יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
תפוחי אדמה בתנור עם טריקים לקריספיות מושלמת
ראשי » טבעוני » תפוחי אדמה בתנור עם טריקים לקריספיות מושלמת

תפוחי אדמה בתנור עם טריקים לקריספיות מושלמת

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 11 בינואר 2021 35 תגובות

תפוחי אדמה בתנור עם כמה טריקים שהופכים אותם לקריספיים וטעימים במיוחד. הבישול, התיבול והאפייה – כל אחד מהשלבים מקבל טיפול אחד מיוחד שבסופם מקבלים תפוחי אדמה במרקם מושלם!

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
תפוחי אדמה בתנור עם טריקים לקריספיות מושלמת

תפוחי אדמה, במיוחד בתנור זה הירק האהוב על נוביק, אבל לא רק עליו ובצדק. הפחמימה הטעימה הזו טעימה בכל מצב צבירה. הפעם במקום לטגן את תפוחי האדמה, כדי לקבל אקסטרה קריספיות, הכנתי אותם בתנור עם טריק מגניב שנתן תוצאה מושלמת.

השלב הראשון הוא לשטוף היטב את תפוחי האדמה ולחתוך אותם לפלחים. עכשיו, טריק מספר 1 זה לבשל אותם עם 4-5 כפות חומץ ו – 2 כפות גדושות מלח למשך 10 דקות בלבד. המטרה היא לרכך אותם אבל לא עד הסוף. החומץ ישמור שהם לא יתפרקו לנו בזמן הבישול והמלח ימליח אותם מבפנים. בשלב שני מסננים את המים ומתבלים בתוך הסיר. כדי שכל התבלינים יעטפו טוב טוב את תפוחי האדמה, סוגרים את הסיר ומנערים אותו עם כל התבלינים. שלב אחרון זה להניח אותם בשכבה אחת על תבנית ולאפות. זהו! מקבלים תפוחי אדמה מתובלים וקריספיים במיוחד בלי לטגן אותם.

מיונז, חרדל ואנחנו מסודרים!

תפוחי אדמה בתנור עם טריקים לקריספיות מושלמת

כנסו פה כדי לצפות בכל שלבי המתכון בערוץ היוטיוב שלי

לפני שמתחילים

  • ויש לי גם קבוצה בפייסבוק בה אני והחברים משתפים מתכונים שווים ותמונות
  • בואו לעקוב אחריי גם באינסטגרם, שם אני מעלה סרטונים בלייב ישירות מהמטבח
  • אני אוהבת להכין את תפוחי האדמה האלה עם תפוחי אדמה של "דוד משה", אבל אפשר עם כל זן שאתם אוהבים.
  • תפוחי האדמה בכי טעימים כשהם יוצאים מהתנור אבל נשארו טעימים וקריספיים כל היום.
  • את תפוחי האדמה אני מבשלת עם חומץ ומלח. החומץ מונע מהם להימעך והם שומרים על צורתם השלמה והמלח חודר לתוכם והם הרבה יותר טעימים כך.

מצרכים ל – 2-3 מנות

לבישול

  • 10-12 תפוחי אדמה בינוניים (ממליצה על "דוד משה")
  • 4-5 כפות חומץ
  • 2 כפות גדושות מלח

לתיבול ואפייה

  • 1/3 כוס שמן זית
  • 2 כפות קורנפלור
  • 1/2 כפית כורכום
  • 1 כפית פפריקה מתוקה
  • 3/4 כפית פלפל שחור
  • 3/4 כפית מלח ים אטלנטי
  • 1 כפית תערובת עשבי תיבול יבשים
  • 1 שן שום כתושה
  • עלי זעתר/טימין טריים
  • חופן פירורי לחם

אופן הכנה

שוטפים היטב את תפוחי האדמה וחותכים לפלחים. אין צורך לקלוף את הקליפה. מניחים את תפוחי האדמה בסיר גדול עם מים מהברז ושמים במים חומץ ו- 2 כפות גדושות מלח. מביאים לרתיחה ומבשלים כ – 10 דקות. תפוחי האדמה אמורים להתרכך אבל לא עד הסוף. החומץ ישמור שהם יישארו שלמים בזמן הבישול. מסננים את המים מתפוחי האדמה.

מחממים תנור לחום של 180 מעלות.

שמים בצלוחית שמן זית, קורנפלור, כורכום, פפריקה מתוקה, פלפל שחור, מלח ים אטלנטי, תערובת עשבי תיבול יבשים, שן שום כתושה ומערבבים היטב. מוזגים לתוך הסיר עם תפוחי האדמה. מוסיפים גם את הזעתר/הטימין הטרי, סוגרים את הסיר ומנענעים אותו בשתי ידיים כך שכל תפוחי האדמה יכוסו בתבלינים (תיעזרו בסרטון כדי להבין את החלק הזה).

מסדרים את תפוחי האדמה בשכבה אחת על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומפזרים עליהם פירורי לחם.

אופים את תפוחי האדמה כשעה או עד שהם נראים מוכנים ושחומים.

רצוי להגיש מייד אבל הם טעימים גם אחרי כמה שעות.

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • תפוחי אדמה בתנור עם שום קונפי ופטה כבשים
    תפוחי אדמה בתנור עם שום קונפי ופטה כבשים
  • פיצה של נוביק בסגנון דטרוייט
    פיצה של נוביק בסגנון דטרוייט
  • מתכונים של מטוגנים לנשנוש ולאירוח מושלם
    מתכונים של מטוגנים לנשנוש ולאירוח מושלם
  • כרוב ממולא בשר ואורז אפוי בתנור
    כרוב ממולא בשר ואורז אפוי בתנור
קריספיות תפוחי אדמה

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

35 תגובות

  1. מיטל בוכריס 037120615 הגב 7 במרץ 2022 בשעה 13:14

    הי
    עשיתי לפי המתכון שלך בדיוק, ואחרי שהוצאתי מהתנור לטעום יש לתפוחי אדמה טעם לוואי חזק
    זה קשור אולי לחומץ? היה צריך לשטוף אותם ולא רק לסנן?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 8 במרץ 2022 בשעה 11:34

      היי מיטל,
      לא צריך לשטוף וכן יש מצב ששמת יותר מידי חומץ או סוג לא טעים

  2. עפרה הגב 23 באפריל 2021 בשעה 15:37

    האם אפשר להכין ביום שישי לשבת בצהריים?ולחמם על פלטה בשבת?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 24 באפריל 2021 בשעה 18:51

      היי עפרה,
      מן הסתם זה לא יישאר טרי וטעים כמו אחרי אפייה

  3. קרן הגב 17 במרץ 2021 בשעה 21:56

    היי יהודית,
    אם לדעתך אכין אותם בצהריים ואחמם בערב הם יהיו עדיין קריספיים?
    או שזה משמעותי להגיש אותם מיד בסיום ההכנה בתנור?
    (או אפשרי לעשות את ההכנה של הבישול ולאפות בערב?)
    אשמח לעזרתך 🙂

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 17 במרץ 2021 בשעה 22:45

      היי קרן,
      את יכולה לבשל אותם, להניח אפילו בתבנית עם תבלינים והכל ובערב לאפות. זה לא יישאר טעים אותו דבר אחרי כמה שעות אז עדיף לאפות תמיד סמוך לארוחה

      • קרן הגב 19 במרץ 2021 בשעה 0:38

        תודה רבה!
        בישלתי אותם בצהריים, סיננתי
        ובערב תיבלתי והכנסתי לתנור.
        יצאו קריספיים וטעימים ממש. תודה 🙂

        • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 19 במרץ 2021 בשעה 12:05

          היי קרן,
          מעולה!

  4. ליאור הגב 19 בינואר 2021 בשעה 6:22

    וואו.. נראה סוף!! תודה… אפשר להשתמש בחומץ תפוחים ?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 19 בינואר 2021 בשעה 10:01

      בהחלט כן ליאור וגם בחומץ בלסמי

      • מיטל הגב 22 בינואר 2021 בשעה 17:07

        יהודית היקרה
        התפוחי האדמה האלה הם המושלמים בעולם!!!!!!!

        • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 23 בינואר 2021 בשעה 8:25

          תודהה מיטל איזה כייף לשמוע

  5. מריאנה הגב 15 בינואר 2021 בשעה 10:36

    נראה מעולה!

    חייה פירורי לחם או שאפשר לוותר?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 15 בינואר 2021 בשעה 10:51

      היי מריאנה, זה עוד קריספיות. לשיקולך

  6. רחלי תורגמן הגב 14 בינואר 2021 בשעה 14:06

    היי שלום רב, רציתי לשאול האם אחרי בישול תפוחי האדמה יש לשטוף אותם בגלל הריח של החומץ? הטעם לא נתפס בתפוחי האדמה? תודה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 14 בינואר 2021 בשעה 15:02

      היי רחלי, אין ריח

  7. גלית הגב 13 בינואר 2021 בשעה 14:56

    יצא נפלא, טעים והתחסל !!! תודה על מתכון כייפי?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 13 בינואר 2021 בשעה 16:25

      איזה כייף גלית
      תודההה

  8. אורנה הגב 13 בינואר 2021 בשעה 14:09

    וואה נראה מעולנ ועושה חשק.אכיו אותם למום שישי בערב

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 13 בינואר 2021 בשעה 14:42

      מהמם אורנה
      עדכני איך יצא

  9. טל הגב 13 בינואר 2021 בשעה 7:39

    וואו! פשוט וואו! צריך לטעום כדי להבין. אי אפשר להעביר במילים. מומלץ! הכנתי ליד מיונז, שום כתוש ומלח.

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 13 בינואר 2021 בשעה 7:56

      תודההה טל איזה כייף שאהבת ♥ ♥ ♥

  10. אורית הגב 12 בינואר 2021 בשעה 20:59

    היי יהודית,
    האם הבינותי נכון שאת תפוחי האדמה מוסיפים לסיר מים ומביאים לרתיחה יחדיו ולא מכניסים לסיר עם מים שכבר רתחו?
    האם את נוהגת להשתמש בתפוחי אדמה אדומים של דוד משה?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 12 בינואר 2021 בשעה 21:11

      היי אורית,
      הבנת נכון מאוד.
      אני משתמשת בדוד משה לבנים

  11. רובי אלבראנס הגב 12 בינואר 2021 בשעה 18:55

    האם את שמה את זה בתנור על גריל?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 12 בינואר 2021 בשעה 19:23

      היי רובי
      תנור רגיל

  12. לינדה הרץ הגב 12 בינואר 2021 בשעה 11:28

    נרטה מעולה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 12 בינואר 2021 בשעה 19:22

      תודה רבה לינדה

  13. רחלי הגב 12 בינואר 2021 בשעה 10:40

    תודה!

  14. הדס הגב 12 בינואר 2021 בשעה 8:05

    אפשר להשתמש בחומץ בלסמי לבישול המקדים?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 12 בינואר 2021 בשעה 8:40

      היי הדס בטח שכן

  15. רחלי הגב 11 בינואר 2021 בשעה 20:41

    היי!
    נראה יאאאם!
    אפשר להחליף את התפוחי אדמה בבטטות?
    תודה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 12 בינואר 2021 בשעה 0:46

      אפשר בהחלט רק שבטטה אין צורך לבשל בישול מקדים

      • קרן הגב 14 בינואר 2021 בשעה 19:09

        מה זה תערובת עדבי טיבול ?

        • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 14 בינואר 2021 בשעה 20:25

          היי קרן,
          עשבי תיבול יבשים. קונים בחנויות תבלינים. אפשר לשים סוג אחד או לערבב כמה. למשל: טימין, אורגנו, זעתר וכו'.

השארת תגובה

ביטול

שלום שלום וברוכים הבאים 🙂 איזה כייף שאתם פה. שמי יהודית אבל החברים שלי קוראים לי ג'ודי. בשנת 2011, באופן אקראי לחלוטין התחלתי לכתוב בלוג באתר "תפוז" שאירח כותבים/בלוגרים באתר שלו.......... להמשך קריאה

אביב תיקונים והתקנות - כל סוגי התיקונים לבית ולעסק עם שרות מושלם ואחריות

למעבר לדף העסקי לחצו כאן

050-3221145 - גידי

📌 צביעה איכותית ונקיה.
📌 כל התיקונים לבית ברמה גבוהה.
📌 שיפוץ אמבטיה/מקלחת.
📌 מכירה והתקנת פרקטים.
📌 דלתות פנים ודלתות כניסה.
📌 מנעולן מוסמך.
📌התקנת אביזרי אמבטיה.
📌תליית וילונות.
📌תליית טלויזיות.
📌תליית מדפים.
📌תליית מראות.
📌תליית תמונות.
📌טיפול ותיקון דוד שמש.
📌החלפת שקעים ומפסקים.
📌הרכבת גופי תאורה.
📌תיקון תריסים.
📌החלפת רשתות.
📌החלפת כל סוגי הברזים.

הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!




פרגנו לי בלייק
חפשו פה מתכון ספציפי
כל המתכונים לפי קטגוריות



בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
הלוחשת לאוכל גם באינסטגרם

yehudit_aviv

יהודית אביב הלוחשת לאוכל
כשמתחשק לי עוגיות שוקולד צ׳ כשמתחשק לי עוגיות שוקולד צ׳יפס ולא בא לי לחכות שעותתת שההצק יתקרר🙈
אזזזז  חמש דקות הכנה, בלי מיקסר ובלי המתנה… רבע שעה אפייה וזהווו 
עוגיות מושלמות בכלום זמן
 המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל עוגיות שוקולד ונוטלה קלות לככנה הלוחשת לאוכל
.
.
.
#chocolate #chocolatechipcookies #chocolatelab #chocolates #שוקולד #שוקולדציפס #שוקולדים #שוקולדחלב #עוגיותשוקולדציפס #עוגיותשוקולדציפס🍪
מתבקש מרק אבל אני תמיד מעדיפה מתוקים אז מתחממת לי עם הרוגעלך הכי טעימים שתכינו אי פעם

המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל רוגעלך הלוחשת לאוכל ותכף שמה לינק בסטורי
.
.
.
#chocolate
#chocolatecake
#רוגעלך
#רוגלך
אם לא יצא לכם עדיין להכין מר אם לא יצא לכם עדיין להכין מרק תפוחי אדמה, אתם חייבים. הוא קטיפתי וטעיםםם
המתכון בבלוג, תכתבו בגוגל מרק תפוחי אדמה הלוחשת לאוכל
.
.
#potato
#soup
#potatpsoup
#israelinstagram
#ontheblog
#lovesoup
#lovepotato
תעשו טובה לעצמכם ולכו להכין תעשו טובה לעצמכם ולכו להכין עכשיו בצק מקדים לחלה. מחר בבוקר תיכנסו לבלוג שלי תכתבו בגוגל חלה לשבת עם בצק מקדים הלוחשת לאוכל. יעלו כמה וכמה מתכונים וכולם מעולים. תכינו ותבינו את ההבדלים בין חלה רגילה לחלה עם בצק מקדים.

כדי להקל עליכם אני שמה לכם פה את המתכון לבצק המקדים שלוקח חצי דקה להכין אותו. 
תערבבו יחד קמח, שמרים ומים לפי הכמויות למטה, תכסו ותשאירו כל הלילה על השייש. מחר תמשיכו לפי המתכון מהבלוג. 
תהנו❤️❤️
1.5 כוסות קמח
1/4 כפית שמרים יבשים
3/4 עד 1  כוס מים

נ. ב. שמה לכם לינק לחלות בסטורי, תבואו
.
.
.
#hallabread
#halla
#bread
#חלהלשבת
#חלה
#שבת
#שבתשלום
כמה דקות קטנות ויש עוגת תפוחים הכי קלה והכי טעימה.
כל מה שצריך זה קערה ותבנית.
שטרוייזל מלמטה, תפוחים במרכז ושטרוייזל מלמעלה וזהו! לתנור.
תכינו קצפת או שמנת חמוצה או גלידת וניל ואתם מסודרים
המתכון עכשיו בבלוג. תכתבו בגוגל עוגת תפוחים מדהימה קלה להכנה הלוחשת לאוכל
.
.
.
#applestart
#applecakes
#apples
#tart
#cakesofinstagram
#cake
#israelinstagram
#ontheblog
#cakeslovers
#cakecakecake
הכנתי מלאווח היסטרי, לא נכין ממנו זיוה??
חפשו בהיילייטס או בבלוג את המתכון למלאווח, תוציאו מהמקרר את כל הגבינות הטעימות שיש לכם, תערבבו עם הרבה תרד בייבי טרי (אין צורך לחלוט), שימו מלח, פלפל שחור וקורט אגוז מוסקט ותמלאו את המלאווח ותגחגלו לרולדה.
תמרחו ביצה ותפזרו שומשום
אפייה: 160 מעלות בערך 45 דקות, עד שמקבלים צבע שחום יפה

זהו!!!

.
.
.#מלאווח
#מלאווחאדיר
#מאפים
#yamanfoods
#melawach
#בצקים
#בצקעלים
#cheese
#גבינהבולגרית
#
בצק שמרים פטנט, אחד הטובים ש בצק שמרים פטנט, אחד הטובים שאני מכינה כבר מיליון שנים. את הבצק עצמו לא מתפיחים אלא רק את המאפים המוכנים והבצק עובר קיפולים עם חמאה. הפעם מילאתי בגבינה אבל אפשר עם תפוחים, פרג, שוקולד וכל מלית שאתם אוהבים.
המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל בצק שמרים מדופף הלוחשת לאוכל
.
.
.
#cheesecakes
#cheeselover
#cheesecakefactory
#cakesofinstagram
#cakes
#israelinstagram
#ontheblog
#lovetocook
#instegram_israel
#cheeseboard
לאאא אל תכינו!! אתם לא תצליחו לעצור בראשונה וגם לא בשנייה, אז פשוט אל תכינו 🙈
מי שבכל זאת רוצה להתפרע🤣🤣 המתכון בבלוג ותכף שמה לינק בהיילייטס ובסטורי
.
.
.
#chocolatecookies
#chocolate
#cookies
#chocolover
#ontheblog
#onthetable
#israelinstagram
#lovecookies
#cookieslover
#cookieslovers
הכרוביות בשיא הטריות והטעם הכרוביות בשיא הטריות והטעם שלהן ואני מכורה 🙈 אז דבר ראשון תשמרו את הפוסט כדי שתוכלו תמיד להיזכר שהוא קיים ולהכין אותו😉

אם תתחילו עכשיו, עוד חצי שעה תהיה תבנית היסטרית של כרובית וטחינה כתוספת לעיקרית או כעיקרית בעצמה
.
.
המתכון בשיתוף טחינת טורקיז המעולה ותכף מעלה קישור לסטורי
@turkiz_tahini
.
.
. #tahini
#israelinstagram
#ontheblog
#onthetable
#inmyblog
#lovetahini
#veganfoodshare
#veganfood
#vegansalads
#veganlife
#califlower
#vegetables
#vegetablesreceipes
#vegetablegardening
לתמונות נוספות לחצו פה בואו לעקוב אחריי באינסטגרם
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס