יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
פרפה תותים גאוני!!
ראשי » גלידות ומקפאים » פרפה תותים גאוני!!

פרפה תותים גאוני!!

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 4 במרץ 2019 29 תגובות

פרפה תותים גאוני! שילוב של שני מתכונים יחד והתוצאה לא פחות ממושלמת

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה

פרפה גאוני! לא פחות! קל להכנה במרקם מטריף –  ספק  מוס ספק גלידה רכה…בקיצור- פרפה. לפני כמה שנים טובות נתקלתי ברשת במתכון למעין מוס תותים דיאטטתי (ככה הגדירו אותו). הסתקרנתי ואפילו הכנתי ו….ממש לא אהבנו. זה היה יותר אוויר מאשר מוס אבללל לדיאטטיים זה בהחלט יכול להיות פיתרון טוב לסיפוק יצר המתוק ויוצאת כמות ענקית מכלום חומרים. אני טוענת, ש – או שאוכלים קינוח עשיר וטעים או לא אוכלים בכלל.  

ואז…..דפני, ההיא מהדונאטס עם המרכיב הסודי הכי טעימים שאכלנו EVER הפגיזה שנית, והפעם, הכינה את אותו מוס תותים דיאטטתי (שרק תוך כדי הכנה הבנתי שזה אותו מוס), רק מה שדרגה אותו עם שמנת מתוקה והנה לנו פרפה תותים גאוני והכי טעים שאכלתי. מרקם וטעם מושלמים והכי חשוב קל קל להכנה.

במתכון המקורי של דפני יש בסיס פצפוצי אורז שאני ויתרתי עליו (העדפתי בלי), הגדלתי את כמות החלבונים והכפלתי את כמות השמנת המתוקה. יצא מושלם ביותר!! וזה לא קופא למצב אבן, זה נשאר רך וטעים, מרקם מושלם כבר אמרתי?? למתכון של דפני מהבלוג "הרשימות של אמא" היכנסו לכאן

  • ככה הקערה מתמלאת אחרי הקצפת חלבונים ותותים
  • מקציפים שמנת מתוקה ומערבבים עם קצפת התותים
  • שתי התערובות יחד
  • מעבירים לתבניות ולמקפיא

פרפה תותים גאוני!!

מצרכים לכמות ענקית של פרפה (כ – 3 תבניות אינגליש קייק)

  • 3 חלבונים גדולים בטמפרטורת החדר
  • 500 גרם תותים שטופים ונקיים מעוקץ חתוכים לרבעים
  • 1 כוס סוכר
  • 2 שמנת מתוקה 38% שומן
  • 1כוס סוכר

לציפוי (לא חובה, לרוב אני מכינה בלי ציפוי)

  • 500 גרם תותים קפואים
  • 1/4-1/2 כוס שמנת מתוקה
  • 1/2 כוס אבקת סוכר

אופן הכנה

  1. לשים בקערת המיקסר עם בלון הקצפה חלבונים, תותים ו – 1 כוס סוכר ולהקציף כמה דקות עד שמקבלים קצף תפוח מאוד ואוורירי. להתחיל על מספר 3-4 ולאט לאט, תוך הקצפה להגביר את עוצמת המיקסר ל- 10. הקצף תופח וממלא את כל הקערה. (מי שמעוניין במוס תותים דיאטטתי – להכין את שלב 1 ולהקפיא).
  2. להעביר את הקצף לקערה גדולה אחרת, אין צורך לנקות את קערת המיקסר. להקציף יחד שמנת מתוקה ו- 1 כוס סוכר לקצף יציב (זהירות מהקצפת יתר שתהפוך את השמנת לחמאה).
  3. לאחד בתנועות קיפול את שתי התערובות.
  4. לרפד תבניות אפייה בניילון נצמד כדי שיהיה קל לחלץ ולמזוג את הפרפה ולהקפיא לילה שלם. אפשר להקפיא בתבניות סיליקון ואז אין צורך לרפד בניילון.
  5. ציפוי: לשים במעבד מזון את התותים הקפואים ואבקת הסוכר ולטחון אותם בפולסים עד שמתקבל מעין סורבה שגם הוא טעיםםם ואפשר לאכול אותו ממש ככה. להוסיף בהדרגה שמנת מתוקה וכל הזמן לטחון עד שמתקבל מכין קרם סמיך מאוד. מוזגים את הקרם על הפרפה הקפוא , מיישרים עם מרית ומקפיאים לעוד שעה.
כך נראה הציפוי והוא טעיםםםם בפני עצמו

 

 
 
 
 
 
 
 
Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • עוגת גבינה קרם ברולה
    עוגת גבינה קרם ברולה מושלמת
  • קסטה שוקו וניל
    קסטה שוקולד חלב ווניל מושלמת
  • לחם קסטן
    לחם לבן במרקם של ענן שאופים בתבנית קסטן
  • ספינג בהתפחה ארוכה
    סופגניות מרוקאיות (ספינג') בהתפחה ארוכה במקרר
גלידה פרפה תותים

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

29 תגובות

  1. תהילה הגב 1 ביוני 2023 בשעה 23:09

    יהודית את אלופה!! חולה על המתכונים שלך! וזה המתכון המנצח מבחינתי!!!!

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 4 ביוני 2023 בשעה 1:06

      איזה כייףףף

  2. תול תול הגב 12 במרץ 2021 בשעה 11:33

    אפשר להשתמש בריצ' פרווה במקום שמנת?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 12 במרץ 2021 בשעה 14:34

      אם את/ה אוהבים את הטעם אז כן

  3. פנינה צור הגב 22 ביולי 2020 בשעה 12:07

    עשיתי את הפרפה כבר כמה פעמים וכל פעם "מלקלקים" אצלנו את האצבעות, הבעיה היחידה שהפרפה נגמר במהירות הבזק

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 23 ביולי 2020 בשעה 0:33

      איזה כייף לשמוע פנינה. גם אצלנו זה מתחסל

  4. מירב פייגנבאום הגב 6 באפריל 2020 בשעה 11:55

    היי
    נראה מהמם?❤️
    רק רוצה לוודא-
    יש בעצם שתי כוסות סוכר סה״כ במתכון?
    אחת בשלב הראשון עם התותים ואחת עם בשלב השני עם הקצפת?
    תודה
    מירב

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 6 באפריל 2020 בשעה 13:33

      כן. בדיוק מה שכתוב

  5. תהילה הגב 3 במרץ 2020 בשעה 21:11

    באמת נראה שלמות!
    נראה לכם שאפשר לעשות את זה עם מנגו/בננה/קיווי (במקום התות)?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 3 במרץ 2020 בשעה 22:11

      לא ניסיתי תהילה

  6. אילנה ברק הגב 26 בדצמבר 2019 בשעה 17:34

    יצא נהדר
    תודה!

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 26 בדצמבר 2019 בשעה 22:50

      מהמם אילנה. כייף לשמוע

  7. איזה מיכל הגב 6 במרץ 2019 בשעה 10:37

    שמנת מתוקה 250מל x2
    או 500מל x2
    ???

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 6 במרץ 2019 בשעה 19:23

      שמנת 250 מ"ל

  8. ריקי הגב 5 במרץ 2019 בשעה 15:18

    נראה…… וווואאאוווווו ?
    אפשר להכין עם "כמו סוכר"?!

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 5 במרץ 2019 בשעה 16:39

      היי ריקי. תודה. אני לא יודעת איך כמו סוכר מתנהג בהקצפה אבל יוצאת כמות ענקית אז נראה לי שהסוכר זניח. תכיני רק את השלב הראשון בלי שמנת מתוקה וזה דיאטתי

  9. מירי הגב 5 במרץ 2019 בשעה 10:07

    האם יש אפשרות/תחליף ללא חלבונים ?

    אני לא משתמשת בביצים מחשש לסלמונלה.

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 5 במרץ 2019 בשעה 10:56

      היי מירי,
      אין תחליף לחלבונים. את יכולה להכין משהו אחר לגמרי עם פחית חלב מרוכז, 2 שמנת מתוקה ותותים שאת טוחנת לפני. ואז תקבלי גלידה רכה. בכל מקרה הסלמונלה נמצאת בחלמון ולא בחלבון. אל חשש גם אני לא הייתי מכינה עם חלבונים חיים אם הייתה סכנה. אם אין נשים הרות אז אין בעייה.

  10. יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 15 בפברואר 2016 בשעה 6:50

    אין טעות. בדיוק מה שכתוב.

  11. הנחיות לכתיבת בלוג הגב 15 בפברואר 2016 בשעה 6:47

    אין טעות במתכון ? מוסיפים את התותים לחלבונים ואז מקציפים יחד ? או שמקציפים קודם ואז מוסיפים את התותים ?

  12. יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 14 בפברואר 2016 בשעה 20:19

    שמים הכל יחד. זה מתרסק לבד

  13. יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 14 בפברואר 2016 בשעה 20:19

    שמים הכל יחד. זה מתרסק לבד

    • מאי מימון הגב 8 בינואר 2021 בשעה 22:44

      היי, אשמח לדעת… לא ככ ברור
      את מכניסה את הפרפה לתבנית עם נייר אפייה, מקפיאה ואז מוציאה אותו?
      אבל אם עושים בקופסה שקופה קטנה, אין צורך בנייר אפייה? ובהוצאה?

      • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 8 בינואר 2021 בשעה 22:56

        היי מאי
        בשום שלב לא כתוב נייר אפייה. מרפדים תבנית בנייליון נצמד כדי שיהיה אפשר לחלץ את הפרפה או תבנית סיליקון

  14. Unknown הגב 14 בפברואר 2016 בשעה 19:04

    לא הצלחתי לרסק תותים במיקסר עם הבלון ולכן ריסקתי בסלייסר

  15. יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 13 בפברואר 2016 בשעה 18:56

    תודההה וויני…אני יודעת מהנאת חושבת על ביצים נאות אבללל סלמונלה נמצאת בחלמונים. וגם…אני קונה ביצים טריות ישירות ממשק קטן אז הן יותר בטוחות.

    • מלי הגב 11 בפברואר 2022 בשעה 0:41

      מאיפה את יודעת שסלמונלה רק בחלמון?
      לא מצאתי שום מקום רשמי שאומר את זה
      אשמח לדעת

      • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 11 בפברואר 2022 בשעה 8:18

        תקראי בגוגל

  16. Winnie הגב 13 בפברואר 2016 בשעה 18:40

    הפרפה ניראה נהדררררררררררר
    אהבתי את הצורה שהכנת אותו (והתמונות יפהפיות!!)
    לא יכולה לאכול אותו (בגלל החלבונים הלא מבושלים/אפויים), אבל הוא מפתה ביותר 🙂

השארת תגובה

ביטול

הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!




פרגנו לי בלייק
חפשו פה מתכון ספציפי
כל המתכונים לפי קטגוריות



בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
הלוחשת לאוכל גם באינסטגרם

yehudit_aviv

יהודית אביב
תשמרו!! אתם לא תפסיקו להכין את הטעימות האלה.
הסיר טיגון של מגנוס מגיע עם מדחום וגם כל האתר בהנחה של20% ליומיים. קוד קופון:yehudit20
כנסו לגוגל ותכתבו: הלוחשת לאוכל סופגניות עננים מרובעות בסגנון ניו אורלינס.
תתכוננו לאכול עננים ותיזהרו כי אי אפשר להפסיק.
שמה לכם לינק למתכון גם בסטורי שלי ושומרת בהיילייטס
יש פה מישהו שלא אוהב שוקולד? יש פה מישהו שלא אוהב שוקולד? ופיסטוק? ואת שניהם יחד? איןןן אין טעים כזה! המתכון בבלוג שלי - הלוחשת לאוכל ויהיה גם לינק בסטורי
שתי פוקצ׳ות -אחת בסיר יציקת שתי פוקצ׳ות -אחת בסיר יציקת ברזל ואחת בתבנית אמאיל. שתיהן יצאו מעולות והן כמובן של מגנוס.
כל האתר של מגנוס בהנחה של25%. הנחה מיוחדת שלא תחזור!!
קוד קופון:yehudit25
ספינג׳ בהתפחה ארוכה במקרר. יוצא הרבה יותר אוורירי וקריספי. אפשר להכין בשישי ולטגן מייד במוצאי שבת בלי המתנה.
סיר טיגון עם מדחום, רשת צינון ומתנה סט פומפיות עכשיו בהנחה של25% באתר של מגנוס. פרטים אצלי בסטורי ובפרטי.  וגם כל האתר בהנחה של25%
קוד קופון:yehudit25
המתכון בבלוג הלוחשת לאוכל, בסטורי שלי ויישמר בהיילייטס
לא רק המתכון המדוייק מזמן בבלוג, גם מלאאא טיפים שיגרמו לכם להצליח ולאפות פחזניות מושלמות. תכתבו בגוגל פחזניות או לא להיות הלוחשת לאוכל
שמה לכם לינק גם בסטורי
אין מי שלא אוהב מאפי/ פשטידו אין מי שלא אוהב מאפי/ פשטידות פילו. בכל ארוחה היא מתחסלת ראשונה ובצדק!
אפיתי אותה בתבנית אמאיל של מגנוס שמגיעה במארז של שלוש תבניות. גם התבניות וגם כל האתר של מגנוס בהנחה של25%
קוד קופון:Yehudit25
המתכון בבלוג הלוחשת לאוכל
מנסה שוב🤷‍♀️
תבשיל עוף עם כרוב לבן וסלק ירוק חמצמצים.
מתכון ותיק שלי שהפך ויראלי ואלפי אנשים הכינו אותו כשפורסם לראשונה בפברואר 2020.
לפני הכל ושלא תפספסו- יש 25% הנחה על סירי היציקה של מגנוס וגם על כל האתר. קוד קופון: yehudit25המתכון בבלוג הלוחשת לאוכל ומי שלא מוצא אותו, תשלחו לי הודעה בפרטי ואשלח לכם לינק למתכון, אבל בחייאת קודם תחפשו כי אתם המונים ואני אחת🤷‍♀️.
תבשיל עוף עם כרוב לבן וסלק י תבשיל עוף עם כרוב לבן וסלק ירוק חמצמצים.
מתכון ותיק שלי שהפך ויראלי ואלפי אנשים הכינו אותו כשפורסם לראשונה בפברואר 2020.
לפני הכל ושלא תפספסו- יש 25% הנחה על סירי היציקה של מגנוס וגם על כל האתר. קוד קופון: yehudit25המתכון בבלוג הלוחשת לאוכל ומי שלא מוצא אותו, תשלחו לי הודעה בפרטי ואשלח לכם לינק למתכון, אבל בחייאת קודם תחפשו כי אתם המונים ואני אחת🤷‍♀️.
סלט ירקות עם קינואה וברוקול סלט ירקות עם קינואה וברוקולי טרי. המתכון המלא בבלוג הלוחשת לאוכל.  את הקינואה אני מכינה במיקרוגל: על כל כוס קינואה שמים שתי כוסות מים מהברז, מכסים ומבשלים במיקרוגל20דקות.
תיבול לסלט: שמ״ז, לימון, מלח אטלנטי ופלפל לבן. את כל השאר תראו בסרטון
לתמונות נוספות לחצו פה בואו לעקוב אחריי באינסטגרם
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס