סלט גזר מבושל בסגנון מרוקאי. פיקנטי וטעים. את הסלט הזה מכינים יחד עם עוד הרבה סלטים לארוחת שישי ומתענגים עליו כל השבת וגם במהלך השבוע אם נשאר משהו
![](https://www.yehudit-aviv.co.il/wp-content/uploads/2015/06/DSC_0030-ערוך-1.jpg)
סלט גזר מבושל בסגנון מרוקאי
- 5-6 גזרים
- 2-3 שיני שום כתושות
- 1/2 כפית כמון
- 1 כפית סחוג
- מיץ מלימון שלם או יותר אם אוהבים יותר חמצמץ
- 3 כפות שמן זית
- חופן פטרוזיליה קצוצה דק
- מלח לפי הטעם
אופן הכנה
- לקלוף את הגזר ולבשל אותו במים עד לריכוך מלא.
- לשים לצינון של כמה שעות במקרר.
- לחתוך לטבעות בעובי של 1-2 ס"מ.
- לתבל במלח, שמן, סחוג, כמון, שום, פטרוזיליה ולימון ולערבב היטב. אחרי כמה שעות הטעם משתבח כי התבלינים חודרים לתוך הגזר.