יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות ועוגיות עם פרג
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
      • ריבות וממתקים
    • ירקות כבושים
    • משקאות
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • טיפים
  • youtube
  • טיק טוק
  • תנאים ומדיניות
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות ועוגיות עם פרג
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
      • ריבות וממתקים
    • ירקות כבושים
    • משקאות
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • טיפים
  • youtube
  • טיק טוק
  • תנאים ומדיניות
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות ועוגיות עם פרג
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
      • ריבות וממתקים
    • ירקות כבושים
    • משקאות
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • טיפים
  • youtube
  • טיק טוק
  • תנאים ומדיניות
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות ועוגיות עם פרג
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
      • ריבות וממתקים
    • ירקות כבושים
    • משקאות
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • טיפים
  • youtube
  • טיק טוק
  • תנאים ומדיניות
כיסוני בשר מאודים
ראשי » ביקורות והמלצות » כיסוני בשר מאודים

כיסוני בשר מאודים

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 11 בספטמבר 2023 14 תגובות

כיסוני בשר מאודים שרק נראים מורכבים להכנה, בפועל זה מאוד מאוד פשוט וזה לחלוטין גונב את ההצגה על שולחן החג

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
כיסוני בשר מאודים

אם יש משהו שאני מטורפת עליו ברמות עללל זה כיסונים למיניהם, לא משנה מאיפה בעולם, זה פשוט טעים! היום צילמתי כיסונים ממולאים בשר עם קצת שומן טלה שמחזק את הטעם ממש כמו תבלין טוב וזה יצא כל כךךך טעים שזה בוודאות יהיה אצלי גם בחג. זה רק נראה מורכב, בפועל, זה די פשוט להכנה ויוצאים המון כיסונים. אפשר ליצור כל מיני דוגמאות מעניינות כך שכאשר מניחים בצלחת, זה ממש כמו קישוט על השולחן.


מטגנים בצל רק עד להזהבה קלה
מזיזים את הבצל הצידה ומניחים את הבשר
כשהבשר נצרב מאחדים עם הבצל
כשמוכן מניחים במסננת להגרת הנוזלים
לא זורקים! זה יהיה הרוטב של הכיסונים

מכינים בצק ושוקלים כדורים במשקל 25 גרם
מרדדים לעיגול בקוטר 10 ס"מ
מניחים כף נדיבה של בשר


מאדים כ – 20-25 דקות
אחרי האידוי מעבירים לצריבה קלה במחבת (לא חובה)
הצריבה נותנת לכיסון עוד טעם ומרקם


את הכיסונים אני מאדה במחבת/סיר/סטימר החדש של מגנוס שנקרא MY PAN. מחבת רב שימושית מעולה, מגיעה בצבע בז' ובצבע שחור,משמשת גם כסיר סוטאז', גם כמחבת וגם כסיר אידוי. כל האתר של מגנוס בהנחה מיוחדת בהזנת קוד קופון: yehudit



כיסוני בשר מאודים

היכנסו לאינסטגרם שלי לצפייה בסרטון הדגמה

לפני שמתחילים

  • נכנסים לאינסטגרם ועושים לי follow בסטוריז אני מעלה סרטונים בלייב מהמטבח שלי
  • בואו תצטרפו לקבוצה שלי בפייסבוק
  • יש לי גם טיק טוק
  • אפשר להכין את הכיסונים, להניח על כלי מקומח בשכבה אחת ולהקפיא. כשהם קפואים לחלוטין אפשר להעביר לשקית בלי חשש שיידבקו. כשרוצים לאדות, מעבירים ישר לסטימר בלי להפשיר וזה ייקח מעט יותר זמן ממה שכתוב במתכון.
  • שומן בקר ושומן טלה מבקשים שהקצב יטחן לכם.

מצרכים לכמות של כ – 30 כיסונים

לבצק

  • 500 גרם קמח פיצה
  • 1 כפית מלח (5 גרם)
  • 300 מ"ל מים חמים (1+1/4 כוס)

למלית בשר

  • 1/3 כוס שמן זית
  • 4 בצלים בינוניים קצוצים דק
  • 500 גרם בשר בקר טחון טרי
  • 30 גרם שומן טלה טחון
  • 30 גרם שומן בקר
  • 1.5 כפיות מלח ים אטלנטי
  • 3/4 כפית פלפל שחור
  • 1 צרור עלי פטרוזיליה קצוצים דק
  • 3 בצלים ירוקים קצוצים דק
  • 2 כפות רוטב בלסמי מצומצם
  • חופן צנוברים קלויים
  • לקישוט: עירית בצל/בצל ירוק קצוץ דק

אופן הכנה

מכינים את הבצק: לשים יחד את כל חומרי הבצק במשך 5 דקות לבצק רך וגמיש. מקמחים קלות, מניחים בקערה, מכסים עם ניילון נצמד ומניחים למנוחה של חצי שעה.

מכינים את מלית הבשר: מחממים במחבת שמן זית, מטגנים את הבצל כמה דקות רק עד להזהבה קלה, כל הזמן מערבבים. כשהבצל זהוב מזיזים אותו הצידה ומניחים את הבשר הטחון, צורבים את הבשר ומפוררים אותו עם כף עץ כמה דקות. כשהבשר צרוב מאחדים אותו עם הבצל, מוסיפים שומן טלה ושומן בקר, מתבלים במלח ופלפל שחור ומערבבים. מכסים את הסיר ומבשלים על להבה בינונית כ – 20 דקות. טועמים ומתקנים תיבול בהתאם לטעם אישי. מעבירים את הבשר למסננת עם כלי מתחתיה שיקלוט את הנוזלים של הבשר. לא זורקים את הנוזלים, הם יהיו הרוטב של הכיסונים בהגשה. כשהבשר מתקרר מעט מוסיפים פטרוזיליה ובצל ירוק קצוצים, רוטב בלסמי ואת הצנוברים ומערבבים היטב. מקררים היטב לפני שעובדים עם הבצק.

ממלאים: מחלקים את הבצק לכדורונים במשקל 25 גרם, מכסים עם ניילון ומשאירים למנוחה של 15 דקות. על משטח מקומח היטב מרדדים כל כדור לעיגול דק בקוטר של 10 ס"מ, מניחים כף נדיבה מהבשר וסוגרים לכיסון. את הכיסונים המוכנים מניחים בכלי מקומח היטב ושומרים מכוסה. ***ניתן לראות את הסגירה של הכיסונים בסרטון שפרסמתי באינסטגרם שלי.

מאדים וצורבים: ממלאים את החלק התחתון של כלי האידוי במים כך שלא יגיעו לרשת, מביאים לרתיחה ומנמיכים ללהבה נמוכה כך שיהיה ממש ביעבוע עדין. מניחים את הכיסונים על רשת האידוי, מכסים את הסיר ומאדים את הכיסונים למשך 25-30 דקות. בעזרת מלקחיים מוציאים את הכיסונים מייד מכלי האידוי ומעבירים למחבת עם מעט שמן זית. צורבים את הכיסונים כמה דקות על להבה בינונית – נמוכה, רק את החלק התחתון. כשהחלק התחתון זהוב מעבירים לצלחת הגשה. מצמצמים מעט את הרוטב שנשאר לנו מהבשר המסונן ומוזגים כף לתוך הכיסון וגם מעליו, מפזרים לקישוט עירית קצוצה או בצל ירוק ומגישים מייד.

בתאבון!

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • חומוס ובשר
    חומוס ביתי בתוספת בשר
  • קובה בורגול מטוגנת
    קובה בורגול מטוגנת במילוי בשר
  • בשר עם בצל מגנוס
    בשר עם בצל שמכינים בסיר ברזל יצוק בתנור
  • כרוב ממולא אורז ובשר מפורק
    כרוב ממולא אורז ובשר מפורק בתנור
כיסוני בשר מאודים כיסונים מנטו

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

14 תגובות

  1. הדר הגב 31 באוקטובר 2023 בשעה 14:10

    סיר אידוי שמתאים זה סיר לקוסקוס??

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 1 בנובמבר 2023 בשעה 8:25

      כן אפשר גם סיר קוסקוס

  2. לימור הגב 30 באוקטובר 2023 בשעה 13:41

    מהיכן הרשת אידוי מנירוסטה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 1 בנובמבר 2023 בשעה 8:24

      של מגנוס. החודש תהיה עליה הנחה

  3. מלי הגב 24 בספטמבר 2023 בשעה 0:42

    ראשית, הכיסונים יפיפיים ????

    אם אין לי סיר אידוי, מה אופן הבישול?

    תודה ושנה טובה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 24 בספטמבר 2023 בשעה 7:15

      אין דרך אחרת. את יכולה לעצב שונה כך שיהיו ממש סגורים ולבשל כמה דקות במים

  4. רחל הגב 13 בספטמבר 2023 בשעה 3:00

    מעורר תאבון מחפשת רעיון למילוי צמחוני או טבעוני.

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 13 בספטמבר 2023 בשעה 8:57

      תחתכי לרצועות כרוב, גזר ועוד ירקות שאת אוהבת, תאדי או תטגני עם תבלינים על מחבת עד שרך, תסנני ותמלאי

  5. מיכל הגב 12 בספטמבר 2023 בשעה 12:08

    שנה טובה לך ולבני משפחתך,
    תודה על מתכונים נהדרים וטעימים,
    ושאלה קטנה, האם חייבים להשתמש בקמח פיצה?

    תודה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 12 בספטמבר 2023 בשעה 15:40

      מומלץ כי זה קמח קשה שמתאים לאידוי

      • נטלי קדוסי הגב 3 באוקטובר 2023 בשעה 20:31

        האם אפשר להכין את הכיסונים ולהקפיא? להוציא כשרוצים ואז לאדות ולטגן?

        • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 4 באוקטובר 2023 בשעה 7:45

          בהחלט כן

  6. נורית הגב 11 בספטמבר 2023 בשעה 21:56

    אפשר להכין שלדה ימים מראש??

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 12 בספטמבר 2023 בשעה 10:48

      כתבתי בהקדמה למתכון איך אפשר להכין ולהקפיא

השארת תגובה

ביטול

כל המתכונים לפי קטגוריות
חפשו פה מתכון ספציפי
הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!






בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
@yehuditaviv
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it. אנו משתמשים בקובצי Cookie כדי להבטיח שנספק לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר באתר שלנו. אם תמשיך להשתמש באתר זה, נניח שאתה מרוצה ממנו. Privacy policy, תנאים ומדיניות
You can revoke your consent any time using the Revoke consent button. באפשרותך לבטל את הסכמתך בכל עת באמצעות כפתור ביטול הסכמה.