יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
פלאפל ביתי מנצח!
ראשי » טבעוני » פלאפל ביתי מנצח!

פלאפל ביתי מנצח!

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 27 באפריל 2015 17 תגובות

פלאפל ביתי מנצח! זה אחד המתכונים שעברו אצלי הכי הרבה גלגולים וגם היום כשיוצא לי הכי טעים אני עדיין מחפשת לשדרג כדי לקבל קציצות עוד יותר מושלמות

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
ככה אוכלים פלאפל! כשהטחינה נוזלת לכל כיוון זה הכי טעים

למדתי להכין פלאפל מתוך געגוע. געגוע לטעמים ולזיכרונות של הבית ושל הרחוב שוקק החיים בעיר הולדתי, אשקלון, שהיום יותר מתמיד היא ואני כל כך התרחקנו, עד שאני ממש לא מכירה אותה. אחרי הצבא עם תינוק בן חודשיים ובעל בצבא קבע נדדנו למצפה רמון הרחוקה. זוג צעיר בלי רכב, במקום שכוח אל במרחק 5 שעות נסיעה באוטובוסים. בהתחלה נוסעים כל שבוע להורים. מעמיסים עגלה , תינוק ותיקים על אוטובוס, רק כדי להיות בשבת יחד עם המשפחה. לאט לאט זה נעשה קשה והביקורים הלכו והתרחקו לפעם בשבועיים, אחר כך פעם בשלושה שבועות או חודש. עם הזמן הפכנו להיות משפחה משלנו, קטנה אבל הכי משפחה שיכולה להיות בעולם והסתגלנו לביחד שלנו רחוק מהמשפחה.

המעבר בגיל כל כך צעיר למקום כל כך רחוק מהמשפחה גרם לי לגעגועים אינסופיים לאוכל ולטעמים שכל כך אהבתי מהבית. פלאפל היה אחד הדברים שהכי אהבתי. אמא שלי הייתה מכינה לנו לפחות אחת לחודש פלאפל עם פיתות ביתיות ומלא תוספות שאין באף דוכן פלאפל. פורים היה החג שבו כל אחת מהאחיות קיבלה דמי פורים ויחד היינו הולכות לעיר, לפלאפל בוארון, שאגב קיים עד היום וזה היה יום של חגיגה אמיתית. לפלאפל בוארון היה את הפלאפל הכי טעים בעיר. בכל פעם שעברתי ליד הפלאפל, הריח של הקציצות המטוגנות היה מטריף אותי והיה לו צ'יפס מתנפח שרק בשבילו היה שווה לחכות בתור הארוך שהיה נשרך ליד הדוכן.

לא תאמינו אבל במצפה רמון באותם שנים לא היה דוכן פלאפל. מוזר, אבל לא היה. ואני כל כך השתוקקתי למנה של פלאפל חם עם כדורי הזהב הטעימים האלה שאני יכולה לנשנש מהם בלי סוף. הייתי קונה ביסלי פלאפל רק כדי לספק את היצר ולהיזכר בטעם, אבל זה לא היה זה. ואז יום אחד מצאתי באחת מחוברות ה"לאשה" מתכון לכדורי פלאפל. חסרת כל ניסיון או ידע במטבח החלטתי להכין. למזלי, המתכון היה מדוייק וזה יצא טעים בטירוף. השכנים חגגו באותו יום ומאז כל שבוע הייתי מכינה ערימה של קציצות פלאפל עם מלא תוספות והיינו חוגגים. זה לא דמה בכלל לפלאפל בוארון, כי הייתה חסרה את האווירה של המקום שהיא חלק בלתי נפרד מהטעם הסופי של הפלאפל.

מאז שיניתי, שדרגתי ופיתחתי לי את המתכון שלי ואני כל הזמן לומדת ומשדרגת אותו. הקציצות יוצאות אווריריות וטעימות מאוד מאודדד. היום אין כמעט מצב שאקנה פלאפל בעיקר מטעמי בריאות. בבית אני יודעת מה שמתי ובאיזה שמן טיגנתי, מעבר לזה שאני פשוט מכורה לניסיונות במטבח ולמרות כל השנים שלי במטבח, אני עדיין מתרגשת כל פעם מחדש כשמשהו מצליח לי וכולם נהנים וטעים להם. לא משנה כמה פעמים אני מכינה אוכל, תמיד אני במתח לשמוע האם טעים וכמה טעים. אני מאמינה שהתשוקה הזאת והכמיהה הכל כך חזקה להאכיל את האהובים שלי, היא זו שמשאירה אותי עם התאווה למטבח גם אחרי כל כך הרבה שנים.

אפשר לאכול גם פלאפל מפורק בצלחת

פלאפל ביתי מנצח

לפני שמתחילים

  • פלאפל מכינים עם גרגרי חומוס מהזן הכי קטן. משרים לילה את הגרגרים ולמחרת טוחנים עם כל שאר המצרכים, רצוי עם מטחנת בשר אבל גם מעבד מזון יעשה את העבודה.
  • לא מבשלים את גרגרי החומוס של הפלאפל.
  • מהכמות הזו יוצאים המון כדורי פלאפל. אם לא רוצים לטגן הכל, פשוט מקפיאים חלק. התערובת נשמרת כמה חודשים טובים.
  • את הקציצות מטגנים בשמן עמוק על להבה בינונית למשך 4-5 דקות על מנת שיהיו עשויים גם מבפנים.
  • התוצאה הסופית היא קציצה קריספית מבחוץ ורכה מבפנים.

חומרים להמון כדורים

  • 500 גרם חומוס מהזן הכי קטן (רצוי הדס) שהושרו לילה במים רותחים
  • 1 פיתה מושרית חצי שעה במים וסחוטה
  • 1בצל גדול קלוף
  • 7 שיני שום קלופים
  • 1/2 חבילה כוסברה
  • 1/2 חבילה פטרוזיליה ( רק העלים, בלי הגבעולים)
  • מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • כף גדושה כמון
  • 1 כף גדושה חוואייג' למרק (לא לוותר על התבלין הזה)
  • 1 כפית קימל
  • 1 כף גרגרי כוסברה יבשים טחונים (לא לוותר)
  • בערך כוס מי סודה (המים המוגזים ששותים)
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • 1 כפית סודה לשתייה

אופן ההכנה

מסננים את החומוס מהמים, טוחנים במעבד מזון או במטחנת בשר (מומלץ מטחנת בשר אם יש) את החומוס יחד עם הפיתה, הבצל, השום, הפטרוזיליה והכוסברה. אם טוחנים במעבד מזון אז לא לטחון יותר מידי, שלא יהיה דייסתי יתר על המידה. אם מעבד המזון קטן, טוחנים כל פעם חלק מהחומרים.

מעבירים את תערובת החומוס שטחנו לקערה גדולה. מוסיפים את מי הסודה בהדרגה כדי לקבל תערובת רכה אבל לא מידי רכה (לא לשים יותר מידי כי אין ממש דרך חזרה) התערובת צריכה להיות רכה אבל כזו שנוכל ליצור ממנה כדורים, אז פשוט להכין עם הידיים כדי להרגיש את הסמיכות של התערובת.

מוסיפים תבלינים , אבקת אפייה וסודה לשתייה ,מערבבים וטועמים (כן!!) מתקנים תיבול אם צריך. בכל מקרה כשמטגנים אז עדיף לטגן קציצה אחת, לטעום ואז לראות אם המרקם טוב או אם חסר תיבול ולתקן. משאירים את התערובת למנוחה של חצי שעה. בשלב הזה אפשר להקפיא חלק מהתערובת ולהפשיר במקרר כשמתכננים יום פלאפל.

מחממים שמן עמוק בסיר על להבה בינונית ובעזרת מכשיר להכנת קציצות פלאפל (כדאי להשקיע כמה שקלים כי זה מאוד נוח והקציצות יוצאות אחידות ויפות בדיוק כמו בפלאפלייה) ועל אש בינונית לטגן עד להזהבה. את המכשיר של הפלאפל לטבול מידי פעם בכוס מים כדי שהקציצות לא יידבקו אליו וישתחררו בקלות לשמן.

אם אין מכשיר לפלאפל אפשר להכין כדורים עם הידיים, זה יוצא מעולה גם כך ולפעמים יותר נוח (את אלו בתמונה הכנתי עם הידיים).

מטגנים כל פעם כמה קציצות עד להזהבה, הטיגון לוקח 4-5 דקות כדי שהן יהיו עשויות גם מבפנים.

מכינים חצילים מטוגנים, צ'יפס מתנפח, טחינה וסלט ירקות חמצמץ.

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • פשטידת ירק פרסית (קוקו סבזי)
    פשטידת ירק פרסית (קוקו סבזי)
  • חלה לשבת קלועה מ - 8 רצועות (עם בצק מקדים)
    חלה לשבת קלועה מ - 8 רצועות (עם בצק מקדים)
  • גלידת רום צימוקים - ללא מכונת גלידה
    גלידת רום צימוקים - ללא מכונת גלידה
  • פיצה של נוביק בסגנון דטרוייט
    פיצה של נוביק בסגנון דטרוייט
חומוס פלאפל צ'יפס מתנפח

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

17 תגובות

  1. דנה הגב 6 באוקטובר 2021 בשעה 20:58

    היי המלית נהדרתתתת ויוצאתתת דופן בטעם
    רק שהם התפרקו לי בטיגון .
    או שנשרפו מידי ..

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 8 באוקטובר 2021 בשעה 8:41

      היי דנה,
      כנראה חום גבוה מידי של השמן ולגבי העיסה, תוודאי שהיא קציצתית לפני שאת מכניסה לשמן

  2. מזלגן הגב 5 במאי 2021 בשעה 12:40

    אני מניח שבמתכון מעל הכוונה היא ל-500 גרם ולא 500 קילו גרם שזה די הרבה…
    אגב, מעריץ גדול של התוכן שלך. תודה!

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 5 במאי 2021 בשעה 15:16

      אוי…זה 500 גרם כמובן
      תודה על תשומת הלב והמחמאה 🙂

  3. רונית הגב 14 באפריל 2021 בשעה 16:45

    היי
    תודה על מתכונים נפלאים
    האם זה נורא אם אין לי חוויאג למרק וגרגרי כוסברה.

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 14 באפריל 2021 בשעה 19:28

      היי רונית,
      לא נורא זה פשוט משדרג משמעותית את הטעם

  4. שרה הגב 1 בפברואר 2021 בשעה 22:42

    שלום. האם אפשר להכין גם מגרגירי חומוס גדולים ? אשמח לתשובה בהקדם האם זה קריטי (כבר השרתי)
    תודה רבה רבה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 1 בפברואר 2021 בשעה 23:03

      היי שרה. פחות מתאים ופחות מומלץ אבל תכיני. מה יכול להיות

  5. דנה הגב 5 בנובמבר 2020 בשעה 20:38

    היי יהודית,
    במצרכים כתוב 1/2 חבילת פטרוזיליה אבל באופן ההכנה אין בכלל התייחסות לפטרוזילה.. צריך להכניס אותה פשוט יחד עם הכוסברה? תודה!

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 5 בנובמבר 2020 בשעה 20:50

      תודה על תשומת הלב דנה,
      תיקנתי

  6. אבי הגב 16 באוקטובר 2020 בשעה 11:33

    מתכון מעולה מדוייק טעים בטירוף

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 16 באוקטובר 2020 בשעה 12:06

      איזה כייף לשמוע אבי
      תודה ושבת שלום

  7. יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 24 בנובמבר 2016 בשעה 9:23

    על המי סודה לא על הסודה לשתייה

  8. יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 24 בנובמבר 2016 בשעה 9:22

    לדעתי לסנפרוסט יד גרגירי חומוס שהושרו. רק תוודאי שהם לא מבושלים. ואם זה מבושל ובכל זאת בא לך להכין הייתי דווקא עושה ניסוי עם גרגרים מוכנים רק משנה קצת את המתכון. מוותרת על הסודה ושמה פחות פיתה. לא מזיק לנסות ואפילו נתת לי רעיון חדש

  9. אנונימי הגב 24 בנובמבר 2016 בשעה 9:02

    אז מה אפשר לעשות? הילדים רוצים היום לצהריים פלאפל

  10. יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 24 בנובמבר 2016 בשעה 8:21

    היי. ממש לא. החומוס צריך להיות רק מושרה לילה במים ולא מבושל

  11. אנונימי הגב 24 בנובמבר 2016 בשעה 8:12

    אם רוצים להכין היום את הפלאפל אפשר להישתמש בגרגרי חומוס מקופסא שהם כבר רכים ומוכנים לטחינה??

השארת תגובה

ביטול

שלום שלום וברוכים הבאים 🙂 איזה כייף שאתם פה. שמי יהודית אבל החברים שלי קוראים לי ג'ודי. בשנת 2011, באופן אקראי לחלוטין התחלתי לכתוב בלוג באתר "תפוז" שאירח כותבים/בלוגרים באתר שלו.......... להמשך קריאה

אביב תיקונים והתקנות - כל סוגי התיקונים לבית ולעסק עם שרות מושלם ואחריות

למעבר לדף העסקי לחצו כאן

050-3221145 - גידי

📌 צביעה איכותית ונקיה.
📌 כל התיקונים לבית ברמה גבוהה.
📌 שיפוץ אמבטיה/מקלחת.
📌 מכירה והתקנת פרקטים.
📌 דלתות פנים ודלתות כניסה.
📌 מנעולן מוסמך.
📌התקנת אביזרי אמבטיה.
📌תליית וילונות.
📌תליית טלויזיות.
📌תליית מדפים.
📌תליית מראות.
📌תליית תמונות.
📌טיפול ותיקון דוד שמש.
📌החלפת שקעים ומפסקים.
📌הרכבת גופי תאורה.
📌תיקון תריסים.
📌החלפת רשתות.
📌החלפת כל סוגי הברזים.

הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!




פרגנו לי בלייק
חפשו פה מתכון ספציפי
כל המתכונים לפי קטגוריות



בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
הלוחשת לאוכל גם באינסטגרם

yehudit_aviv

יהודית אביב הלוחשת לאוכל
כשמתחשק לי עוגיות שוקולד צ׳ כשמתחשק לי עוגיות שוקולד צ׳יפס ולא בא לי לחכות שעותתת שההצק יתקרר🙈
אזזזז  חמש דקות הכנה, בלי מיקסר ובלי המתנה… רבע שעה אפייה וזהווו 
עוגיות מושלמות בכלום זמן
 המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל עוגיות שוקולד ונוטלה קלות לככנה הלוחשת לאוכל
.
.
.
#chocolate #chocolatechipcookies #chocolatelab #chocolates #שוקולד #שוקולדציפס #שוקולדים #שוקולדחלב #עוגיותשוקולדציפס #עוגיותשוקולדציפס🍪
מתבקש מרק אבל אני תמיד מעדיפה מתוקים אז מתחממת לי עם הרוגעלך הכי טעימים שתכינו אי פעם

המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל רוגעלך הלוחשת לאוכל ותכף שמה לינק בסטורי
.
.
.
#chocolate
#chocolatecake
#רוגעלך
#רוגלך
אם לא יצא לכם עדיין להכין מר אם לא יצא לכם עדיין להכין מרק תפוחי אדמה, אתם חייבים. הוא קטיפתי וטעיםםם
המתכון בבלוג, תכתבו בגוגל מרק תפוחי אדמה הלוחשת לאוכל
.
.
#potato
#soup
#potatpsoup
#israelinstagram
#ontheblog
#lovesoup
#lovepotato
תעשו טובה לעצמכם ולכו להכין תעשו טובה לעצמכם ולכו להכין עכשיו בצק מקדים לחלה. מחר בבוקר תיכנסו לבלוג שלי תכתבו בגוגל חלה לשבת עם בצק מקדים הלוחשת לאוכל. יעלו כמה וכמה מתכונים וכולם מעולים. תכינו ותבינו את ההבדלים בין חלה רגילה לחלה עם בצק מקדים.

כדי להקל עליכם אני שמה לכם פה את המתכון לבצק המקדים שלוקח חצי דקה להכין אותו. 
תערבבו יחד קמח, שמרים ומים לפי הכמויות למטה, תכסו ותשאירו כל הלילה על השייש. מחר תמשיכו לפי המתכון מהבלוג. 
תהנו❤️❤️
1.5 כוסות קמח
1/4 כפית שמרים יבשים
3/4 עד 1  כוס מים

נ. ב. שמה לכם לינק לחלות בסטורי, תבואו
.
.
.
#hallabread
#halla
#bread
#חלהלשבת
#חלה
#שבת
#שבתשלום
כמה דקות קטנות ויש עוגת תפוחים הכי קלה והכי טעימה.
כל מה שצריך זה קערה ותבנית.
שטרוייזל מלמטה, תפוחים במרכז ושטרוייזל מלמעלה וזהו! לתנור.
תכינו קצפת או שמנת חמוצה או גלידת וניל ואתם מסודרים
המתכון עכשיו בבלוג. תכתבו בגוגל עוגת תפוחים מדהימה קלה להכנה הלוחשת לאוכל
.
.
.
#applestart
#applecakes
#apples
#tart
#cakesofinstagram
#cake
#israelinstagram
#ontheblog
#cakeslovers
#cakecakecake
הכנתי מלאווח היסטרי, לא נכין ממנו זיוה??
חפשו בהיילייטס או בבלוג את המתכון למלאווח, תוציאו מהמקרר את כל הגבינות הטעימות שיש לכם, תערבבו עם הרבה תרד בייבי טרי (אין צורך לחלוט), שימו מלח, פלפל שחור וקורט אגוז מוסקט ותמלאו את המלאווח ותגחגלו לרולדה.
תמרחו ביצה ותפזרו שומשום
אפייה: 160 מעלות בערך 45 דקות, עד שמקבלים צבע שחום יפה

זהו!!!

.
.
.#מלאווח
#מלאווחאדיר
#מאפים
#yamanfoods
#melawach
#בצקים
#בצקעלים
#cheese
#גבינהבולגרית
#
בצק שמרים פטנט, אחד הטובים ש בצק שמרים פטנט, אחד הטובים שאני מכינה כבר מיליון שנים. את הבצק עצמו לא מתפיחים אלא רק את המאפים המוכנים והבצק עובר קיפולים עם חמאה. הפעם מילאתי בגבינה אבל אפשר עם תפוחים, פרג, שוקולד וכל מלית שאתם אוהבים.
המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל בצק שמרים מדופף הלוחשת לאוכל
.
.
.
#cheesecakes
#cheeselover
#cheesecakefactory
#cakesofinstagram
#cakes
#israelinstagram
#ontheblog
#lovetocook
#instegram_israel
#cheeseboard
לאאא אל תכינו!! אתם לא תצליחו לעצור בראשונה וגם לא בשנייה, אז פשוט אל תכינו 🙈
מי שבכל זאת רוצה להתפרע🤣🤣 המתכון בבלוג ותכף שמה לינק בהיילייטס ובסטורי
.
.
.
#chocolatecookies
#chocolate
#cookies
#chocolover
#ontheblog
#onthetable
#israelinstagram
#lovecookies
#cookieslover
#cookieslovers
הכרוביות בשיא הטריות והטעם הכרוביות בשיא הטריות והטעם שלהן ואני מכורה 🙈 אז דבר ראשון תשמרו את הפוסט כדי שתוכלו תמיד להיזכר שהוא קיים ולהכין אותו😉

אם תתחילו עכשיו, עוד חצי שעה תהיה תבנית היסטרית של כרובית וטחינה כתוספת לעיקרית או כעיקרית בעצמה
.
.
המתכון בשיתוף טחינת טורקיז המעולה ותכף מעלה קישור לסטורי
@turkiz_tahini
.
.
. #tahini
#israelinstagram
#ontheblog
#onthetable
#inmyblog
#lovetahini
#veganfoodshare
#veganfood
#vegansalads
#veganlife
#califlower
#vegetables
#vegetablesreceipes
#vegetablegardening
לתמונות נוספות לחצו פה בואו לעקוב אחריי באינסטגרם
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס