יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • קרם ארטישוק מושלם
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט”ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • קרם ארטישוק מושלם
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט”ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • קרם ארטישוק מושלם
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט”ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • קרם ארטישוק מושלם
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט”ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
עוגת שוקולד נטו אלוהית
ראשי » ללא גלוטן » עוגת שוקולד נטו אלוהית

עוגת שוקולד נטו אלוהית

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 28 בספטמבר 2018 6 תגובות

עוגת שוקולד נטו אלוהית! אחת העוגות הכי טעימות שיצא לי להכין וזה מצחיק כמה שהיא קלה להכנה. בלי סוכר, בלי קמח, רק הרבה שוקולד, חמאה וביצים.

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
עוגת שוקולד נטו אלוהית

אחת העוגות הכי קלות להכנה והכי טעימות שהכנתי. עוגת שוקולד נטו אלוהית, זאת ההההעוגה של הקונדיטור המעולה בן עמי ברטיני שביט. יש לי בבית את הספר של בן עמי וכבר הכנתי ממנו כמה עוגות מוצלחות וטעימות. העוגה השוקולדית המעולה הזו מככבת בכל מיני אתרים וספרים, בכל מיני שמות ווריאציות ותכננתי עליה לא מעט זמן. למה לא הכנתי?? כי אני וחורצ’ק יותר חובבים עוגות גבינה מאשר עוגות שוקולד ואנחנו האכלנים העיקריים של עוגות בבית, כי יש בה 600 גרם שוקולד וחשבתי שזה קצת מוגזם (טעיתי בגדול!), כי כל פעם שרציתי להכין אותה, הכנתי עוגה אחרת וזו נדחתה לפעם אחרת. אז עכשיו זה הפעם האחרת 🙂

בכל מקרה, השבוע לכבוד זה שנוביק, חובב השוקולד יצא מהבסיס לחג השני של סוכות, הכנתי אותה. האמת, שום דבר לא הכין אותי לביס המושלםםםם שלקחתי מייד אחרי שצילמתי. שוקולדית קטיפתית, נימוחה בטירוף וטעימהההה גם למי שכמוני לא חובב שוקולד. היא ללא קמח בכלל כך שמתאימה לרגישים לגלוטן וגם לפסח, היא כל כך קלה להכנה שזה מצחיק.

אני הכנתי אותה עם שוקולד מריר 60% קקאו כדי שהטעם השוקולדי יהיה מודגש וטעים. זו לא טעות – אין סוכר בעוגה הזו וכל הטעם מתקבל מהשוקולד, כך שחשוב לשים שוקולד טעים. העוגה מתקבלת במרקם של מוס, רק הרבה יותר טעים. אל תהססו לשנייה, רוצו להכין אותה כי היא באמת אחת הטעימות שהכנתי והכנתי לא מעט.

עוגת שוקולד נטו אלוהית

מקור המתכון: בן עמי ברטיני שביט עם כמה שינויים והתאמות שלי

לפני שמתחילים

  • תשתמשו בשוקולד טעים ואיכותי עם 60% מוצקי קקאו כי זה כל הטעם של העוגה.
  • במידה ואתם קונים ביצים בסופר (אני קונה ביצי משק טריות וגדולות מאוד) , מומלץ לשים 10 ביצים ולא 8 כמו שמצויין במתכון או לחילופין לאפות בתבנית בקוטר 24 ס”מ ולא 26 ס”מ בשביל לקבל עוגה בגובה יפה.
  • העוגה במיטבה אחרי לילה במקרר.
  • העוגה נאפית בתוך תבנית עם מים ולכן עוטפים היטב את תבנית האפייה מבחוץ עם נייר כסף כדי למנוע חדירת נוזלים.
  • מומלץ לפרוס את העוגה עם סכין חמימה לחיתוך מושלם.

מצרכים לתבנית בקוטר 26 ס”מ

לעוגה

  • 8 ביצים
  • 225 גרם חמאה
  • 450 גרם שוקולד מריר 60% מוצקי קקאו

לציפוי וקישוט – גנאש שוקולד

  • 150 מ”ל (2/3 כוס) שמנת מתוקה
  • 150 גרם שוקולד מריר 60% מוצקי קקאו
  • 1 כף סירופ תירס (לא חובה אבל שומר על ברק השוקולד)
  • ½ כוס שמנת מתוקה (שתשמש להקצפה)
  • 2 כפיות אינסטנט פודינג וניל

אופן הכנה

  1. העוגה: מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  2. שמים בקערת המיקסר את הביצים. מניחים את הקערה מעל גבי סיר עם מים רותחים ומחממים על להבה נמוכה תוך כדי ערבוב במטרפה את הביצים עד שהן חמימות למגע. הקערה של המיקסר לא אמורה לגעת במים אלא להתחמם רק מהאדים (באן מארי).
  3. כשהביצים חמימות למגע (בודקים עם הידיים) מעבירים את הקערה למיקסר ומקציפים במשך 7-10 דקות עד  שמקבלים קצף תפוח ובהיר שממלא את כל הקערה.
  4. ממסים במיקרוגל חמאה ושוקולד בפולסים של דקה. מחממים דקה, מוציאים, מערבבים ומחממים שוב עד שכל השוקולד והחמאה נמסים. מקררים לטמפרטורת החדר.
  5. מעבירים כמה כפות מקצף הביצים לקערת השוקולד ומערבבים היטב.
  6. מעבירים את תערובת השוקולד לקצף הביצים בפעמיים שלוש ובכל פעם מקפלים בעדינות את השוקולד לתוך הקצף. (הקצף צונח מעט בערבוב וזה בסדר). ממשיכים לערבב בתנועות קיפול עד שכל הבלילה מתאחדת והופכת שוקולדית.
  7. מניחים על תבנית קפיצית נייר אפייה ומשמנים את התבנית בחמאה. עוטפים היטב את תבנית האפייה מבחוץ עם נייר כסף כדי למנוע חדירת נוזלים.
  8. מוזגים את בלילת העוגה לתבנית וטופחים כמה פעמים על השייש כדי לשחרר בועות אוויר.
  9. מניחים את התבנית בתוך תבנית נוספת (אני הנחתי בתוך תבנית אפייה של התנור) וממלאים את התבנית במים. זהירות לא למלא מים מעל לגובה נייר הכסף.
  10. אופים את העוגה כ- 12 דקות עד שמתחיל להיווצר קרום על פני העוגה.
  11. פותחים את התנור ומכסים את העוגה בנייר כסף. אופים עוד 10-12 דקות, עד שהעוגה יציבה בדפנות אבל עדיין רוטטת במרכז. נזהרים שלא לייבש את העוגה.
  12. מוציאים מהתנור ומצננים היטב. מכניסים למקרר לכמה שעות טובות ורצוי ללילה.
  13. ציפוי וקישוט: ממסים יחד במיקרוגל שוקולד ו – 2/3 כוס שמנת מתוקה, מערבבים לתוך השוקולד סירופ תירס, מערבבים היטב ושומרים לילה במקרר.
  14. ציפוי וקישוט העוגה: מעבירים כשליש מכמות הגנאש לקערת המיקסר ומקציפים כמה דקות עם ½ כוס שמנת מתוקה ופודינג וניל לקרם יציב. מעבירים לשקית זילוף עם צנתר כוכב או כל צנתר שאוהבים.
  15. מעבירים סכין מסביב לדפנות העוגה ומשחררים אותה מהתבנית. הופכים על גבי צלחת הגשה.
  16. את יתרת הגנאש מחממים חצי דקה במיקרוגל ומוזגים למרכז העוגה ומאפשרים לשוקולד לנזול לצדדים.
  17. מקשטים את העוגה עם הגנאש המוקצף.
  18. העוגה טעימה מאוד גם מהמקרר אבל הכי טעימה בטמפרטורת החדר.

 

 

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • טארט שוקולד וטופי שומשוםטארט שוקולד וטופי שומשום
  • פחזניות או לא להיות - משחקים בבצק רבוךפחזניות או לא להיות - משחקים בבצק רבוך
  • החופשה שלנו בדרום איטליה - חבל קמפניההחופשה שלנו בדרום איטליה - חבל קמפניה
  • עוגת מדוביק שוקולד עם קרם פרש וריבת חלבעוגת מדוביק שוקולד עם קרם פרש וריבת חלב
עוגת שוקולד נטו שוקולד

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

6 תגובות

  1. שרית הגב 17 באוקטובר 2018 בשעה 18:30

    יהודית, מסתבר שמתאים מאד. אפיתי כבר פעמיים. פעם עם שוקולד 60% ופעם עם 75%
    בפעם הראשונה אפיתי 12 דקות ויצא מעולה אבל קצת יבש ובפעם השניה 9 דקות ויצא מושלם. אפילו בלי ציפוי.
    תודה על מתכון מעולה ללא הפרדת ביצים 🙂

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 17 באוקטובר 2018 בשעה 19:50

      היי שרית. כל תנור אופה אחרת. לכן זה חכם מאוד ללמוד את זמני האפייה כדי שהעוגה לא תתייבש. שמחה שאהבת ♥

  2. אורטל הגב 17 באוקטובר 2018 בשעה 16:28

    היי יהודית, את יכולה בבקשה לרשום באיזה שוקולד את ממליצה להשתמש בעוגה? חברות?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 17 באוקטובר 2018 בשעה 19:49

      היי אורטל. בעוגה הנוכחית השתמשתי בשוקולד של עלית 60%. הוא טעים ומעולה לאפייה. בדרך כלל אני קונה קאליבו אבל עלית זמין בסופרים והוא מעולה.

  3. שרית הגב 15 באוקטובר 2018 בשעה 16:22

    הי יהודית, אני רוצה לאפות בקוקוטים אישיים- כמה זמן אפיה נדרש לדעתך?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 15 באוקטובר 2018 בשעה 16:45

      היי שרית, אין לי מושג וגם לא נראה לי שזה מתאים. יהיה קשה מאוד לדעת את זמן האפייה כי גם ככה זה קצר מאוד. אם את מנסה עדכני

השארת תגובה

ביטול

הבית של יהודית אביב הלוחשת לאוכל
יהודית אביב

יהודית אביב

הלוחשת לאוכל
שלום שלום וברוכים הבאים 🙂 איזה כייף שאתם פה. שמי יהודית אבל החברים שלי קוראים לי ג’ודי. בשנת 2011, באופן אקראי לחלוטין התחלתי לכתוב בלוג באתר “תפוז” שאירח כותבים/בלוגרים באתר שלו. באמת שלא הבנתי כלום ושום דבר בכל מה שקשור לעולם הבלוגים והבלוגרים ודי מתוך סקרנות ורצון להנציח את המתכונים שלי.........להמשך קריאה....
הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!




חפשו פה מתכון ספציפי
כל המתכונים לפי קטגוריות



בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
הלוחשת לאוכל באינסטגרם

yehudit_aviv

Instagram post 2195000350872440268_608495305 אני שונאת חורף!! לא סובלת גשם. הכל יותר קשה ומסורבל, קר לי כל הזמן והחושך בשעה ארבע אחר הצהריים לא בא לי טוב (לא לי ולא לצילומים). אני גם לא מבינה את האנשים שמחכים לחורף ולגשם... אין כמו יום בהיר של שמש. 
קיצר, הדבר היחיד שחיובי בעיני בחורף זה המרקים. אני מתה על מרקים ואמנם אני אוכלת מידי פעם גם בקייץ אבל איך שיורד גשם, אני נכנסת למטבח ומעלה על האש סיר של מרק ליומיים.
הפעם, מרק פטריות עשיר וטעים בטירוף.
המתכון עלה הבוקר לבלוג. יש גם סרטונים עם שלבי ההכנה גם בבלוג וחלק בסטורי.
תכתבו בגוגל הלוחשת לאוכל, זה המתכון הראשון בבלוג. .
.
.
#soup
#mushroomsofinstagram
#mushrooms
#mushroomsoup🍄
#onthekitchen
#ontheblog
#onmykitchentable
#thefeedfeedsoup
Instagram post 2193483592625909091_608495305 שבת תותים לכם🍓🍓
בגדול היא התחסלה בערך שלוש שעות אחרי שיצאה מהתנור 😱
מזללל שלוקח בדיוק חמש דקות להכין אותה (מי שלא מאמין, שייכנס לסטורי, העליתי שם בלייב את שלבי ההכנה) ועוד40דקות לאפות אותה, כך שאין בעייה להכין אותה שוב ושוב.
עוגת תותים ושטרוייזל עכשיו גם בבלוג. תכתבו בגוגל הלוחשת לאוכל והיא הראשונה בדף הראשי.
הלכתי להכין עוד אחת😋... ביי 😉
https://www.yehudit-aviv.co.il/%d7%a2%d7%95%d7%92%d7%95%d7%aa-%d7%aa%d7%95%d7%aa%d7%99%d7%9d/%d7%a2%d7%95%d7%92%d7%aa-%d7%aa%d7%95%d7%aa%d7%99%d7%9d-%d7%95%d7%a9%d7%98%d7%a8%d7%95%d7%99%d7%99%d7%96%d7%9c-%d7%a9%d7%a7%d7%93%d7%99%d7%9d/
🍓
🍓
🍓
#strawberry
#thefeedfeedbaking
#foodporn
#cakes
#thefeedfeedcake
#gargeran
#imsomartha
#foodphotography
#strwaberrycake
#onthekitchen
#ontheblog
#lovetocook
Instagram post 2192985443092393452_608495305 שבת שלום 💕💕
Instagram post 2191979524061560619_608495305 סיר של שישי בצהריים בחמישי
תכתבו בגוגל תבשיל קציצות ואפונה הלוחשת לאוכל
💕
#foodphotography
#food52
#lovefood
#pea
#lovetoeat
#feedfeed
#feedfeedmeatballs
#meat
#meatballs
Instagram post 2190668433352243771_608495305 בהתלבטות בין שקשוקה לפיצה לא הצלחתי לבחור אז שילבתי ביניהם 😜
לפני החפירות אני כבר אומרת לכם שהמתכון כבר בבלוג כולל סרטונים שממחישים את ההכנה ומי שירצה אשלח לו לינק לפרטי ומאוחר יותר זה יהיה בסטורי.
.

זה שאני מכורה לבצקים אתם בטוח כבר מבינים ובכל זאת, כשאחד הילדים (ילדים עאלק😂😂 עוד שנייה הם בפנסיה) ממש רעב ומתקשר אלי כמו שקרה אתמול למשל בעשר בלילה (כן, חורצ'ק) ושואל אם אני יכולה להכין לו משהו לאכול, אני שולפת בצק מוכן, במקרה הזה בצק פיצה מצונן של שמרית, רוטב שקשוקה שהיה לי במקרר, גבינות ונולדה לה שקשופיצה טעימה בטירוף בכלום זמן וכלום עבודה.
היתרון בבצקים של שמרית שההיכרות הראשונה שלי איתם הייתה דרך שיתוף פעולה שעשיתי איתם ומאז הם הפכו לדיירי קבע אצלי במקרר, זה שהם מוכנים מייד לעבודה. אין צורך להפשיר וזה יתרון ענק בעיני והם גם טעימים ביותר. כן, אין תחליף לבצק שמכינים לבד בבית אבל זה פתרון מעולה כשאין זמן להכין או כשרוצים להכין ארוחה ברגע.

@shimrit_baking
#shakshuka
#tomatoes
#foodporn
#foodphotography
#gargeran
#imsomartha
#lovetoeat
#eggs
#dough
Instagram post 2188443277150090220_608495305 סך הכל ארוחת בוקר די שפויה לא??
קצת קרפים, קצפת ותותים כי אני הכי שמחה שהם שוב כאן
.
.
.
#strawberrycake
#strawberry
#mascapone
#krep
#foodphotography
#foodporn
#sweet
#vanilla
Instagram post 2186937707502812543_608495305 אחת העוגות הכי מגניבות שיצא לי להכין. היא ישבה לי בראש מלא זמן עד שיצאה לפועל. היא מזמןןןן בבלוג ועשרות הכינו אותה ושלחו לי תמונות. בא לי להחיות אותה שוב וכנראה שהשבת אכין אותה בגרסה אחרת. .שמתי לכם לינק בסטוריז ובהיילייטס. או פשוט חפשו בגוגל עוגת שמרים משובללת הלוחשת לאוכל
.
#cakes
#chocolatecookake
#chocolate
#chocolatelover
#foodphotography
#Yeast cake
#yeastDoug
#foodphotography
#foodporn
#chocolate
Instagram post 2184866163716863351_608495305 מה יש בהם שכל כך הרבה אנשים אוהבים אותם?? האמת, אני לא גדלתי על פתיתים. אצלנו בבית לא היו פתיתים או פסטה. יותר בכיוון של תבשילים מרוקאים חמים עם מלא רוטב ולחם.
כך יצא שלא הכנתי פתיתים עד שהתחתנתי, ילדתי והילדים גדלו מספיק כדי לבקש את הפתיתים שאכלו בצהרונים. גם פסטה הכנתי רק בגלל שאכלו בגן וביקשו.
היום אני כמובן מכינה על בסיס קבוע כי כולם אוהבים.
ובכל זאת, מלא אנשים לא מצליחים להכין פתיתים אחד אחד ויוצא להם מעין גושים של פתיתים. "הסוד" הוא כמות השמן והמים. גם הפתיתים, ממש כמו האורז אוהבים שהשמן יעטוף אותם ממש טוב, כמות המים תקבע אם ייצאו פתיתים נימוחים אחד אחד או דייסת פתיתים 😂
בקיצור, המתכון עלה לפני כמה שנים לבלוג והדבר שהכי הפתיע אותי זה הכמות ההיסטרית של הכניסות למתכון הכל כך פשוט וגם כמות התגובות והשאלות... כולה פתיתים אבל כנראה שיש להם מקום של אהבה בהרבה לבבות ובתים.
תכתבו בגוגל פתיתים הלוחשת לאוכל ואתם שם לכל הטיפים לקבלת פתיתים נימוחים אחד אחד, טעימים טעימים
.
.
.
#israeli_food
#foodphotography
#israeli_kitchen
#food52
#pasta
#lovetoeat
#thefeedfeed
#thefeedfeedvegan
Instagram post 2183456237320824857_608495305 עוגת השבת קצת באיחור אבל אתם יודעים מה אומרים על זה😉
קיצר, הבראוניז הכי טעימים ומושלמים שהכנתי מעולם.
פאדג'יים בטירוף, מעליהם הכנתי שכבה של טופי מלוח שאם עוד לא טעמתם כזה, אתם לא מבינים מה אתם מפסידים וכדי להשחית עוד יותר, הכנתי פופקורן בקרמל שלא הפסקנו לנשנש אותו בלי קשר לבראוניז.
ממש ממש עכשיו כל המתכונים עלו לבלוג ויש גם סרטוני הסבר לכל הטוב הזה. אתמול היה לי עומס יתר ולא הספקתי להעלות סטוריז... הם עוד יעלו ויישמרו בהיילייטס. בינתיים הכל בבלוג. תכתבו בגוגל הלוחשת לאוכל, זה המתכון הראשון.
אה, רק לפרוטוקול, את הבראוניז הכנתי עם קמח כוסמין, כך שהם בריאים😂😂
הרקעים של יעל מקפיצים כל פריים למעלה למעלה

@yaelyaniv
.
.
.

#chocolatelover
#chocolate
#brownies
#popcorn🍿
#caramelpopcorn
#israeli_food #foodphotography
#foodporn
#sweet
#candies
#sweetpopcorn
#caramelsauce
לצפייה בתמונות נוספות.....
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס