יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
בייגלה ירושלמי נתלש במילוי גבינות ותרד
ראשי » ביקורות והמלצות » בייגלה ירושלמי נתלש במילוי גבינות ותרד

בייגלה ירושלמי נתלש במילוי גבינות ותרד

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 18 במאי 2020 30 תגובות

בייגלה ירושלמי נתלש במילוי גבינות ותרד. אם בייגלה ירושלמי הוא טעיםםםם וממכר, תחשבו עכשיו על אותו דבר, רק עם מלא גבינות שוות שהוא מלא בהן….חלום!!

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
בייגלה ירושלמי נתלש במילוי גבינות ותרד

אני רק שומעת את השם בייגלה ירושלמי אני ישר מדמיינת את הביס המושלם – קריספי מבחוץ עם מלאאא שומשום ורך מבפנים. עכשיו דמיינו את הביס הזה כשהוא מלא בגבינות טעימות ותרד שמוסיפים מלא טעם על הטעם המדהים ממילא של הדבר הזה. מצליחים??

אני החלטתי לקחת את הבייגלה הטעים, להכין אותו בצורת שבלולים ולמלא אותם בגבינת חמד ותרד. את גבינת החמד של תנובה אני קונה על בסיס קבוע. מעבר לזה שאני מתה עליה ככה כמו שהיא כנשנוש, אני מכינה איתה את הכנאפה הטעימה שלי שכל מי שטעם אותה התאהב בה.

גבינת החמד עוברת אפייה בצורה מעולה. היא הופכת לאלסטית ועליה אני מוסיפה גם מוצרלה ופרמז'ן שבכלל מוסיפים לחגיגה. הבצק יוצא די דביק וזה יבטיח לנו מאפה רך ועסיסי שיישאר טרי לאורך זמן אחרי האפייה.

ביס מושלם

בייגלה ירושלמי נתלש במילוי גבינות ותרד

לפני שמתחילים

  • את התרד אני לא חולטת או מקפיצה בשמן. אני שמה אותו טרי ופשוט מועכת אותו טוב טוב עם הגבינות. הוא מקבל מרקם כמו של תרד חלוט.
  • מומלץ לטעום את תערובת התרד והגבינות לפני שמוסיפים מלח.
  • אפשר לאפות את המאפה גם בסיר ג'חנון גדול.
  • המאפה יוצא גדול ומשפחתי. אפשר לאפות בשתי תבניות קטנות יותר אם רוצים מאפים קטנים.
  • כמו כל מאפה שמרים, הוא הכי טעים כשהוא יוצא מהתנור, אבל טעים גם אחרי כמה שעות.
  • לפני ההגשה אפשר לחמם קצת בתנור כדי להחזיר את הפריכות.
  • אפשר להקפיא אחרי האפייה ולהפשיר ולחמם לפני ההגשה.
  • אפשר להכין את המאפה עד לשלב ששמים את הכדורים בתבנית. ביום שרוצים לאפות, מוציאים מהמקפיא, מפשירים לחלוטין ומתפיחים. הפעולה הזו יכולה לקחת כמה שעות. אחרי שהבצק תפח אופים רגיל.

מצרכים לתבנית גבוהה/רינג בקוטר 26 ס"מ

  • 1/2 ק"ג קמח (מומלץ קמח לחם)
  • 1 כף שטוחה שמרים יבשים
  • 4 כפות סוכר
  • 2 כפות שמן זית
  • 1 ביצה גדולה
  • 100 מ"ל חלב פושר
  • 100-150 מ"ל מים פושרים(תלוי בספיחת הקמח)
  • 1 כפית מלח

למילוי

  • 250 גרם גבינת חמד 16%של תנובה (אריזה אחת)
  • 150 גרם מוצרלה מגוררת
  • 50 גרם פרמז'ן מגורר
  • 400 גרם תרד טרי
  • 2 יח' בצל ירוק
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • קורט אגוז מוסקט
  • קורט מלח גס
  • 3 כפות שמן זית

אופן הכנה

מכינים בצק: שמים בקערת המיקסר קמח ושמרים ומערבבים.

מוסיפים סוכר, שמן זית, ביצה וחלב ומתחילים ללוש על מהירות נמוכה 2-3 דקות.

מוסיפים מלח, מתחילים להוסיף מים בהדרגה, רק עד שמתקבל בצק גמיש, רך ודי דביק.

מעבירים לקערה משומנת קלות בשמן זית ומתפיחים 1/2 שעה.

מורידים לבצק את הנפח, לשים עוד 2 דקות ומתפיחים עוד 1/2 שעה.

מכינים את המלית: שוטפים היטב את עלי התרד ושמים בקערה. קוצצים את הבצל הירוק ומוסיפים לקערה. מפוררים לתוך הקערה את גבינת החמד. שמים כפפה ומועכים את הגבינה והתרד טוב טוב עד שהתרד משתלב עם הגבינה ומצטמצם כאילו חלטנו אותו. מוסיפים את המוצרלה והפרמז'ן המגוררים, מוסיפים פלפל שחור, אגוז מוסקט, מלח גס לפי הטעם ושמן זית ומערבבים היטב.

מכינים שבלולי בייגלה ירושלמי: משמנים קלות משטח עבודה בשמן זית ופותחים את הבצק בעזרת הידיים. הבצק רך מאוד וגמיש ונפתח בקלות. במידה והוא לא מתמסר, יש להמתין 2-3 דקות כדי לתת לבצק להשתחרר ולהמשיך. הבצק צריך להיות מאוד דק. לא נורא אם הוא נקרע מעט, זה בצק שמרים והוא יתפח וייסגר באפייה.

מורחים עם הידיים את המלית על כל שטח הבצק.

חותכים לריבועים בגודל של כ – 12*12 ס"מ (לא חובה לדייק). מגלגלים כל ריבוע לרולדה ומגלגלים אותה לשבלול. טובלים כל שבלול בשומשום משני הצדדים ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה עם מרווחים של כ – 3 ס"מ. ממשיכים כך עד שכל התבנית מלאה ואז ממשיכים להניח מעל קומה נוספת של שבלולים (את השבלולים הגדולים יותר שימו למטה ואת הקטנים מעליהם).

מתפיחים 30-40 דקות עד שהשבלולים תופחים וממלאים את התבנית.

מחממים תנור לחום של 200 מעלות.

אופים את שבלולי הבייגלה 25-35 דקות, עד שהחלק העליון ממש שחום.

מוציאים מהתנור, מקררים מעט לפני שמשחררים מהתבנית.

מומלץ להגיש חמים או בטמפרטורת החדר.

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • בייגלה ירושלמי - קטנטנים במיוחד
    בייגלה ירושלמי - קטנטנים במיוחד
  • רוגלך שוקולד ונוטלה בצורת שבלולים
    רוגלך שוקולד ונוטלה בצורת שבלולים
  • סושי טבעוני שמכינים עם דפי אורז
    סושי טבעוני שמכינים עם דפי אורז
  • טארט תפוחים וקרם ברולה
    טארט תפוחים וקרם ברולה

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

30 תגובות

  1. אפרת הגב 24 ביולי 2020 בשעה 8:55

    בוקר טוב,

    במידה ולא אוהבים תרד, האם ניתן לוותר ולהכין ללא שינוי במרכיבי המילוי?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 24 ביולי 2020 בשעה 12:12

      כן אבל להוסיף עוד גבינות

  2. נטע הגב 1 ביוני 2020 בשעה 6:15

    תודה על התשובות לכל השאלות!
    סוף סוף הכנו את המאפה, והוא יצא מעולה!!!
    אין ספק שנכין אותו שוב, כי הוא כל-כך טעים ומיוחד.
    תודה!

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 1 ביוני 2020 בשעה 11:25

      איזה כייף לשמוע נטע

  3. Helen הגב 28 במאי 2020 בשעה 16:40

    Hi Yehudit if I’ve frozen this and defrosted completely , how long would you put in oven and on hot? Thanks for a great recipe

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 28 במאי 2020 בשעה 17:18

      180 degrees, as written in the recipe for about 30 minutes or until ready

  4. שרה הגב 27 במאי 2020 בשעה 6:39

    שלום יהודית.. האם אפשר לשים משהו אחר במקום תרד? ואם כן אז מה האופציות?
    תודה רבה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 27 במאי 2020 בשעה 9:55

      היי שרה,
      אפשר בטטה, יוצא מאוד טעים עם בטטה. אפשר עלי סלק במקום תרד

  5. גבי הגב 25 במאי 2020 בשעה 23:22

    הי יהודית, הרבה שואלים כאן על הקפאה. האם במידה ואני עושה מחר את השבלולים ורוצה להקפיא ולאפות בערב החג, האם אפשרי להקפיא בנפרד כל שבלול ואז בערב החג פשוט להוציא להפשרה איטית ואז להרכיב בתבנית ולאפות? מחפשת להוריד כמה שיותר מטלות מערב החג… ועדיין לקבל תוצאה מצויינת (:

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 26 במאי 2020 בשעה 0:03

      היי גבי,
      אני אעדכן בפוסט. אפשר להקפיא אחרי האפייה ואז לחמם לפני הגשה.
      אפשר להכין את כל השלבים עד לשלב הכנת הכדורים בתוך התבנית ולהקפיא. ביום שרוצים להגיש מוציאים מהמקפיא, מפשירים ומתפיחים (זה יכול לקחת כמה שעות בגלל שזה קפוא ) ואז לאפות.

  6. עדי הגב 22 במאי 2020 בשעה 8:51

    יעבוד גם עם מנגולד נכון?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 22 במאי 2020 בשעה 10:16

      בהחלט!

  7. רוחמה הגב 21 במאי 2020 בשעה 15:06

    אפשר במקום בצק בייגל לאפות מבצק עלים?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 21 במאי 2020 בשעה 23:23

      היי רוחמה,
      עקרונית אפשר רק לא את הצורה הזו. בצק עלים זה מתכון אחר לגמרי. הוא מתנהג אחרת באפייה

  8. קרן הגב 20 במאי 2020 בשעה 18:55

    היי יהודית:))), מתכונים נהדרים!!

    האם ניתן לחלק את הכמות כך שיהיה ניתן להקפיא לפני האפייה?
    ואז להוציא ולאפות?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 20 במאי 2020 בשעה 19:13

      את יכולה להכין את המאפה כשבלולים צמודים אבל בקומה אחת ואז לחלק ולהקפיא

  9. טל הגב 20 במאי 2020 בשעה 9:50

    זה נראה פשוט מדהים.תודה.
    האם אפשר להכין את המאפה,לשים במקרר ולאפות יום אחרי?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 20 במאי 2020 בשעה 16:25

      היי טל, תודה רבה. לדעתי את יכולה להכין בערב עד שלב ההכנה בתבנית ואז להתפיח לילה במקרר. למחרת להוציא שעה לפני האפייה ורק אז לאפות.

  10. ענבר הגב 20 במאי 2020 בשעה 0:08

    הכנתי, יצא מעולה וטעים!!
    הבצק בזמן הלישה היה חלק, אלסטי, נעים למגע ומתמסר לכל פעולה.. ממש כיף לעבוד עם בצק כזה.
    לאחר האפייה, היה רך מבפנים וקריספי מבחוץ, ריחני ביותר ? ותפח בצורה יפיפיה !
    תודה רבה 🙂

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 20 במאי 2020 בשעה 0:09

      איזה כייףףף לשמוע. אני שמחה ממש שאהבת.
      אני אשמח אם תשתפי אותי בתמונות באינסטגרם או בפייסבוק

    • נתן גל הגב 20 במאי 2020 בשעה 17:35

      יהודית יקירתתי.
      ראשית תודה על כל המתכונים ועל זה במיוחד.
      אני מעוניין לקבל מך אישור על ההנחה שלי שקמח לחם הוא בעצם קמח רגיל (ק"ג) בתוספת כף שמרים יבשים. האם זה נכון,או שיש להוסיף לו שקית אבקת אפיה?
      תודה על ההתייחסות לשאלת תם.

      • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 20 במאי 2020 בשעה 17:38

        היי נתן,
        קמח לחם הוא קמח עשיר בגלוטן ומתאים למאפי שמרים.
        אבקת אפייה יכולה לשמש כמשפר אפייה ולא תחליף לגלוטן.
        כמובן שאפשר לאפות עם קמח רגיל וזה ייצא מצויין.
        אפשר לקנות אבקת גלוטן בנפרד ולהוסיף לקמח אבל באמת שלא חובה. הגלוטן מתפתח עם לישה ארוכה. ממליצה לקנות קמח איכותי של חברות טובות על מנת לקבל מאפים מושלמים.
        בהצלחה

  11. נטע הגב 19 במאי 2020 בשעה 17:24

    נראה מעולה! עם מה אפשר להחליף את גבינת החמד למי שגרה בחו״ל? ואם כבר בעינייני החלפת גבינות, יש לך גם רעיון במה להחליף גבינה לבנה לבלינצ׳ס ולעוגת גבינה קלה? תודה!

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 19 במאי 2020 בשעה 18:52

      היי נטע,
      כל גבינה מלוחה שאת אוהבת תעבוד פה.
      גבינה לבנה את יכולה בקלות להחליף בגבינת שמנת שיש בחו"ל. זה אפילו הרבה יותר טעים.
      לעוגת גבינה גם גבינת שמנת.

      חג שמח 🙂

      • קרן הגב 20 במאי 2020 בשעה 18:54

        היי אביבית, אחלה מתכונים! האם ניתן להקפיא לפני האפייה?

        • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 20 במאי 2020 בשעה 19:13

          היי קרן,
          אני יהודית אביב 🙂 🙂
          אפשר אחרי האפייה להקפיא

      • נטע הגב 27 במאי 2020 בשעה 20:55

        תודה על התשובה. יש לי עוד שאלה. אני רוצה להכין את המאפה עוד כמה ימים, אבל אני לא בטוחה שהתרד שלי יחזיק מעמד. האם זה יעבוד גם עם תרד חלוט?

        • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 27 במאי 2020 בשעה 21:35

          היי נטע, בהחלט כן. ואגב, במקום לחלוט את יכולה להקפיא

          • נטע 28 במאי 2020 בשעה 1:42

            אהמ… לא חשבתי על הקפאה. האם לדעתך להקפיא את אותה כמות התרד?

          • יהודית אביב הלוחשת לאוכל 28 במאי 2020 בשעה 8:38

            כן, תרד אחרי הקפאה הוא כמו תרד חלוט ואז לא צריך לחלוט
            חג שמח ♥

השארת תגובה

ביטול

שלום שלום וברוכים הבאים 🙂 איזה כייף שאתם פה. שמי יהודית אבל החברים שלי קוראים לי ג'ודי. בשנת 2011, באופן אקראי לחלוטין התחלתי לכתוב בלוג באתר "תפוז" שאירח כותבים/בלוגרים באתר שלו.......... להמשך קריאה

אביב תיקונים והתקנות - כל סוגי התיקונים לבית ולעסק עם שרות מושלם ואחריות

למעבר לדף העסקי לחצו כאן

050-3221145 - גידי

📌 צביעה איכותית ונקיה.
📌 כל התיקונים לבית ברמה גבוהה.
📌 שיפוץ אמבטיה/מקלחת.
📌 מכירה והתקנת פרקטים.
📌 דלתות פנים ודלתות כניסה.
📌 מנעולן מוסמך.
📌התקנת אביזרי אמבטיה.
📌תליית וילונות.
📌תליית טלויזיות.
📌תליית מדפים.
📌תליית מראות.
📌תליית תמונות.
📌טיפול ותיקון דוד שמש.
📌החלפת שקעים ומפסקים.
📌הרכבת גופי תאורה.
📌תיקון תריסים.
📌החלפת רשתות.
📌החלפת כל סוגי הברזים.

הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!




פרגנו לי בלייק
חפשו פה מתכון ספציפי
כל המתכונים לפי קטגוריות



בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
הלוחשת לאוכל גם באינסטגרם

yehudit_aviv

יהודית אביב הלוחשת לאוכל
כשמתחשק לי עוגיות שוקולד צ׳ כשמתחשק לי עוגיות שוקולד צ׳יפס ולא בא לי לחכות שעותתת שההצק יתקרר🙈
אזזזז  חמש דקות הכנה, בלי מיקסר ובלי המתנה… רבע שעה אפייה וזהווו 
עוגיות מושלמות בכלום זמן
 המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל עוגיות שוקולד ונוטלה קלות לככנה הלוחשת לאוכל
.
.
.
#chocolate #chocolatechipcookies #chocolatelab #chocolates #שוקולד #שוקולדציפס #שוקולדים #שוקולדחלב #עוגיותשוקולדציפס #עוגיותשוקולדציפס🍪
מתבקש מרק אבל אני תמיד מעדיפה מתוקים אז מתחממת לי עם הרוגעלך הכי טעימים שתכינו אי פעם

המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל רוגעלך הלוחשת לאוכל ותכף שמה לינק בסטורי
.
.
.
#chocolate
#chocolatecake
#רוגעלך
#רוגלך
אם לא יצא לכם עדיין להכין מר אם לא יצא לכם עדיין להכין מרק תפוחי אדמה, אתם חייבים. הוא קטיפתי וטעיםםם
המתכון בבלוג, תכתבו בגוגל מרק תפוחי אדמה הלוחשת לאוכל
.
.
#potato
#soup
#potatpsoup
#israelinstagram
#ontheblog
#lovesoup
#lovepotato
תעשו טובה לעצמכם ולכו להכין תעשו טובה לעצמכם ולכו להכין עכשיו בצק מקדים לחלה. מחר בבוקר תיכנסו לבלוג שלי תכתבו בגוגל חלה לשבת עם בצק מקדים הלוחשת לאוכל. יעלו כמה וכמה מתכונים וכולם מעולים. תכינו ותבינו את ההבדלים בין חלה רגילה לחלה עם בצק מקדים.

כדי להקל עליכם אני שמה לכם פה את המתכון לבצק המקדים שלוקח חצי דקה להכין אותו. 
תערבבו יחד קמח, שמרים ומים לפי הכמויות למטה, תכסו ותשאירו כל הלילה על השייש. מחר תמשיכו לפי המתכון מהבלוג. 
תהנו❤️❤️
1.5 כוסות קמח
1/4 כפית שמרים יבשים
3/4 עד 1  כוס מים

נ. ב. שמה לכם לינק לחלות בסטורי, תבואו
.
.
.
#hallabread
#halla
#bread
#חלהלשבת
#חלה
#שבת
#שבתשלום
כמה דקות קטנות ויש עוגת תפוחים הכי קלה והכי טעימה.
כל מה שצריך זה קערה ותבנית.
שטרוייזל מלמטה, תפוחים במרכז ושטרוייזל מלמעלה וזהו! לתנור.
תכינו קצפת או שמנת חמוצה או גלידת וניל ואתם מסודרים
המתכון עכשיו בבלוג. תכתבו בגוגל עוגת תפוחים מדהימה קלה להכנה הלוחשת לאוכל
.
.
.
#applestart
#applecakes
#apples
#tart
#cakesofinstagram
#cake
#israelinstagram
#ontheblog
#cakeslovers
#cakecakecake
הכנתי מלאווח היסטרי, לא נכין ממנו זיוה??
חפשו בהיילייטס או בבלוג את המתכון למלאווח, תוציאו מהמקרר את כל הגבינות הטעימות שיש לכם, תערבבו עם הרבה תרד בייבי טרי (אין צורך לחלוט), שימו מלח, פלפל שחור וקורט אגוז מוסקט ותמלאו את המלאווח ותגחגלו לרולדה.
תמרחו ביצה ותפזרו שומשום
אפייה: 160 מעלות בערך 45 דקות, עד שמקבלים צבע שחום יפה

זהו!!!

.
.
.#מלאווח
#מלאווחאדיר
#מאפים
#yamanfoods
#melawach
#בצקים
#בצקעלים
#cheese
#גבינהבולגרית
#
בצק שמרים פטנט, אחד הטובים ש בצק שמרים פטנט, אחד הטובים שאני מכינה כבר מיליון שנים. את הבצק עצמו לא מתפיחים אלא רק את המאפים המוכנים והבצק עובר קיפולים עם חמאה. הפעם מילאתי בגבינה אבל אפשר עם תפוחים, פרג, שוקולד וכל מלית שאתם אוהבים.
המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל בצק שמרים מדופף הלוחשת לאוכל
.
.
.
#cheesecakes
#cheeselover
#cheesecakefactory
#cakesofinstagram
#cakes
#israelinstagram
#ontheblog
#lovetocook
#instegram_israel
#cheeseboard
לאאא אל תכינו!! אתם לא תצליחו לעצור בראשונה וגם לא בשנייה, אז פשוט אל תכינו 🙈
מי שבכל זאת רוצה להתפרע🤣🤣 המתכון בבלוג ותכף שמה לינק בהיילייטס ובסטורי
.
.
.
#chocolatecookies
#chocolate
#cookies
#chocolover
#ontheblog
#onthetable
#israelinstagram
#lovecookies
#cookieslover
#cookieslovers
הכרוביות בשיא הטריות והטעם הכרוביות בשיא הטריות והטעם שלהן ואני מכורה 🙈 אז דבר ראשון תשמרו את הפוסט כדי שתוכלו תמיד להיזכר שהוא קיים ולהכין אותו😉

אם תתחילו עכשיו, עוד חצי שעה תהיה תבנית היסטרית של כרובית וטחינה כתוספת לעיקרית או כעיקרית בעצמה
.
.
המתכון בשיתוף טחינת טורקיז המעולה ותכף מעלה קישור לסטורי
@turkiz_tahini
.
.
. #tahini
#israelinstagram
#ontheblog
#onthetable
#inmyblog
#lovetahini
#veganfoodshare
#veganfood
#vegansalads
#veganlife
#califlower
#vegetables
#vegetablesreceipes
#vegetablegardening
לתמונות נוספות לחצו פה בואו לעקוב אחריי באינסטגרם
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס