יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
עוגיות מבצק פילו ופיצוחים (טבעוניות)
ראשי » חיתוכיות » עוגיות מבצק פילו ופיצוחים (טבעוניות)

עוגיות מבצק פילו ופיצוחים (טבעוניות)

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 25 באפריל 2020 8 תגובות

עוגיות מבצק פילו ופיצוחים (טבעוניות). עוגיות טעימות ובריאות. בצק פילו קריספי ממולא בפיצוחים. כל ביס מתפצפץ בפה ואי אפשר להפסיק לנשנש. מזל שזה בריא כי זה תירוץ טוב לנשנש בלי הפסקה 🙂

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה

אני מתה על בקלאווה, הקראנצ'יות המתוקה והפיצוחים המלוחים משתלבים לי בדיוק בטעמים שאני אוהבת. כבר הכנתי בקלאווה מטריפה גם מבצק שומשום שמאות אנשים הכינו אותו והוא הפך לאותו מתכון מתגלגל שלא זוכרים מה מקורו. אבלללל אני (ועוד לא מעט אנשים) יודעת בדיוק מה המקור, כי כשפיתחתי את הבצק זה קרה בכלל בטעות. הכנתי בצק שיצא לא משהו בכלל, היה ממש דביק וכמעט זרקתי אותו כי הייתי בטוחה שלא ייצא ממנו כלום ואז החלטתי לתת לו צ'אנס נוסף ולהכניס למקרר לכמה שעות. אמרתי לעצמי, מקסימום אחרי קירור אם לא ייצא טוב, אזרוק אותו. יצאו עוגיות מדהימותתת שהפכו לבנות בית בכל כך הרבה בתים ואני הכי גאה ביצירה הזו.

אז כאינטרפרטציה לבקלאווה האהובה, ימי הסגר המתמשכים והצורך בנשנושים קצת פחות משמינים, החלטתי להכין עוגיות פיצוחים עם בצק פילו, ממש כמו בקלאווה רק בלי הסירופ שמזלפים אחרי האפייה אלא רק אבקת סוכר בקלילות והן טעימות גם בלי אבקת סוכר. נכון שזה לא ממש דיאטתי אבל זה הרבה פחות משמין מבקלאווה רגילה שנטבלת בסירופ סוכר. את הדפים מרחתי בשכבה דקה של שמן קוקוס, כך שזה מתאים גם לטבעוניים.

את הפיצוחים טחנתי גם יחד עם שמן קוקוס וסוכר חום בהיר. הטעם שהשמן קוקוס נתן לכל העסק הזה מדהים! בריא כבר אמרתי? תירוץ טוב לנשנש בלי סוף .

בואו לעקוב אחריי גם באינסטגרם, שם אני מעלה סרטונים בלייב ישירות מהמטבח

ויש לי גם קבוצה בפייסבוק בה אני והחברים משתפים מתכונים שווים ותמונות

סרטון הדגמה לא הכי מוצלח אבל יעזור למי שמתקשה לעבוד עם בצק פילו

עוגיות מבצק פילו ופיצוחים (טבעוניות)

לפני שמתחילים

  • בצק פילו מפשירים כמה שעות במקרר לפני שמתחילים לעבוד איתו.אני תמיד מוציאה לילה מראש.
  • בבצק פילו אין בכלל שומן וכשהוא בא במגע עם אוויר הוא מתייבש מהר. לכן, כשעובדים עם הבצק חייבים לכסות אותו במגבת ולעבוד בזריזות..
  • את העלים שמכינים איתן עוגיות משמנים היטב בשמן קוקוס, שמן זית/קנולה או בחמאה אם אין בעייה שזה יהיה חלבי. בכל מקרה הדפים חייבים שומן כלשהו. אני בוחרת את סוג השומן לפי סוג המתכון. למתוק תמיד אשתמש בחמאה או שמן קוקוס, למלוח אשתמש בשמן זית.
  • תערובת הפיצוחים מספיקה לחבילה שלמה של פילו. יוצאות המון עוגיות קטנטנות. אפשר להכין את העוגיות ולהקפיא, הן מעולות אחרי הקפאה.  
  • אפשר להשתמש בחלק מהדפים והפיצוחים ולהקפיא חזרה לפעם הבאה. לא לחזור על פעולת ההפשרה וההקפאה יותר מפעם אחת.
  • הפיצוחים יכולים לשמש גם להכנת בקלאווה בסירופ סוכר.
  • אפשר לשים איזה פיצוחים שאוהבים, אבל לשמור על יחס הכמויות שסך הכל תהיה תערובת של 500 גרם פיצוחים.
  • אם לא אוהבים קוקוס – לא חובה לשים, אפשר לשים עוד פיצוחים באותה כמות.
  • בחורף שמן הקוקוס מתגבש וצריך לחמם אותו קצת במיקרוגל כדי שיימס ונוכל למרוח על הדפים. בקייץ הוא הופך לנוזלי מהחום אז אין צורך לחמם.

חומרים להמון עוגיות

  • 1 חבילה בצק פילו שהופשר כמה שעות או לילה במקרר.
  • 400 גרם פיצוחים מעורבים (שמתי בוטנים מלוחים קלויים, אגוזי מלך לא קלויים, אגוזי ברזיל לא קלויים, קשיו קלוי, פקאנים לא קלויים)
  • 100 גרם פתיתי קוקוס
  • 1/2 כוס שמן קוקוס (לתערובת הפיצוחים)
  • 1/2-3/4 כוס שמן קוקוס מומס במיקרוגל (למריחה על הדפים)
  • 1/3 כוס סוכר חום
  • 1 כפית קינמון

אופן הכנה

מכינים את המלית: שמים במעבד מזון את כל סוגי הפיצוחים וטוחנים גס. מוסיפים את פתיתי הקוקוס.

מעבירים לקערה ומוסיפים 1/2 כוס שמן קוקוס ו – 1/3 כוס סוכר חום. התערובת צריכה להיות במרקם של חול רטוב. בשלב הזה טועמים ואם אוהבים מתוק יותר, אפשר להוסיף עוד קצת סוכר בהתאם לטעם האישי.

מכינים את העוגיות: עובדים על נייר אפייה. מניחים על נייר האפייה שני דפי בצק, מורחים צד ראשון בשמן קוקוס כך שכולו יהיה מרוח היטב, הופכים את העלים ומורחים שמן גם מצד שני (תיעזרו בסרטון למעלה).

בעזרת כף, מניחים לרוחב הדפים שורה של תערובת הפיצוחים. משאירים רווח של 1 ס"מ בצדדים.

מקפלים את הצדדים כדי שהפיצוחים לא יברחו החוצה ומגלגלים לרולדה הדוקה.

מורחים את הרולדה במעט שמן קוקוס ומעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה.

בעזרת סכין חותכים את הרולדה לעוגיות כמעט עד הסוף, זה יקל עלינו בחיתוך אחרי האפייה.

מכינים כך את כל שאר הבצק ומניחים בתבנית (אין צורך לשמור כל כך מרחקים אחת מהשנייה כי הן לא תופחות).

מחממים תנור לחום של 170 מעלות ואופים את הרולדות 20-25 דקות או עד שהן משחימות יפה.

מוציאים מהתנור, מצננים ופורסים עד הסוף לפי הסימנים שעשינו לפני האפייה.

מפדרים באבקת סוכר ולא מפסיקים לנשנש……..אמרנו בריא לא??

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • מאפה פילו וקרם וניל יווני  - גלטופיתה
    מאפה פילו וקרם וניל יווני - גלטופיתה
  • אצבעות פילו מתוקות במילוי גבינה וגם ניצול שאריות פילו
    אצבעות פילו מתוקות במילוי גבינה וגם ניצול שאריות פילו
  • לחמניות באן עם בשר מפורק בטעמים אסיאתיים
    לחמניות באן עם בשר מפורק בטעמים אסיאתיים
  • קרואסון חמאה אמיתי בגרסה ביתית (כולל סרטון)
    קרואסון חמאה אמיתי בגרסה ביתית (כולל סרטון)
בצק פילו בקלאווה פיצוחים

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

8 תגובות

  1. כנרת אטקין הגב 25 בפברואר 2019 בשעה 21:10

    האם אפשר לעשות. עם עלי סיגר במקום?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 25 בפברואר 2019 בשעה 22:28

      אפשר כנרת אבל המרקם והטעם הרבה פחות טעימים. עלי סיגר מוצלחים יותר בטיגון ופחות באפייה

  2. יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 18 בדצמבר 2016 בשעה 14:08

    לא טעות. זה המון פיצוחים והכמות מדועעקת. לגבי השמן לבצק זה משוער אבל יש המון דפים אז משתמשים ברוב אם לא בהכל.

  3. shushabell הגב 18 בדצמבר 2016 בשעה 13:38

    את בטוחה בכמויות? לא קצת יותר מדי שמן?

  4. יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 18 בדצמבר 2016 בשעה 4:26

    בהחלט. את יכולה למרוח את הדפים בחמאה או שמן רגיל. את הפיצוחים לטחון עם סירופ סוכר שמכינים מסוכר מים ולימון

  5. טלי איציק גרופית הגב 17 בדצמבר 2016 בשעה 22:29

    ניתן להחליף את שמן הקוקוס בשומן אחר? במשפחתי יש אלרגי לקוקוס.

  6. יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 17 בדצמבר 2016 בשעה 10:41

    תודהה דפנה. אי אפשר להפסיק לנשנש. צרה צרורה ??

  7. דפנה מיכאל הגב 17 בדצמבר 2016 בשעה 10:37

    יהודית זה נפלא, קניתי שמן קוקוס אנסה את זה, נשמע ממש טעים ❤️

השארת תגובה

ביטול

שלום שלום וברוכים הבאים 🙂 איזה כייף שאתם פה. שמי יהודית אבל החברים שלי קוראים לי ג'ודי. בשנת 2011, באופן אקראי לחלוטין התחלתי לכתוב בלוג באתר "תפוז" שאירח כותבים/בלוגרים באתר שלו.......... להמשך קריאה

אביב תיקונים והתקנות - כל סוגי התיקונים לבית ולעסק עם שרות מושלם ואחריות

למעבר לדף העסקי לחצו כאן

050-3221145 - גידי

📌 צביעה איכותית ונקיה.
📌 כל התיקונים לבית ברמה גבוהה.
📌 שיפוץ אמבטיה/מקלחת.
📌 מכירה והתקנת פרקטים.
📌 דלתות פנים ודלתות כניסה.
📌 מנעולן מוסמך.
📌התקנת אביזרי אמבטיה.
📌תליית וילונות.
📌תליית טלויזיות.
📌תליית מדפים.
📌תליית מראות.
📌תליית תמונות.
📌טיפול ותיקון דוד שמש.
📌החלפת שקעים ומפסקים.
📌הרכבת גופי תאורה.
📌תיקון תריסים.
📌החלפת רשתות.
📌החלפת כל סוגי הברזים.

הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!




פרגנו לי בלייק
חפשו פה מתכון ספציפי
כל המתכונים לפי קטגוריות



בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
הלוחשת לאוכל גם באינסטגרם

yehudit_aviv

יהודית אביב הלוחשת לאוכל
כשמתחשק לי עוגיות שוקולד צ׳ כשמתחשק לי עוגיות שוקולד צ׳יפס ולא בא לי לחכות שעותתת שההצק יתקרר🙈
אזזזז  חמש דקות הכנה, בלי מיקסר ובלי המתנה… רבע שעה אפייה וזהווו 
עוגיות מושלמות בכלום זמן
 המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל עוגיות שוקולד ונוטלה קלות לככנה הלוחשת לאוכל
.
.
.
#chocolate #chocolatechipcookies #chocolatelab #chocolates #שוקולד #שוקולדציפס #שוקולדים #שוקולדחלב #עוגיותשוקולדציפס #עוגיותשוקולדציפס🍪
מתבקש מרק אבל אני תמיד מעדיפה מתוקים אז מתחממת לי עם הרוגעלך הכי טעימים שתכינו אי פעם

המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל רוגעלך הלוחשת לאוכל ותכף שמה לינק בסטורי
.
.
.
#chocolate
#chocolatecake
#רוגעלך
#רוגלך
אם לא יצא לכם עדיין להכין מר אם לא יצא לכם עדיין להכין מרק תפוחי אדמה, אתם חייבים. הוא קטיפתי וטעיםםם
המתכון בבלוג, תכתבו בגוגל מרק תפוחי אדמה הלוחשת לאוכל
.
.
#potato
#soup
#potatpsoup
#israelinstagram
#ontheblog
#lovesoup
#lovepotato
תעשו טובה לעצמכם ולכו להכין תעשו טובה לעצמכם ולכו להכין עכשיו בצק מקדים לחלה. מחר בבוקר תיכנסו לבלוג שלי תכתבו בגוגל חלה לשבת עם בצק מקדים הלוחשת לאוכל. יעלו כמה וכמה מתכונים וכולם מעולים. תכינו ותבינו את ההבדלים בין חלה רגילה לחלה עם בצק מקדים.

כדי להקל עליכם אני שמה לכם פה את המתכון לבצק המקדים שלוקח חצי דקה להכין אותו. 
תערבבו יחד קמח, שמרים ומים לפי הכמויות למטה, תכסו ותשאירו כל הלילה על השייש. מחר תמשיכו לפי המתכון מהבלוג. 
תהנו❤️❤️
1.5 כוסות קמח
1/4 כפית שמרים יבשים
3/4 עד 1  כוס מים

נ. ב. שמה לכם לינק לחלות בסטורי, תבואו
.
.
.
#hallabread
#halla
#bread
#חלהלשבת
#חלה
#שבת
#שבתשלום
כמה דקות קטנות ויש עוגת תפוחים הכי קלה והכי טעימה.
כל מה שצריך זה קערה ותבנית.
שטרוייזל מלמטה, תפוחים במרכז ושטרוייזל מלמעלה וזהו! לתנור.
תכינו קצפת או שמנת חמוצה או גלידת וניל ואתם מסודרים
המתכון עכשיו בבלוג. תכתבו בגוגל עוגת תפוחים מדהימה קלה להכנה הלוחשת לאוכל
.
.
.
#applestart
#applecakes
#apples
#tart
#cakesofinstagram
#cake
#israelinstagram
#ontheblog
#cakeslovers
#cakecakecake
הכנתי מלאווח היסטרי, לא נכין ממנו זיוה??
חפשו בהיילייטס או בבלוג את המתכון למלאווח, תוציאו מהמקרר את כל הגבינות הטעימות שיש לכם, תערבבו עם הרבה תרד בייבי טרי (אין צורך לחלוט), שימו מלח, פלפל שחור וקורט אגוז מוסקט ותמלאו את המלאווח ותגחגלו לרולדה.
תמרחו ביצה ותפזרו שומשום
אפייה: 160 מעלות בערך 45 דקות, עד שמקבלים צבע שחום יפה

זהו!!!

.
.
.#מלאווח
#מלאווחאדיר
#מאפים
#yamanfoods
#melawach
#בצקים
#בצקעלים
#cheese
#גבינהבולגרית
#
בצק שמרים פטנט, אחד הטובים ש בצק שמרים פטנט, אחד הטובים שאני מכינה כבר מיליון שנים. את הבצק עצמו לא מתפיחים אלא רק את המאפים המוכנים והבצק עובר קיפולים עם חמאה. הפעם מילאתי בגבינה אבל אפשר עם תפוחים, פרג, שוקולד וכל מלית שאתם אוהבים.
המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל בצק שמרים מדופף הלוחשת לאוכל
.
.
.
#cheesecakes
#cheeselover
#cheesecakefactory
#cakesofinstagram
#cakes
#israelinstagram
#ontheblog
#lovetocook
#instegram_israel
#cheeseboard
לאאא אל תכינו!! אתם לא תצליחו לעצור בראשונה וגם לא בשנייה, אז פשוט אל תכינו 🙈
מי שבכל זאת רוצה להתפרע🤣🤣 המתכון בבלוג ותכף שמה לינק בהיילייטס ובסטורי
.
.
.
#chocolatecookies
#chocolate
#cookies
#chocolover
#ontheblog
#onthetable
#israelinstagram
#lovecookies
#cookieslover
#cookieslovers
הכרוביות בשיא הטריות והטעם הכרוביות בשיא הטריות והטעם שלהן ואני מכורה 🙈 אז דבר ראשון תשמרו את הפוסט כדי שתוכלו תמיד להיזכר שהוא קיים ולהכין אותו😉

אם תתחילו עכשיו, עוד חצי שעה תהיה תבנית היסטרית של כרובית וטחינה כתוספת לעיקרית או כעיקרית בעצמה
.
.
המתכון בשיתוף טחינת טורקיז המעולה ותכף מעלה קישור לסטורי
@turkiz_tahini
.
.
. #tahini
#israelinstagram
#ontheblog
#onthetable
#inmyblog
#lovetahini
#veganfoodshare
#veganfood
#vegansalads
#veganlife
#califlower
#vegetables
#vegetablesreceipes
#vegetablegardening
לתמונות נוספות לחצו פה בואו לעקוב אחריי באינסטגרם
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס