יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
סלט מטבוחה – עגבניות מבושלות
ראשי » ירקות » סלט מטבוחה – עגבניות מבושלות

סלט מטבוחה – עגבניות מבושלות

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 21 ביולי 2017 18 תגובות

סלט מטבוחה – עגבניות מבושלות. הסלט האולטימטיבי לארוחת שישי בכל בית מרוקאי. אני מכינה את המטבוחה יחד עם עוד מלא מאכלים לשישי בצהריים באופן קבוע

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
סלט שהוא חובה בימי שישי בכל בית מרוקאי…במשך שנים הכנתי את המטבוחה עם עגבניות טריות, עבדתי די קשה כדי לקלוף אותן ואז לבשל אותן שעות כדי שיהפכו לסלט המיוחל.
 
לפני כמה שנים, באחד מימי השישי, החלטתי לקצר תהליכים ולנסות להכין מטבוחה עם עגבניות משומרות….אהההה, אבל זה לא קרה סתם ככה. נוביק שלי, חובב הבישול שעושה מחקרים שלמים על אוכל וכל היום צופה בתכניות בישול מהעולם, חקר את עניין העגבניות והגיע למסקנה כי העגבניות שמכניסים לקופסאות השימורים, טובות יותר מהעגבניות הטריות.
 
איך יכול להיות אתם שואלים?? אז הנה ההסבר המושכל שלו: את העגבניות שאנחנו קונים בשווקים ובסופרים קוטפים כשהן ירוקות ומבשילים אותן אחרי הקטיף, מה שמשפיע על הטעם. למעשה, קוטפים את העגבנייה לפני שהיא מוכנה לאכילה. לעומת זאת, את העגבניות המשומרות מכינים מעגבניות שהגיעו לבשלות מושלמת לפני שנקטפו ולכן הן מתאימות יותר לבישול. מה שחשוב מאוד זה לקנות עגבניות משומרות מאיכות מעולה (לא פחות).אני קונה עגבניות חתוכות דק polpa של חברת mutti האיטלקית. מאז אני מכינה רק עם עגבניות משומרות. במבחן הטעם – אחרי שמלא אנשים טעמו, (גם מרוקאיות מבוגרות :)) אף אחד לא חשד שזה לא עגבניות טריות ויותר מזה, ממש ממש ממש אהבו אותה.
 
סלט מטבוחה – עגבניות מבושלות
חומרים לקופסה בינונית
 
  • 3 קופסאות עגבניות polpa משומרות של mutti
  • 3 פלפלים ירוקים חריפים
  • 4 שיני שום
  • מלח
  • 1/4 כפית פלפל שחור
  • 1/4 כוס שמן זית

אופן הכנה

  1. שמים בסיר את העגבניות המשומרות ומבשלים על אש בינונית, תוך ערבוב מידי פעם כשעה, עד שרוב הנוזלים מצטמצמים.
  2. שורפים על אש גלויה את הפלפלים, מכניסים לשקית ניילון  ל- 5 דקות כדי להקל על הקילוף. קולפים, קוצצים לקוביות ומוסיפים לסיר.
  3. כותשים את שיני השום או פורסים ממש דק ומוסיפים לסיר.
  4. מתבלים במלח ופלפל שחור, מוסיפים את השמן ומערבבים היטב.
  5. מנמיכים את האש למינימום ואם יש פלטה מבודדת אז שמים מתחת לסיר. מבשלים עוד כשעה תוך ערבוב מידי פעם עד שהמטבוחה נעשית ריבתית וסמיכה.
  6. מקררים ומעבירים לקופסה אטומה. שומרים במקרר עד שבוע.

עוד כמה קטנות

  • אפשר כמובן להכין עם עגבניות טריות. על מנת להקל על הקילוף – חורצים X בראש כל עגבנייה ומשרים במים רותחים עד שהמים מתקררים. קולפים את העגבניות, סוחטים ככל האפשר, חותכים לקוביות ומבשלים לפי ההוראות למעלה. זמני הבישול של העגבנייה הטרייה ארוכים יותר.
  • חשוב מאוד לא לשים שמן מייד בהתחלה כי אז הסלט יהיה מוצף בשמן. את השמן מוסיפים לקראת סוף הבישול יחד עם התבלינים.

 

 
 
 
Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • תפוחי אדמה ממולאים דג מרוקאי פיקנטי
    תפוחי אדמה ממולאים דג מרוקאי פיקנטי
  • פיצה של נוביק בסגנון דטרוייט
    פיצה של נוביק בסגנון דטרוייט
  • לחמניות ממולאות בשר
    לחמניות ממולאות בשר
  • סלט סלרי, תפוחים, חמוציות ופקאנים
    סלט סלרי, תפוחים, חמוציות ופקאנים

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

18 תגובות

  1. Keren הגב 8 באפריל 2020 בשעה 20:53

    כמה מלח את שמה?
    הכנתי, היה חסר לי משהו,
    הוספתי כפית סוכר- ונהייה טעים

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 8 באפריל 2020 בשעה 22:15

      אני לא מודדת, מלח זה עניין של טעם אישי. תלוי באיזה עגבניות השתמשת. אני משתמשת בעגבניות שאין צורך בסוכר
      חג שמח

  2. ענבר הגב 11 באוגוסט 2019 בשעה 15:42

    היי יהודית כמה מלח להשים בערך?
    האם אפשר להוסיף סוכר להוריד את חמיצות העגבניות?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 12 באוגוסט 2019 בשעה 7:37

      היי ענבר. מלח זה עניין של טעם. תתחילי עם ממש מעט כי תמיד אפשר להוסיף. אין צורך להוסיף סוכר. כשמבשלים את העגבניות מספיק זמן הן הופכות למתקתקות מבלי להוסיף סוכר

  3. ליטל הגב 9 באוגוסט 2019 בשעה 12:33

    היי יהודית סליחה על כל השאלות פשוט פעם ראשונה מנסה להכין ..
    מה הכוונה פלטה מבודדת ? הכוונה לפלטה חשמלית ?
    דבר נוסף כמה מלח בערך ?
    בתודה מראש …

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 9 באוגוסט 2019 בשעה 15:08

      היי ליטל, זה מעין עיגול מתכת ששמים על הגז וזה מונע מהלהבה הישירה לשרוף את המטבוחה. מקווה שהסתדרת

  4. ליטל הגב 9 באוגוסט 2019 בשעה 11:34

    היי יהודית רק רציתי לוודא משהו קניתי את העגבניות המשמרות שהמלצת של Mutti ואני רואה שאין בהן הרבה נוזל ..אני מניחה שהנוזל יוצא בבישול נכון ?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 9 באוגוסט 2019 בשעה 15:07

      היי ליטל. מטבוחה לא צריכה נוזל אלא להפך – אם יש נוזל אז להיפטר ממנו

  5. ליטל הגב 8 באוגוסט 2019 בשעה 9:58

    היי האם אפשר להכין ללא פלפל חריף?
    האם כדי להוסיף גמבה אם כן כמה ?
    תודה רבה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 8 באוגוסט 2019 בשעה 19:25

      היי ליטל. את יכולה לשים גמבה במקום פלפל חריף

  6. בת-אל הגב 8 במאי 2019 בשעה 17:50

    היי, אני גרה בארה״ב ויש כאן קופסאות של 400 גרם ו800 גרם. מה הגודל של 3 הקופסאות במתכון שלך? תודה על המתכון!

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 8 במאי 2019 בשעה 21:43

      היי בת אל. 400 גרם כל קופסא

  7. בר הגב 26 באפריל 2019 בשעה 15:32

    פשוט מושלמת!! כבר הכנתי פעמיים החג!!!

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 27 באפריל 2019 בשעה 11:17

      איזה כייף בר. חג שמח

  8. דורין הגב 16 באפריל 2019 בשעה 21:13

    היי יהודית הייתי כבר בארבעה סופרים שונים.
    איזה עגבניות של polpa ? אם הכוונה לשרי המקולפות אין אותם בשום מקום. האת תוכלי לומר מאיפה את קונה אותם?
    כנ״ל לגבי הסילאן גריל של כוורת

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 17 באפריל 2019 בשעה 8:37

      היי דורין, עגבניות של mutti. יש בכל סופר היום. גם בשופרסל. תכתבי בגוגל את השם ותראי תמונות. סילאן כנ"ל

  9. רחלי הגב 27 באוקטובר 2017 בשעה 14:49

    מריח נהדר!
    יש סיכוי שתעלי צילום של הפלפל הירוק החריף? לא מסתדרת איתם בסופר. הגיע הזמן 🙂 תודה רבה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 27 באוקטובר 2017 בשעה 18:26

      פלפל חריף רגיל..אין לי תמונה. תרשמי בגוגל ויעלה לך

השארת תגובה

ביטול

שלום שלום וברוכים הבאים 🙂 איזה כייף שאתם פה. שמי יהודית אבל החברים שלי קוראים לי ג'ודי. בשנת 2011, באופן אקראי לחלוטין התחלתי לכתוב בלוג באתר "תפוז" שאירח כותבים/בלוגרים באתר שלו.......... להמשך קריאה

אביב תיקונים והתקנות - כל סוגי התיקונים לבית ולעסק עם שרות מושלם ואחריות

למעבר לדף העסקי לחצו כאן

050-3221145 - גידי

📌 צביעה איכותית ונקיה.
📌 כל התיקונים לבית ברמה גבוהה.
📌 שיפוץ אמבטיה/מקלחת.
📌 מכירה והתקנת פרקטים.
📌 דלתות פנים ודלתות כניסה.
📌 מנעולן מוסמך.
📌התקנת אביזרי אמבטיה.
📌תליית וילונות.
📌תליית טלויזיות.
📌תליית מדפים.
📌תליית מראות.
📌תליית תמונות.
📌טיפול ותיקון דוד שמש.
📌החלפת שקעים ומפסקים.
📌הרכבת גופי תאורה.
📌תיקון תריסים.
📌החלפת רשתות.
📌החלפת כל סוגי הברזים.

הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!




פרגנו לי בלייק
חפשו פה מתכון ספציפי
כל המתכונים לפי קטגוריות



בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
הלוחשת לאוכל גם באינסטגרם

yehudit_aviv

יהודית אביב הלוחשת לאוכל
כשמתחשק לי עוגיות שוקולד צ׳ כשמתחשק לי עוגיות שוקולד צ׳יפס ולא בא לי לחכות שעותתת שההצק יתקרר🙈
אזזזז  חמש דקות הכנה, בלי מיקסר ובלי המתנה… רבע שעה אפייה וזהווו 
עוגיות מושלמות בכלום זמן
 המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל עוגיות שוקולד ונוטלה קלות לככנה הלוחשת לאוכל
.
.
.
#chocolate #chocolatechipcookies #chocolatelab #chocolates #שוקולד #שוקולדציפס #שוקולדים #שוקולדחלב #עוגיותשוקולדציפס #עוגיותשוקולדציפס🍪
מתבקש מרק אבל אני תמיד מעדיפה מתוקים אז מתחממת לי עם הרוגעלך הכי טעימים שתכינו אי פעם

המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל רוגעלך הלוחשת לאוכל ותכף שמה לינק בסטורי
.
.
.
#chocolate
#chocolatecake
#רוגעלך
#רוגלך
אם לא יצא לכם עדיין להכין מר אם לא יצא לכם עדיין להכין מרק תפוחי אדמה, אתם חייבים. הוא קטיפתי וטעיםםם
המתכון בבלוג, תכתבו בגוגל מרק תפוחי אדמה הלוחשת לאוכל
.
.
#potato
#soup
#potatpsoup
#israelinstagram
#ontheblog
#lovesoup
#lovepotato
תעשו טובה לעצמכם ולכו להכין תעשו טובה לעצמכם ולכו להכין עכשיו בצק מקדים לחלה. מחר בבוקר תיכנסו לבלוג שלי תכתבו בגוגל חלה לשבת עם בצק מקדים הלוחשת לאוכל. יעלו כמה וכמה מתכונים וכולם מעולים. תכינו ותבינו את ההבדלים בין חלה רגילה לחלה עם בצק מקדים.

כדי להקל עליכם אני שמה לכם פה את המתכון לבצק המקדים שלוקח חצי דקה להכין אותו. 
תערבבו יחד קמח, שמרים ומים לפי הכמויות למטה, תכסו ותשאירו כל הלילה על השייש. מחר תמשיכו לפי המתכון מהבלוג. 
תהנו❤️❤️
1.5 כוסות קמח
1/4 כפית שמרים יבשים
3/4 עד 1  כוס מים

נ. ב. שמה לכם לינק לחלות בסטורי, תבואו
.
.
.
#hallabread
#halla
#bread
#חלהלשבת
#חלה
#שבת
#שבתשלום
כמה דקות קטנות ויש עוגת תפוחים הכי קלה והכי טעימה.
כל מה שצריך זה קערה ותבנית.
שטרוייזל מלמטה, תפוחים במרכז ושטרוייזל מלמעלה וזהו! לתנור.
תכינו קצפת או שמנת חמוצה או גלידת וניל ואתם מסודרים
המתכון עכשיו בבלוג. תכתבו בגוגל עוגת תפוחים מדהימה קלה להכנה הלוחשת לאוכל
.
.
.
#applestart
#applecakes
#apples
#tart
#cakesofinstagram
#cake
#israelinstagram
#ontheblog
#cakeslovers
#cakecakecake
הכנתי מלאווח היסטרי, לא נכין ממנו זיוה??
חפשו בהיילייטס או בבלוג את המתכון למלאווח, תוציאו מהמקרר את כל הגבינות הטעימות שיש לכם, תערבבו עם הרבה תרד בייבי טרי (אין צורך לחלוט), שימו מלח, פלפל שחור וקורט אגוז מוסקט ותמלאו את המלאווח ותגחגלו לרולדה.
תמרחו ביצה ותפזרו שומשום
אפייה: 160 מעלות בערך 45 דקות, עד שמקבלים צבע שחום יפה

זהו!!!

.
.
.#מלאווח
#מלאווחאדיר
#מאפים
#yamanfoods
#melawach
#בצקים
#בצקעלים
#cheese
#גבינהבולגרית
#
בצק שמרים פטנט, אחד הטובים ש בצק שמרים פטנט, אחד הטובים שאני מכינה כבר מיליון שנים. את הבצק עצמו לא מתפיחים אלא רק את המאפים המוכנים והבצק עובר קיפולים עם חמאה. הפעם מילאתי בגבינה אבל אפשר עם תפוחים, פרג, שוקולד וכל מלית שאתם אוהבים.
המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל בצק שמרים מדופף הלוחשת לאוכל
.
.
.
#cheesecakes
#cheeselover
#cheesecakefactory
#cakesofinstagram
#cakes
#israelinstagram
#ontheblog
#lovetocook
#instegram_israel
#cheeseboard
לאאא אל תכינו!! אתם לא תצליחו לעצור בראשונה וגם לא בשנייה, אז פשוט אל תכינו 🙈
מי שבכל זאת רוצה להתפרע🤣🤣 המתכון בבלוג ותכף שמה לינק בהיילייטס ובסטורי
.
.
.
#chocolatecookies
#chocolate
#cookies
#chocolover
#ontheblog
#onthetable
#israelinstagram
#lovecookies
#cookieslover
#cookieslovers
הכרוביות בשיא הטריות והטעם הכרוביות בשיא הטריות והטעם שלהן ואני מכורה 🙈 אז דבר ראשון תשמרו את הפוסט כדי שתוכלו תמיד להיזכר שהוא קיים ולהכין אותו😉

אם תתחילו עכשיו, עוד חצי שעה תהיה תבנית היסטרית של כרובית וטחינה כתוספת לעיקרית או כעיקרית בעצמה
.
.
המתכון בשיתוף טחינת טורקיז המעולה ותכף מעלה קישור לסטורי
@turkiz_tahini
.
.
. #tahini
#israelinstagram
#ontheblog
#onthetable
#inmyblog
#lovetahini
#veganfoodshare
#veganfood
#vegansalads
#veganlife
#califlower
#vegetables
#vegetablesreceipes
#vegetablegardening
לתמונות נוספות לחצו פה בואו לעקוב אחריי באינסטגרם
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס