר 2022 בשעה 9:51

      באהבה
      יתאים בהחלט

  10. אבישג הגב 27 באוקטובר 2022 בשעה 18:43

    לאיזה חום מכניסים את הבשר לתנור? והאם לסגור בנייר אפייה ואז מכסה?

  11. פטר הגב 27 באוקטובר 2022 בשעה 17:29

    הי,

    נהנה מאד מאד מהמתכונים שלך. שאלה לגבי מתכון – תבשיל בשר וחצילים פיקנטי"

    באיזה טמפרטורה צריך להיות הנור.

    תודה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 27 באוקטובר 2022 בשעה 18:46

      180 מעלות. לסגור את הסיר עם מכסה

השארת תגובה

ביטול

הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!




פרגנו לי בלייק
חפשו פה מתכון ספציפי
כל המתכונים לפי קטגוריות



בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
הלוחשת לאוכל גם באינסטגרם

yehudit_aviv

יהודית אביב
יש פה מישהו שלא אוהב שוקולד? יש פה מישהו שלא אוהב שוקולד? ופיסטוק? ואת שניהם יחד? איןןן אין טעים כזה! המתכון בבלוג שלי - הלוחשת לאוכל ויהיה גם לינק בסטורי
שתי פוקצ׳ות -אחת בסיר יציקת שתי פוקצ׳ות -אחת בסיר יציקת ברזל ואחת בתבנית אמאיל. שתיהן יצאו מעולות והן כמובן של מגנוס.
כל האתר של מגנוס בהנחה של25%. הנחה מיוחדת שלא תחזור!!
קוד קופון:yehudit25
ספינג׳ בהתפחה ארוכה במקרר. יוצא הרבה יותר אוורירי וקריספי. אפשר להכין בשישי ולטגן מייד במוצאי שבת בלי המתנה.
סיר טיגון עם מדחום, רשת צינון ומתנה סט פומפיות עכשיו בהנחה של25% באתר של מגנוס. פרטים אצלי בסטורי ובפרטי.  וגם כל האתר בהנחה של25%
קוד קופון:yehudit25
המתכון בבלוג הלוחשת לאוכל, בסטורי שלי ויישמר בהיילייטס
לא רק המתכון המדוייק מזמן בבלוג, גם מלאאא טיפים שיגרמו לכם להצליח ולאפות פחזניות מושלמות. תכתבו בגוגל פחזניות או לא להיות הלוחשת לאוכל
שמה לכם לינק גם בסטורי
אין מי שלא אוהב מאפי/ פשטידו אין מי שלא אוהב מאפי/ פשטידות פילו. בכל ארוחה היא מתחסלת ראשונה ובצדק!
אפיתי אותה בתבנית אמאיל של מגנוס שמגיעה במארז של שלוש תבניות. גם התבניות וגם כל האתר של מגנוס בהנחה של25%
קוד קופון:Yehudit25
המתכון בבלוג הלוחשת לאוכל
מנסה שוב🤷‍♀️
תבשיל עוף עם כרוב לבן וסלק ירוק חמצמצים.
מתכון ותיק שלי שהפך ויראלי ואלפי אנשים הכינו אותו כשפורסם לראשונה בפברואר 2020.
לפני הכל ושלא תפספסו- יש 25% הנחה על סירי היציקה של מגנוס וגם על כל האתר. קוד קופון: yehudit25המתכון בבלוג הלוחשת לאוכל ומי שלא מוצא אותו, תשלחו לי הודעה בפרטי ואשלח לכם לינק למתכון, אבל בחייאת קודם תחפשו כי אתם המונים ואני אחת🤷‍♀️.
תבשיל עוף עם כרוב לבן וסלק י תבשיל עוף עם כרוב לבן וסלק ירוק חמצמצים.
מתכון ותיק שלי שהפך ויראלי ואלפי אנשים הכינו אותו כשפורסם לראשונה בפברואר 2020.
לפני הכל ושלא תפספסו- יש 25% הנחה על סירי היציקה של מגנוס וגם על כל האתר. קוד קופון: yehudit25המתכון בבלוג הלוחשת לאוכל ומי שלא מוצא אותו, תשלחו לי הודעה בפרטי ואשלח לכם לינק למתכון, אבל בחייאת קודם תחפשו כי אתם המונים ואני אחת🤷‍♀️.
סלט ירקות עם קינואה וברוקול סלט ירקות עם קינואה וברוקולי טרי. המתכון המלא בבלוג הלוחשת לאוכל.  את הקינואה אני מכינה במיקרוגל: על כל כוס קינואה שמים שתי כוסות מים מהברז, מכסים ומבשלים במיקרוגל20דקות.
תיבול לסלט: שמ״ז, לימון, מלח אטלנטי ופלפל לבן. את כל השאר תראו בסרטון
כלללללל עזה דגלים דגלים!!! אמןןןן שכל החיילים יחזרו בשלום ויחזירו איתם את החטופים🙌🙌🙌 גאהההה בחיילים המדהימים שלנו!! שתהיה לנו שבת שקטה ואמןןןן שנתבשר בבשורות חדשות טובות🙌🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱
לתמונות נוספות לחצו פה בואו לעקוב אחריי באינסטגרם
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס