יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
מילפיי עם קרם פטיסייר
ראשי » חיתוכיות » מילפיי עם קרם פטיסייר

מילפיי עם קרם פטיסייר

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 20 באוקטובר 2018 4 תגובות

מילפיי עם קרם פטיסייר. אחד הבצקים האהובים עליי זה בצק עלים עם חמאה וכשהוא משולב עם קרם פטיסייר בטעם וניל זה אחד הדברים הטעימים ביותר שיש. את העלים אני אופה בשיטה מיוחדת ששומרת עליהם קריספיים גם אחרי כמה ימים במקרר

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מילפיי עם קרם פטיסייר

בצק עלים זה אחד הבצקים שאני הכי אוהבת בעולם ואם הוא לא היה כזה משמין הייתי כל היום מנשנשת עוגות, בורקסים ונשנושי עלים טעימים. מזל שהחך שלי השתדרג בשנים האחרונות ובורקס ממאפייה, טובה ככל שתהיה כבר לא עושה לי את זה. מה שכן, כשאני מכינה קינוחים או בורקסים מבצק עלים, אני לא מצליחה לעמוד בפיתוי, טועמת בלי סוף ומתפללת לאלוהי הדיאטה שיעזור לי לסתום את הפה.

השבוע פשפשתי במקפיא ומצאתי בצק עלים על בסיס חמאה שקניתי באחת הקניות השבועיות, או יותר נכון יומיות שלי. כמעט כל יום בדרך מהעבודה אני נכנסת לקנות רק באגטים או לחם מחמצת טוב ואז אני מוצאת את עצמי בקופה עם עגלה מלאה קניות שאת רובן אני צריכה אבל לא חייבת 🙂 אני קונה כל מיני מצרכים למקרה שיתחשק לי להכין משהו…

בכל אופן, יש בצק עלים עם חמאה וקרם פטיסייר של חן שוקרון מהבלוג האהוב עליי "מתוקים שלי" שזממתי עליו כבר מראש השנה. חן הכינה את עוגת עקיצת הדבורה המהממתתת ביותר שראיתי עם קרם פטיסייר דבש. לא רציתי טעם של דבש אז השמטתי אותו, הוספתי עוד סוכר, מחית וניל ובהקצפה עוד כף של אינסטנט פודינג וניל עם גרגירי וניל אמיתיים. הכנתי מיני מילפיי מבצק עלים על בסיס חמאה וזילפתי את הקרם. יצאו מיני מילפיי'ס הורסים וטעימים שחוסלו תוך שעתיים בחיסול ממוקד. מתכון למילפיי עם מסקרפונה ביתי ופירות יער יש כאן.

מילפיי עם קרם פטיסייר

לפני שמתחילים חשוב לדעת ש:

  1. כל המצרכים נמדדו בכוסות וכפות מדידה אוניברסליות.
  2. חובה לעבוד עם בצק עלים כשהוא קר מאוד. צריך לעבוד מהר כדי שהבצק לא יתחמם לנו. אם הבצק מתחמם במהלך העבודה – מכניסים לכמה דקות למקפיא ואז ממשיכים. אני עובדת על נייר אפייה מקומח קלות ואם אני רואה שהבצק מתחמם אני מעבירה אותו לתבנית ולמקפיא לכמה דקות. כשמכינים בצק בבית יש שליטה על עובי הבצק וקל יותר לעבוד איתו מאשר עם הבצק המוכן אבלללל זה תהליך מאוד ארוך ומורכב ולא תמיד יש חשק וזמן להכין בצק עלים בבית והמוכן הוא מעולה, רק תדאגו לעבוד איתו כשהוא קר ועל משטח מקומח קלות.
  3. כדי לקבל בצק דק וקריספי שלא מתרכך במקרר, אופים את הבצק בין שתי תבניות (התמונות של מילפיי אחר שהכנתי אבל הדרך היא אותה דרך).
  4. אחרי האפייה אני מסדרת כל שלושה דפי בצק אפויים לפי הגודל ומיישרת עם סכין חדה.
  5. מחית וניל קונים בחנויות מתמחות באפייה.
  6. את החלבונים שנותרו ניתן להקפיא בקופסה אטומה וכשרוצים להשתמש מפשירים ומקציפים רגיל.

מצרכים ל -14-15 עוגות בגודל של 7*5 ס"מ

לבצק

  • 1 חבילת בצק עלים מרודד על בסיס חמאה (אני קניתי של מעדנות)
  • אבקת סוכר לפיזור על הבצק

לקרם פטיסייר

  • ½1 כוסות חלב
  • 1 כפית מחית וניל או תוכן של מקל וניל שלם
  • ½ כוס סוכר
  • ¼ כוס קורנפלור
  • 3 חלמונים גדולים

להקצפה 

  • ¾ כוס שמנת מתוקה
  • 1 כף אינסטנט פודינג עם גרגירי וניל אמיתיים

אופן הכנה

  1. אפיית הבצק: מניחים נייר אפייה בתבנית, מקמחים קלות ופותחים את בצק העלים בגודל של התבנית. מודדים בעזרת סרגל למלבנים בגודל של 7*5 ס”מ וחותכים עם גלגלת לחיתוך פיצה. בעזרת מסננת מפזרים אבקת סוכר על הבצק ומניחים מעליו עוד נייר אפייה. מעל נייר האפייה מניחים עוד תבנית שתשמש כמשקולת ותמנע מהבצק לתפוח. כך נקבל דפי בצק קריספיים שיישארו פריכים גם אחרי כמה ימים במקרר.
  2. מחממים תנור על מצב טורבו לחום של 165 מעלות ואופים את הבצק כ- 25-30 דקות, עד שהוא זהוב. מצננים ומסדרים כל שלושה מלבנים יחד. במידת הצורך מיישרים אותם בעזרת סכין גדולה וחדה כך שיהיו בדיוק באותו גודל. את הפירורים שנשארים מהיישור מפזרים לקישוט על הבצק או מנשנשים.
  3. קרם פטיסייר: שמים חלב ומחית וניל בקלחת על הגז ומביאים לסף רתיחה (כשהחלב מתחיל לבעבע בצדדים זה סף רתיחה).
  4. מערבבים יחד בצלוחית סוכר, קורנפלור וחלמונים לבלילה אחידה.
  5. עושים השוואת טמפרטורות – מסירים את החלב מהגז (לא מכבים אותו), מוזגים שליש מהחלב לצלוחית עם החלמונים וטורפים יחד, מחזירים את הכל לסיר החלב ומערבבים במהירות כדי שהחלמונים לא ייקרשו.
  6. מחזירים את הקלחת לגז ומנמיכים את הלהבה. מערבבים כל הזמן בלי הפסקה, עד שהבלילה מסמיכה ומתחילה לבעבע.
  7. מורידים מהגז, מעבירים את הבלילה דרך מסננת לכלי אחר. מניחים ניילון ממש על הקרם ושמים במקרר לכמה שעות טובות עד שהקרם יציב לגמרי וקר מאוד.
  8. הכנת הקרם למילוי: מעבירים את הקרם הקר לקערת המיקסר ועם בלון הקצפה מתחילים להקציף את הקרם כדי "לפתוח" אותו ולרכך אותו מעט. מוסיפים את השמנת המתוקה ומקציפים 2-3 דקות עד לקבלת קרם יציב. מוסיפים כף אינסטנט פודינג ומקציפים עוד חצי דקה. מעבירים לשקית זילוף עם צנטר חלק בקוטר ½ ס"מ  ושמים חצי שעה במקרר להתייצבות.
  9. הכנת מילפיי: מזלפים עיגולים לרוחב הדף האפוי, מניחים מעל עוד דף ומזלפים שוב, מניחים עוד דף ומסיימים בזילופים. מפזרים מעל את פירורי הבצק שנשארו לנו מיישור הדפים האפויים ומפדרים במעט אבקת סוכר. סרטון עם שלבי הזילוף תמצאו בסטורי שלי באינסטגרם. 

 

 

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • קרואסון חמאה אמיתי בגרסה ביתית (כולל סרטון)
    קרואסון חמאה אמיתי בגרסה ביתית (כולל סרטון)
  • לחם פודינג עם שזיפים
    לחם פודינג עם שזיפים
  • טארט תפוחים וקרם ברולה
    טארט תפוחים וקרם ברולה
  • עוגת שוקולד וקרם קפה מהירת הכנה
    עוגת שוקולד וקרם קפה מהירת הכנה
בצק עלים וניל מילפיי קרם וניל קרם פטיסייר

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

4 תגובות

  1. תהילה הגב 21 בדצמבר 2019 בשעה 18:32

    נראה מקסים!

    האם ניתן להקפיא את המילפיי המוכן?

    תודה?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 21 בדצמבר 2019 בשעה 20:14

      לא מומלץ להקפיא קרם פאטיסייר אבל אפשר. זה מחזיק במקרר שבוע ימים טרי וטעים

  2. יפית הגב 3 בנובמבר 2018 בשעה 10:40

    איך הבצק מזהיב אם מניחים עליו עוד תבנית?
    כשניסיתי זה לא עבד והבצק נשאר בהיר?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 3 בנובמבר 2018 בשעה 18:04

      היי יפית. מזהיב

השארת תגובה

ביטול

שלום שלום וברוכים הבאים 🙂 איזה כייף שאתם פה. שמי יהודית אבל החברים שלי קוראים לי ג'ודי. בשנת 2011, באופן אקראי לחלוטין התחלתי לכתוב בלוג באתר "תפוז" שאירח כותבים/בלוגרים באתר שלו.......... להמשך קריאה

אביב תיקונים והתקנות - כל סוגי התיקונים לבית ולעסק עם שרות מושלם ואחריות

למעבר לדף העסקי לחצו כאן

050-3221145 - גידי

📌 צביעה איכותית ונקיה.
📌 כל התיקונים לבית ברמה גבוהה.
📌 שיפוץ אמבטיה/מקלחת.
📌 מכירה והתקנת פרקטים.
📌 דלתות פנים ודלתות כניסה.
📌 מנעולן מוסמך.
📌התקנת אביזרי אמבטיה.
📌תליית וילונות.
📌תליית טלויזיות.
📌תליית מדפים.
📌תליית מראות.
📌תליית תמונות.
📌טיפול ותיקון דוד שמש.
📌החלפת שקעים ומפסקים.
📌הרכבת גופי תאורה.
📌תיקון תריסים.
📌החלפת רשתות.
📌החלפת כל סוגי הברזים.

הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!




פרגנו לי בלייק
חפשו פה מתכון ספציפי
כל המתכונים לפי קטגוריות



בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
הלוחשת לאוכל גם באינסטגרם

yehudit_aviv

יהודית אביב הלוחשת לאוכל
כשמתחשק לי עוגיות שוקולד צ׳ כשמתחשק לי עוגיות שוקולד צ׳יפס ולא בא לי לחכות שעותתת שההצק יתקרר🙈
אזזזז  חמש דקות הכנה, בלי מיקסר ובלי המתנה… רבע שעה אפייה וזהווו 
עוגיות מושלמות בכלום זמן
 המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל עוגיות שוקולד ונוטלה קלות לככנה הלוחשת לאוכל
.
.
.
#chocolate #chocolatechipcookies #chocolatelab #chocolates #שוקולד #שוקולדציפס #שוקולדים #שוקולדחלב #עוגיותשוקולדציפס #עוגיותשוקולדציפס🍪
מתבקש מרק אבל אני תמיד מעדיפה מתוקים אז מתחממת לי עם הרוגעלך הכי טעימים שתכינו אי פעם

המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל רוגעלך הלוחשת לאוכל ותכף שמה לינק בסטורי
.
.
.
#chocolate
#chocolatecake
#רוגעלך
#רוגלך
אם לא יצא לכם עדיין להכין מר אם לא יצא לכם עדיין להכין מרק תפוחי אדמה, אתם חייבים. הוא קטיפתי וטעיםםם
המתכון בבלוג, תכתבו בגוגל מרק תפוחי אדמה הלוחשת לאוכל
.
.
#potato
#soup
#potatpsoup
#israelinstagram
#ontheblog
#lovesoup
#lovepotato
תעשו טובה לעצמכם ולכו להכין תעשו טובה לעצמכם ולכו להכין עכשיו בצק מקדים לחלה. מחר בבוקר תיכנסו לבלוג שלי תכתבו בגוגל חלה לשבת עם בצק מקדים הלוחשת לאוכל. יעלו כמה וכמה מתכונים וכולם מעולים. תכינו ותבינו את ההבדלים בין חלה רגילה לחלה עם בצק מקדים.

כדי להקל עליכם אני שמה לכם פה את המתכון לבצק המקדים שלוקח חצי דקה להכין אותו. 
תערבבו יחד קמח, שמרים ומים לפי הכמויות למטה, תכסו ותשאירו כל הלילה על השייש. מחר תמשיכו לפי המתכון מהבלוג. 
תהנו❤️❤️
1.5 כוסות קמח
1/4 כפית שמרים יבשים
3/4 עד 1  כוס מים

נ. ב. שמה לכם לינק לחלות בסטורי, תבואו
.
.
.
#hallabread
#halla
#bread
#חלהלשבת
#חלה
#שבת
#שבתשלום
כמה דקות קטנות ויש עוגת תפוחים הכי קלה והכי טעימה.
כל מה שצריך זה קערה ותבנית.
שטרוייזל מלמטה, תפוחים במרכז ושטרוייזל מלמעלה וזהו! לתנור.
תכינו קצפת או שמנת חמוצה או גלידת וניל ואתם מסודרים
המתכון עכשיו בבלוג. תכתבו בגוגל עוגת תפוחים מדהימה קלה להכנה הלוחשת לאוכל
.
.
.
#applestart
#applecakes
#apples
#tart
#cakesofinstagram
#cake
#israelinstagram
#ontheblog
#cakeslovers
#cakecakecake
הכנתי מלאווח היסטרי, לא נכין ממנו זיוה??
חפשו בהיילייטס או בבלוג את המתכון למלאווח, תוציאו מהמקרר את כל הגבינות הטעימות שיש לכם, תערבבו עם הרבה תרד בייבי טרי (אין צורך לחלוט), שימו מלח, פלפל שחור וקורט אגוז מוסקט ותמלאו את המלאווח ותגחגלו לרולדה.
תמרחו ביצה ותפזרו שומשום
אפייה: 160 מעלות בערך 45 דקות, עד שמקבלים צבע שחום יפה

זהו!!!

.
.
.#מלאווח
#מלאווחאדיר
#מאפים
#yamanfoods
#melawach
#בצקים
#בצקעלים
#cheese
#גבינהבולגרית
#
בצק שמרים פטנט, אחד הטובים ש בצק שמרים פטנט, אחד הטובים שאני מכינה כבר מיליון שנים. את הבצק עצמו לא מתפיחים אלא רק את המאפים המוכנים והבצק עובר קיפולים עם חמאה. הפעם מילאתי בגבינה אבל אפשר עם תפוחים, פרג, שוקולד וכל מלית שאתם אוהבים.
המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל בצק שמרים מדופף הלוחשת לאוכל
.
.
.
#cheesecakes
#cheeselover
#cheesecakefactory
#cakesofinstagram
#cakes
#israelinstagram
#ontheblog
#lovetocook
#instegram_israel
#cheeseboard
לאאא אל תכינו!! אתם לא תצליחו לעצור בראשונה וגם לא בשנייה, אז פשוט אל תכינו 🙈
מי שבכל זאת רוצה להתפרע🤣🤣 המתכון בבלוג ותכף שמה לינק בהיילייטס ובסטורי
.
.
.
#chocolatecookies
#chocolate
#cookies
#chocolover
#ontheblog
#onthetable
#israelinstagram
#lovecookies
#cookieslover
#cookieslovers
הכרוביות בשיא הטריות והטעם הכרוביות בשיא הטריות והטעם שלהן ואני מכורה 🙈 אז דבר ראשון תשמרו את הפוסט כדי שתוכלו תמיד להיזכר שהוא קיים ולהכין אותו😉

אם תתחילו עכשיו, עוד חצי שעה תהיה תבנית היסטרית של כרובית וטחינה כתוספת לעיקרית או כעיקרית בעצמה
.
.
המתכון בשיתוף טחינת טורקיז המעולה ותכף מעלה קישור לסטורי
@turkiz_tahini
.
.
. #tahini
#israelinstagram
#ontheblog
#onthetable
#inmyblog
#lovetahini
#veganfoodshare
#veganfood
#vegansalads
#veganlife
#califlower
#vegetables
#vegetablesreceipes
#vegetablegardening
לתמונות נוספות לחצו פה בואו לעקוב אחריי באינסטגרם
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס