יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
פרפה תותים גאוני!!
ראשי » גלידות ומקפאים » פרפה תותים גאוני!!

פרפה תותים גאוני!!

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 4 במרץ 2019 27 תגובות

פרפה תותים גאוני! שילוב של שני מתכונים יחד והתוצאה לא פחות ממושלמת

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה

פרפה גאוני! לא פחות! קל להכנה במרקם מטריף –  ספק  מוס ספק גלידה רכה…בקיצור- פרפה. לפני כמה שנים טובות נתקלתי ברשת במתכון למעין מוס תותים דיאטטתי (ככה הגדירו אותו). הסתקרנתי ואפילו הכנתי ו….ממש לא אהבנו. זה היה יותר אוויר מאשר מוס אבללל לדיאטטיים זה בהחלט יכול להיות פיתרון טוב לסיפוק יצר המתוק ויוצאת כמות ענקית מכלום חומרים. אני טוענת, ש – או שאוכלים קינוח עשיר וטעים או לא אוכלים בכלל.  

ואז…..דפני, ההיא מהדונאטס עם המרכיב הסודי הכי טעימים שאכלנו EVER הפגיזה שנית, והפעם, הכינה את אותו מוס תותים דיאטטתי (שרק תוך כדי הכנה הבנתי שזה אותו מוס), רק מה שדרגה אותו עם שמנת מתוקה והנה לנו פרפה תותים גאוני והכי טעים שאכלתי. מרקם וטעם מושלמים והכי חשוב קל קל להכנה.

במתכון המקורי של דפני יש בסיס פצפוצי אורז שאני ויתרתי עליו (העדפתי בלי), הגדלתי את כמות החלבונים והכפלתי את כמות השמנת המתוקה. יצא מושלם ביותר!! וזה לא קופא למצב אבן, זה נשאר רך וטעים, מרקם מושלם כבר אמרתי?? למתכון של דפני מהבלוג "הרשימות של אמא" היכנסו לכאן

  • ככה הקערה מתמלאת אחרי הקצפת חלבונים ותותים
  • מקציפים שמנת מתוקה ומערבבים עם קצפת התותים
  • שתי התערובות יחד
  • מעבירים לתבניות ולמקפיא

פרפה תותים גאוני!!

מצרכים לכמות ענקית של פרפה (כ – 3 תבניות אינגליש קייק)

  • 3 חלבונים גדולים בטמפרטורת החדר
  • 500 גרם תותים שטופים ונקיים מעוקץ חתוכים לרבעים
  • 1 כוס סוכר
  • 2 שמנת מתוקה 38% שומן
  • 1כוס סוכר

לציפוי (לא חובה, לרוב אני מכינה בלי ציפוי)

  • 500 גרם תותים קפואים
  • 1/4-1/2 כוס שמנת מתוקה
  • 1/2 כוס אבקת סוכר

אופן הכנה

  1. לשים בקערת המיקסר עם בלון הקצפה חלבונים, תותים ו – 1 כוס סוכר ולהקציף כמה דקות עד שמקבלים קצף תפוח מאוד ואוורירי. להתחיל על מספר 3-4 ולאט לאט, תוך הקצפה להגביר את עוצמת המיקסר ל- 10. הקצף תופח וממלא את כל הקערה. (מי שמעוניין במוס תותים דיאטטתי – להכין את שלב 1 ולהקפיא).
  2. להעביר את הקצף לקערה גדולה אחרת, אין צורך לנקות את קערת המיקסר. להקציף יחד שמנת מתוקה ו- 1 כוס סוכר לקצף יציב (זהירות מהקצפת יתר שתהפוך את השמנת לחמאה).
  3. לאחד בתנועות קיפול את שתי התערובות.
  4. לרפד תבניות אפייה בניילון נצמד כדי שיהיה קל לחלץ ולמזוג את הפרפה ולהקפיא לילה שלם. אפשר להקפיא בתבניות סיליקון ואז אין צורך לרפד בניילון.
  5. ציפוי: לשים במעבד מזון את התותים הקפואים ואבקת הסוכר ולטחון אותם בפולסים עד שמתקבל מעין סורבה שגם הוא טעיםםם ואפשר לאכול אותו ממש ככה. להוסיף בהדרגה שמנת מתוקה וכל הזמן לטחון עד שמתקבל מכין קרם סמיך מאוד. מוזגים את הקרם על הפרפה הקפוא , מיישרים עם מרית ומקפיאים לעוד שעה.
כך נראה הציפוי והוא טעיםםםם בפני עצמו

 

 
 
 
 
 
 
 
Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • עוגת שכבות מהירת הכנה עם קצפת מסקרפונה ותותים
    עוגת שכבות מהירת הכנה עם קצפת מסקרפונה ותותים
  • וואפל בלגי מושלם וגלידת וניל ביתית ללא מכונת גלידה
    וואפל בלגי מושלם וגלידת וניל ביתית ללא מכונת גלידה
  • ספוליאטלה - מתכון נאפוליטני מקורי כולל סרטון שלבים
    ספוליאטלה - מתכון נאפוליטני מקורי כולל סרטון שלבים
  • המבורגר ביתי - המדריך השלם להמבורגר מושלם
    המבורגר ביתי - המדריך השלם להמבורגר מושלם
גלידה פרפה תותים

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

27 תגובות

  1. תול תול הגב 12 במרץ 2021 בשעה 11:33

    אפשר להשתמש בריצ' פרווה במקום שמנת?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 12 במרץ 2021 בשעה 14:34

      אם את/ה אוהבים את הטעם אז כן

  2. פנינה צור הגב 22 ביולי 2020 בשעה 12:07

    עשיתי את הפרפה כבר כמה פעמים וכל פעם "מלקלקים" אצלנו את האצבעות, הבעיה היחידה שהפרפה נגמר במהירות הבזק

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 23 ביולי 2020 בשעה 0:33

      איזה כייף לשמוע פנינה. גם אצלנו זה מתחסל

  3. מירב פייגנבאום הגב 6 באפריל 2020 בשעה 11:55

    היי
    נראה מהמם?❤️
    רק רוצה לוודא-
    יש בעצם שתי כוסות סוכר סה״כ במתכון?
    אחת בשלב הראשון עם התותים ואחת עם בשלב השני עם הקצפת?
    תודה
    מירב

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 6 באפריל 2020 בשעה 13:33

      כן. בדיוק מה שכתוב

  4. תהילה הגב 3 במרץ 2020 בשעה 21:11

    באמת נראה שלמות!
    נראה לכם שאפשר לעשות את זה עם מנגו/בננה/קיווי (במקום התות)?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 3 במרץ 2020 בשעה 22:11

      לא ניסיתי תהילה

  5. אילנה ברק הגב 26 בדצמבר 2019 בשעה 17:34

    יצא נהדר
    תודה!

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 26 בדצמבר 2019 בשעה 22:50

      מהמם אילנה. כייף לשמוע

  6. איזה מיכל הגב 6 במרץ 2019 בשעה 10:37

    שמנת מתוקה 250מל x2
    או 500מל x2
    ???

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 6 במרץ 2019 בשעה 19:23

      שמנת 250 מ"ל

  7. ריקי הגב 5 במרץ 2019 בשעה 15:18

    נראה…… וווואאאוווווו ?
    אפשר להכין עם "כמו סוכר"?!

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 5 במרץ 2019 בשעה 16:39

      היי ריקי. תודה. אני לא יודעת איך כמו סוכר מתנהג בהקצפה אבל יוצאת כמות ענקית אז נראה לי שהסוכר זניח. תכיני רק את השלב הראשון בלי שמנת מתוקה וזה דיאטתי

  8. מירי הגב 5 במרץ 2019 בשעה 10:07

    האם יש אפשרות/תחליף ללא חלבונים ?

    אני לא משתמשת בביצים מחשש לסלמונלה.

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 5 במרץ 2019 בשעה 10:56

      היי מירי,
      אין תחליף לחלבונים. את יכולה להכין משהו אחר לגמרי עם פחית חלב מרוכז, 2 שמנת מתוקה ותותים שאת טוחנת לפני. ואז תקבלי גלידה רכה. בכל מקרה הסלמונלה נמצאת בחלמון ולא בחלבון. אל חשש גם אני לא הייתי מכינה עם חלבונים חיים אם הייתה סכנה. אם אין נשים הרות אז אין בעייה.

  9. יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 15 בפברואר 2016 בשעה 6:50

    אין טעות. בדיוק מה שכתוב.

  10. הנחיות לכתיבת בלוג הגב 15 בפברואר 2016 בשעה 6:47

    אין טעות במתכון ? מוסיפים את התותים לחלבונים ואז מקציפים יחד ? או שמקציפים קודם ואז מוסיפים את התותים ?

  11. יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 14 בפברואר 2016 בשעה 20:19

    שמים הכל יחד. זה מתרסק לבד

  12. יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 14 בפברואר 2016 בשעה 20:19

    שמים הכל יחד. זה מתרסק לבד

    • מאי מימון הגב 8 בינואר 2021 בשעה 22:44

      היי, אשמח לדעת… לא ככ ברור
      את מכניסה את הפרפה לתבנית עם נייר אפייה, מקפיאה ואז מוציאה אותו?
      אבל אם עושים בקופסה שקופה קטנה, אין צורך בנייר אפייה? ובהוצאה?

      • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 8 בינואר 2021 בשעה 22:56

        היי מאי
        בשום שלב לא כתוב נייר אפייה. מרפדים תבנית בנייליון נצמד כדי שיהיה אפשר לחלץ את הפרפה או תבנית סיליקון

  13. Unknown הגב 14 בפברואר 2016 בשעה 19:04

    לא הצלחתי לרסק תותים במיקסר עם הבלון ולכן ריסקתי בסלייסר

  14. יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 13 בפברואר 2016 בשעה 18:56

    תודההה וויני…אני יודעת מהנאת חושבת על ביצים נאות אבללל סלמונלה נמצאת בחלמונים. וגם…אני קונה ביצים טריות ישירות ממשק קטן אז הן יותר בטוחות.

    • מלי הגב 11 בפברואר 2022 בשעה 0:41

      מאיפה את יודעת שסלמונלה רק בחלמון?
      לא מצאתי שום מקום רשמי שאומר את זה
      אשמח לדעת

      • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 11 בפברואר 2022 בשעה 8:18

        תקראי בגוגל

  15. Winnie הגב 13 בפברואר 2016 בשעה 18:40

    הפרפה ניראה נהדררררררררררר
    אהבתי את הצורה שהכנת אותו (והתמונות יפהפיות!!)
    לא יכולה לאכול אותו (בגלל החלבונים הלא מבושלים/אפויים), אבל הוא מפתה ביותר 🙂

השארת תגובה

ביטול

שלום שלום וברוכים הבאים 🙂 איזה כייף שאתם פה. שמי יהודית אבל החברים שלי קוראים לי ג'ודי. בשנת 2011, באופן אקראי לחלוטין התחלתי לכתוב בלוג באתר "תפוז" שאירח כותבים/בלוגרים באתר שלו.......... להמשך קריאה

אביב תיקונים והתקנות - כל סוגי התיקונים לבית ולעסק עם שרות מושלם ואחריות

למעבר לדף העסקי לחצו כאן

050-3221145 - גידי

📌 צביעה איכותית ונקיה.
📌 כל התיקונים לבית ברמה גבוהה.
📌 שיפוץ אמבטיה/מקלחת.
📌 מכירה והתקנת פרקטים.
📌 דלתות פנים ודלתות כניסה.
📌 מנעולן מוסמך.
📌התקנת אביזרי אמבטיה.
📌תליית וילונות.
📌תליית טלויזיות.
📌תליית מדפים.
📌תליית מראות.
📌תליית תמונות.
📌טיפול ותיקון דוד שמש.
📌החלפת שקעים ומפסקים.
📌הרכבת גופי תאורה.
📌תיקון תריסים.
📌החלפת רשתות.
📌החלפת כל סוגי הברזים.

הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!




פרגנו לי בלייק
חפשו פה מתכון ספציפי
כל המתכונים לפי קטגוריות



בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
הלוחשת לאוכל גם באינסטגרם

yehudit_aviv

יהודית אביב הלוחשת לאוכל
כשמתחשק לי עוגיות שוקולד צ׳ כשמתחשק לי עוגיות שוקולד צ׳יפס ולא בא לי לחכות שעותתת שההצק יתקרר🙈
אזזזז  חמש דקות הכנה, בלי מיקסר ובלי המתנה… רבע שעה אפייה וזהווו 
עוגיות מושלמות בכלום זמן
 המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל עוגיות שוקולד ונוטלה קלות לככנה הלוחשת לאוכל
.
.
.
#chocolate #chocolatechipcookies #chocolatelab #chocolates #שוקולד #שוקולדציפס #שוקולדים #שוקולדחלב #עוגיותשוקולדציפס #עוגיותשוקולדציפס🍪
מתבקש מרק אבל אני תמיד מעדיפה מתוקים אז מתחממת לי עם הרוגעלך הכי טעימים שתכינו אי פעם

המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל רוגעלך הלוחשת לאוכל ותכף שמה לינק בסטורי
.
.
.
#chocolate
#chocolatecake
#רוגעלך
#רוגלך
אם לא יצא לכם עדיין להכין מר אם לא יצא לכם עדיין להכין מרק תפוחי אדמה, אתם חייבים. הוא קטיפתי וטעיםםם
המתכון בבלוג, תכתבו בגוגל מרק תפוחי אדמה הלוחשת לאוכל
.
.
#potato
#soup
#potatpsoup
#israelinstagram
#ontheblog
#lovesoup
#lovepotato
תעשו טובה לעצמכם ולכו להכין תעשו טובה לעצמכם ולכו להכין עכשיו בצק מקדים לחלה. מחר בבוקר תיכנסו לבלוג שלי תכתבו בגוגל חלה לשבת עם בצק מקדים הלוחשת לאוכל. יעלו כמה וכמה מתכונים וכולם מעולים. תכינו ותבינו את ההבדלים בין חלה רגילה לחלה עם בצק מקדים.

כדי להקל עליכם אני שמה לכם פה את המתכון לבצק המקדים שלוקח חצי דקה להכין אותו. 
תערבבו יחד קמח, שמרים ומים לפי הכמויות למטה, תכסו ותשאירו כל הלילה על השייש. מחר תמשיכו לפי המתכון מהבלוג. 
תהנו❤️❤️
1.5 כוסות קמח
1/4 כפית שמרים יבשים
3/4 עד 1  כוס מים

נ. ב. שמה לכם לינק לחלות בסטורי, תבואו
.
.
.
#hallabread
#halla
#bread
#חלהלשבת
#חלה
#שבת
#שבתשלום
כמה דקות קטנות ויש עוגת תפוחים הכי קלה והכי טעימה.
כל מה שצריך זה קערה ותבנית.
שטרוייזל מלמטה, תפוחים במרכז ושטרוייזל מלמעלה וזהו! לתנור.
תכינו קצפת או שמנת חמוצה או גלידת וניל ואתם מסודרים
המתכון עכשיו בבלוג. תכתבו בגוגל עוגת תפוחים מדהימה קלה להכנה הלוחשת לאוכל
.
.
.
#applestart
#applecakes
#apples
#tart
#cakesofinstagram
#cake
#israelinstagram
#ontheblog
#cakeslovers
#cakecakecake
הכנתי מלאווח היסטרי, לא נכין ממנו זיוה??
חפשו בהיילייטס או בבלוג את המתכון למלאווח, תוציאו מהמקרר את כל הגבינות הטעימות שיש לכם, תערבבו עם הרבה תרד בייבי טרי (אין צורך לחלוט), שימו מלח, פלפל שחור וקורט אגוז מוסקט ותמלאו את המלאווח ותגחגלו לרולדה.
תמרחו ביצה ותפזרו שומשום
אפייה: 160 מעלות בערך 45 דקות, עד שמקבלים צבע שחום יפה

זהו!!!

.
.
.#מלאווח
#מלאווחאדיר
#מאפים
#yamanfoods
#melawach
#בצקים
#בצקעלים
#cheese
#גבינהבולגרית
#
בצק שמרים פטנט, אחד הטובים ש בצק שמרים פטנט, אחד הטובים שאני מכינה כבר מיליון שנים. את הבצק עצמו לא מתפיחים אלא רק את המאפים המוכנים והבצק עובר קיפולים עם חמאה. הפעם מילאתי בגבינה אבל אפשר עם תפוחים, פרג, שוקולד וכל מלית שאתם אוהבים.
המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל בצק שמרים מדופף הלוחשת לאוכל
.
.
.
#cheesecakes
#cheeselover
#cheesecakefactory
#cakesofinstagram
#cakes
#israelinstagram
#ontheblog
#lovetocook
#instegram_israel
#cheeseboard
לאאא אל תכינו!! אתם לא תצליחו לעצור בראשונה וגם לא בשנייה, אז פשוט אל תכינו 🙈
מי שבכל זאת רוצה להתפרע🤣🤣 המתכון בבלוג ותכף שמה לינק בהיילייטס ובסטורי
.
.
.
#chocolatecookies
#chocolate
#cookies
#chocolover
#ontheblog
#onthetable
#israelinstagram
#lovecookies
#cookieslover
#cookieslovers
הכרוביות בשיא הטריות והטעם הכרוביות בשיא הטריות והטעם שלהן ואני מכורה 🙈 אז דבר ראשון תשמרו את הפוסט כדי שתוכלו תמיד להיזכר שהוא קיים ולהכין אותו😉

אם תתחילו עכשיו, עוד חצי שעה תהיה תבנית היסטרית של כרובית וטחינה כתוספת לעיקרית או כעיקרית בעצמה
.
.
המתכון בשיתוף טחינת טורקיז המעולה ותכף מעלה קישור לסטורי
@turkiz_tahini
.
.
. #tahini
#israelinstagram
#ontheblog
#onthetable
#inmyblog
#lovetahini
#veganfoodshare
#veganfood
#vegansalads
#veganlife
#califlower
#vegetables
#vegetablesreceipes
#vegetablegardening
לתמונות נוספות לחצו פה בואו לעקוב אחריי באינסטגרם
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס