יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
תבשיל קציצות וסלרי ברוטב חמצמץ
ראשי » בשר » תבשיל קציצות וסלרי ברוטב חמצמץ

תבשיל קציצות וסלרי ברוטב חמצמץ

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 29 בדצמבר 2022 10 תגובות

סיר ילדות של ימי שישי בצהריים עם לחמניות של בית ופלפל חריף מטוגן. הייתי מחכה לכריך שישי הזה בכיליון עיניים ועד היום זה התבשיל הכי אהוב עליי

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
תבשיל קציצות וסלרי ברוטב חמצמץ

קציצות עם סלרי היה ויהיה תמיד התבשיל האהוב עליי ביותר בימי שישי בצהריים. כשאמא שלי רצתה לפנק אותי, הייתה מכינה לי קציצות עם סלרי בתוך לחמנייה של בית ומבחינתי זה היה מושלם! את האהבה לסלרי עם קציצות העברתי גם לבנים המהממים שלי וחובה חובה לידם לחמניות של בית חמימות, אווריריות וקלות כמו נוצה.

יש מאכלים שמעבר לזה שהם טעימים, הם מזכירים תקופה בחיים, מזכירים את הילדות, את ימי השישי סביב הסירים בבית עם ריחות התבשילים ואותנו מחכים בלי סבלנות לארוחת הצהריים שתגיע כבר. עד היום, כשאני מבקרת אצל ההורים שלי ולא משנה באיזה יום זה בשבוע, אמא שלי שולחת את אבא שלי לשוק, לקנות סלרי טרי ומכינה סיר ענק עם קציצות ולחמניות של בית.

כריך שישי שלי

תבשיל קציצות וסלרי ברוטב חמצמץ

כנסו לאינסטגרם שלי לצפייה בסרטון ההכנה

לפני שמתחילים

  • נכנסים לאינסטגרם ועושים לי follow ? בסטוריז אני מעלה סרטונים בלייב מהמטבח שלי
  • בואו תצטרפו לקבוצה שלי בפייסבוק
  • יש לי גם טיק טוק
  • משתמשים בסלרי עלים גדול ובשרני.
  • את הגבעולים של הסלרי קולפים בעזרת קולפן ירקות כדי להסיר את הסיבים.
  • כדי לקצר תהליכים אני מכינה את תערובת הבשר הטחון ואת הבישול הראשוני של הסלרי יום לפני ואז למחרת רק מבשלת את התבשיל עצמו.
  • אפשר להכין את התבשיל גם עם עוף במקום קציצות.
  • אפשר לשלב בתבשיל לבבות ארטישוק כמו פה.
  • מתכון ללחמניות ביתיות כנסו פה.

מצרכים לסיר גדול

לקציצות

  • 500 גרם בשר בקר טחון טרי (אני מערבבת צוואר מספר 10 וצלעות מספר 2)
  • 250 גרם חזה עוף טרי טחון
  • 1 בצל גדול
  • 2 כוסות עלי סלרי
  • ½ חבילה עלי פטרוזיליה
  • 1/3 כוס שמן זית
  • 1 כפית מלח ים אטלנטי
  • 1 כפית שטוחה פלפל שחור
  • 1/2 כפית כורכום
  • 1/4 כפית בהרט לקציצות
  • 1/2 כפית קינמון
  • 3 כפות פירורי לחם

לתבשיל

  • 1 סלרי עלים גדול ובשרני
  • סיר גדול עם מים לבישול הסלרי
  • 1/3 כוס שמן זית (כמות שתכסה את בסיס הסיר)
  • 2 עצמות מח, עצמות אסאדו או כל עצם אחרת שיש
  • 2 עגבניות גדולות רכות
  • 1 קופסת עגבניות מרוסקות (אני קונה של muti)
  • 1.5 כפיות מלח ים אטלנטי
  • 2 כפיות שטוחות פלפל שחור
  • ½ כפית כורכום
  • הנוזלים בהם בישלנו את הסלרי (הכמות ב"אופן ההכנה")
  • מיץ לימון טרי (רק במידה ורוצים תבשיל חמוץ יותר)

אופן הכנה

מכינים את תערובת הקציצות: שמים במעבד מזון בצל, עלי סלרי ופטרוזיליה וטוחנים יחד.

שמים בקערה את הבשרים, מוסיפים את הירק והבצל שטחנו, מוסיפים שמן זית, מלח, פלפל שחור, כורכום, בהרט, קינמון ופירורי לחם ומערבבים עם הידיים את הקציצות היטב, ממש ללוש את התערובת כדי לשחרר מהבשר את החלבון שיש בו. שמים במקרר מינימום שעה.

אחרי שעה משמנים ידיים בשמן זית, יוצרים קציצות ושומרים במקרר עד לשימוש.

מכינים את הסלרי לבישול: שוטפים היטב את גבעולי הסלרי, בעזרת קולפן ירקות קולפים את החלק החיצוני של הגבעולים, את הסיבים וחותכים לחתיכות באורך של 8-10 ס"מ, חותכים גס את העלים.

שמים את כל הסלרי בסיר גדול עם הרבה מים ומבשלים על אש בינונית כשעתיים או עד שהסלרי רך ומוכן לאכילה.

לא זורקים את המים בהם בושל הסלרי כי הם ישמשו לתבשיל.

מכינים את התבשיל: בסיר רחב מחממים שמן זית, מוסיפים עצמות מח ומטגנים כמה דקות כדי לשחרר את הטעמים לתוך הסיר.

מוסיפים עגבניות פרוסות ומטגנים כמה דקות עד שהן צרובות (בשלב הזה אפשר לשלות את הקליפות של העגבניות, הן יוצאות בקלות).

מוסיפים קופסת עגבניות מרוסקות ומטגנים כמה דקות, מידי פעם מערבבים.

מתבלים במלח, פלפל שחור וכורכום, מערבבים ומבשלים 2 דקות.

מוסיפים לסיר את הסלרי המבושל ומערבבים כך שהסלרי יהיה עטוף ברוטב.

מוסיפים לסיר את מי הסלרי בכמות שתכסה את כל הסלרי ועוד 3-4 ס"מ מעליו.

מביאים לרתיחה ומבשלים 10 דקות, טועמים את הרוטב ומתקנים תיבול. יש לקחת בחשבון שכשהרוטב מצטמצם המליחות גוברת אז בעדינות עם המלח.

מוסיפים את הקציצות לסיר, דואגים שהן יהיו שקועות ברוטב.

מבשלים כשעה וחצי – שעתיים על להבה נמוכה עד שרוב הרוטב מצטמצם ומסמיך. הרוטב אמור להיות חמצמץ מהעגבניות. אם הוא לא מספיק חמצמץ לטעמכם, אפשר להוסיף עוד קצת מיץ לימון טרי ולהמשיך לבשל עוד 15 דקות.

מגישים עם לחמניות ביתיות וזה טעים בטירוף!

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • לחמניות פרח מקומחות
    לחמניות פרח מקומחות
  • 74
    לחמניות אצבע מקומחות ורכות במיוחד
  • לביבות גבינה
    לביבות גבינה מתוקות קטנטנות
  • דג מרוקאי
    דג מרוקאי חריף עם גזר וגמבה
סלרי קציצות תבשילים

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

10 תגובות

  1. סיון הגב 28 בפברואר 2023 בשעה 18:55

    נראה מדהים!! חייבים לבשל את הסלרי לפניי?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 1 במרץ 2023 בשעה 9:37

      תודה
      אם לא היה חייב לא הייתי מבשלת:)
      לוקח לו המון זמן להתרכך

  2. סיון הגב 11 בינואר 2023 בשעה 16:59

    היי, הקציצות לא מטוגנות או אפויות , הן לא מפרישות לרוטב חלקיקים?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 11 בינואר 2023 בשעה 20:25

      למה שיפלט חלקיקים?

  3. Zipi הגב 2 בינואר 2023 בשעה 13:48

    אמאל׳ה ואבא ל׳ה
    מתכון מושלם
    ואת ג׳ודי הכי מושלמת!!!!
    חזרתי היום מהארץ ונחשי מה הבאתי איתי במזוודה??
    סלרי ישראלי!!
    ( אישי רצה לחנוק אותי, אבל לא משנה….)
    העיקר שהיום בערב יוגש לו מתכון הילדות שלנו,
    הכי מושלם שיש!!
    מיליון תודות לך שהוזכרתי
    שלא שמים את הסלרי רק במרקים וסלטים

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 2 בינואר 2023 בשעה 15:55

      יווו איזה אלופהההה תותחית
      איפה את גרה בחו"ל?

  4. מורן הגב 31 בדצמבר 2022 בשעה 10:33

    רצית רק להגיד תודה על מתכון מדוייק
    יצא טעים בטרוף והכי חשוב הזכיר לי בטעם את הקציצות של סבתא שלי ז"ל
    תודה רבה?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 1 בינואר 2023 בשעה 9:01

      באהבה

  5. מיכלי הגב 29 בדצמבר 2022 בשעה 19:05

    תודה שפרסמת
    האם חייב עוף או אפשר רק בשר טחון?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 30 בדצמבר 2022 בשעה 11:35

      חייב עוף כדי לקבל קציצה רכה

השארת תגובה

ביטול

הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!




פרגנו לי בלייק
חפשו פה מתכון ספציפי
כל המתכונים לפי קטגוריות



בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
הלוחשת לאוכל גם באינסטגרם

yehudit_aviv

יהודית אביב
הסרטונים שרצים לי בפיד עושי הסרטונים שרצים לי בפיד עושים אותי רעבהההה אז הכנתי לי בטטה בטוסטר🤷‍♀️. את הכדורים הטעימים האלה תכינו מחר, הם מלוחים ויאזנו את המתיקות של הסופגנייה.  רוצים מתכון? תכתבו לי בפרטי ואשלח לכם לינק
קובה קוקוס עם פרלינים של נוטלה וגבינת שמנת. זה טעים בטירוף והמתכון בבלוג הלוחשת לאוכל
סופגניות מהירות הכנה עם טרי סופגניות מהירות הכנה עם טריק מדליק. נולדו לחלוטין במקרה. הסיפור המלא והמתכון כרגיל בבלוג שלי ״הלוחשת לאוכל״
הסיר טיגון המעולה שמגיע עם מדחום ורשת צינון מובנית עכשיו בהנחה של20%  וגם כל האתר בהנחה בהזנת קוד קופון:yehudit20
מה עם הסלט איזונים של יום ראשון? לכו לקורל חוטה המדהימה שהכינה היום סלט מטריף
@
תשמרו!! אתם לא תפסיקו להכין את הטעימות האלה.
הסיר טיגון של מגנוס מגיע עם מדחום וגם כל האתר בהנחה של20% ליומיים. קוד קופון:yehudit20
כנסו לגוגל ותכתבו: הלוחשת לאוכל סופגניות עננים מרובעות בסגנון ניו אורלינס.
תתכוננו לאכול עננים ותיזהרו כי אי אפשר להפסיק.
שמה לכם לינק למתכון גם בסטורי שלי ושומרת בהיילייטס
יש פה מישהו שלא אוהב שוקולד? יש פה מישהו שלא אוהב שוקולד? ופיסטוק? ואת שניהם יחד? איןןן אין טעים כזה! המתכון בבלוג שלי - הלוחשת לאוכל ויהיה גם לינק בסטורי
שתי פוקצ׳ות -אחת בסיר יציקת שתי פוקצ׳ות -אחת בסיר יציקת ברזל ואחת בתבנית אמאיל. שתיהן יצאו מעולות והן כמובן של מגנוס.
כל האתר של מגנוס בהנחה של25%. הנחה מיוחדת שלא תחזור!!
קוד קופון:yehudit25
ספינג׳ בהתפחה ארוכה במקרר. יוצא הרבה יותר אוורירי וקריספי. אפשר להכין בשישי ולטגן מייד במוצאי שבת בלי המתנה.
סיר טיגון עם מדחום, רשת צינון ומתנה סט פומפיות עכשיו בהנחה של25% באתר של מגנוס. פרטים אצלי בסטורי ובפרטי.  וגם כל האתר בהנחה של25%
קוד קופון:yehudit25
המתכון בבלוג הלוחשת לאוכל, בסטורי שלי ויישמר בהיילייטס
לא רק המתכון המדוייק מזמן בבלוג, גם מלאאא טיפים שיגרמו לכם להצליח ולאפות פחזניות מושלמות. תכתבו בגוגל פחזניות או לא להיות הלוחשת לאוכל
שמה לכם לינק גם בסטורי
אין מי שלא אוהב מאפי/ פשטידו אין מי שלא אוהב מאפי/ פשטידות פילו. בכל ארוחה היא מתחסלת ראשונה ובצדק!
אפיתי אותה בתבנית אמאיל של מגנוס שמגיעה במארז של שלוש תבניות. גם התבניות וגם כל האתר של מגנוס בהנחה של25%
קוד קופון:Yehudit25
המתכון בבלוג הלוחשת לאוכל
לתמונות נוספות לחצו פה בואו לעקוב אחריי באינסטגרם
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס