יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
לחם כוסמין טבעוני וגרעיני דלעת
ראשי » חלות מעוצבות » לחם כוסמין טבעוני וגרעיני דלעת

לחם כוסמין טבעוני וגרעיני דלעת

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 30 בספטמבר 2018 16 תגובות

לחם כוסמין טבעוני וגרעיני דלעת הוא לחם שהחלטתי להכין כי הבנתי שמעבר לזה שהוא מאוד בריא הוא גם תורם לתחושת שובע לאורך זמן ומתאים לדיאטה

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
לחם כוסמין טבעוני וגרעיני דלעת

כל מי שרגיל לאפות לחמים בבית יודע שאין תחליף לריח, לטעם ולמרקם של הלחם הביתי, שלא לדבר על החלק הבריאותי ועל זה שאנחנו יודעים בדיוק מה אנחנו מכניסים ללחם ובכלל למאפים. לפני כמה חודשים החלטתי להכניס הבייתה קמח בריאותי יותר והכוסמין נראה לי אופציה מצויינת כיוון שהוא מתנהג בדיוק כמו קמח לבן רגיל מבחינת ההתייחסות לאפייה אבל הערכים התזונתיים שלו הרבה יותר טובים. תכף אני אספר עליו קצת אבל לפני כן אני חייבת לספר  שלפני כמה חודשים הכנתי לחמניות כוסמין ממתכון של קונדיטוריות מפורסמות והן יצאו כל כך לא טעימות שהייתי בטוחה שקמח כוסמין לא בשבילי וזנחתי אותו בארון.

לפני שבועיים החלטתי שאני חייבת לרדת במשקל 5 ק"ג. אני יודעת שזה נשמע מעט, אבל דווקא בגלל שזה מעט זה קשה יותר לשמור ולרדת, במיוחד שאני כל היום סביב הכנת אוכל ומתוקים. אבל החלטתי ולמרות החגים אני עומדת בזה לא רע וכבר ירדתי חצי מהמשקל. אני לא יודעת לעשות דיאטות, מעולם לא הייתי צריכה לשמור על המשקל, אבל הגיל וחילוף החומרים המעצבן הזה עושים את שלהם ופתאום כל דבר שאני אוכלת ניכר במשקל ומצאתי את עצמי עם כמה ק"ג עודפים.

כיוון שאני מתה על פחמימות זו בעייה לעשות דיאטה…כל פעם שהחלטתי לעשות דיאטה מה שקלקל אותה היה הלחם שאני כל כך אוהבת. אז החלטתי שאני לא אוכלת בכלל לחם, כך לא יהיו פיתויים ואני אצליח לרדת במשקל וזה באמת הצליח. אממה…אני מתגעגעת ללחם ויש מאכלים שחייב לאכול עם לחם. שיחה עם אחותי רמושקה הנטורופתית  וחסידת הבריאות הבלתי מתפשרת, על מאכלים בריאותיים, הגיעה גם לקמח כוסמין. רמושקה אומרת שלחם כוסמין מעבר לזה שהוא בריא, מתעכל מאוד לאט ולכן גורם לתחושת שובע לאורך זמן ואם שובע לאורך זמן – אוכלים פחות, אוכלים פחות=ירידה במשקל. החלטתי לתת לקמח צ'אנס נוסף. היום קמתי בבוקר והחלטתי שאני מנסה לפתח לי מתכון משלי ללחם כוסמין ומקסימום אם לא ייצא טוב ולפי הציפיות שלי אני אמשיך לנסות עד שייצא משהו טעים. שמתי חומרים במיקסר, לשתי, התפחתי, הכנתי לחמים, התפחתי שוב ואפיתי. ואיך יצא? הורס!! לא דומה ולא מזכיר אפילו את הלחמניות הממש לא טעימות שהכנתי בפעם הראשונה.

החצי שטעם את הלחם אמר שזה טעים מאוד וזה לחם לכל דבר והוא לא מרגיש שום שוני. זה כבר טוב כי לחצי יש בעייה עם טעמים חדשים שהוא לא מכיר, הוא הכי לא פתוח למאכלים חדשים….יותר נכון רק בבית הוא לא פתוח כי אם הולכים למסעדה אין לו בעייה לנסות טעמים אחרים, אבל בבית הוא רוצה את המוכר והידוע (מוזר החצי הזה אבל חמודדדד).

קצת על קמח כוסמין (המידע מהרשת)

הכוסמין הוא זן קדום של החיטה שמוכרת לנו. הוא שייך למשפחת הדגנים כמו החיטה. באיראן ובמזרח אירופה מכירים אותו כבר 7000 שנה. קמח הכוסמין בריא יותר מקמח החיטה, הוא דל בגלוטן ולכן פחות אלרגני מקמח החיטה ובנוסף, האינדקס הגליקמי שלו נמוך, כלומר הוא לא מעלה את רמת הסוכר בדם.
הכוסמין היה בשיא הפופולאריות שלו במזרח התיכון ובאירופה בתקופת הברונזה ועד ימי הביניים ואז הפסיקו להשתמש בו כשהחוואים גילו אז שהחיטה הרבה יותר קלה לגידול.
לכוסמין יש טעם אגוזי והוא  עשיר בחלבון, סיבים תזונתיים, ניאצין, מנגן, נחושת וויטמיני B למיניהם. הכוסמין משפר את תהליך העיכול וגורם לתחושת שובע לאורך זמן ארוך יותר.

לחם כוסמין טבעוני וגרעיני דלעת 

לפני שמתחילים

  • השתמשתי בקמח כוסמין לבן ומלא אורגני של "תבואות". יש כמובן עוד חברות אבל אני מצאתי בחנות התבלינים שלי את החברה הזו והיא מצויינת בעיני. אפשר למצוא עוד סוגים של קמח כוסמין בחנויות טבע.
  • אפשר לפזר שומשום, גרעיני חמנייה, שבבי בצל וכו'.
  • רצוי לפרוס את הלחם ולהקפיא על מנת לשמור על הטריות. בכל פעם להוציא כמה פרוסות שרוצים ולהפשיר במיקרוגל או פשוט להשאיר כמה דקות מחוץ למקפיא וזה כבר יפשיר מאליו.

מצרכים לכמות של 2 לחמים בתבנית אינגליש קייק באורך 30 ס"מ

  • 2 כוסות קמח כוסמין לבן
  • 3 כוסות קמח כוסמין מלא
  • 1 כף שמרים יבשים
  • 3 כפות סילאן
  • ¼ כוס שמן זית
  • כ – ¼1 כוסות מים
  • 1 כפית גדושה מלח

למריחה ופיזור

  • ביצה טרופה (טבעוניים יכולים למרוח סילאן)
  • כפית שמן זית
  • חופן גרעיני דלעת לא קלויים

אופן הכנה

  1. שמים בקערת המיקסר עם וו לישה את שני סוגי הקמחים ואת השמרים ומערבבים עם כף.
  2. מוסיפים סילאן ושמן זית ומתחילים ללוש. תוך כדי לישה מוסיפים את המים בהדרגה. לשים 15 דקות על מהירות נמוכה.
  3. משמנים קערה במעט שמן זית, יוצרים כדור חלק מהבצק ומעבירים אל הקערה, משמנים מעט את כדור הבצק, מכסים בניילון נצמד ומתפיחים שעה וחצי.
  4. מחלקים את הבצק לשניים, מרדדים למלבן דק את הבצק ומגלגלים לרולדה.
  5. מרפדים את התבניות בנייר אפייה ומניחים בתוכן את הלחמים.
  6. מכסים במגבת מטבח ומתפיחים כשעה או עד שהלחמים מכפילים את הנפח וממלאים את התבנית.
  7. מורחים בביצה טרופה ומעורבבת עם שמן זית או בסילאן מעורבב עם שמן זית ומפזרים גרעיני דלעת.
  8. אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות כ- 30 דקות או עד שהחלק העליון זהוב. נעזרים בנייר האפייה כדי להוציא את הלחמים מהתבניות ומניחים אותם על גבי רשת התנור. מעלים את חום התנור ל – 200 מעלות ואופים עוד 5-10 דקות עד שכל הלחם שחום וקריספי.
  9. מוציאים מהתנור ומצננים על רשת.
  10. אני פרסתי את הלחם לפרוסות והקפאתי כדי לשמור על הטריות.

 

 

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • לחם פודינג עם שזיפים
    לחם פודינג עם שזיפים
  • לחם חלב יפני מנומר עם בטטה סגולה
    לחם חלב יפני מנומר עם בטטה סגולה
  • לחם פרנה ביתי מושלם
    לחם פרנה ביתי מושלם
  • לחמניות באן עם בשר מפורק בטעמים אסיאתיים
    לחמניות באן עם בשר מפורק בטעמים אסיאתיים
לחם בית לחם בריאות לחם כוסמין

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

16 תגובות

  1. עמית הגב 5 בספטמבר 2021 בשעה 2:50

    היי יהודית המתכון מעולה וטעים
    באיזה מצלמה את משתמשת לצלם את הדברים לבלוג?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 5 בספטמבר 2021 בשעה 9:03

      תודה רבה עמית
      ניקון 5600D

  2. לימור הגב 11 באוקטובר 2020 בשעה 7:50

    היי תודה על המתכון
    גם אני כבר 4 חודשים אוכלת כוסמין
    יש אפשרות לעשות מהמתכון שלך לחמניות במקום לחם? ומה הכמות לקילו? אודה לתשובתך

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 11 באוקטובר 2020 בשעה 13:08

      היי לימור,
      בהחלט אפשר לחמניות במקום לחם. תלוי בגודל של הלחמניות. תשקלי בערך 120-130 גרם לכל לחמנייה או תחלקי קילו ל – 15-20 לחמניות.
      בהצלחה

  3. נטלי הגב 31 במרץ 2019 בשעה 9:05

    היי
    האם אפשר רק מקמח כוסמין מלא?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 31 במרץ 2019 בשעה 10:44

      היי נטלי,

      לא ניסיתי רק מלא.

      • בת שבע הגב 12 בספטמבר 2019 בשעה 12:11

        היי יקירה,
        הלחמניות בית שלך ניראות סוף!!!
        האם אפשר להכין אותן מקמח כוסמין מלא לא לבן?? זה הקמח היחיד שכנראה מתאים לעיכול אצלי ואני הכל אופה רק ממנו חלות, לחמניות, סמבוסק, פיצה הכל
        מה אומרת? ניסית?

        • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 12 בספטמבר 2019 בשעה 12:45

          היי בת שבע. ניסיתי עם כוסמין חצי מלא וחצי רגיל ויצא נהדר. נראה לי שיהיו בסדר גם עם מלא. כנראה ייצאו דחוסות יותר אבל יהיו טעימות לדעתי

  4. עינב הגב 6 באוקטובר 2018 בשעה 19:11

    היי,
    האם אפשר להכין רק מקמח כוסמין לבן ולא מלא? לתינוק שלא מעכל עדיין קמחים מלאים

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 6 באוקטובר 2018 בשעה 19:21

      היי עינב. בהחלט אפשר רק מקמח לבן.

  5. אנה הגב 4 באוקטובר 2018 בשעה 7:30

    היי יהודית!

    נראה נהדר! מה הכוונה בלגלגל לרולדה?

    תודה
    אנה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 4 באוקטובר 2018 בשעה 8:12

      היי אנה… פשוט לגלגל… אין לי דרך להסביר מעבר לזה. תחפשי ברשת ותראי איך מגלגלים רולדה. זה יעזור לך

  6. נירה הגב 2 באוקטובר 2018 בשעה 3:17

    שלום
    ניתן לאפות באופה לחם?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 2 באוקטובר 2018 בשעה 22:39

      היי נירה. לא ניסיתי כך שאין לי מושג

      • מאיה הגב 15 באוקטובר 2020 בשעה 19:05

        שלום יהודית, האם ניתן להתפיח את הבצק לילה במקרר? תודה!

        • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 15 באוקטובר 2020 בשעה 19:11

          היי מאיה,
          אין צורך במקרר. כמות השמרים קטנה יחסית וזה בסדר להשאיר בחוץ

השארת תגובה

ביטול

שלום שלום וברוכים הבאים 🙂 איזה כייף שאתם פה. שמי יהודית אבל החברים שלי קוראים לי ג'ודי. בשנת 2011, באופן אקראי לחלוטין התחלתי לכתוב בלוג באתר "תפוז" שאירח כותבים/בלוגרים באתר שלו.......... להמשך קריאה

אביב תיקונים והתקנות - כל סוגי התיקונים לבית ולעסק עם שרות מושלם ואחריות

למעבר לדף העסקי לחצו כאן

050-3221145 - גידי

📌 צביעה איכותית ונקיה.
📌 כל התיקונים לבית ברמה גבוהה.
📌 שיפוץ אמבטיה/מקלחת.
📌 מכירה והתקנת פרקטים.
📌 דלתות פנים ודלתות כניסה.
📌 מנעולן מוסמך.
📌התקנת אביזרי אמבטיה.
📌תליית וילונות.
📌תליית טלויזיות.
📌תליית מדפים.
📌תליית מראות.
📌תליית תמונות.
📌טיפול ותיקון דוד שמש.
📌החלפת שקעים ומפסקים.
📌הרכבת גופי תאורה.
📌תיקון תריסים.
📌החלפת רשתות.
📌החלפת כל סוגי הברזים.

הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!




פרגנו לי בלייק
חפשו פה מתכון ספציפי
כל המתכונים לפי קטגוריות



בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
הלוחשת לאוכל גם באינסטגרם

yehudit_aviv

יהודית אביב הלוחשת לאוכל
כשמתחשק לי עוגיות שוקולד צ׳ כשמתחשק לי עוגיות שוקולד צ׳יפס ולא בא לי לחכות שעותתת שההצק יתקרר🙈
אזזזז  חמש דקות הכנה, בלי מיקסר ובלי המתנה… רבע שעה אפייה וזהווו 
עוגיות מושלמות בכלום זמן
 המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל עוגיות שוקולד ונוטלה קלות לככנה הלוחשת לאוכל
.
.
.
#chocolate #chocolatechipcookies #chocolatelab #chocolates #שוקולד #שוקולדציפס #שוקולדים #שוקולדחלב #עוגיותשוקולדציפס #עוגיותשוקולדציפס🍪
מתבקש מרק אבל אני תמיד מעדיפה מתוקים אז מתחממת לי עם הרוגעלך הכי טעימים שתכינו אי פעם

המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל רוגעלך הלוחשת לאוכל ותכף שמה לינק בסטורי
.
.
.
#chocolate
#chocolatecake
#רוגעלך
#רוגלך
אם לא יצא לכם עדיין להכין מר אם לא יצא לכם עדיין להכין מרק תפוחי אדמה, אתם חייבים. הוא קטיפתי וטעיםםם
המתכון בבלוג, תכתבו בגוגל מרק תפוחי אדמה הלוחשת לאוכל
.
.
#potato
#soup
#potatpsoup
#israelinstagram
#ontheblog
#lovesoup
#lovepotato
תעשו טובה לעצמכם ולכו להכין תעשו טובה לעצמכם ולכו להכין עכשיו בצק מקדים לחלה. מחר בבוקר תיכנסו לבלוג שלי תכתבו בגוגל חלה לשבת עם בצק מקדים הלוחשת לאוכל. יעלו כמה וכמה מתכונים וכולם מעולים. תכינו ותבינו את ההבדלים בין חלה רגילה לחלה עם בצק מקדים.

כדי להקל עליכם אני שמה לכם פה את המתכון לבצק המקדים שלוקח חצי דקה להכין אותו. 
תערבבו יחד קמח, שמרים ומים לפי הכמויות למטה, תכסו ותשאירו כל הלילה על השייש. מחר תמשיכו לפי המתכון מהבלוג. 
תהנו❤️❤️
1.5 כוסות קמח
1/4 כפית שמרים יבשים
3/4 עד 1  כוס מים

נ. ב. שמה לכם לינק לחלות בסטורי, תבואו
.
.
.
#hallabread
#halla
#bread
#חלהלשבת
#חלה
#שבת
#שבתשלום
כמה דקות קטנות ויש עוגת תפוחים הכי קלה והכי טעימה.
כל מה שצריך זה קערה ותבנית.
שטרוייזל מלמטה, תפוחים במרכז ושטרוייזל מלמעלה וזהו! לתנור.
תכינו קצפת או שמנת חמוצה או גלידת וניל ואתם מסודרים
המתכון עכשיו בבלוג. תכתבו בגוגל עוגת תפוחים מדהימה קלה להכנה הלוחשת לאוכל
.
.
.
#applestart
#applecakes
#apples
#tart
#cakesofinstagram
#cake
#israelinstagram
#ontheblog
#cakeslovers
#cakecakecake
הכנתי מלאווח היסטרי, לא נכין ממנו זיוה??
חפשו בהיילייטס או בבלוג את המתכון למלאווח, תוציאו מהמקרר את כל הגבינות הטעימות שיש לכם, תערבבו עם הרבה תרד בייבי טרי (אין צורך לחלוט), שימו מלח, פלפל שחור וקורט אגוז מוסקט ותמלאו את המלאווח ותגחגלו לרולדה.
תמרחו ביצה ותפזרו שומשום
אפייה: 160 מעלות בערך 45 דקות, עד שמקבלים צבע שחום יפה

זהו!!!

.
.
.#מלאווח
#מלאווחאדיר
#מאפים
#yamanfoods
#melawach
#בצקים
#בצקעלים
#cheese
#גבינהבולגרית
#
בצק שמרים פטנט, אחד הטובים ש בצק שמרים פטנט, אחד הטובים שאני מכינה כבר מיליון שנים. את הבצק עצמו לא מתפיחים אלא רק את המאפים המוכנים והבצק עובר קיפולים עם חמאה. הפעם מילאתי בגבינה אבל אפשר עם תפוחים, פרג, שוקולד וכל מלית שאתם אוהבים.
המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל בצק שמרים מדופף הלוחשת לאוכל
.
.
.
#cheesecakes
#cheeselover
#cheesecakefactory
#cakesofinstagram
#cakes
#israelinstagram
#ontheblog
#lovetocook
#instegram_israel
#cheeseboard
לאאא אל תכינו!! אתם לא תצליחו לעצור בראשונה וגם לא בשנייה, אז פשוט אל תכינו 🙈
מי שבכל זאת רוצה להתפרע🤣🤣 המתכון בבלוג ותכף שמה לינק בהיילייטס ובסטורי
.
.
.
#chocolatecookies
#chocolate
#cookies
#chocolover
#ontheblog
#onthetable
#israelinstagram
#lovecookies
#cookieslover
#cookieslovers
הכרוביות בשיא הטריות והטעם הכרוביות בשיא הטריות והטעם שלהן ואני מכורה 🙈 אז דבר ראשון תשמרו את הפוסט כדי שתוכלו תמיד להיזכר שהוא קיים ולהכין אותו😉

אם תתחילו עכשיו, עוד חצי שעה תהיה תבנית היסטרית של כרובית וטחינה כתוספת לעיקרית או כעיקרית בעצמה
.
.
המתכון בשיתוף טחינת טורקיז המעולה ותכף מעלה קישור לסטורי
@turkiz_tahini
.
.
. #tahini
#israelinstagram
#ontheblog
#onthetable
#inmyblog
#lovetahini
#veganfoodshare
#veganfood
#vegansalads
#veganlife
#califlower
#vegetables
#vegetablesreceipes
#vegetablegardening
לתמונות נוספות לחצו פה בואו לעקוב אחריי באינסטגרם
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס