יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
כרובית שלמה במילוי בשר אפויה בתנור
ראשי » ביקורות והמלצות » כרובית שלמה במילוי בשר אפויה בתנור

כרובית שלמה במילוי בשר אפויה בתנור

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 23 בפברואר 2023 8 תגובות

אחד הירקות הכי אהובים במילוי בשר. זה נראה מורכב אבל זה מאוד פשוט למלא את הכרובית בבשר ואפילו ממש הרבה בשר. תגישו לשולחן ותפרסו מול האורחים, הכי כייף זה לראות את כולם פעורי פה וצועקים "וואוווו"

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
כרובית שלמה במילוי בשר אפויה בתנור
תודו שזה וואוווווו
נראית תמימה אבל כשפורסים אותה מתגלה היופי המדהים

כרובית היא בין הירקות הכי אהובים עלינו, הישראלים. אני אוהבת כרובית בכל צורה – תבשיל, בתנור, מרקים, חמוצים ואפילו כשהיא טרייה אני אוהבת לנשנש אותה. הפעם מילאתי אותה בבשר כשהיא שלמה. בהתחלה זאת נראית משימה בלתי אפשרית אבל אחרי בישול קצר היא מתרככת ואפשר להעמיס אותה בבשר והוא נכנס בקלי קלות. אחרי שמילאתי את הכרובית, העברתי אותה לסיר יציקה של מגנוס שמבחינתי סירי היציקה שלהם עושים קסמים לאוכל. יש פיזור חום אחיד וכל תבשיל שתכינו בסיר יציקה מקבל אקסטרא טעם ומרקם. אל תוותרו על לפרוס את הכרובית מול האורחים שיישארו פעורי פה ויקראו במקהלה: וואווווו 🙂

סירי היציקה וכל האתר של מגנוס עכשיו בהנחה של 15% עם קוד קופון: yehudit15. נכנסים לאתר, מבצעים את הרכישה, בסוף הרכישה מגיעים לקופה, מכניסים את קוד הקופון: yehudit15 והמחיר מתעדכן מייד. כנסו פה ותתאהבו כמוני בסירי היציקה ובכלל במוצרים האיכותיים של מגנוס.

סיר היציקה האפור הוא בקוטר 28 ס"מ ובנפח של 5 ליטר כך שהוא מתאים מאוד גם לחמין, למרקים ובכלל לתבשילי קדירה.

מילאתי אותה בחצי קילו בשר
קצת פירורי לחם לקריספיות
לפני
אחרי
הכרובית נפרסת מהמם
את הרוטב שנשאר בסיר מצמצמים מעט ומוזגים על הכרובית בהגשה

כרובית שלמה במילוי בשר אפויה בתנור

הנחה של 15% על כל האתר של מגנוס ורק ל – 48 שעות

תלחצו פה כדי להיכנס לאתר לרכישת הסיר

ולא לשכוח להכניס קוד קופון בקופה: yehudit15

לפני שמתחילים

כנסו לאינסטגרם שלי לצפייה בסרטון ההכנה

  • נכנסים לאינסטגרם ועושים לי עוקב, בסטוריז אני מעלה סרטונים בלייב מהמטבח שלי
  • בואו תצטרפו לקבוצה שלי בפייסבוק
  • יש לי גם טיק טוק
  • אל חשש, קל מאוד למלא את הכרובית בכל הבשר. כשהכרובית רכה זה קורה ממש בקלות.
  • אפשר להכין יום מראש את כל השלבים כולל המילוי ולשמור במקרר ולפני הארוחה לאפות בתנור.
  • כנסו פה לכל המתכונים שהכנתי עם סירי היציקה של מגנוס.

מצרכים

  • כרובית אחת גדולה
  • מים לבישול הכרובית
  • חופן מלח ים אטלנטי לבישול הכרובית

למלית הבשר

  • 1/2 ק"ג בשר בקר טחון טרי
  • 2 פרוסות לחם לבן (רצוי חלה)
  • 1 בצל גדול
  • 1/2 צרור פטרוזיליה
  • 1 כוס עלי סלרי
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 1 כפית מלח ים אטלנטי
  • 1 כפית פלפל שחור
  • 3/4 כפית כורכום
  • 1/2 כפית קינמון
  • 1/2 כפית בהרט לקציצות
  • 2 כפות נענע מיובשת

לציפוי

  • 2 כפות גדושות מיונז
  • 1 כפית מלח ים אטלנטי
  • 1 כפית פלפל שחור
  • 1 כפית אבקת שום גבישי
  • 1/2 כפית כורכום
  • 1 כפית פפריקה מתוקה
  • 1 כוס פירורי לחם מוזהבים

אופן הכנה

מבשלים את הכרובית: מניחים את הכרובית בסיר עמוק ומוזגים מים שיכסו את הכרובית. מפזרים חופן מלח גס ומביאים לרתיחה. מהרגע שהמים רתחו, מבשלים 5 דקות.

מסננים את המים ומקררים את הכרובית לחלוטין לפני שממלאים.

מכינים את מלית הבשר: משרים את החלק הרך של הלחם במים וסוחטים היטב. שמים את הבשר והלחם בקערה.

טוחנים במעבד מזון את הבצל, הפטרוזיליה (רק העלים), והסלרי ומוסיפים לבשר. מוסיפים לקערה גם את השמן והתבלינים ומערבבים כמה דקות עד שהבשר נעשה דביק, מעבירים למקרר למינימום שעה.

מכינים את הציפוי: מערבבים יחד את כל חומרי הציפוי למעט פירורי הלחם.

ממלאים ואופים: מחממים תנור לחום של 200 מעלות.

מניחים את הכרובית על נייר אפייה. לוקחים מעט מהבשר הטחון ודוחפים בין פרחי הכרובית. כיוון שהכרובית רכה הבשר נכנס בקלות ובלי בעייה. ממשיכים כך את כל הבשר בין כל הפרחים עד שכל הכרובית מלאה בבשר.

מורחים את הציפוי על כל הכרובית ומצפים גם בפירורי לחם מכל הכיוונים.

מרימים את הכרובית מהחלק התחתון שלה עם הידיים, לא עם נייר האפייה כי הוא לא מצליח להחזיק את הכרובית הכבדה ונקרע. מניחים נייר אפייה בסיר ומניחים את הכרובית.

סוגרים את הסיר ואופים שעה. מגבירים את חום התנור ל – 250 וממשיכים לאפות עוד כחצי שעה עד שהכרובית נראית זהובה.

נעזרים במרית גמישה ובידיים כדי להוציא את הכרובית מהסיר ומעבירים ישר לצלחת או כלי הגשה.

את הרוטב שנשאר בסיר מצמצמים מעט ומוזגים על הכרובית בהגשה.

מגישים: פורסים את הכרובית על השולחן לעיני הסועדים ומחכים לקריאות ההתלהבות:) 🙂

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • כרישה במילוי בשר
    כרישה במילוי בשר בתנור
  • חלת בשר
    חלה קלועה במילוי בשר ומנגולד
  • לחם ממולא בשר
    לחם ממולא בשר אפוי בתנור בסיר ברזל
  • מרק כרובית ובטטה
    מרק כרובית ובטטה סמיך וטעים
בשר כרובית

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

8 תגובות

  1. רמי הגב 20 ביוני 2023 בשעה 2:45

    האם אפשר שום כתוש במקום גבישי? והאם אפשר לוותר על עלי הסלרי או להחליף במשהו ( קשה להשיג פה בנכר…)

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 20 ביוני 2023 בשעה 8:59

      אפשר בהחלט שום כתוש ואם אין סלרי אפשר לשים עלים ירוקים אחרים

  2. חן הגב 9 באפריל 2023 בשעה 20:29

    מה אפשר לשים במקום מיונז?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 9 באפריל 2023 בשעה 21:24

      טחינה או ממרח אחר שאת אוהבת

  3. קארין הגב 23 בפברואר 2023 בשעה 21:40

    המתכונים שלך פשוט מעולים!!! נהנית לבשל איתך ❤️

    במה ניתן להחליף את הלחם?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 24 בפברואר 2023 בשעה 8:18

      איזה כייף לשמוע
      את יכולה לשים תפוח אדמה/קישוא. הלחם זה כדי לרכך את הקציצה ולתת נפח. בלעדיה ייתכן שיהיה קצת קשה

  4. לירז הגב 23 בפברואר 2023 בשעה 11:57

    נראה נהדר!
    האם אפשר לאפות בתבנית חד פעמית במקום בסיר מגנוס?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 23 בפברואר 2023 בשעה 19:21

      תודה לירז
      כל דבר אפשר לאפות בחד פעמי או בסיר אחר אבל התוצאה לעולם לא תהיה אותו דבר כמו בסיר יציקה

השארת תגובה

ביטול

הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!




פרגנו לי בלייק
חפשו פה מתכון ספציפי
כל המתכונים לפי קטגוריות



בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
הלוחשת לאוכל גם באינסטגרם

yehudit_aviv

יהודית אביב
הסרטונים שרצים לי בפיד עושי הסרטונים שרצים לי בפיד עושים אותי רעבהההה אז הכנתי לי בטטה בטוסטר🤷‍♀️. את הכדורים הטעימים האלה תכינו מחר, הם מלוחים ויאזנו את המתיקות של הסופגנייה.  רוצים מתכון? תכתבו לי בפרטי ואשלח לכם לינק
קובה קוקוס עם פרלינים של נוטלה וגבינת שמנת. זה טעים בטירוף והמתכון בבלוג הלוחשת לאוכל
סופגניות מהירות הכנה עם טרי סופגניות מהירות הכנה עם טריק מדליק. נולדו לחלוטין במקרה. הסיפור המלא והמתכון כרגיל בבלוג שלי ״הלוחשת לאוכל״
הסיר טיגון המעולה שמגיע עם מדחום ורשת צינון מובנית עכשיו בהנחה של20%  וגם כל האתר בהנחה בהזנת קוד קופון:yehudit20
מה עם הסלט איזונים של יום ראשון? לכו לקורל חוטה המדהימה שהכינה היום סלט מטריף
@
תשמרו!! אתם לא תפסיקו להכין את הטעימות האלה.
הסיר טיגון של מגנוס מגיע עם מדחום וגם כל האתר בהנחה של20% ליומיים. קוד קופון:yehudit20
כנסו לגוגל ותכתבו: הלוחשת לאוכל סופגניות עננים מרובעות בסגנון ניו אורלינס.
תתכוננו לאכול עננים ותיזהרו כי אי אפשר להפסיק.
שמה לכם לינק למתכון גם בסטורי שלי ושומרת בהיילייטס
יש פה מישהו שלא אוהב שוקולד? יש פה מישהו שלא אוהב שוקולד? ופיסטוק? ואת שניהם יחד? איןןן אין טעים כזה! המתכון בבלוג שלי - הלוחשת לאוכל ויהיה גם לינק בסטורי
שתי פוקצ׳ות -אחת בסיר יציקת שתי פוקצ׳ות -אחת בסיר יציקת ברזל ואחת בתבנית אמאיל. שתיהן יצאו מעולות והן כמובן של מגנוס.
כל האתר של מגנוס בהנחה של25%. הנחה מיוחדת שלא תחזור!!
קוד קופון:yehudit25
ספינג׳ בהתפחה ארוכה במקרר. יוצא הרבה יותר אוורירי וקריספי. אפשר להכין בשישי ולטגן מייד במוצאי שבת בלי המתנה.
סיר טיגון עם מדחום, רשת צינון ומתנה סט פומפיות עכשיו בהנחה של25% באתר של מגנוס. פרטים אצלי בסטורי ובפרטי.  וגם כל האתר בהנחה של25%
קוד קופון:yehudit25
המתכון בבלוג הלוחשת לאוכל, בסטורי שלי ויישמר בהיילייטס
לא רק המתכון המדוייק מזמן בבלוג, גם מלאאא טיפים שיגרמו לכם להצליח ולאפות פחזניות מושלמות. תכתבו בגוגל פחזניות או לא להיות הלוחשת לאוכל
שמה לכם לינק גם בסטורי
אין מי שלא אוהב מאפי/ פשטידו אין מי שלא אוהב מאפי/ פשטידות פילו. בכל ארוחה היא מתחסלת ראשונה ובצדק!
אפיתי אותה בתבנית אמאיל של מגנוס שמגיעה במארז של שלוש תבניות. גם התבניות וגם כל האתר של מגנוס בהנחה של25%
קוד קופון:Yehudit25
המתכון בבלוג הלוחשת לאוכל
לתמונות נוספות לחצו פה בואו לעקוב אחריי באינסטגרם
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס