מסוג הסלטים שאני אוהבת לנשנש אפילו סתם ככה בלי לחם או ארוחה…חמצמץ וטעים.
סלט פלפלים אדומים
מצרכים
- 5-6 גמבות
- 3-4 שיני שום
- 4 כפות שמן זית
- מלח לפי הטעם
- 1/4 כפית פלפל שחור
- מיץ מלימון שלם
אופן הכנה
- לקלות את הפלפלים על הגז: להניח רשת על האש ומעליה להניח את הפלפלים. לקלות מכל הכיוונים עד שהפלפל משחיר. לאחר הקלייה לשים אותם בסיר או בשקית ולסגור (זה יקל על הקילוף).
- לאחר שהתקררו, לקלוף את הפלפלים ולחתוך לרצועות ברוחב של 1/2 ס"מ.
- לתבל, ולערבב היטב.
כמה זמן הסלט פלפלים יכול להחזיק במקרר?
היי ענת, עד שבוע