יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
גיוזה – כיסוני בצק ממולאים בשר
ראשי » בשר » גיוזה – כיסוני בצק ממולאים בשר

גיוזה – כיסוני בצק ממולאים בשר

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 1 בנובמבר 2023 14 תגובות

כיסוני בצק ממולאים בשר בתיבול אסיאתי או אם תרצו – גיוזה. זה כל כך קל להכנה וכל כך טעים שחייבים להכין בבית כדי להבין שלא צריך ללכת למסעדה כדי לאכול גיוזה. אפשר למלא במלית צמחונית או במלית עוף ואפילו במלית מתוקה כי הבצק נייטרלי ומקבל באהבה כל מלית שתבחרו

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
גיוזה – כיסוני בצק ממולאים בשר


מעולם לא היינו במצב נוראי כזה, התמונות והסיפורים מוכרים לנו מתקופת השואה. המוח באמת לא מצליח לקלוט ולעכל את גודל האסון ורק הלב כואב, ממש כואב ולא רק כאמירה, אלא ממש כאב פיזי, גרון חנוק ובאמת מה שגורם לי קצת קצת לברוח זה המטבח. אני לא מצליחה להתרכז בשום דבר אחר, אבל המטבח ובמיוחד בצקים זה סוג של תרפיה, סוג של מדיטציה, בריחה מהטלויזיה שלא מפסיקה לשדר את הזוועות וכל יום מעדכנים על עוד חיילים הרוגים, עוד חטופים ועוד גופות שהצליחו סוף סוף לזהות. זה נורא!!! זה בלתי נסבל! בכלל לא התכוונתי לכתוב פה על האסון אבל הידיים הולכות מעצמן על המקלדת, אז אני מניחה שגם זה סוג של התמודדות עם המצב.



גיוזה זה באמת אחד הדברים הטעימים והקלים להכנה. סך הכל בצק מאוד קל ומהיר להכנה, המלית יכולה להיות בשר או עוף ובכל מקרה זה ממש טעים ואפשר להכין כמות, להקפיא וכשמתחשק מוציאים, מכינים וזוללים. אפשר להכין דוגמאות מגניבות ואפשר גם פשוט לסגור לחצי סהר. כנסו פה למתכון שהכנתי מזמן עם נוביק שלי.




גיוזה – כיסוני בצק ממולאים בשר

היכנסו פה לצפייה בסרטון הדגמה באינסטגרם שלי

לפני שמתחילים

  • נכנסים לאינסטגרם ועושים לי follow
  • בואו תצטרפו לקבוצה שלי בפייסבוק
  • יש לי גם טיק טוק
  • ניתן להכין את הכיסונים, להניח אותם על מגש מקומח קלות בשכבה אחת, להקפיא עד שממש קפוא כמו אבן ולהעביר לשקית הקפאה. הם נשמרים במקפיא כמה חודשים וכשרוצים להכין מוציאים ומאדים ישר על אש קטנה עד שהם מפשירים ואז ממשיכים רגיל לפי המתכון.
  • ניתן למלא במלית צמחונית או במלית עוף, בהמשך אכין גם מליות כאלה והם יתווספו פה למתכון.

לבצק – לכמות של כ – 30-40 כיסונים

  • 2 כוסות קמח לחם (280 גרם)
  • 1/2 כפית מלח (5 גרם)
  • 3/4 כוס מים רותחים (200 מ"ל)

למלית בשר

  • 300 גרם בשר בקר טחון טרי שמן יחסית
  • 1 בצל סגול קצוץ דק דק
  • 1/6 כרוב לבן קצוץ דק דק
  • 1 פלפל צ'ילי קצוץ דק דק
  • 2 בצלים ירוקים קצוצים דק דק
  • חופן כוסברה קצוצה דק דק
  • 1 כף שמן שומשום
  • 2 כפות סויה בהירה
  • 1 כף מירין
  • 1-1/2 כפית שטוחה מלח

לטיגון ואידוי

  • 1 כף שמן זית
  • 1/2 כוס מים רותחים

רוטב להגשה

  • 1/2 כוס רוטב סויה איכותי
  • 1 פלפל צ'ילי קצוץ דק דק
  • מעט בצל ירוק/עירית קצוץ דק דק

אופן הכנה

מכינים את הבצק: שמים בקערה את הקמח, המלח והמים הרותחים ומערבבים עם כף. אחרי דקה לשים עם הידיים 10 דקות (אפשר גם במיקסר). מכסים עם ניילון ונותנים לו מנוחה של חצי שעה – שעה.

מכינים את המלית: מערבבים את כל חומרי המלית יחד וממש לשים את הבשר כדי לשחרר את החלבון עד שהוא הופך מחיתי ודביק, טועמים מעט ומתקנים תיבול, מניחים במקרר עד לשימוש.

מכינים כיסונים: מקמחים טוב משטח עבודה ומרדדים את הבצק לעלה הכי דק שאפשר. אם הבצק מסרב להימתח, מניחים לו לכמה דקות וממשיכים. מידי פעם הופכים את הבצק ומקמחים כדי שלא יידבק. קורצים עיגולים בקוטר 8 ס"מ. מניחים כפית מהמלית במרכז כל עיגול וסוגרים לכיסון (תיעזרו בסרטון לעיצוב הכיסונים). מכינים כך את כל הבצק. את שאריות הבצק שנותרו אחרי שקרצנו עיגולים מאחדים שוב, משאירים למנוחה של 10 דקות, מרדדים וחוזרים על התהליך עד שמסיימים את המלית.

מטגנים ומאדים את הכיסונים: שמים שמן זית במחבת רחבה נונסטיק, כשהמחבת עדיין קרה מניחים את הכיסונים על המחבת, מדליקים את הלהבה על חום בינוני – גבוה וצורבים כמה דקות עד שהכיסונים משחימים מעט מלמטה. אין צורך להפוך, המטרה היא לתת השחמה ולבשל את הבשר שמילאנו. כשהכיסונים שחומים, מוזגים מים רותחים למחבת ומייד סוגרים אותה עם מכסה. מאדים 3-4 דקות על להבה גבוהה או עד שהמים מתאדים לחלוטין והבצק מבושל. מסירים מהאש ומעבירים לצלחת הגשה, מערבבים את חומרי הרוטב יחד, מוזגים מעל הכיסונים ומגישים מייד.

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • חיתוכיות אלפחורס נימוחות במיוחד
    חיתוכיות אלפחורס נימוחות במיוחד
  • כבד עוף בסגנון מוח
    כבד עוף פיקנטי בסגנון מוח מרוקאי
  • בצק עלים ביתי
    בצק עלים צרפתי ביתי
  • קרואסון צרפתי בגרסה ביתית מושלמת
    קרואסון צרפתי בגרסה ביתית מושלמת
בשר גיוזה כיסונים

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

14 תגובות

  1. מלכה טביבי הגב 6 בדצמבר 2023 בשעה 17:14

    האם אפשר להכין בצהריים ולחמם בערב?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 6 בדצמבר 2023 בשעה 23:06

      לא. אפשר להכין, להקפיא ואז להכין. זה לוקח דקות

  2. רחל הגב 5 בדצמבר 2023 בשעה 21:39

    שלום, האם אפשר להקפיא את הבצק אחרי החיתוך? תודה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 6 בדצמבר 2023 בשעה 15:58

      עקרונית כן עם הפרדה של ניילון

  3. דנה הגב 4 בנובמבר 2023 בשעה 11:17

    האם אידוי של 4 דקות אחרי טיגון קצר באמת זמן מספיק שהבשר בפנים לא ישאר חי?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 5 בנובמבר 2023 בשעה 10:34

      אם זה כתוב במתכון אז כנראה שכן 🙂

  4. יסמין הגב 4 בנובמבר 2023 בשעה 10:16

    אפשר להשתמש בקמח רגיל?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 5 בנובמבר 2023 בשעה 10:34

      כן אבל קמח איכותי

  5. עירית הגב 2 בנובמבר 2023 בשעה 14:35

    הי, 2 שאלות:
    האם קמח פסטה מתאים לכיסונים והאם יש אפשרות לרדד במכונת פסטה?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 4 בנובמבר 2023 בשעה 7:36

      בהחלט כן

  6. Dafna הגב 2 בנובמבר 2023 בשעה 13:34

    אפשר מילוי טבעוני?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 4 בנובמבר 2023 בשעה 7:36

      בהחלט כן אני אפרסם מתכון טבעוני בקרוב

  7. ספיר הגב 2 בנובמבר 2023 בשעה 9:29

    איך עושים מלית צמחונית של ירקות שורש?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 4 בנובמבר 2023 בשעה 7:36

      יפורסם בקרוב

השארת תגובה

ביטול

הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!




פרגנו לי בלייק
חפשו פה מתכון ספציפי
כל המתכונים לפי קטגוריות



בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
הלוחשת לאוכל גם באינסטגרם

yehudit_aviv

יהודית אביב
הסרטונים שרצים לי בפיד עושי הסרטונים שרצים לי בפיד עושים אותי רעבהההה אז הכנתי לי בטטה בטוסטר🤷‍♀️. את הכדורים הטעימים האלה תכינו מחר, הם מלוחים ויאזנו את המתיקות של הסופגנייה.  רוצים מתכון? תכתבו לי בפרטי ואשלח לכם לינק
קובה קוקוס עם פרלינים של נוטלה וגבינת שמנת. זה טעים בטירוף והמתכון בבלוג הלוחשת לאוכל
סופגניות מהירות הכנה עם טרי סופגניות מהירות הכנה עם טריק מדליק. נולדו לחלוטין במקרה. הסיפור המלא והמתכון כרגיל בבלוג שלי ״הלוחשת לאוכל״
הסיר טיגון המעולה שמגיע עם מדחום ורשת צינון מובנית עכשיו בהנחה של20%  וגם כל האתר בהנחה בהזנת קוד קופון:yehudit20
מה עם הסלט איזונים של יום ראשון? לכו לקורל חוטה המדהימה שהכינה היום סלט מטריף
@
תשמרו!! אתם לא תפסיקו להכין את הטעימות האלה.
הסיר טיגון של מגנוס מגיע עם מדחום וגם כל האתר בהנחה של20% ליומיים. קוד קופון:yehudit20
כנסו לגוגל ותכתבו: הלוחשת לאוכל סופגניות עננים מרובעות בסגנון ניו אורלינס.
תתכוננו לאכול עננים ותיזהרו כי אי אפשר להפסיק.
שמה לכם לינק למתכון גם בסטורי שלי ושומרת בהיילייטס
יש פה מישהו שלא אוהב שוקולד? יש פה מישהו שלא אוהב שוקולד? ופיסטוק? ואת שניהם יחד? איןןן אין טעים כזה! המתכון בבלוג שלי - הלוחשת לאוכל ויהיה גם לינק בסטורי
שתי פוקצ׳ות -אחת בסיר יציקת שתי פוקצ׳ות -אחת בסיר יציקת ברזל ואחת בתבנית אמאיל. שתיהן יצאו מעולות והן כמובן של מגנוס.
כל האתר של מגנוס בהנחה של25%. הנחה מיוחדת שלא תחזור!!
קוד קופון:yehudit25
ספינג׳ בהתפחה ארוכה במקרר. יוצא הרבה יותר אוורירי וקריספי. אפשר להכין בשישי ולטגן מייד במוצאי שבת בלי המתנה.
סיר טיגון עם מדחום, רשת צינון ומתנה סט פומפיות עכשיו בהנחה של25% באתר של מגנוס. פרטים אצלי בסטורי ובפרטי.  וגם כל האתר בהנחה של25%
קוד קופון:yehudit25
המתכון בבלוג הלוחשת לאוכל, בסטורי שלי ויישמר בהיילייטס
לא רק המתכון המדוייק מזמן בבלוג, גם מלאאא טיפים שיגרמו לכם להצליח ולאפות פחזניות מושלמות. תכתבו בגוגל פחזניות או לא להיות הלוחשת לאוכל
שמה לכם לינק גם בסטורי
אין מי שלא אוהב מאפי/ פשטידו אין מי שלא אוהב מאפי/ פשטידות פילו. בכל ארוחה היא מתחסלת ראשונה ובצדק!
אפיתי אותה בתבנית אמאיל של מגנוס שמגיעה במארז של שלוש תבניות. גם התבניות וגם כל האתר של מגנוס בהנחה של25%
קוד קופון:Yehudit25
המתכון בבלוג הלוחשת לאוכל
לתמונות נוספות לחצו פה בואו לעקוב אחריי באינסטגרם
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס