יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • קרם ארטישוק מושלם
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט”ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • קרם ארטישוק מושלם
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט”ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • קרם ארטישוק מושלם
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט”ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • קרם ארטישוק מושלם
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט”ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
עוגת תפוזים רכה ואוורירית כמו שמיכת פוך נעימה וכייפית
ראשי » מתכונים לט"ו בשבט » עוגת תפוזים רכה ואוורירית כמו שמיכת פוך נעימה וכייפית

עוגת תפוזים רכה ואוורירית כמו שמיכת פוך נעימה וכייפית

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 29 בדצמבר 2017 20 תגובות

עוגת תפוזים רכה ואוורירית כמו שמיכת פוך נעימה וכייפית. עוגה פשוטה שמתאימה לקפה של הבוקר או לתה של אחר הצהריים. לא מפונפנת ובלי קצפת אבל מושלמת!

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
עוגת תפוזים רכה ואוורירית כמו שמיכת פוך נעימה וכייפית

מעניין אם בעוד בתים מרוקאיים העוגה הזו נקראה “פסטה”. שאלתי את השאלה הזו באינסטגרם וקיבלתי עשרות תשובות “כן”!! קיבלתי הודעות מעשרות אנשים שהעליתי אצלם זיכרונות ילדות, שהזכרתי להם את אמא, את סבתא וכו’. אני לא אדם נוסטלגי בכלל ואת רוב המאכלים של הילדות שדרגתי מזמן. אני חושבת שמה שטעים באוכל של הילדות הוא יותר הזיכרון מאשר האוכל עצמו. ובכל זאת, כשהכנתי את העוגה הזו נזכרתי שבתור ילדה היא הייתה אצלנו בבית כל שבת קבוע. סה”כ עוגת תפוזים קלאסית, לא מפונפנת, בלי קצפות וקישוטים, רק קצת איפור לבן עדין שנותן לה מראה מלכותי. מסוג העוגות שהכי הולכות עם הקפה של הבוקר או עם התה של אחר הצהריים. היא רכה, אוורירית וקלילה ממש כמו שמיכת פוך רכה וכייפית.

עוגה חורפית, עם ריח וטעם תפוזי חזק שאני אוהבת להכין בסיר פלא ממש כמו פעם. נראה לי שזו אחת העוגות הבודדות שלא שדרגתי ונשארתי צמודה למקור. היא פשוט כל כך טעימה ומושלמת כמו שהיא, שאין צורך בשום שדרוג או שינוי.

סיר פלא זה באמת אחד הדברים המופלאים שהתוצאה של העוגות יוצאת בו מושלמת! את סיר הפלא לא משמנים בכלל. אל דאגה, העוגה נחלצת בקלות מהסיר. אם מחליטים להכין בתבנית אפייה רגילה, אז כן לשמן אותה.

עוגת תפוזים רכה ואוורירית כמו שמיכת פוך

חומרים לסיר פלא בקוטר 28 ס”מ

  • 6 ביצים גדולות בטמפרטורת החדר
  • 3/4 כוס סוכר (לתערובת החלמונים)
  • 1 כוס שמן
  • 1 כף גרידת תפוז
  • קורט מלח
  • 1 כוס מיץ תפוזים סחוט טרי
  • ½2 כוסות קמח תופח/קמח רגיל +1 שקית אבקת אפייה
  • 1/2 כוס סוכר (להקצפת החלבונים)

אופן הכנה

  1. העוגה: מפרידים את הביצים לחלמונים וחלבונים. את החלמונים שמים בקערה גדולה ואת החלבונים בקערת המיקסר.
  2. לתוך קערת החלמונים מוסיפים ¾ כוס סוכר ובעזרת מטרפה ידנית או מיקסר מקציפים לתערובת תפוחה ובהירה.
  3. מוסיפים שמן בזרם דק ותוך כדי טריפה, מוסיפים גם גרידת תפוז ומלח ומערבבים.
  4. מוסיפים לסירוגין מיץ תפוזים וקמח תופח ומערבבים עם המטרפה.
  5. מקציפים את החלבונים כ- 2 דקות עד לקבלת קצף לבן תפוח, מוסיפים סוכר בהדרגה ומקציפים כמה דקות עד לקבלת קצף יציב.
  6. מקפלים את קצף החלבונים לתערובת החלמונים בפעמיים – שלוש עד שהתערובת אחידה.
  7. אפייה: מחממים תנור לחום של 165 מעלות.
  8. מעבירים את הבלילה לסיר פלא לא משומן וטופחים את הסיר על השייש.
  9. אופים 50-60 דקות, עד שהעוגה מוכנה (בודקים עם שיפוד במרכז העוגה שהיא מוכנה).
  10. מצננים היטב את העוגה, מעבירים סכין מסביב לדפנות העוגה וגם מסביב למרכז העוגה והופכים על צלחת.
  11. מפדרים באבקת סוכר.

טיפ לאבקת סוכר שלא נמסה ולא נספגת בעוגה:

כשמפדרים עוגה באבקת סוכר, העוגה סופגת אותו ויוצרת שכבה “רטובה” ולא יפה למראה על העוגה. כדי למנוע את זה מערבבים כוס אבקת סוכר עם 1.5 כפות קורנפלור וכך האבקה לא נספגת במאפה והעוגה נשארת כאילו ממש עכשיו פידרנו אותה.

Orange cake soft and airy

The mold is 28 cm in diameter

6 large eggs at room temperature
3/4 cup sugar (for yolk mixture)
1 cup oil
1 tablespoon orange zest
Pinch of salt
1 cup freshly squeezed orange juice
2 cups of flour
1/2 cup sugar (for whipping the egg whites)

preparation method

The cake: Separate eggs into egg yolks and proteins. Place the yolks in a large bowl and the egg whites in the mixer bowl.
Add 1 cup of sugar to the bowl of yolks and use a hand fluff or mixer to beat into a light, swollen mixture.
Add oil in a thin stream, and while stirring, add orange peel and salt and stir.
Add alternately orange juice and flour and mix with the fry.
Beat the egg whites for about 2 minutes until the egg is white. Add sugar gradually and beat for a few minutes until the foam is firm.
Fold the egg whites into the egg yolk mixture 2-3 times until the mixture is uniform.
Baking: Heat oven to 165 degrees.
Transfer the batter to a greased baking pan.
Bake for 50-60 minutes until the cake is ready (check with a skewer in the center of the cake that is ready).
Cool the cake well, transfer a knife around the sides of the cake and and turn over a plate.
Sprinkle with powdered sugar.

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • עוגת שוקולד נטו אלוהיתעוגת שוקולד נטו אלוהית
  • עוגת לימון ופטל מושלמת (פרווה)עוגת לימון ופטל מושלמת (פרווה)
  • פחזניות או לא להיות - משחקים בבצק רבוךפחזניות או לא להיות - משחקים בבצק רבוך
  • החופשה שלנו בדרום איטליה - חבל קמפניההחופשה שלנו בדרום איטליה - חבל קמפניה
עוגת תפוזים תפוזים

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

20 תגובות

  1. שירה הגב 24 ביוני 2019 בשעה 12:52

    כמה אבקת אפיה לשים אם אני משתמשת בקמח רגיל ולא תופח?
    תודה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 24 ביוני 2019 בשעה 19:06

      היי שירה.

      שקית אחת

  2. קורין הגב 2 ביוני 2019 בשעה 21:49

    היי יהודית, תודה על מתכון מעולה! יוצא מושלם

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 2 ביוני 2019 בשעה 23:48

      תודה קורין. כייף לשמוע

  3. אטי הגב 28 בפברואר 2019 בשעה 8:30

    אפיה בסיר פלא.. עם מכסה? או ללא? כשהופכים את העוגה לצינון.. אין פחד שתחליק ותהרס?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 28 בפברואר 2019 בשעה 10:11

      היי אטי,
      בלי מכסה. תקררי היטב ותחלצי מהתבנית. לא קורה לה כלום. יוצאת מושלמת

  4. איילה גביה הגב 2 בפברואר 2019 בשעה 18:45

    אמאל’ה,עוגה מושלמתתתתת טעימה בטירוף,מומלצת ביותר!!

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 3 בפברואר 2019 בשעה 6:41

      תודהה איילה. כייף שחזרת לעדכן

  5. אתי הגב 20 בדצמבר 2018 בשעה 19:57

    פעם ראשונה כאן,הכנתי לבני ללא גלוטן ,יצא מושלםםםםם,אז בטוח עם קמח רגיל יצא נפלא,אימצתי אותך אלפי תודות.

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 20 בדצמבר 2018 בשעה 22:19

      תודההה אתי. כייף ממש לשמוע

  6. לידור הגב 28 בספטמבר 2018 בשעה 14:13

    הייי בשביל תבנית בקוטר 24
    כמה להפחית מהכמויות ?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 28 בספטמבר 2018 בשעה 15:17

      היי לידור,
      הייתי ממליצה לא להפחית כי זה לא משמעותי אבל לאפות בתבנית נוספת קטנה יותר את יתרת הבלילה. סה”כ יש כאן מעט חומרים וקשה לי לומר כמה להפחית.

  7. אתי הגב 22 בספטמבר 2018 בשעה 10:00

    שלום האם האפייה בטורבו או אפייה רגילה ? העוגה יוצאת נהדר אך בתחתית העוה נוצרת שכבה דחוסה מה יכולה להיות הסיבה?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 22 בספטמבר 2018 בשעה 12:21

      היי אתי.

      יכולות להיות כמה סיבות:
      1. ביצים קרות מהמקרר ולכן לא מוקצפות כמו שצריך ואז העוגה פחות אוורירית.
      2. ערבוב יתר של החומרים אחרי ששילבת בין הקצף לבלילת החלמונים ואז את מורידה את האווריריות לעוגה.
      דחיסות יתר זה כשהעוגה לא אורירית. אם תלכי לפי ההוראות בדיוק תצא לך עוגה מושלמת.
      הביצים צריכות להיות ממש גדולות. אם יש לך בינוניות תוסיפי עוד 2 ביצים. אני קונה ביצים מהמשק ולכן הן טריות וגדולות.

  8. ציפי הגב 13 במרץ 2018 בשעה 19:32

    האם אפשר במקום תבנית סיר פלא לאפות בשתי תבניות אינגליש קייק? או בתבנית עגולה 24 או 26?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 13 במרץ 2018 בשעה 20:27

      בוודאי. רק לשמן את התבנית

  9. עירית הגב 9 בינואר 2018 בשעה 7:45

    שלום יהודית, תודה על המתכון הנהדר.
    שאלתי: במידה ואני רוצה להוסיף חצי כוס קוקוס לתערובת העוגה, האם עליי להוסיף סוכר וכמה? והאם עליי להוריד מכמות הקמח?
    תודה מראש. עירית

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 9 בינואר 2018 בשעה 17:45

      היי. תודהה עירית. פשוט תפחיתי חצי כוס קמח ותוסיפי חצי כוס קוקוס. כל השאר אותו דבר

  10. יואל הגב 31 בדצמבר 2017 בשעה 3:54

    מתכון מוכר וטוב. אפשר לאפות בתבנית פלא, ולאחר האפיה לצנן את העוגה כשהיא הפוכה. זה כדי למנוע הופעת מס קשה בתחתית העוגה.
    חבל שלא פרסמת את רכיבי המתכון במישקלים מדוייקים. די מסורבל לדחוף כוסות מדידה לשקית קמח…

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 31 בדצמבר 2017 בשעה 20:32

      תודה רבה. אני מכירה את השיטה ולפעמים גם עושה כך

השארת תגובה

ביטול

הבית של יהודית אביב הלוחשת לאוכל
יהודית אביב

יהודית אביב

הלוחשת לאוכל
שלום שלום וברוכים הבאים 🙂 איזה כייף שאתם פה. שמי יהודית אבל החברים שלי קוראים לי ג’ודי. בשנת 2011, באופן אקראי לחלוטין התחלתי לכתוב בלוג באתר “תפוז” שאירח כותבים/בלוגרים באתר שלו. באמת שלא הבנתי כלום ושום דבר בכל מה שקשור לעולם הבלוגים והבלוגרים ודי מתוך סקרנות ורצון להנציח את המתכונים שלי.........להמשך קריאה....
הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!




חפשו פה מתכון ספציפי
כל המתכונים לפי קטגוריות



בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
הלוחשת לאוכל באינסטגרם

yehudit_aviv

Instagram post 2195000350872440268_608495305 אני שונאת חורף!! לא סובלת גשם. הכל יותר קשה ומסורבל, קר לי כל הזמן והחושך בשעה ארבע אחר הצהריים לא בא לי טוב (לא לי ולא לצילומים). אני גם לא מבינה את האנשים שמחכים לחורף ולגשם... אין כמו יום בהיר של שמש. 
קיצר, הדבר היחיד שחיובי בעיני בחורף זה המרקים. אני מתה על מרקים ואמנם אני אוכלת מידי פעם גם בקייץ אבל איך שיורד גשם, אני נכנסת למטבח ומעלה על האש סיר של מרק ליומיים.
הפעם, מרק פטריות עשיר וטעים בטירוף.
המתכון עלה הבוקר לבלוג. יש גם סרטונים עם שלבי ההכנה גם בבלוג וחלק בסטורי.
תכתבו בגוגל הלוחשת לאוכל, זה המתכון הראשון בבלוג. .
.
.
#soup
#mushroomsofinstagram
#mushrooms
#mushroomsoup🍄
#onthekitchen
#ontheblog
#onmykitchentable
#thefeedfeedsoup
Instagram post 2193483592625909091_608495305 שבת תותים לכם🍓🍓
בגדול היא התחסלה בערך שלוש שעות אחרי שיצאה מהתנור 😱
מזללל שלוקח בדיוק חמש דקות להכין אותה (מי שלא מאמין, שייכנס לסטורי, העליתי שם בלייב את שלבי ההכנה) ועוד40דקות לאפות אותה, כך שאין בעייה להכין אותה שוב ושוב.
עוגת תותים ושטרוייזל עכשיו גם בבלוג. תכתבו בגוגל הלוחשת לאוכל והיא הראשונה בדף הראשי.
הלכתי להכין עוד אחת😋... ביי 😉
https://www.yehudit-aviv.co.il/%d7%a2%d7%95%d7%92%d7%95%d7%aa-%d7%aa%d7%95%d7%aa%d7%99%d7%9d/%d7%a2%d7%95%d7%92%d7%aa-%d7%aa%d7%95%d7%aa%d7%99%d7%9d-%d7%95%d7%a9%d7%98%d7%a8%d7%95%d7%99%d7%99%d7%96%d7%9c-%d7%a9%d7%a7%d7%93%d7%99%d7%9d/
🍓
🍓
🍓
#strawberry
#thefeedfeedbaking
#foodporn
#cakes
#thefeedfeedcake
#gargeran
#imsomartha
#foodphotography
#strwaberrycake
#onthekitchen
#ontheblog
#lovetocook
Instagram post 2192985443092393452_608495305 שבת שלום 💕💕
Instagram post 2191979524061560619_608495305 סיר של שישי בצהריים בחמישי
תכתבו בגוגל תבשיל קציצות ואפונה הלוחשת לאוכל
💕
#foodphotography
#food52
#lovefood
#pea
#lovetoeat
#feedfeed
#feedfeedmeatballs
#meat
#meatballs
Instagram post 2190668433352243771_608495305 בהתלבטות בין שקשוקה לפיצה לא הצלחתי לבחור אז שילבתי ביניהם 😜
לפני החפירות אני כבר אומרת לכם שהמתכון כבר בבלוג כולל סרטונים שממחישים את ההכנה ומי שירצה אשלח לו לינק לפרטי ומאוחר יותר זה יהיה בסטורי.
.

זה שאני מכורה לבצקים אתם בטוח כבר מבינים ובכל זאת, כשאחד הילדים (ילדים עאלק😂😂 עוד שנייה הם בפנסיה) ממש רעב ומתקשר אלי כמו שקרה אתמול למשל בעשר בלילה (כן, חורצ'ק) ושואל אם אני יכולה להכין לו משהו לאכול, אני שולפת בצק מוכן, במקרה הזה בצק פיצה מצונן של שמרית, רוטב שקשוקה שהיה לי במקרר, גבינות ונולדה לה שקשופיצה טעימה בטירוף בכלום זמן וכלום עבודה.
היתרון בבצקים של שמרית שההיכרות הראשונה שלי איתם הייתה דרך שיתוף פעולה שעשיתי איתם ומאז הם הפכו לדיירי קבע אצלי במקרר, זה שהם מוכנים מייד לעבודה. אין צורך להפשיר וזה יתרון ענק בעיני והם גם טעימים ביותר. כן, אין תחליף לבצק שמכינים לבד בבית אבל זה פתרון מעולה כשאין זמן להכין או כשרוצים להכין ארוחה ברגע.

@shimrit_baking
#shakshuka
#tomatoes
#foodporn
#foodphotography
#gargeran
#imsomartha
#lovetoeat
#eggs
#dough
Instagram post 2188443277150090220_608495305 סך הכל ארוחת בוקר די שפויה לא??
קצת קרפים, קצפת ותותים כי אני הכי שמחה שהם שוב כאן
.
.
.
#strawberrycake
#strawberry
#mascapone
#krep
#foodphotography
#foodporn
#sweet
#vanilla
Instagram post 2186937707502812543_608495305 אחת העוגות הכי מגניבות שיצא לי להכין. היא ישבה לי בראש מלא זמן עד שיצאה לפועל. היא מזמןןןן בבלוג ועשרות הכינו אותה ושלחו לי תמונות. בא לי להחיות אותה שוב וכנראה שהשבת אכין אותה בגרסה אחרת. .שמתי לכם לינק בסטוריז ובהיילייטס. או פשוט חפשו בגוגל עוגת שמרים משובללת הלוחשת לאוכל
.
#cakes
#chocolatecookake
#chocolate
#chocolatelover
#foodphotography
#Yeast cake
#yeastDoug
#foodphotography
#foodporn
#chocolate
Instagram post 2184866163716863351_608495305 מה יש בהם שכל כך הרבה אנשים אוהבים אותם?? האמת, אני לא גדלתי על פתיתים. אצלנו בבית לא היו פתיתים או פסטה. יותר בכיוון של תבשילים מרוקאים חמים עם מלא רוטב ולחם.
כך יצא שלא הכנתי פתיתים עד שהתחתנתי, ילדתי והילדים גדלו מספיק כדי לבקש את הפתיתים שאכלו בצהרונים. גם פסטה הכנתי רק בגלל שאכלו בגן וביקשו.
היום אני כמובן מכינה על בסיס קבוע כי כולם אוהבים.
ובכל זאת, מלא אנשים לא מצליחים להכין פתיתים אחד אחד ויוצא להם מעין גושים של פתיתים. "הסוד" הוא כמות השמן והמים. גם הפתיתים, ממש כמו האורז אוהבים שהשמן יעטוף אותם ממש טוב, כמות המים תקבע אם ייצאו פתיתים נימוחים אחד אחד או דייסת פתיתים 😂
בקיצור, המתכון עלה לפני כמה שנים לבלוג והדבר שהכי הפתיע אותי זה הכמות ההיסטרית של הכניסות למתכון הכל כך פשוט וגם כמות התגובות והשאלות... כולה פתיתים אבל כנראה שיש להם מקום של אהבה בהרבה לבבות ובתים.
תכתבו בגוגל פתיתים הלוחשת לאוכל ואתם שם לכל הטיפים לקבלת פתיתים נימוחים אחד אחד, טעימים טעימים
.
.
.
#israeli_food
#foodphotography
#israeli_kitchen
#food52
#pasta
#lovetoeat
#thefeedfeed
#thefeedfeedvegan
Instagram post 2183456237320824857_608495305 עוגת השבת קצת באיחור אבל אתם יודעים מה אומרים על זה😉
קיצר, הבראוניז הכי טעימים ומושלמים שהכנתי מעולם.
פאדג'יים בטירוף, מעליהם הכנתי שכבה של טופי מלוח שאם עוד לא טעמתם כזה, אתם לא מבינים מה אתם מפסידים וכדי להשחית עוד יותר, הכנתי פופקורן בקרמל שלא הפסקנו לנשנש אותו בלי קשר לבראוניז.
ממש ממש עכשיו כל המתכונים עלו לבלוג ויש גם סרטוני הסבר לכל הטוב הזה. אתמול היה לי עומס יתר ולא הספקתי להעלות סטוריז... הם עוד יעלו ויישמרו בהיילייטס. בינתיים הכל בבלוג. תכתבו בגוגל הלוחשת לאוכל, זה המתכון הראשון.
אה, רק לפרוטוקול, את הבראוניז הכנתי עם קמח כוסמין, כך שהם בריאים😂😂
הרקעים של יעל מקפיצים כל פריים למעלה למעלה

@yaelyaniv
.
.
.

#chocolatelover
#chocolate
#brownies
#popcorn🍿
#caramelpopcorn
#israeli_food #foodphotography
#foodporn
#sweet
#candies
#sweetpopcorn
#caramelsauce
לצפייה בתמונות נוספות.....
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס