יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
עוגת שוקולד נטו אלוהית
ראשי » ללא גלוטן » עוגת שוקולד נטו אלוהית

עוגת שוקולד נטו אלוהית

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 28 בספטמבר 2018 12 תגובות

עוגת שוקולד נטו אלוהית! אחת העוגות הכי טעימות שיצא לי להכין וזה מצחיק כמה שהיא קלה להכנה. בלי סוכר, בלי קמח, רק הרבה שוקולד, חמאה וביצים.

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
עוגת שוקולד נטו אלוהית

אחת העוגות הכי קלות להכנה והכי טעימות שהכנתי. עוגת שוקולד נטו אלוהית, זאת ההההעוגה של הקונדיטור המעולה בן עמי ברטיני שביט. יש לי בבית את הספר של בן עמי וכבר הכנתי ממנו כמה עוגות מוצלחות וטעימות. העוגה השוקולדית המעולה הזו מככבת בכל מיני אתרים וספרים, בכל מיני שמות ווריאציות ותכננתי עליה לא מעט זמן. למה לא הכנתי?? כי אני וחורצ'ק יותר חובבים עוגות גבינה מאשר עוגות שוקולד ואנחנו האכלנים העיקריים של עוגות בבית, כי יש בה 600 גרם שוקולד וחשבתי שזה קצת מוגזם (טעיתי בגדול!), כי כל פעם שרציתי להכין אותה, הכנתי עוגה אחרת וזו נדחתה לפעם אחרת. אז עכשיו זה הפעם האחרת 🙂

בכל מקרה, השבוע לכבוד זה שנוביק, חובב השוקולד יצא מהבסיס לחג השני של סוכות, הכנתי אותה. האמת, שום דבר לא הכין אותי לביס המושלםםםם שלקחתי מייד אחרי שצילמתי. שוקולדית קטיפתית, נימוחה בטירוף וטעימהההה גם למי שכמוני לא חובב שוקולד. היא ללא קמח בכלל כך שמתאימה לרגישים לגלוטן וגם לפסח, היא כל כך קלה להכנה שזה מצחיק.

אני הכנתי אותה עם שוקולד מריר 60% קקאו כדי שהטעם השוקולדי יהיה מודגש וטעים. זו לא טעות – אין סוכר בעוגה הזו וכל הטעם מתקבל מהשוקולד, כך שחשוב לשים שוקולד טעים. העוגה מתקבלת במרקם של מוס, רק הרבה יותר טעים. אל תהססו לשנייה, רוצו להכין אותה כי היא באמת אחת הטעימות שהכנתי והכנתי לא מעט.

עוגת שוקולד נטו אלוהית

מקור המתכון: בן עמי ברטיני שביט עם כמה שינויים והתאמות שלי

לפני שמתחילים

  • תשתמשו בשוקולד טעים ואיכותי עם 60% מוצקי קקאו כי זה כל הטעם של העוגה.
  • במידה ואתם קונים ביצים בסופר (אני קונה ביצי משק טריות וגדולות מאוד) , מומלץ לשים 10 ביצים ולא 8 כמו שמצויין במתכון או לחילופין לאפות בתבנית בקוטר 24 ס"מ ולא 26 ס"מ בשביל לקבל עוגה בגובה יפה.
  • העוגה במיטבה אחרי לילה במקרר.
  • העוגה נאפית בתוך תבנית עם מים ולכן עוטפים היטב את תבנית האפייה מבחוץ עם נייר כסף כדי למנוע חדירת נוזלים.
  • מומלץ לפרוס את העוגה עם סכין חמימה לחיתוך מושלם.

מצרכים לתבנית בקוטר 26 ס"מ

לעוגה

  • 8 ביצים
  • 225 גרם חמאה
  • 450 גרם שוקולד מריר 60% מוצקי קקאו

לציפוי וקישוט – גנאש שוקולד

  • 150 מ"ל (2/3 כוס) שמנת מתוקה
  • 150 גרם שוקולד מריר 60% מוצקי קקאו
  • 1 כף סירופ תירס (לא חובה אבל שומר על ברק השוקולד)
  • ½ כוס שמנת מתוקה (שתשמש להקצפה)
  • 2 כפיות אינסטנט פודינג וניל

אופן הכנה

  1. העוגה: מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  2. שמים בקערת המיקסר את הביצים. מניחים את הקערה מעל גבי סיר עם מים רותחים ומחממים על להבה נמוכה תוך כדי ערבוב במטרפה את הביצים עד שהן חמימות למגע. הקערה של המיקסר לא אמורה לגעת במים אלא להתחמם רק מהאדים (באן מארי).
  3. כשהביצים חמימות למגע (בודקים עם הידיים) מעבירים את הקערה למיקסר ומקציפים במשך 7-10 דקות עד  שמקבלים קצף תפוח ובהיר שממלא את כל הקערה.
  4. ממסים במיקרוגל חמאה ושוקולד בפולסים של דקה. מחממים דקה, מוציאים, מערבבים ומחממים שוב עד שכל השוקולד והחמאה נמסים. מקררים לטמפרטורת החדר.
  5. מעבירים כמה כפות מקצף הביצים לקערת השוקולד ומערבבים היטב.
  6. מעבירים את תערובת השוקולד לקצף הביצים בפעמיים שלוש ובכל פעם מקפלים בעדינות את השוקולד לתוך הקצף. (הקצף צונח מעט בערבוב וזה בסדר). ממשיכים לערבב בתנועות קיפול עד שכל הבלילה מתאחדת והופכת שוקולדית.
  7. מניחים על תבנית קפיצית נייר אפייה ומשמנים את התבנית בחמאה. עוטפים היטב את תבנית האפייה מבחוץ עם נייר כסף כדי למנוע חדירת נוזלים.
  8. מוזגים את בלילת העוגה לתבנית וטופחים כמה פעמים על השייש כדי לשחרר בועות אוויר.
  9. מניחים את התבנית בתוך תבנית נוספת (אני הנחתי בתוך תבנית אפייה של התנור) וממלאים את התבנית במים. זהירות לא למלא מים מעל לגובה נייר הכסף.
  10. אופים את העוגה כ- 12 דקות עד שמתחיל להיווצר קרום על פני העוגה.
  11. פותחים את התנור ומכסים את העוגה בנייר כסף. אופים עוד 10-12 דקות, עד שהעוגה יציבה בדפנות אבל עדיין רוטטת במרכז. נזהרים שלא לייבש את העוגה.
  12. מוציאים מהתנור ומצננים היטב. מכניסים למקרר לכמה שעות טובות ורצוי ללילה.
  13. ציפוי וקישוט: ממסים יחד במיקרוגל שוקולד ו – 2/3 כוס שמנת מתוקה, מערבבים לתוך השוקולד סירופ תירס, מערבבים היטב ושומרים לילה במקרר.
  14. ציפוי וקישוט העוגה: מעבירים כשליש מכמות הגנאש לקערת המיקסר ומקציפים כמה דקות עם ½ כוס שמנת מתוקה ופודינג וניל לקרם יציב. מעבירים לשקית זילוף עם צנתר כוכב או כל צנתר שאוהבים.
  15. מעבירים סכין מסביב לדפנות העוגה ומשחררים אותה מהתבנית. הופכים על גבי צלחת הגשה.
  16. את יתרת הגנאש מחממים חצי דקה במיקרוגל ומוזגים למרכז העוגה ומאפשרים לשוקולד לנזול לצדדים.
  17. מקשטים את העוגה עם הגנאש המוקצף.
  18. העוגה טעימה מאוד גם מהמקרר אבל הכי טעימה בטמפרטורת החדר.

 

 

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • לחמניות בית ספר רכות רכות
    לחמניות בית ספר רכות רכות
  • סופגניות מהירות הכנה עם טריק מדליק
    סופגניות מהירות הכנה עם טריק מדליק
  • עוגת סולת במילוי מלבי (בסבוסה בל אשטה)
    עוגת סולת במילוי מלבי (בסבוסה בל אשטה)
  • עוגת מוס שוקולד ואייריש קרים
    עוגת מוס שוקולד ואייריש קרים
עוגת שוקולד נטו שוקולד

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

12 תגובות

  1. נטע הגב 1 באוקטובר 2020 בשעה 20:01

    שלום יהודית
    לגבי השוקולד
    בעוגות בבלילות זה תמיד יוצא טעים אבל לאכילה לי זה מריר ה 60 אחוז .
    השאלה שלי זה יוצא מר בתוך העוגה היות ואין כאן סוכר ?
    האם כדאי לשים אולי 2 או 3 חפיסות של 60 אחוז והשאר עלית מריר רגיל(שזה 45 אחוז אם אני לא טועה )
    או שזה עלול לפגוע באיכות העוגה?

    שאלה נוספת
    בשלב שצריך לכסות את העוגה עם נייר כסף, האם נייר אפייה גם יעשה את העבודה ? כי הכסף פחות בריא

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 1 באוקטובר 2020 בשעה 23:52

      היי נטע,
      את יכולה לשים גם שוקולד פחות מריר. זה ייצא בסדר גמור למרות שהיא הכי טעימה עם 60%
      נייר הכסף לא נוגע בעוגה אלא רק עוטף מלמעלה את התבנית.

  2. יסמין הגב 19 בפברואר 2020 בשעה 20:04

    היי יהודית המדהימה אני ממש רוצה להכין את העוגה לקינוח אבל פוחדת שהטעם יזכיר עוגת שוקולד של יומהולגת מה ההבדל ?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 19 בפברואר 2020 בשעה 20:21

      וואו יסמין, אין קשר בכלל!!!!
      זאת אחת העוגות הכי טובות שתכיני.
      עוגת יומולדת זו עוגה פשוטה בדרך כלל. זו עשירה ואין בה קמח והיא במרקם של מוס

  3. שרית הגב 17 באוקטובר 2018 בשעה 18:30

    יהודית, מסתבר שמתאים מאד. אפיתי כבר פעמיים. פעם עם שוקולד 60% ופעם עם 75%
    בפעם הראשונה אפיתי 12 דקות ויצא מעולה אבל קצת יבש ובפעם השניה 9 דקות ויצא מושלם. אפילו בלי ציפוי.
    תודה על מתכון מעולה ללא הפרדת ביצים ?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 17 באוקטובר 2018 בשעה 19:50

      היי שרית. כל תנור אופה אחרת. לכן זה חכם מאוד ללמוד את זמני האפייה כדי שהעוגה לא תתייבש. שמחה שאהבת ♥

  4. אורטל הגב 17 באוקטובר 2018 בשעה 16:28

    היי יהודית, את יכולה בבקשה לרשום באיזה שוקולד את ממליצה להשתמש בעוגה? חברות?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 17 באוקטובר 2018 בשעה 19:49

      היי אורטל. בעוגה הנוכחית השתמשתי בשוקולד של עלית 60%. הוא טעים ומעולה לאפייה. בדרך כלל אני קונה קאליבו אבל עלית זמין בסופרים והוא מעולה.

      • מיכאל הגב 13 באפריל 2022 בשעה 21:41

        הי יהודית.
        האם ניתן לערבב את הבלילה יחד עם אגוזים למניהם או עם פירות, לדוגמה בננות. אני אוהב שילוב של בננות בעוגות אך פוחד שבגלל שהעוגה אווררית אז זה יכביד על העוגה וזה יכול להתפרק!

        • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 14 באפריל 2022 בשעה 7:26

          היי מיכאל,
          זה לא אפשרי ולא נחוץ בעוגה הזאת. היא עשירה וטעימה בטירוף
          חג שמח

  5. שרית הגב 15 באוקטובר 2018 בשעה 16:22

    הי יהודית, אני רוצה לאפות בקוקוטים אישיים- כמה זמן אפיה נדרש לדעתך?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 15 באוקטובר 2018 בשעה 16:45

      היי שרית, אין לי מושג וגם לא נראה לי שזה מתאים. יהיה קשה מאוד לדעת את זמן האפייה כי גם ככה זה קצר מאוד. אם את מנסה עדכני

השארת תגובה

ביטול

שלום שלום וברוכים הבאים 🙂 איזה כייף שאתם פה. שמי יהודית אבל החברים שלי קוראים לי ג'ודי. בשנת 2011, באופן אקראי לחלוטין התחלתי לכתוב בלוג באתר "תפוז" שאירח כותבים/בלוגרים באתר שלו.......... להמשך קריאה

אביב תיקונים והתקנות - כל סוגי התיקונים לבית ולעסק עם שרות מושלם ואחריות

למעבר לדף העסקי לחצו כאן

050-3221145 - גידי

📌 צביעה איכותית ונקיה.
📌 כל התיקונים לבית ברמה גבוהה.
📌 שיפוץ אמבטיה/מקלחת.
📌 מכירה והתקנת פרקטים.
📌 דלתות פנים ודלתות כניסה.
📌 מנעולן מוסמך.
📌התקנת אביזרי אמבטיה.
📌תליית וילונות.
📌תליית טלויזיות.
📌תליית מדפים.
📌תליית מראות.
📌תליית תמונות.
📌טיפול ותיקון דוד שמש.
📌החלפת שקעים ומפסקים.
📌הרכבת גופי תאורה.
📌תיקון תריסים.
📌החלפת רשתות.
📌החלפת כל סוגי הברזים.

הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!




פרגנו לי בלייק
חפשו פה מתכון ספציפי
כל המתכונים לפי קטגוריות



בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
הלוחשת לאוכל גם באינסטגרם

yehudit_aviv

יהודית אביב הלוחשת לאוכל
כשמתחשק לי עוגיות שוקולד צ׳ כשמתחשק לי עוגיות שוקולד צ׳יפס ולא בא לי לחכות שעותתת שההצק יתקרר🙈
אזזזז  חמש דקות הכנה, בלי מיקסר ובלי המתנה… רבע שעה אפייה וזהווו 
עוגיות מושלמות בכלום זמן
 המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל עוגיות שוקולד ונוטלה קלות לככנה הלוחשת לאוכל
.
.
.
#chocolate #chocolatechipcookies #chocolatelab #chocolates #שוקולד #שוקולדציפס #שוקולדים #שוקולדחלב #עוגיותשוקולדציפס #עוגיותשוקולדציפס🍪
מתבקש מרק אבל אני תמיד מעדיפה מתוקים אז מתחממת לי עם הרוגעלך הכי טעימים שתכינו אי פעם

המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל רוגעלך הלוחשת לאוכל ותכף שמה לינק בסטורי
.
.
.
#chocolate
#chocolatecake
#רוגעלך
#רוגלך
אם לא יצא לכם עדיין להכין מר אם לא יצא לכם עדיין להכין מרק תפוחי אדמה, אתם חייבים. הוא קטיפתי וטעיםםם
המתכון בבלוג, תכתבו בגוגל מרק תפוחי אדמה הלוחשת לאוכל
.
.
#potato
#soup
#potatpsoup
#israelinstagram
#ontheblog
#lovesoup
#lovepotato
תעשו טובה לעצמכם ולכו להכין תעשו טובה לעצמכם ולכו להכין עכשיו בצק מקדים לחלה. מחר בבוקר תיכנסו לבלוג שלי תכתבו בגוגל חלה לשבת עם בצק מקדים הלוחשת לאוכל. יעלו כמה וכמה מתכונים וכולם מעולים. תכינו ותבינו את ההבדלים בין חלה רגילה לחלה עם בצק מקדים.

כדי להקל עליכם אני שמה לכם פה את המתכון לבצק המקדים שלוקח חצי דקה להכין אותו. 
תערבבו יחד קמח, שמרים ומים לפי הכמויות למטה, תכסו ותשאירו כל הלילה על השייש. מחר תמשיכו לפי המתכון מהבלוג. 
תהנו❤️❤️
1.5 כוסות קמח
1/4 כפית שמרים יבשים
3/4 עד 1  כוס מים

נ. ב. שמה לכם לינק לחלות בסטורי, תבואו
.
.
.
#hallabread
#halla
#bread
#חלהלשבת
#חלה
#שבת
#שבתשלום
כמה דקות קטנות ויש עוגת תפוחים הכי קלה והכי טעימה.
כל מה שצריך זה קערה ותבנית.
שטרוייזל מלמטה, תפוחים במרכז ושטרוייזל מלמעלה וזהו! לתנור.
תכינו קצפת או שמנת חמוצה או גלידת וניל ואתם מסודרים
המתכון עכשיו בבלוג. תכתבו בגוגל עוגת תפוחים מדהימה קלה להכנה הלוחשת לאוכל
.
.
.
#applestart
#applecakes
#apples
#tart
#cakesofinstagram
#cake
#israelinstagram
#ontheblog
#cakeslovers
#cakecakecake
הכנתי מלאווח היסטרי, לא נכין ממנו זיוה??
חפשו בהיילייטס או בבלוג את המתכון למלאווח, תוציאו מהמקרר את כל הגבינות הטעימות שיש לכם, תערבבו עם הרבה תרד בייבי טרי (אין צורך לחלוט), שימו מלח, פלפל שחור וקורט אגוז מוסקט ותמלאו את המלאווח ותגחגלו לרולדה.
תמרחו ביצה ותפזרו שומשום
אפייה: 160 מעלות בערך 45 דקות, עד שמקבלים צבע שחום יפה

זהו!!!

.
.
.#מלאווח
#מלאווחאדיר
#מאפים
#yamanfoods
#melawach
#בצקים
#בצקעלים
#cheese
#גבינהבולגרית
#
בצק שמרים פטנט, אחד הטובים ש בצק שמרים פטנט, אחד הטובים שאני מכינה כבר מיליון שנים. את הבצק עצמו לא מתפיחים אלא רק את המאפים המוכנים והבצק עובר קיפולים עם חמאה. הפעם מילאתי בגבינה אבל אפשר עם תפוחים, פרג, שוקולד וכל מלית שאתם אוהבים.
המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל בצק שמרים מדופף הלוחשת לאוכל
.
.
.
#cheesecakes
#cheeselover
#cheesecakefactory
#cakesofinstagram
#cakes
#israelinstagram
#ontheblog
#lovetocook
#instegram_israel
#cheeseboard
לאאא אל תכינו!! אתם לא תצליחו לעצור בראשונה וגם לא בשנייה, אז פשוט אל תכינו 🙈
מי שבכל זאת רוצה להתפרע🤣🤣 המתכון בבלוג ותכף שמה לינק בהיילייטס ובסטורי
.
.
.
#chocolatecookies
#chocolate
#cookies
#chocolover
#ontheblog
#onthetable
#israelinstagram
#lovecookies
#cookieslover
#cookieslovers
הכרוביות בשיא הטריות והטעם הכרוביות בשיא הטריות והטעם שלהן ואני מכורה 🙈 אז דבר ראשון תשמרו את הפוסט כדי שתוכלו תמיד להיזכר שהוא קיים ולהכין אותו😉

אם תתחילו עכשיו, עוד חצי שעה תהיה תבנית היסטרית של כרובית וטחינה כתוספת לעיקרית או כעיקרית בעצמה
.
.
המתכון בשיתוף טחינת טורקיז המעולה ותכף מעלה קישור לסטורי
@turkiz_tahini
.
.
. #tahini
#israelinstagram
#ontheblog
#onthetable
#inmyblog
#lovetahini
#veganfoodshare
#veganfood
#vegansalads
#veganlife
#califlower
#vegetables
#vegetablesreceipes
#vegetablegardening
לתמונות נוספות לחצו פה בואו לעקוב אחריי באינסטגרם
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס