יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
פלפלים קלויים ובצל סגול ממולאים ואפויים בתנור
ראשי » אורז » פלפלים קלויים ובצל סגול ממולאים ואפויים בתנור

פלפלים קלויים ובצל סגול ממולאים ואפויים בתנור

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 2 באוגוסט 2021 10 תגובות

פלפלים וגם בצלים סגולים ממולאים, בסגנון שונה מהרגיל ואפויים בתנור. האפייה בתנור מניבה תוצאה מדהימה והממולאים מקבלים נימוחות שאי אפשר להשיג באף צורת בישול אחרת

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
פלפלים קלויים ובצל סגול ממולאים ואפויים בתנור

אני מתה על ממולאים מכל הסוגים. מכינים סיר ענק שמספיק ליומיים ולפעמים יותר, וזו למעשה ארוחה מלאה בסיר אחד. הדבר שהכי מפריע לי בפלפלים הממולאים זה הקליפה החיצונית שאחרי בישול היא מתנתקת מהפלפל ומרגישים אותה בכל ביס.

כבר שנים מסתובב לי בראש הרעיון להכין פלפלים ממולאים, רק בלי הקליפה החיצונית. אז כן, אפשר לקלוף אותה בקולפן ולהשאיר את הצורה המקורית של הפלפל שזה גם מעולה אבללללל, לי דווקא התחשק למלא אותם בצורה קצת אחרת, שונה ולטעמי הרבה יותר טעימה.

אז מה עשיתי? קליתי את הפלפלים בתנור, קלפתי אותם, חתכתי לרצועות אקראיות לחלוטין ומילאתי בבשר שטיגנתי על מחבת עם תבלינים ושילבתי לו אורז שהשריתי שעה במים. את הפלפלים מילאתי, צופפתי בתבנית, בישלתי רוטב בנפרד, מזגתי מעל ואת הכל שלחתי ל – 3 שעות בתנור. שתדעו שאין כמו להכין ממולאים בתנור, זה לחלוטין עולם אחר. הכל יוצא רך ונימוח בצורה בלתי רגילה וגם, כלום לא זז בסיר, הכל נשאר יפה ממש כמו שנכנס.

פלפלים קלויים ובצל סגול ממולאים ואפויים בתנור

כנסו כאן לסרטון הדגמה מלא שהכנתי. זה יעזור לכם להבין את השלבים

לפני שמתחילים

  • נכנסים לאינסטגרם ועושים לי follow 🙂 בסטוריז אני מעלה סרטונים בלייב מהמטבח שלי.
  • בואו תצטרפו לקבוצה שלי בפייסבוק.
  • המצרכים מספיקים לסיר/תבנית ממש גדולים. אפשר כמובן להכין פחות, אבל לדעתי אם כבר עובדים קשה, שיספיקו לנו לפחות ליומיים.
  • אפשר לוותר על הבצלים הממולאים ולשים יותר פלפלים.
  • אני אופה את הסיר בתנור כך שאין חשש שמשהו יזוז בסיר או שהמלית תברח החוצה. בתנור הבישול מתבצע לאט לאט והממולאים מקבלים נימוחות מדהימה שאי אפשר להשיג בבישול על הגז וגם, הם נשארים בסיר בדיוק כמו שהנחנו אותם.

מצרכים לתבנית בקוטר 30-35

למלית בשר ואורז

  • 8 פלפלים אדומים גדולים
  • 2 בצלים סגולים גדולים
  • 400 גרם בשר בקר טרי טחון (צוואר וחזה מעורבבים)
  • 3 עצמות מח/עצמות בקר
  • 1/2+1 כוסות אורז יסמין
  • 1/3 כוס שמן זית
  • 2 בצלים גדולים
  • 4 שיני שום
  • 200 גרם עגבניות מרוסקות/1/2 קופסת עגבניות מרוסקות של mutti
  • 1/2 חבילה פטרוזיליה
  • 1/2 חבילה כוסברה
  • חופן עלי נענע טריים
  • 2 בצלים ירוקים פרוסים
  • 1/2+1 כפיות מלח
  • 3/4 כפית פלפל שחור
  • 3/4 כפית קינמון
  • 1/2 כפית כורכום
  • 1/2 כפית בהרט לקציצות
  • 1 כפית נענע יבשה
  • מיץ מחצי ליים/לימון

לרוטב

  • 1 כפית זרעי כוסברה יבשה
  • 1/3 כוס שמן זית
  • 3 עצמות מח/עצמות בקר (אלה שהשתמשנו בהם להכנת המלית)
  • 1/2 קופסת עגבניות מרוסקות של mutti
  • 100 גרם רכז עגבניות (אני שמה של mutti)
  • 4 שיני שום פרוסות
  • 2 כוסות מים רותחים/ציר בקר
  • 1 כפית מלח
  • 1/2 כפית כורכום
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • שמן זית + מלח ים אטלנטי

אופן הכנה

מתחילים בהכנת הפלפלים: שמים את הפלפלים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים בתנור על חום של 180 מעלות כ – 1/2 שעה עד שהפלפלים קלויים מכל הכיוונים. במהלך האפייה הופכים את הפלפלים. כשהפלפלים קלויים מכניסים אותם לשקית וסוגרים אותה. הם יזיעו וכך נוכל לקלוף את הקליפה החיצונית בקלות.

מכינים את הבצל הסגול: קולפים את הבצלים וחורצים בהם חריץ לאורכם אבל רק עד אמצע הבצל. מניחים בתבנית פיירקס ומכניסים למיקרוגל לכמה דקות טובות עד שהבצל מתרכך ונפתח. ממתינים שהבצלים יתקררו ומפרידים אותם לפלחים.

מכינים את האורז: מניחים את האורז במסננת ושוטפים תחת ברז מים קרים טוב טוב כדי להיפטר מהעמילן. אחרי שהאורז נקי מניחים אותו בקערה עם הרבה מים קרים ומשרים שעה.

מכינים את מלית הבשר והאורז: קוצצים את הבצל לקוביות. מחממים שמן זית בסיר סוטאז' רחב ומטגנים את הבצל. מוסיפים את עצמות המח/עצמות בקר ומטגנים כמה דקות עד שהבצל מזהיב.

מוציאים את הבשר ושומרים בצד, הוא ישמש לנו גם לרוטב.

מוסיפים לסיר 1/2 קופסת עגבניות מרוסקות ושום פרוס גס, מערבבים ומבשלים 5 דקות. מוסיפים בשר טחון ומפוררים אותו עם מזלג. מטגנים תוך ערבוב כמה דקות. בינתיים קוצצים את הפטרוזיליה, הכוסברה, הנענע והבצל הירוק. מכבים את הלהבה ומוסיפים את הירוקים לסיר. מסננים את האורז מהמים ומוסיפים לסיר, מוסיפים את התבלינים ומיץ לימון ומערבבים. טועמים ומתקנים תיבול בהתאם לטעם.

מכינים את הרוטב: מחממים מחבת או סיר סוטאז' ושמים בתוכה את זרעי הכוסברה. נותנים להם חימום של כמה דקות על מחבת יבשה כדי לשחרר מהם את הטעם והארומה. כשהם קלויים מוסיפים לסיר שמן זית ואת הבשר שהשתמשנו בו קודם להכנת המלית ומטגנים כמה דקות.

שמים את החצי השני של העגבניות המרוסקות ואת רכז העגבניות ומערבבים כמה דקות.

מוסיפים גם שיני שום פרוסות ומערבבים כמה דקות על להבה נמוכה. מוסיפים את המים הרותחים ומערבבים. מתבלים במלח, כורכום ופלפל שחור ומבשלים 5 דקות. טועמים ואם חסר תיבול – מתקנים.

ממלאים את הפלפלים: כשהפלפלים התקררו קולפים אותם ומנקים את הגרעינים. חותכים לרצועות אקראיות ברוחב של כ – 5-6 ס"מ. ממלאים כל רצועה במלית בשר ואורז ומגלגלים לרולדה. מניחים בתבנית/סיר שמתאים לבישול בתנור אחד ליד השני במעגלים. כשמסיימים עם הפלפלים ממלאים את הבצלים. במידה ונגמרה המלית, כמו שקרה אצלי ועדיין יש מקום בתבנית, פשוט חותכים בצל ל – 4 ומניחים בלי מלית, זה טעים מאוד גם כך.

כשכל הסיר/תבנית מלא בממולאים מפזרים עליהם מעט מלח ים אטלנטי ומוזגים מעט שמן זית.

מביאים לרתיחה את הרוטב ומוזגים מעל הממולאים. מכסים בנייר אפייה ונייר כסף ואופים בתנור על חום של 160 מעלות כ – 3 שעות, עד שרוב הרוטב מצטמצם אבל עדיין נשאר רוטב. לא לייבש את הממולאים ויש לקחת בחשבון שהם ממשיכים לספוח את הרוטב אחרי שהם מוכנים.

זהו! הסיר שלנו מוכן והוא אפילו משתבח יום למחרת. הממולאים נשארים עסיסיים וטעימים גם אחרי שהייה במקרר.

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • כרוב ממולא בשר ואורז אפוי בתנור
    כרוב ממולא בשר ואורז אפוי בתנור
  • ספוליאטלה - מתכון נאפוליטני מקורי כולל סרטון שלבים
    ספוליאטלה - מתכון נאפוליטני מקורי כולל סרטון שלבים
  • פנקייק סיני במילוי בצל מטוגן ובצל ירוק
    פנקייק סיני במילוי בצל מטוגן ובצל ירוק
  • שווארמה פרגיות ממש כמו בשווארמיות
    שווארמה פרגיות ממש כמו בשווארמיות

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

10 תגובות

  1. איילת הגב 23 בינואר 2022 בשעה 12:05

    יהודית יקרה הממולאים יצאו מושלמים! תודה רבה על המתכונים המעולים שלך ועל ההסברים הברורים. ישר כוח!

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 23 בינואר 2022 בשעה 17:27

      כייף לשמוע איילת

  2. מזי הגב 31 באוגוסט 2021 בשעה 16:34

    היי רוצה לעשות בלי בשר כמה אורז להוסיף? או שיש לך רעיון נוסף למילוי במקום הבשר? אשמח לדעת .
    עוקבת אחריך הרבה זמן ונהנת מאודדדד מהמתכונים שלך תודה רבה מזי

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 31 באוגוסט 2021 בשעה 18:45

      תודה רבה מזי יקרה,
      את יכולה לשים עוד כוס אורז בערך במקום הבשר. את יכולה להוסיף הרבה עשבי תיבול שיתנו נפח, בורגול, קינואה וכו'

      • מזי הגב 1 בספטמבר 2021 בשעה 10:51

        תודה רבה ושנה טובה

        • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 1 בספטמבר 2021 בשעה 15:11

          שנה טובה ♥

  3. כרמי הגב 4 באוגוסט 2021 בשעה 8:12

    תודה רבה על מתכונים יפים וטעימים מאוד
    תבורכי💫

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 4 באוגוסט 2021 בשעה 10:25

      תודה ובאהבה כרמי

  4. עופרה הגב 3 באוגוסט 2021 בשעה 18:38

    היי ,
    נראה טעים בטירוף , שידרוג לפלפלים שאני מכינה בקביעות ,
    שתי שאלות לי :
    האם חשוב לכסות בנייר כסף ולא במכסה תואם?
    והאם ניתן לשים בתבנית חד פעמית ?
    תודה מראש על התשובות

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 4 באוגוסט 2021 בשעה 10:25

      תודה רבה עופרה.
      את יכולבה לכסות במכסה תואם, רק שימי בכל מקרה נייר אפייה כי זה שומר על אפייה אחידה יותר.
      במקרה הזה אפשר תבנית חד פעמית

השארת תגובה

ביטול

שלום שלום וברוכים הבאים 🙂 איזה כייף שאתם פה. שמי יהודית אבל החברים שלי קוראים לי ג'ודי. בשנת 2011, באופן אקראי לחלוטין התחלתי לכתוב בלוג באתר "תפוז" שאירח כותבים/בלוגרים באתר שלו.......... להמשך קריאה

אביב תיקונים והתקנות - כל סוגי התיקונים לבית ולעסק עם שרות מושלם ואחריות

למעבר לדף העסקי לחצו כאן

050-3221145 - גידי

📌 צביעה איכותית ונקיה.
📌 כל התיקונים לבית ברמה גבוהה.
📌 שיפוץ אמבטיה/מקלחת.
📌 מכירה והתקנת פרקטים.
📌 דלתות פנים ודלתות כניסה.
📌 מנעולן מוסמך.
📌התקנת אביזרי אמבטיה.
📌תליית וילונות.
📌תליית טלויזיות.
📌תליית מדפים.
📌תליית מראות.
📌תליית תמונות.
📌טיפול ותיקון דוד שמש.
📌החלפת שקעים ומפסקים.
📌הרכבת גופי תאורה.
📌תיקון תריסים.
📌החלפת רשתות.
📌החלפת כל סוגי הברזים.

הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!




פרגנו לי בלייק
חפשו פה מתכון ספציפי
כל המתכונים לפי קטגוריות



בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
הלוחשת לאוכל גם באינסטגרם

yehudit_aviv

יהודית אביב הלוחשת לאוכל
כשמתחשק לי עוגיות שוקולד צ׳ כשמתחשק לי עוגיות שוקולד צ׳יפס ולא בא לי לחכות שעותתת שההצק יתקרר🙈
אזזזז  חמש דקות הכנה, בלי מיקסר ובלי המתנה… רבע שעה אפייה וזהווו 
עוגיות מושלמות בכלום זמן
 המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל עוגיות שוקולד ונוטלה קלות לככנה הלוחשת לאוכל
.
.
.
#chocolate #chocolatechipcookies #chocolatelab #chocolates #שוקולד #שוקולדציפס #שוקולדים #שוקולדחלב #עוגיותשוקולדציפס #עוגיותשוקולדציפס🍪
מתבקש מרק אבל אני תמיד מעדיפה מתוקים אז מתחממת לי עם הרוגעלך הכי טעימים שתכינו אי פעם

המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל רוגעלך הלוחשת לאוכל ותכף שמה לינק בסטורי
.
.
.
#chocolate
#chocolatecake
#רוגעלך
#רוגלך
אם לא יצא לכם עדיין להכין מר אם לא יצא לכם עדיין להכין מרק תפוחי אדמה, אתם חייבים. הוא קטיפתי וטעיםםם
המתכון בבלוג, תכתבו בגוגל מרק תפוחי אדמה הלוחשת לאוכל
.
.
#potato
#soup
#potatpsoup
#israelinstagram
#ontheblog
#lovesoup
#lovepotato
תעשו טובה לעצמכם ולכו להכין תעשו טובה לעצמכם ולכו להכין עכשיו בצק מקדים לחלה. מחר בבוקר תיכנסו לבלוג שלי תכתבו בגוגל חלה לשבת עם בצק מקדים הלוחשת לאוכל. יעלו כמה וכמה מתכונים וכולם מעולים. תכינו ותבינו את ההבדלים בין חלה רגילה לחלה עם בצק מקדים.

כדי להקל עליכם אני שמה לכם פה את המתכון לבצק המקדים שלוקח חצי דקה להכין אותו. 
תערבבו יחד קמח, שמרים ומים לפי הכמויות למטה, תכסו ותשאירו כל הלילה על השייש. מחר תמשיכו לפי המתכון מהבלוג. 
תהנו❤️❤️
1.5 כוסות קמח
1/4 כפית שמרים יבשים
3/4 עד 1  כוס מים

נ. ב. שמה לכם לינק לחלות בסטורי, תבואו
.
.
.
#hallabread
#halla
#bread
#חלהלשבת
#חלה
#שבת
#שבתשלום
כמה דקות קטנות ויש עוגת תפוחים הכי קלה והכי טעימה.
כל מה שצריך זה קערה ותבנית.
שטרוייזל מלמטה, תפוחים במרכז ושטרוייזל מלמעלה וזהו! לתנור.
תכינו קצפת או שמנת חמוצה או גלידת וניל ואתם מסודרים
המתכון עכשיו בבלוג. תכתבו בגוגל עוגת תפוחים מדהימה קלה להכנה הלוחשת לאוכל
.
.
.
#applestart
#applecakes
#apples
#tart
#cakesofinstagram
#cake
#israelinstagram
#ontheblog
#cakeslovers
#cakecakecake
הכנתי מלאווח היסטרי, לא נכין ממנו זיוה??
חפשו בהיילייטס או בבלוג את המתכון למלאווח, תוציאו מהמקרר את כל הגבינות הטעימות שיש לכם, תערבבו עם הרבה תרד בייבי טרי (אין צורך לחלוט), שימו מלח, פלפל שחור וקורט אגוז מוסקט ותמלאו את המלאווח ותגחגלו לרולדה.
תמרחו ביצה ותפזרו שומשום
אפייה: 160 מעלות בערך 45 דקות, עד שמקבלים צבע שחום יפה

זהו!!!

.
.
.#מלאווח
#מלאווחאדיר
#מאפים
#yamanfoods
#melawach
#בצקים
#בצקעלים
#cheese
#גבינהבולגרית
#
בצק שמרים פטנט, אחד הטובים ש בצק שמרים פטנט, אחד הטובים שאני מכינה כבר מיליון שנים. את הבצק עצמו לא מתפיחים אלא רק את המאפים המוכנים והבצק עובר קיפולים עם חמאה. הפעם מילאתי בגבינה אבל אפשר עם תפוחים, פרג, שוקולד וכל מלית שאתם אוהבים.
המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל בצק שמרים מדופף הלוחשת לאוכל
.
.
.
#cheesecakes
#cheeselover
#cheesecakefactory
#cakesofinstagram
#cakes
#israelinstagram
#ontheblog
#lovetocook
#instegram_israel
#cheeseboard
לאאא אל תכינו!! אתם לא תצליחו לעצור בראשונה וגם לא בשנייה, אז פשוט אל תכינו 🙈
מי שבכל זאת רוצה להתפרע🤣🤣 המתכון בבלוג ותכף שמה לינק בהיילייטס ובסטורי
.
.
.
#chocolatecookies
#chocolate
#cookies
#chocolover
#ontheblog
#onthetable
#israelinstagram
#lovecookies
#cookieslover
#cookieslovers
הכרוביות בשיא הטריות והטעם הכרוביות בשיא הטריות והטעם שלהן ואני מכורה 🙈 אז דבר ראשון תשמרו את הפוסט כדי שתוכלו תמיד להיזכר שהוא קיים ולהכין אותו😉

אם תתחילו עכשיו, עוד חצי שעה תהיה תבנית היסטרית של כרובית וטחינה כתוספת לעיקרית או כעיקרית בעצמה
.
.
המתכון בשיתוף טחינת טורקיז המעולה ותכף מעלה קישור לסטורי
@turkiz_tahini
.
.
. #tahini
#israelinstagram
#ontheblog
#onthetable
#inmyblog
#lovetahini
#veganfoodshare
#veganfood
#vegansalads
#veganlife
#califlower
#vegetables
#vegetablesreceipes
#vegetablegardening
לתמונות נוספות לחצו פה בואו לעקוב אחריי באינסטגרם
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס