יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
לחמניות בריוש עם רכיב מיוחד בבצק
ראשי » חלות מעוצבות » לחמניות בריוש עם רכיב מיוחד בבצק

לחמניות בריוש עם רכיב מיוחד בבצק

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 28 באוקטובר 2020 36 תגובות

לחמניות בריוש במרקם מטריף בזכות רכיב אחד מיוחד בבצק. רוצים לדעת מה הסוד? כנסו לפוסט ותגלו וגם מלא מלא דוגמאות ללחמניות בצורות שונות והכל מצולם ויש אפילו סרטון שלם של הדגמה

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
לחמניות בריוש עם רכיב מיוחד בבצק

הרעיון להכין לחמניות עם חלב מרוכז מסתובב לי בראש די הרבה זמן. אני מכינה חלב מרוכז בבית על בסיס קבוע. את כל הגלידות שלי אני מכינה איתו כי אני לא אוהבת את הקנוי שבעיני יש לו טעמי לוואי. ואזזזזזזזז קפץ לי פתאום רעיון להכין בצק שמרים עשיר, מעין בריוש עם חלב מרוכז. כי למה לא בעצם?? הוא יכול רק להעשיר את הבצק ולהפוך אותו לעוד יותר עסיסי ממה שהוא כבר וצדקתי! יצא בצק מדהים שממנו הכנתי כמה וכמה מאפים, חלק לחמניות מהממות בתוך תבניות קטנות שאיך שראיתי אותן ידעתי בדיוק מה אני הולכת לאפות בהן וחלק עם נוטלה בצורה מגניבה שראיתי ממש מזמן אצל Thida Bevington באינסטגרם.

הכנתי לחמניות אישיות בתבניות קטנות מהממות (13*6 ס"מ) שישר איך שראיתי אותן התאהבתי בהן

ואלה עם נוטלה – חלום!!

וגם כאלה

אמנם ערכתי סרטון עם כל השלבים אבל גם צילמתי תמונות שלבים למי שאין סבלנות לצפות בסרטון. בגדול מחלקים את הבצק לארבעה חלקים שווים. משני חלקים נכין לחמניות ממולאות נוטלה ומשאר הבצק נכין לחמניות אישיות בצורות מגניבות.

נתחיל עם לחמניית רולדות – מחלקים את הבצק ל – 4 כדורים במשקל 30 גרם כל כדור. מגלגלים כל כדור למעין רולדה ומניחים בתבנית.

לחמניית רולדות

לחמניית ארבעה כדורים – שוקלים 4 כדורים במשקל 20 גרם ומניחים בתבנית

לחמניית כדורים

לחמניית צמה מ- 4 רצועות

ככה תכינו לחמנייה מ- 4 רצועות, בתמונה זו חלה אבל זה אותו עיקרון

לחמניית צמה מארבע רצועות

לחמניית תלישה – שוקלים 5 כדורים במשקל 20 גרם, מרדדים ומקפלים לשניים. מניחים בתבנית עם הצד הפתוח כלפי מעלה

לחמניית תלישה

לחמניית שבלולים -שוקלים 4 כדורים במשקל 20-25 גרם, מגלגלים לרולדה וחותכים באמצע. מניחים בתבנית כשהחלק היפה, עם צורת השבלול כלפי מעלה

לחמניית שבלולים

לחמניות בריוש עם רכיב מיוחד בבצק

לחצו פה לסרטון הדגמה בערוץ היוטיוב שלי

לפני שמתחילים

  • בואו לעקוב אחרי באינסטגרם, שם אני מעלה בסטורי שלבים בלייב ישירות מהמטבח שלי
  • ויש לי גם קבוצה שווה בפייסבוק, שם גם אתם יכולים להעלות ולהשוויץ ביצירות שלכם
  • את הבצק מכינים יום מראש על מנת שיהיה הרבה יותר נוח לעבוד איתו.
  • ניתן למלא בכל מלית שאוהבים. גם מלית גבינה תתאים פה.
  • אפשר לעצב איזה צורה שאוהבים.

מצרכים ל – 5 לחמניות אישיות בתבנית בגודל 13*6 ס"מ, 3 עוגות אישיות עם נוטלה ועוגה אחת באורך 30 ס"מ

  • 500 גרם קמח (רצוי קמח לחם)
  • 1 כף שטוחה שמרים יבשים(10 גרם)
  • 150 גרם חלב מרוכז (אני מכינה בבית)
  • 3 ביצים גדולות (185 גרם)
  • 75 מ"ל מים
  • 1 כף תמצית וניל (15 מ"ל)
  • 1 כפית מלח (5 גרם)
  • 100 גרם חמאה רכה (לא מומסת)

למלית נוטלה

  • 160 גרם נוטלה
  • 50 גרם חמאה

סירופ סוכר

  • 1 כוס מים
  • 1/2 כוס סוכר
  • 2 כפיות מיץ לימון

אופן הכנה

מכינים בצק: שמים בקערת המיקסר עם וו לישה את הקמח והשמרים ומערבבים יחד.

מוסיפים לקערה חלב מרוכז וביצים ומתחילים ללוש על מהירות נמוכה. מוסיפים מים ותמצית וניל תוך כדי לישה. לשים 5-7 דקות.

מוסיפיםמלח וחמאה ולשים עוד 5 דקות עד שכל החמאה נטמעת בבצק והוא נעשה חלק.

מוציאים למשטח מקומח ומעצבים לכדור חלק. מחזירים לקערה מקומחת קלות, מכסים ומתפיחים שעה.

אחרי שעה מורידים את הנפח ולשים שוב כדקה לכדור חלק.

מחזירים לקערה, עוטפים בניילון נצמד ומתפיחים לפחות 8 שעות במקרר, אני התפחתי כל הלילה.

מכינים מלית נוטלה: שוקלים בקערית 160 גרם נוטלה. ממסים במיקרוגל את החמאה ומערבבים אותה עם הנוטלה למלית חלקה.

מכינים סירופ סוכר: שמים בקלחת מים וסוכר ומבשלים על להבה בינונית 5-7 דקות, עד לקבלת סירופ מעט סמיך. מוסיפים מיץ לימון ומבשלים עוד דקה. מקררים לחלוטין.

מכינים מאפים: מוציאים את הבצק שהיה לילה במקרר ומחלקים אותו לארבעה חלקים. משני חלקים מכינים מאפים ממולאים נוטלה ומכל השאר 5 לחמניות בתבנית קטנה בגודל 13*6 ס"מ.

יש לנו ארבעה חלקים. מהחלק ראשון מכינים מאפה קלוע באופן הבא: מרדדים את הבצק למלבן ומורחים חצי ממנו עם מלית הנוטלה. מקפלים את החלק הלא מרוח על החלק המרוח ומרדדים שוב למלבן גדול יותר. בעזרת גלגלת או סכין חותכים את המלבן לאורכו ל- 6 רצועות. מכל 2 רצועות יוצרים לחמנייה אישית. תיעזרו בסרטון כדי ליצור את הקליעה או פשוט תקלעו איך שבא לכם, זה בכל מקרה יהיה טעים.

מהחלק השני יוצרים עוגה אחת ארוכה – מרדדים את הבצק למלבן ומורחים במלית נוטלה. מגלגלים לרולדה ופורסים אותה ל – 8. בעזרת שיפוד או צ'ופ סטיק לוחצים במרכז כל חלק ומניחים בתבנית. גם פה תיעזרו בסרטון.

עכשיו נותרו לנו שיני חלקי בצק שאותם נחלק כל אחד לשלושה חלקים ומהם ניצור את הלחמניות בתבנית הקטנה. כמובן שאם אין לכם תבנית, אתם יכולים ליצור צורות אחרות אבל תתאמצו להשיג תבנית כי זה יוצא מושלם בתוכן. את הלחמניות תכינו לפי הדוגמאות למעלה ויש גם הדגמה בסרטון.

מכסים ברפיון עם נייר אפייה ומתפיחים 30-40 דקות או עד להכפלת הנפח.

מחממים תנור לחום של 160 מעלות.

את הלחמניות הגדולות יותר הממולאות בשוקולד אופים בחום של 160 מעלות כ – 15-20 דקות, רק עד לקבלת צבע זהוב יפה. מוציאים מהתנור ומורחים מייד בסירופ סוכר קר.

מעלים את חום התנור ל – 170 מעלות ואת הלחמניות בתבנית אופים כ- 15 דקות, עד לקבלת צבע זהוב יפה.

מקררים, מחלצים מהתבניות ומפדרים באבקת סוכר. אפשר כמובן למרוח סירופ גם על הלחמניות.

הלחמניות ללא השוקולד הכי טעימות ביום הכנתן אבל טריות גם למחרת. הלחמניות הממולאות שוקולד נשארות טריות 3 ימים גם בזכות הסירופ שמרחנו עליהן.

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • גלידת קוקוס
    גלידת קוקוס ביתית מושלמת
  • קובה קוקוס מתוקה
    קובה קוקוס וסולת מתוקה במילוי נוטלה וגבינה
  • עוגיות גבינה רוסיות
    עוגיות גבינה רוסיות (רגלי אווז)
  • בצק עלים ביתי
    בצק עלים צרפתי ביתי
עוגות שמרים שוקולד שמרים

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

36 תגובות

  1. יולי הגב 24 בנובמבר 2022 בשעה 11:10

    היי יהודית יקרה
    רוצה להכין את הלחמניות בצורה של לחמניית המבורגר. כמה לחמניות יצא עם המתכון הזה?
    המתבגר רוצה כריכים מושחתים עם לחמניית בריוש
    אשמח לעזרתך
    תודה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 24 בנובמבר 2022 בשעה 16:30

      היי יולי
      אפשרי כלחמניית המבורגר בהחלט

  2. איילת הגב 17 בספטמבר 2022 בשעה 20:14

    הי
    הכנתי בלי תוספות מתוקות, נאכל עד הסוף עם השקשוקה.
    רציתי לשאול,האם אפשר להקפיא כשעושים עם השוקולד?
    תודה
    איילת

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 18 בספטמבר 2022 בשעה 12:51

      יש מלא מתכונים שמתאימים לאוכל.אפשרא ךהקפיא עם השוקולד

  3. ליה הגב 5 במרץ 2021 בשעה 14:19

    ואו נראה מדהים! והבלוג שלך פשוט מהמם! התמונות של כל המאפים הללו כל כך יפות שזה נראה כמעט בלתי אפשרי להגיע לתוצאות כאלו ?

    רציתי גם לשאול,
    אם ארצה להכין לחמניות כאלו אבל לאפות אותן בתבניות אינגליש סטנדרטיות, האם תוכלי לעזור לי לחלק את כמות הבצק אחרת? ניסיתי וקצת התבלבלתי..
    בהתחשב בעובדה שכן ארצה להכין את החלה/עוגה הארוכה עם נוטלה וגם הקטנות יותר עם נוטלה.
    תודה ומקווה שהייתי די מובנת ??

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 6 במרץ 2021 בשעה 13:33

      היי ליה,
      תודה רבה!
      פשוט תחלקי את הבצק ל -3-4 חלקים ומכל חלק תעצבי עוגה אחת

  4. שני מלניק הגב 8 בינואר 2021 בשעה 8:16

    בוקר נפלא!
    הכנתי את הבצק יחד עם בת השנתיים וחצי שלי. היא הלכה לישון בהתרגשות כי אמרתי לה מה נכין איתו בבוקר 🙂
    אני מתכוונת לנסות לאפות בתבנית אינגליש שייק, כי לא הספקתי למצוא תבניות קטנטנות… את חושבת שזה אמור להשפיע על זמן האפייה? תודה מראש!

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 8 בינואר 2021 בשעה 9:19

      היי שני,
      איזה כייף לכן.
      בטח. מאפה גדול אופים זמן ארוך יותר. אולי כפול מזמן אפיית הקטנות. ממליצה להיות צמודה לתנור ולהציץ כל פעם עד שיהיו מוכנים ואז תלמדי את הזמן המדוייק
      בהצלחה♥

      • שני מלניק הגב 8 בינואר 2021 בשעה 23:10

        מעדכנת שיצא מצוין! גם ממש ממש טעים וגם כיף ומתאים להכנה עם ילדים. תודה רבה!

        • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 9 בינואר 2021 בשעה 10:10

          היי שני,
          איזה כייף לשמוע
          תודה על העדכון

  5. סיגל הגב 2 בדצמבר 2020 בשעה 15:54

    החלןת מהממות. והתבניות גם, איפה אפשר להשיג אותן?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 2 בדצמבר 2020 בשעה 21:42

      תודה רבה סיגל, יש בחנויות של חד פעמי או בחנויות אפייה. הן ממש קטנות

      • סיגל הגב 6 בדצמבר 2020 בשעה 8:02

        תודה, התבניות הן חד פעמיות? והגודל מצויין, אוהבת ככה שהן קטנות

        • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 6 בדצמבר 2020 בשעה 8:07

          היי סיגל,
          כן, חד פעמיות אבל מהסוג האיכותי. הן קשיחות ומוליכות חום מעולה

      • מיטח הגב 26 בדצמבר 2020 בשעה 20:47

        תוכלי להראות דוגמא של התבניות ולציין גודל?

        • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 27 בדצמבר 2020 בשעה 8:48

          היי מיטח
          הגודל מצויין בפוסט

          • שני מלניק 7 בינואר 2021 בשעה 20:45

            היי! קודם כל תודה רבה על מתכונים נפלאים!!!
            מוזר אבל קראתי את הפוסט כמה פעמים ופספסתי את המקום בו מצוין גודל התבניות… עייפות של אמא לתינוק שלא ישן?! 😉
            בכל אופן, יש לי תבנית אינגליש קייק – האם אוכל להכין בה כמות כפולה במקום 2 תבניות קטנות?

          • יהודית אביב הלוחשת לאוכל 7 בינואר 2021 בשעה 22:13

            היי שני יקרה,
            תודה רבה רבה.
            צודקת. עדכנתי את המתכון. זה 13*6 ס"מ

    • דינה הגב 6 ביולי 2021 בשעה 19:42

      יהודית אפשר לקבל מתכון לבריוש פרווה ולא חלבי,אולי טריק אחר שגם יהיו מוצלחים,תודה

      • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 7 ביולי 2021 בשעה 8:53

        היי דינה, אין תחליף לטעם החלבי ובכל זאת, את יכולה להכין חלב מרוכז פרווה עם חלב קוקוס ובמקום חמאה לשים שמן קוקוס. מתכון לחלב מרוכז טבעוני יש בפוסט של החלבי
        בהצלחה

  6. ורדה מוסרי הגב 30 באוקטובר 2020 בשעה 8:34

    מתכונים נהדרים ניסיתי כמעט את כולם ויצאו סוף. יש לך מתכון דומה אבל פרווה?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 30 באוקטובר 2020 בשעה 10:26

      איזה כייף ורדה,
      תמיד אפשר להמיר לפרווה אבל זה לא יהיה אותו טעם. חלב מרוכז יש מתכון טבעוני בבלוג וחמאה ממירים למרגרינה או שמן קוקוס

  7. שרה הגב 29 באוקטובר 2020 בשעה 19:26

    וואוווו. הבצק נראה סוףףףף.
    תודה ששיתפת❤️

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 29 באוקטובר 2020 בשעה 20:15

      תודה רבה שרה. באמת בצק מושלם
      שבת שלום

  8. Avi הגב 29 באוקטובר 2020 בשעה 6:08

    וואו!!! את אלופה!!!

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 29 באוקטובר 2020 בשעה 9:30

      תודההה אבי

  9. ורד הגב 29 באוקטובר 2020 בשעה 3:17

    גאה בך

  10. ורד הגב 29 באוקטובר 2020 בשעה 3:17

    תמשיכי ללחוש כי את אלופה תבורכי אהובתי

  11. ורד הגב 29 באוקטובר 2020 בשעה 3:16

    את פשוט אגדה אין כמוך ולא יהיה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 29 באוקטובר 2020 בשעה 9:30

      תודה רבה ורד ♥ ♥

  12. SIMHA AVIV הגב 29 באוקטובר 2020 בשעה 2:57

    מורידה בפנייך את הכובע.אני לא יודעת היכן את גרה.אבל אוהבת את ראשך האומנותי.כי אני כאומנית רב תחומית.שמציגה בעולם.אוהבת שחושבים גם מחוץ לקופסה.לכן אוליי יום אחד תראי מה אני עושה.לא אפיה.יודעת טוב.אבל אומנות.שאפו.בריאות ואשרייך.אנשים מוכשרים לעולם לא משועממים

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 29 באוקטובר 2020 בשעה 9:29

      תודה רבה שמחה יקרה ♥ ♥

  13. ענת הגב 29 באוקטובר 2020 בשעה 1:19

    נראה מדהים, מגרה וממש רוצה להכין גם אבל בלי המרכיב הסודי… בעיה??‍♀️

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 29 באוקטובר 2020 בשעה 9:28

      היי ענת,
      אז תכיני מתכון אחר. למשל את הלחמניות וניל המדהימות שלי: https://bit.ly/2BPUsVE

  14. אנה הגב 28 באוקטובר 2020 בשעה 19:35

    כיצד את מכינה חלב מרוכז?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 29 באוקטובר 2020 בשעה 9:26

      היי אנה,
      יש לינק בתחילת המתכון

השארת תגובה

ביטול

הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!




פרגנו לי בלייק
חפשו פה מתכון ספציפי
כל המתכונים לפי קטגוריות



בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
הלוחשת לאוכל גם באינסטגרם

yehudit_aviv

יהודית אביב
הסרטונים שרצים לי בפיד עושי הסרטונים שרצים לי בפיד עושים אותי רעבהההה אז הכנתי לי בטטה בטוסטר🤷‍♀️. את הכדורים הטעימים האלה תכינו מחר, הם מלוחים ויאזנו את המתיקות של הסופגנייה.  רוצים מתכון? תכתבו לי בפרטי ואשלח לכם לינק
קובה קוקוס עם פרלינים של נוטלה וגבינת שמנת. זה טעים בטירוף והמתכון בבלוג הלוחשת לאוכל
סופגניות מהירות הכנה עם טרי סופגניות מהירות הכנה עם טריק מדליק. נולדו לחלוטין במקרה. הסיפור המלא והמתכון כרגיל בבלוג שלי ״הלוחשת לאוכל״
הסיר טיגון המעולה שמגיע עם מדחום ורשת צינון מובנית עכשיו בהנחה של20%  וגם כל האתר בהנחה בהזנת קוד קופון:yehudit20
מה עם הסלט איזונים של יום ראשון? לכו לקורל חוטה המדהימה שהכינה היום סלט מטריף
@
תשמרו!! אתם לא תפסיקו להכין את הטעימות האלה.
הסיר טיגון של מגנוס מגיע עם מדחום וגם כל האתר בהנחה של20% ליומיים. קוד קופון:yehudit20
כנסו לגוגל ותכתבו: הלוחשת לאוכל סופגניות עננים מרובעות בסגנון ניו אורלינס.
תתכוננו לאכול עננים ותיזהרו כי אי אפשר להפסיק.
שמה לכם לינק למתכון גם בסטורי שלי ושומרת בהיילייטס
יש פה מישהו שלא אוהב שוקולד? יש פה מישהו שלא אוהב שוקולד? ופיסטוק? ואת שניהם יחד? איןןן אין טעים כזה! המתכון בבלוג שלי - הלוחשת לאוכל ויהיה גם לינק בסטורי
שתי פוקצ׳ות -אחת בסיר יציקת שתי פוקצ׳ות -אחת בסיר יציקת ברזל ואחת בתבנית אמאיל. שתיהן יצאו מעולות והן כמובן של מגנוס.
כל האתר של מגנוס בהנחה של25%. הנחה מיוחדת שלא תחזור!!
קוד קופון:yehudit25
ספינג׳ בהתפחה ארוכה במקרר. יוצא הרבה יותר אוורירי וקריספי. אפשר להכין בשישי ולטגן מייד במוצאי שבת בלי המתנה.
סיר טיגון עם מדחום, רשת צינון ומתנה סט פומפיות עכשיו בהנחה של25% באתר של מגנוס. פרטים אצלי בסטורי ובפרטי.  וגם כל האתר בהנחה של25%
קוד קופון:yehudit25
המתכון בבלוג הלוחשת לאוכל, בסטורי שלי ויישמר בהיילייטס
לא רק המתכון המדוייק מזמן בבלוג, גם מלאאא טיפים שיגרמו לכם להצליח ולאפות פחזניות מושלמות. תכתבו בגוגל פחזניות או לא להיות הלוחשת לאוכל
שמה לכם לינק גם בסטורי
אין מי שלא אוהב מאפי/ פשטידו אין מי שלא אוהב מאפי/ פשטידות פילו. בכל ארוחה היא מתחסלת ראשונה ובצדק!
אפיתי אותה בתבנית אמאיל של מגנוס שמגיעה במארז של שלוש תבניות. גם התבניות וגם כל האתר של מגנוס בהנחה של25%
קוד קופון:Yehudit25
המתכון בבלוג הלוחשת לאוכל
לתמונות נוספות לחצו פה בואו לעקוב אחריי באינסטגרם
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס