סלט גזר מבושל בסגנון מרוקאי. פיקנטי וטעים. את הסלט הזה מכינים יחד עם עוד הרבה סלטים לארוחת שישי ומתענגים עליו כל השבת וגם במהלך השבוע אם נשאר משהו
סלט גזר מבושל בסגנון מרוקאי
- 5-6 גזרים
- 2-3 שיני שום כתושות
- 1/2 כפית כמון
- 1 כפית סחוג
- מיץ מלימון שלם או יותר אם אוהבים יותר חמצמץ
- 3 כפות שמן זית
- חופן פטרוזיליה קצוצה דק
- מלח לפי הטעם
אופן הכנה
- לקלוף את הגזר ולבשל אותו במים עד לריכוך מלא.
- לשים לצינון של כמה שעות במקרר.
- לחתוך לטבעות בעובי של 1-2 ס"מ.
- לתבל במלח, שמן, סחוג, כמון, שום, פטרוזיליה ולימון ולערבב היטב. אחרי כמה שעות הטעם משתבח כי התבלינים חודרים לתוך הגזר.