סלט חצילים, עגבניות ופלפלים שרופים – סלט שאני אוהבת להכין כל יום שישי. יחד עם כל התבשילים והמטוגנים הנלווים ביום שישי זה ביס מושלם
שורפים חצילים, עגבניות, פלפלים מתוקים ואחד חריף לטעם, מתבלים ותאמינו לי שאפילו חלה שלמה לא תספיק. זה טעיםםם ופיקנטי.
סלט חצילים, עגבניות ופלפלים שרופים
חומרים לקופסה בינונית
- 2-3 חצילים בינוניים
- 3 עגבניות בשלות
- 1 פלפל חריף (או יותר אם אוהבים ממש חריף)
- 3 יחידות גמבה
- 2-3 שיני שום כתושות
- מלח לפי הטעם
- 1/4 כפית פלפל שחור
- מיץ מלימון שלם
- חופן כוסברה קצוצה
אופן הכנה
- לעטוף את החצילים והעגבניות בנייר כסף ולשרוף אותם על הגז מכל הכיוונים עד שהם רכים(נייר הכסף זה כדי לא ללכלך את הגז). לשרוף גם את הגמבה והפלפל החריף.
- להעביר הכל לכלי ולחכות כמה דקות שיתקררו מעט. להסיר את נייר הכסף ולהניח את העגבניות והחצילים במסננת לשעה- שעתיים להגרת הנוזלים.
- את הפלפלים לקלוף ולהניח גם במסננת.
- לקצוץ עם סכין את כל הירקות ולהניח בקערה.
- להוסיף שום קצוץ, מלח, פלפל, מיץ לימון וכוסברה ולערבב. לתקן תיבול ולשמור במקרר (אם יישאר משהו כי זה נטרף בצ'יק).אהההה….ותקנו מספיק חלות….
לא לקלוף את החצילים?
להוציא את התוכן ברור
סלט נהדר שאני מאדדדדדדדד אוהבת (רק בשבילנו בלי כוסברה)
סלט משגעעע זה נראה מעולה וטעים ???
סלט משגעעע זה נראה מעולה וטעים ???
ינוסה מיד בשבוע הבא כי זה נשמע ממש לא חוקי !!!!!!!!!!!!!! תודה ג'וד יקרה.שבת שלום !!!!!