יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות ועוגיות עם פרג
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
      • ריבות וממתקים
    • ירקות כבושים
    • משקאות
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • טיפים
  • youtube
  • טיק טוק
  • תנאים ומדיניות
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות ועוגיות עם פרג
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
      • ריבות וממתקים
    • ירקות כבושים
    • משקאות
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • טיפים
  • youtube
  • טיק טוק
  • תנאים ומדיניות
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות ועוגיות עם פרג
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
      • ריבות וממתקים
    • ירקות כבושים
    • משקאות
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • טיפים
  • youtube
  • טיק טוק
  • תנאים ומדיניות
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות ועוגיות עם פרג
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
      • ריבות וממתקים
    • ירקות כבושים
    • משקאות
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • טיפים
  • youtube
  • טיק טוק
  • תנאים ומדיניות
בשר, אורז וכרוב בסיר אחד בתנור
ראשי » אורז » בשר, אורז וכרוב בסיר אחד בתנור

בשר, אורז וכרוב בסיר אחד בתנור

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 16 במאי 2024 30 תגובות

הכנתם פעם אורז עם כרוב?? וואוווו כמה שזה טעים ומיוחד ובריא זה כבר ידוע. מסוג הסירים שאני אוהבת להכין ולהגיש עם הסיר לשולחן. זה תמיד קוצר מחמאות והוא תמיד מתחסל ועם הסיר יציקת ברזל החדש של מגנוס זה בכלל הצגה

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
בשר, אורז וכרוב בסיר אחד בתנור

בשר, אורז וכרוב!! חשבתם פעם לשלב כרוב באורז? אתם חייבים לנסות כי זה כל כך טעים ומיוחד ובעצם למה לא? הרי ממולאים אנחנו מגינים עם אורז ובשר. אז אמנם לא תיבלתי כמו את הממולאים כי רציתי טעם אחר אבל זה יצא מטורף בזכות "תבלין" שאני קבוע משתמשת בו בבישולים ומשדרג כל תבשיל כמה רמות למעלה.


את התבשיל הכנתי בסיר יציקת ברזל החדש של מגנוס שהופך כל תבשיל הכי פשוט לכל כך טעים ומיוחד בזכות איכויות הבשיול והולכת החום שיש לו. הסיר וגם כל האתר בהנחה בהזנת קוד קופון שלי: יהודית. לרכישת הסיר ועוד מלא מוצרים שווים בהנחה היכנסו כאן. יש גם כפל הנחות וניתן לפרוס עד 12 תשלומים שווים ללא ריבית.



בשר, אורז וכרוב בסיר אחד בתנור

היכנסו כאן לצפייה בתהליך ההכנה

לפני שמתחילים

  • בואו לעקוב אחריי גם באינסטגרם
  • יש לי גם קבוצה בפייסבוק בה אני והחברים משתפים מתכונים שווים ותמונות
  • יש לי גם טיק טוק
  • חובה להשתמש בבשר מספר 5 כיוון שהוא מתבשל ומתרכך בדיוק בזמן. מומלץ לרכוש נתח משוייש היטב.
  • שומן טלה קונים בקצביות במיוחד בתקופת החגים, מחלקים למנות קטנות בשקיות ומקפיאים. אפשר גם לקנות גוש שומן ולגרר לתבשיל לפי הטעם.
  • ניתן להכין את האורז גם בגרסה צמחונית בלי בשר ושומן טלה.

מצרכים לסיר יציקה סוטאז' בקוטר 31 ס"מ

  • 700 גרם בשר מספר 5 טרי
  • 30 גרם שומן טלה טחון או גוש שומן קפוא (לא חובה אבל משדרג את הטעם מאוד)
  • 2 כוסות אורז יסמין
  • 1 בצל לבן גדול
  • 1/2 כרוב לבן (כ – 850 גרם)
  • 4 יחידות בצל ירוק
  • 4 שיני שום פרוסות דק דק
  • 1/3 כוס שמן זית איכותי
  • 2 כפיות מלח
  • 1 כפית פלפל שחור
  • 1 כפית גדושה בהרט
  • מים רותחים (הסבר על הכמות ב"אןפן ההכנה")

אופן הכנה

מכינים את כל הפרודוקטים לבישול: חותכים את הבשר לרצועות לא עבות מידי, פורסים את הכרוב לרצועות דקות, חותכים את הבצל הלבן לרצועות דקות, חותכים את הבצל הירוק למקטעים באורך 10 ס"מ ופורסים דק את שיני השום.

מחממים תנור לחום של 160 מעלות. מחממים את השמן וצורבים את הבשר משני הצדדים כמה דקות טובות ומוציאים מהסיר. מטגנים את רצועות הבצל עד להזהבה תוך כדי ערבוב מידי פעם. מוסיפים את השום ומערבבים חצי דקה. מוסיפים את הכרוב והבצל הירוק ומערבבים כמה דקות תוך ערבוב עד שהכרוב מאבד חצי מהנפח שלו ועטוף כולו בשמן. מזיזים הצידה את כל הכרוב, מוסיפים עוד מעט שמן זית בחלק הריק של הסיר ומוסיפים את האורז. מטגנים אותו 2-3 דקות תוך ערבוב ואז מערבבים הכל יחד 2-3 דקות. מוסיפים את שומן הטלה הטחון (במידה ויש קפוא מגררים עם מגררת דקה), מתבלים במלח, פלפל ובהרט ומערבבים. מוזגים מים רותחים כך שיכסו את האורז ועוד כוס אחת. מערבבים וטועמים, אם חסר מלח או תבלינים, זה הזמן לתקן תיבול. המים אמורים להיות מתובלים היטב ומעט מלוחים מהרגיל. מחזירים את רצועות הבשר, מכסים את הסיר ומעבירים לתנור למשך כשעה וחצי או עד שכל המים נספגים והבשר רך. מסירים את המכסה וממשיכים לאפות עוד 10-15 דקות כדי לקבל צבע שחום בחלק העליון.

מגישים מייד או מחממים שוב בתנור לפני ההגשה.

בתאבון!

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • כרוב ממולא אורז ובשר מפורק
    כרוב ממולא אורז ובשר מפורק בתנור
  • מפרום כרובית
    מפרום כרובית וגם פרנה מרוקאית בסיר אחד
  • ירקות בסיר ברזל
    מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
  • כרוב ממולא באורז צמחוני
    כרוב ממולא באורז בגרסה טבעונית
אורז בשר כרוב מגנוס

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

30 תגובות

  1. שיראל הגב 27 בינואר 2025 בשעה 22:12

    כדאי לסחוט לימון לקראת הסוף?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 27 בינואר 2025 בשעה 22:14

      אפשר אם אוהבים

  2. מעין הגב 20 בספטמבר 2024 בשעה 14:34

    אפשרי להשתמש באורז תאילנדי?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 22 בספטמבר 2024 בשעה 7:48

      אני מניחה שדיברנו באינסטגרם אחרי שהכנת ואמרת שיצא לך מעולה עם אורז תאילנדי. אני פחות אוהבת אורז תאילנדי ופחות ממליצה עליו ובטח ובטח שלא ניסיתי אותו באף מתכון

  3. שולה הגב 29 ביוני 2024 בשעה 21:43

    מתכון מעולה, עשינו פעם עם בשר, פעם עם פרגית ופעם בלי בשר לצמחונית. טעים!!

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 30 ביוני 2024 בשעה 8:52

      כייף ממש לשמוע

  4. ליאת הגב 30 במאי 2024 בשעה 4:52

    רוצה להכין נראה מעולהה שאלה בדרך כלל לא משתמשת בבשר מספר 5. הולך לנו המון גולש או 6. כרגע יש גולש קוביות. זה מתאים? או שממליצה לקנות את ה5 ?
    וגם לגבי האורז. אנחנו משתמשים בפרסי.
    יש לי פרסי ועגול , ואיזה חסרנ לא מוכרת של בסמטי. עדיין רצוי לקנות יסמין ?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 30 במאי 2024 בשעה 7:16

      אורז פרסי זה האורז הכי נחות תזונתית ומבחינת איכות מכל סוגי האורז. בסמטי זה אורז מעולה אבל יבש יותר ולא כולם אוהבים. יסמין בעיני האורז הכי מוצלח לרוב התבשילים. הוא עסיסי וטעים

    • מורן הגב 17 ביוני 2024 בשעה 23:05

      הי, במה לתבל בכדי שיצא טעים כמו המתכון של הממולאים בסגנון ערבי?
      פטרוזיליה+ לימון+ רכז רימונים+ סילאן?
      להשאיר את השום?
      הם כל כך התלהבו מהכרוב הממלוא הצמחוני שלך ואני מנסה לקצר תהליכים…

      • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 19 ביוני 2024 בשעה 22:43

        היי מורן, באותם תבלינים של הממולאים

        • מורן דבדבני הגב 22 במאי 2025 בשעה 8:12

          האם ניתן להשאיר לילה בתנור? אני מעדיפה להכין לפני

          • יהודית אביב הלוחשת לאוכל 22 במאי 2025 בשעה 8:15

            כן אין בעיה להשאיר כל הלילה בתנור על חום מאוד נמוך כמובן ממש כמו שמכינים חמין (100 מעלות)

  5. ליאת הגב 30 במאי 2024 בשעה 4:49

    רוצה להכין נראה מעולהה שאלה בדרך כלל לא משתמשת בבשר מספר 5. הולך לנו המון גולש או 6. כרגע יש גולש קוביות. זה מתאים? או שממליצה לקנות את ה5 ?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 30 במאי 2024 בשעה 7:14

      בחרתי במספר 5 כי הוא מתרכך מהר. למספר 6 ייקח יותר זמן. את יכולה לבשל מספר 6 יותר זמן לפני שאת מחזירה לתבשיל

  6. יונית הגב 26 במאי 2024 בשעה 15:00

    עשינו לארוחת שישי ויצא מעולה. בפעם הבאה חשבנו לשלב גם רצועות פרגית יחד.

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 28 במאי 2024 בשעה 7:38

      איזה כייף לשמוע

  7. יולי הגב 24 במאי 2024 בשעה 2:11

    היי מתכון מדהים
    בדרך כלל את מוסיפה גם פטרוזיליה לימון ורכז רימונים למתכוו הממולאים שלך. מה דעתך?
    ורציתי לשאול האם לדעתך יכול ללכת כמתכון טוב לפויקה
    תודה !

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 24 במאי 2024 בשעה 13:56

      את יכולה להוסיף. מה שהכנתי זה סגנון טעמים אחר. יכול להיות מצויין לפוייקה

  8. דגנית הגב 19 במאי 2024 בשעה 14:32

    הי. אפשר עם עוף המקום הבשר?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 19 במאי 2024 בשעה 16:28

      בהחלט כן

  9. יהודית הגב 19 במאי 2024 בשעה 12:37

    שלום , תודה על המתכון, באתר של סירי מגנוס רשום שאפשר שהסיר היצוק ברזל יהיה בתנור עד 55 מעלות, איך יתכן?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 19 במאי 2024 בשעה 16:28

      תסמכי עליי שאני משתמשת בהם שנים

  10. קרנות פס הגב 18 במאי 2024 בשעה 8:54

    מתכון מטורף
    רץ להכין אותו

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 19 במאי 2024 בשעה 16:28

      מהמם. מחכה לעדכונים

  11. נוי הגב 17 במאי 2024 בשעה 18:41

    היי ???? אני מתה על המתכונים שלך – תודה! רציתי לשאול אם יש אפשרות להכין את התבשיל רק על הגז או לוותר במקרה הזה? (יש לי רק טוסטר אובן והסיר לא נכנס אליו)

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 19 במאי 2024 בשעה 16:29

      עקרונית כן, להבה הכי נמוכה שיש

  12. אתי גולן הגב 17 במאי 2024 בשעה 8:57

    תודה נשמע מעניין. אני הולכת לנסות את זה עם שינוי קל, כי זה הזכיר לי כרוב ממולא – בלי למלא את הכרוב. הולכת להוסיף פטרוזיליה וכוסברה וקופסת עגבניות של מואטי. מה את אומרת?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 19 במאי 2024 בשעה 16:29

      אומרת מעולה! הייתי שמה את התבלינים של הכרוב הממולא. זה טעמים שונים

      • Gal Maclean Mitchall הגב 1 ביולי 2024 בשעה 22:52

        הי, פתרון נהדר תודה על השיתוף , רציתי לשאול אם זמן הבישול בגירסה הצמחונית זהה למתכון פה עם הבשר ?

        • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 2 ביולי 2024 בשעה 8:31

          בשמחה
          כן

השארת תגובה

ביטול

כל המתכונים לפי קטגוריות
חפשו פה מתכון ספציפי
הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!






בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
@yehuditaviv
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it. אנו משתמשים בקובצי Cookie כדי להבטיח שנספק לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר באתר שלנו. אם תמשיך להשתמש באתר זה, נניח שאתה מרוצה ממנו. Privacy policy, תנאים ומדיניות
You can revoke your consent any time using the Revoke consent button. באפשרותך לבטל את הסכמתך בכל עת באמצעות כפתור ביטול הסכמה.