יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות ועוגיות עם פרג
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות ועוגיות עם פרג
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות ועוגיות עם פרג
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות ועוגיות עם פרג
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
פשטידת קישואים עם קרם קוקוס וגבינות על דפי פילו
ראשי » ירקות » פשטידת קישואים עם קרם קוקוס וגבינות על דפי פילו

פשטידת קישואים עם קרם קוקוס וגבינות על דפי פילו

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 20 בדצמבר 2023 8 תגובות

אחת הפשטידות הטעימות שהכנתי והכנתי! היא יוצאת כל כך יפההה וכל כך טעימה שתרצו להכין אותה שוב ושוב

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
פשטידת קישואים עם קרם קוקוס וגבינות על דפי פילו

כל פשטידה או מאפה שתכינו עם בצק פילו ישתדרג כמה רמות למעלה! זה כל כך טעים וכל כך פשוט להכנה. הפעם הכנתי פשטידת קישואים ששיצאה טעימה בטירוף ויפהפייה. כשפורסים אותה מתגלות שכבות שכבות ירקרקות של הקישואים וזה מהפנט.


סך הכל פרסתי את הקישואים לרצועות דקיקות בעזרת קולפן רחב, אפשר גם במנדולינה, הכנתי בלילה עם קרם קוקוס רק כי לא הייתה לי שמנת מתוקה, אבל זה יצא כל כך טעים שאני ממליצה גם לכם להכין עם קרם קוקוס, קצת גבינות טעימות, דפי פילו בבסיס והרבה פרמז'ן.


פשטידת קישואים עם קרם קוקוס וגבינות על דפי פילו

כנסו לאינסטגרם שלי לצפייה בסרטון ההכנה

לפני שמתחילים

  • נכנסים לאינסטגרם ועושים לי follow
  • בואו תצטרפו לקבוצה שלי בפייסבוק
  • יש לי גם טיק טוק
  • אפשר להכין את הפשטידה גם עם קוביות קישואים קטנטנות במקום רצועות או קיושאים מגוררים.
  • אפשר להקפיא את הפשטידה גם לפני האפייה וגם אחרי אפייה. היא נשמרת במקפיא עד חודש.
  • את דפי הפילו אני מרססת עם תרסיס שמן זית שזה הכי נוח אבל אפשר גם למרוח אותם עם מברשת.

מצרכים לתבנית אמאיל בקוטר 24 ס"מ

  • 8 דפי פילו
  • תרסיס שמן זית
  • 6-7 קישואים בינוניים (700 גרם)
  • 1 כפית מלח להמלחת הקישואים
  • 1 פחית קרם קוקוס 20-22% (400 מ"ל) או 400 מ"ל שמנת מתוקה 38%
  • 1 שמנת חמוצה 15% (200 גרם)
  • 100 גרם מוצרלה מגוררת
  • 100 גרם פרמזן מגורר
  • 3 ביצים
  • 1 כפית מלח ים אטלנטי
  • 1/4 כפית פלפל שחור
  • קורט אגוז מוסקט

אופן הכנה

מכינים את הקישואים: שוטפים את הקישואים, אין צורך לקלוף אותם. בעזרת קולפן רחב או רגיל אם אין רחב פורסים את הקישואים לרצועות דקיקות ומניחים במסננת עם כלי מתחתיה. ממליחים את הקישואים, מערבבים ומשאירים כך חצי שעה.

מכינים בלילה: מערבבים בקערה את הקרם קוקוס/שמנת מתוקה, שמנת חמוצה, מוצרלה, את רוב הפרמזן (משאירים קצת לפיזור על החלק העליון של הפשטידה), את הביצים, מלח, פלפל שחור ואגוז מוסקט ומערבבים היטב. טועמים על קצה הלשון ומתקנים תיבול אם צריך.

מכינים את התבנית: משמנים את התבנית היטב בשמן זית ומרפדים אותה עם דפי הפילו. (אפשר להניח מתחת לדפי הפילו נייר אפייה אבל אם משמנים טוב זה לא נדבק) מניחים בכל פעם 2 דפים, מרססים בתרסיס שמן זית וממשיכים עם שאר הדפים עד שכל התבנית מרופדת היטב.

מרכיבים את הפשטידה ואופים: מעבירים את הקישואים לבלילה ובעזרת מלקחיים או כף מערבבים היטב אבל בזהירות שלא לשבור אותם. מוזגים את הבלילה עם הקישואים לתבנית עם דפי הפילו ומפזרים מעל את שאר הפרמזן שהשארנו.אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות כ – 35-45 דקות או עד שהפשטידה זהובה ויציבה. מקררים לחלוטין לפני שפורסים.

בתאבון!

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • מאפה פילו חצי חצי
    מאפה פילו חצי תרד חצי ברוקולי בתבנית אחת
  • סלט ירוק עם קריספי בטטה
    סלט ירוק ברוטב אגוזי מלך ובטטה קריספית
  • תפוחי אדמה בסיר מגנוס
    תפוחי אדמה פרוסים דק דק בתנור
  • ספינג' גבינות מלוח
    ספינג' גבינות מלוח במילוי מוצרלה
פשטידות פשטידת קישואים קישואים

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

8 תגובות

  1. מייזי הגב 6 בפברואר 2024 בשעה 2:34

    אחת הפשטידות היותר טעימות!!!!!
    כולם עפו (:
    וגם קלה להכנה.
    תודה!!

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 8 בפברואר 2024 בשעה 7:48

      איזה כייף לשמוע. גם אני ממש אהבתי

  2. אנדראה הגב 27 בינואר 2024 בשעה 15:24

    היי יהודית, הפשטידה יצא לי עם אמון נןזלים בפנים אי אפשר היה לחתוך אותה אפילו, למה זה קרה?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 27 בינואר 2024 בשעה 18:35

      כי אולי לא אפית מספיק זמן

      • אנדראה הגב 28 בינואר 2024 בשעה 8:58

        אפיתי שעה

        • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 29 בינואר 2024 בשעה 12:25

          זה לא משנה כמה זמן אפית. כל תנור אופה בזמנים שונים ולכן צריך גם להפעיל שיקול דעת ולבדוק שאכן מוכן.

  3. Sarit הגב 23 בדצמבר 2023 בשעה 15:03

    גם קרם קוקוס, גם שמנת מתוקה וגם חמוצה ???

    ממש לא ברור.

    ציינת שימוש בקרם קוקוס כי לא היתה לך מתוקה.

    חבל ????

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 23 בדצמבר 2023 בשעה 15:05

      כתוב לך בפירוש קרם קוקוס אוווו שמנת מתוקה. לא גם וגם

השארת תגובה

ביטול

הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!




פרגנו לי בלייק
חפשו פה מתכון ספציפי
כל המתכונים לפי קטגוריות



בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס