יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
עוגת תפוזים רכה ואוורירית כמו שמיכת פוך נעימה וכייפית
ראשי » מתכונים לט"ו בשבט » עוגת תפוזים רכה ואוורירית כמו שמיכת פוך נעימה וכייפית

עוגת תפוזים רכה ואוורירית כמו שמיכת פוך נעימה וכייפית

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 29 בדצמבר 2017 30 תגובות

עוגת תפוזים רכה ואוורירית כמו שמיכת פוך נעימה וכייפית. עוגה פשוטה שמתאימה לקפה של הבוקר או לתה של אחר הצהריים. לא מפונפנת ובלי קצפת אבל מושלמת!

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
עוגת תפוזים רכה ואוורירית כמו שמיכת פוך נעימה וכייפית

מעניין אם בעוד בתים מרוקאיים העוגה הזו נקראה "פסטה". שאלתי את השאלה הזו באינסטגרם וקיבלתי עשרות תשובות "כן"!! קיבלתי הודעות מעשרות אנשים שהעליתי אצלם זיכרונות ילדות, שהזכרתי להם את אמא, את סבתא וכו'. אני לא אדם נוסטלגי בכלל ואת רוב המאכלים של הילדות שדרגתי מזמן. אני חושבת שמה שטעים באוכל של הילדות הוא יותר הזיכרון מאשר האוכל עצמו. ובכל זאת, כשהכנתי את העוגה הזו נזכרתי שבתור ילדה היא הייתה אצלנו בבית כל שבת קבוע. סה"כ עוגת תפוזים קלאסית, לא מפונפנת, בלי קצפות וקישוטים, רק קצת איפור לבן עדין שנותן לה מראה מלכותי. מסוג העוגות שהכי הולכות עם הקפה של הבוקר או עם התה של אחר הצהריים. היא רכה, אוורירית וקלילה ממש כמו שמיכת פוך רכה וכייפית.

עוגה חורפית, עם ריח וטעם תפוזי חזק שאני אוהבת להכין בסיר פלא ממש כמו פעם. נראה לי שזו אחת העוגות הבודדות שלא שדרגתי ונשארתי צמודה למקור. היא פשוט כל כך טעימה ומושלמת כמו שהיא, שאין צורך בשום שדרוג או שינוי.

סיר פלא זה באמת אחד הדברים המופלאים שהתוצאה של העוגות יוצאת בו מושלמת! את סיר הפלא לא משמנים בכלל. אל דאגה, העוגה נחלצת בקלות מהסיר. אם מחליטים להכין בתבנית אפייה רגילה, אז כן לשמן אותה.

עוגת תפוזים רכה ואוורירית כמו שמיכת פוך

חומרים לסיר פלא בקוטר 28 ס"מ

  • 6 ביצים גדולות בטמפרטורת החדר
  • 3/4 כוס סוכר (לתערובת החלמונים)
  • 1 כוס שמן
  • 1 כף גרידת תפוז
  • קורט מלח
  • 1 כוס מיץ תפוזים סחוט טרי
  • ½2 כוסות קמח תופח/קמח רגיל +1 שקית אבקת אפייה
  • 1/2 כוס סוכר (להקצפת החלבונים)

אופן הכנה

  1. העוגה: מפרידים את הביצים לחלמונים וחלבונים. את החלמונים שמים בקערה גדולה ואת החלבונים בקערת המיקסר.
  2. לתוך קערת החלמונים מוסיפים ¾ כוס סוכר ובעזרת מטרפה ידנית או מיקסר מקציפים כמה דקות עד לקבלת תערובת תפוחה ובהירה.
  3. מוסיפים שמן בזרם דק ותוך כדי טריפה, מוסיפים גם גרידת תפוז ומלח ומערבבים.
  4. מוסיפים לסירוגין מיץ תפוזים וקמח תופח ומערבבים עם המטרפה או עם המיקסר.
  5. בקערת מיקסר נקייה, מקציפים את החלבונים כ- 2 דקות עד לקבלת קצף לבן תפוח, מוסיפים סוכר בהדרגה ומקציפים כמה דקות עד לקבלת קצף יציב אבל לא יציב מידי.
  6. מקפלים את קצף החלבונים לתערובת החלמונים בפעמיים – שלוש עד שהתערובת אחידה.
  7. אפייה: מחממים תנור לחום של 165 מעלות.
  8. מעבירים את הבלילה לסיר פלא לא משומן וטופחים את הסיר על השייש כדי לשחרר בועות אוויר.
  9. מניחים את סיר הפלא על רשת בשליש התחתון של התנור ואופים 50-60 דקות, עד שהעוגה מוכנה (בודקים עם שיפוד במרכז העוגה שהיא מוכנה).
  10. מצננים היטב את העוגה, מעבירים סכין מסביב לדפנות העוגה וגם מסביב למרכז העוגה והופכים על צלחת.
  11. מפדרים באבקת סוכר.

טיפ לאבקת סוכר שלא נמסה ולא נספגת בעוגה:

כשמפדרים עוגה באבקת סוכר, העוגה סופגת אותו ויוצרת שכבה "רטובה" ולא יפה למראה על העוגה. כדי למנוע את זה מערבבים כוס אבקת סוכר עם 1.5 כפות קורנפלור וכך האבקה לא נספגת במאפה והעוגה נשארת כאילו ממש עכשיו פידרנו אותה.

Orange cake soft and airy

The mold is 28 cm in diameter

6 large eggs at room temperature
3/4 cup sugar (for yolk mixture)
1 cup oil
1 tablespoon orange zest
Pinch of salt
1 cup freshly squeezed orange juice
2 cups of flour
1/2 cup sugar (for whipping the egg whites)

preparation method

The cake: Separate eggs into egg yolks and proteins. Place the yolks in a large bowl and the egg whites in the mixer bowl.
Add 1 cup of sugar to the bowl of yolks and use a hand fluff or mixer to beat into a light, swollen mixture.
Add oil in a thin stream, and while stirring, add orange peel and salt and stir.
Add alternately orange juice and flour and mix with the fry.
Beat the egg whites for about 2 minutes until the egg is white. Add sugar gradually and beat for a few minutes until the foam is firm.
Fold the egg whites into the egg yolk mixture 2-3 times until the mixture is uniform.
Baking: Heat oven to 165 degrees.
Transfer the batter to a greased baking pan.
Bake for 50-60 minutes until the cake is ready (check with a skewer in the center of the cake that is ready).
Cool the cake well, transfer a knife around the sides of the cake and and turn over a plate.
Sprinkle with powdered sugar.

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • עוגת תפוחים בחושה עם חלבונים בלבד ובלי שמן
    עוגת תפוחים בחושה עם חלבונים בלבד ובלי שמן
  • פסטה עם עגבניות ושמנת - פסטה רוזה
    פסטה עם עגבניות ושמנת - פסטה רוזה
  • עוגת גבינה וביסקוויטים שוקולד בקרם קפה
    עוגת גבינה וביסקוויטים שוקולד בקרם קפה
  • עוגת תפוחים בחושה וקלה להכנה
    עוגת תפוחים בחושה וקלה להכנה
עוגת תפוזים תפוזים

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

30 תגובות

  1. נעמה הגב 3 בינואר 2022 בשעה 10:46

    היי, האם אפשר להקפיא את העוגה? תודה!

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 3 בינואר 2022 בשעה 10:47

      היי נעמה,
      אפשר בהחלט להקפיא את העוגה

  2. דורין דחבש הגב 12 בנובמבר 2020 בשעה 17:00

    יצא לי מעולה!!!!
    חבל שאני לא יכולה לצרף תמונה. גבוהה ורכה ממש.
    אני הוספתי נייר אפייה שאוכל לחלץ אותה בקלות.

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 12 בנובמבר 2020 בשעה 17:19

      איזה כייף לשמוע דורין. את יכולה לצרף לאינסטגרם שלי תמונה או לקבוצה בפייסבוק.

  3. גלית הגב 17 בספטמבר 2020 בשעה 9:27

    אני רוצה להפחית את כמות הסוכר ולשים סה"כ 3/4 כוס סוכר.
    האם זה יפגע בעוגה מבחינת ההקצפה של החלבונים?
    איך את ממליצה לחלק את ה 3/4 כוס סוכר בין החלבונים לחלמונים?

    תודה רבה
    חג שמח ושנה טובה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 17 בספטמבר 2020 בשעה 12:52

      היי גלית, לא מולץ לה פחית בחצי את הסוכר. אם את בכל זאת רוצה להפחית שימי חצי חצי

  4. ליויה הגב 27 באוגוסט 2020 בשעה 18:35

    ראיתי בפינטרסט שקראת לה עוגת פסטה, גם אצלנו בבית קוראים לה ככה!!! בית מרוקאי, אלא מה??!! ? מתה על העוגה הזו, גם אצלי אחת הראשונות שלמדתי להכין

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 27 באוגוסט 2020 בשעה 20:43

      חחחח אכן עוגת פסטה

  5. מיכל באום הגב 9 באוגוסט 2020 בשעה 19:26

    1. למה לא לשמן את סיר הפלא?
    2. מה הכוונה לקרר את העוגה כשהיא הפוכה בתוך סיר הפלא? היא לא תעוף החולצה?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 9 באוגוסט 2020 בשעה 22:16

      היי מיכל. אם משמנים העוגה צונחת אחרי האפייה.
      הסיר לא משומן ולכן היא לא נופלת. כוח הכבידה מושך את העוגה והופך אותה ליותר אוורירית. לא חובה. היא מצויינת גם בלי להפוך אותה

  6. שירה הגב 24 ביוני 2019 בשעה 12:52

    כמה אבקת אפיה לשים אם אני משתמשת בקמח רגיל ולא תופח?
    תודה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 24 ביוני 2019 בשעה 19:06

      היי שירה.

      שקית אחת

  7. קורין הגב 2 ביוני 2019 בשעה 21:49

    היי יהודית, תודה על מתכון מעולה! יוצא מושלם

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 2 ביוני 2019 בשעה 23:48

      תודה קורין. כייף לשמוע

  8. אטי הגב 28 בפברואר 2019 בשעה 8:30

    אפיה בסיר פלא.. עם מכסה? או ללא? כשהופכים את העוגה לצינון.. אין פחד שתחליק ותהרס?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 28 בפברואר 2019 בשעה 10:11

      היי אטי,
      בלי מכסה. תקררי היטב ותחלצי מהתבנית. לא קורה לה כלום. יוצאת מושלמת

  9. איילה גביה הגב 2 בפברואר 2019 בשעה 18:45

    אמאל'ה,עוגה מושלמתתתתת טעימה בטירוף,מומלצת ביותר!!

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 3 בפברואר 2019 בשעה 6:41

      תודהה איילה. כייף שחזרת לעדכן

  10. אתי הגב 20 בדצמבר 2018 בשעה 19:57

    פעם ראשונה כאן,הכנתי לבני ללא גלוטן ,יצא מושלםםםםם,אז בטוח עם קמח רגיל יצא נפלא,אימצתי אותך אלפי תודות.

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 20 בדצמבר 2018 בשעה 22:19

      תודההה אתי. כייף ממש לשמוע

  11. לידור הגב 28 בספטמבר 2018 בשעה 14:13

    הייי בשביל תבנית בקוטר 24
    כמה להפחית מהכמויות ?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 28 בספטמבר 2018 בשעה 15:17

      היי לידור,
      הייתי ממליצה לא להפחית כי זה לא משמעותי אבל לאפות בתבנית נוספת קטנה יותר את יתרת הבלילה. סה"כ יש כאן מעט חומרים וקשה לי לומר כמה להפחית.

  12. אתי הגב 22 בספטמבר 2018 בשעה 10:00

    שלום האם האפייה בטורבו או אפייה רגילה ? העוגה יוצאת נהדר אך בתחתית העוה נוצרת שכבה דחוסה מה יכולה להיות הסיבה?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 22 בספטמבר 2018 בשעה 12:21

      היי אתי.

      יכולות להיות כמה סיבות:
      1. ביצים קרות מהמקרר ולכן לא מוקצפות כמו שצריך ואז העוגה פחות אוורירית.
      2. ערבוב יתר של החומרים אחרי ששילבת בין הקצף לבלילת החלמונים ואז את מורידה את האווריריות לעוגה.
      דחיסות יתר זה כשהעוגה לא אורירית. אם תלכי לפי ההוראות בדיוק תצא לך עוגה מושלמת.
      הביצים צריכות להיות ממש גדולות. אם יש לך בינוניות תוסיפי עוד 2 ביצים. אני קונה ביצים מהמשק ולכן הן טריות וגדולות.

  13. ציפי הגב 13 במרץ 2018 בשעה 19:32

    האם אפשר במקום תבנית סיר פלא לאפות בשתי תבניות אינגליש קייק? או בתבנית עגולה 24 או 26?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 13 במרץ 2018 בשעה 20:27

      בוודאי. רק לשמן את התבנית

  14. עירית הגב 9 בינואר 2018 בשעה 7:45

    שלום יהודית, תודה על המתכון הנהדר.
    שאלתי: במידה ואני רוצה להוסיף חצי כוס קוקוס לתערובת העוגה, האם עליי להוסיף סוכר וכמה? והאם עליי להוריד מכמות הקמח?
    תודה מראש. עירית

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 9 בינואר 2018 בשעה 17:45

      היי. תודהה עירית. פשוט תפחיתי חצי כוס קמח ותוסיפי חצי כוס קוקוס. כל השאר אותו דבר

  15. יואל הגב 31 בדצמבר 2017 בשעה 3:54

    מתכון מוכר וטוב. אפשר לאפות בתבנית פלא, ולאחר האפיה לצנן את העוגה כשהיא הפוכה. זה כדי למנוע הופעת מס קשה בתחתית העוגה.
    חבל שלא פרסמת את רכיבי המתכון במישקלים מדוייקים. די מסורבל לדחוף כוסות מדידה לשקית קמח…

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 31 בדצמבר 2017 בשעה 20:32

      תודה רבה. אני מכירה את השיטה ולפעמים גם עושה כך

השארת תגובה

ביטול

שלום שלום וברוכים הבאים 🙂 איזה כייף שאתם פה. שמי יהודית אבל החברים שלי קוראים לי ג'ודי. בשנת 2011, באופן אקראי לחלוטין התחלתי לכתוב בלוג באתר "תפוז" שאירח כותבים/בלוגרים באתר שלו.......... להמשך קריאה

אביב תיקונים והתקנות - כל סוגי התיקונים לבית ולעסק עם שרות מושלם ואחריות

למעבר לדף העסקי לחצו כאן

050-3221145 - גידי

📌 צביעה איכותית ונקיה.
📌 כל התיקונים לבית ברמה גבוהה.
📌 שיפוץ אמבטיה/מקלחת.
📌 מכירה והתקנת פרקטים.
📌 דלתות פנים ודלתות כניסה.
📌 מנעולן מוסמך.
📌התקנת אביזרי אמבטיה.
📌תליית וילונות.
📌תליית טלויזיות.
📌תליית מדפים.
📌תליית מראות.
📌תליית תמונות.
📌טיפול ותיקון דוד שמש.
📌החלפת שקעים ומפסקים.
📌הרכבת גופי תאורה.
📌תיקון תריסים.
📌החלפת רשתות.
📌החלפת כל סוגי הברזים.

הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!




פרגנו לי בלייק
חפשו פה מתכון ספציפי
כל המתכונים לפי קטגוריות



בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
הלוחשת לאוכל גם באינסטגרם

yehudit_aviv

יהודית אביב הלוחשת לאוכל
כשמתחשק לי עוגיות שוקולד צ׳ כשמתחשק לי עוגיות שוקולד צ׳יפס ולא בא לי לחכות שעותתת שההצק יתקרר🙈
אזזזז  חמש דקות הכנה, בלי מיקסר ובלי המתנה… רבע שעה אפייה וזהווו 
עוגיות מושלמות בכלום זמן
 המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל עוגיות שוקולד ונוטלה קלות לככנה הלוחשת לאוכל
.
.
.
#chocolate #chocolatechipcookies #chocolatelab #chocolates #שוקולד #שוקולדציפס #שוקולדים #שוקולדחלב #עוגיותשוקולדציפס #עוגיותשוקולדציפס🍪
מתבקש מרק אבל אני תמיד מעדיפה מתוקים אז מתחממת לי עם הרוגעלך הכי טעימים שתכינו אי פעם

המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל רוגעלך הלוחשת לאוכל ותכף שמה לינק בסטורי
.
.
.
#chocolate
#chocolatecake
#רוגעלך
#רוגלך
אם לא יצא לכם עדיין להכין מר אם לא יצא לכם עדיין להכין מרק תפוחי אדמה, אתם חייבים. הוא קטיפתי וטעיםםם
המתכון בבלוג, תכתבו בגוגל מרק תפוחי אדמה הלוחשת לאוכל
.
.
#potato
#soup
#potatpsoup
#israelinstagram
#ontheblog
#lovesoup
#lovepotato
תעשו טובה לעצמכם ולכו להכין תעשו טובה לעצמכם ולכו להכין עכשיו בצק מקדים לחלה. מחר בבוקר תיכנסו לבלוג שלי תכתבו בגוגל חלה לשבת עם בצק מקדים הלוחשת לאוכל. יעלו כמה וכמה מתכונים וכולם מעולים. תכינו ותבינו את ההבדלים בין חלה רגילה לחלה עם בצק מקדים.

כדי להקל עליכם אני שמה לכם פה את המתכון לבצק המקדים שלוקח חצי דקה להכין אותו. 
תערבבו יחד קמח, שמרים ומים לפי הכמויות למטה, תכסו ותשאירו כל הלילה על השייש. מחר תמשיכו לפי המתכון מהבלוג. 
תהנו❤️❤️
1.5 כוסות קמח
1/4 כפית שמרים יבשים
3/4 עד 1  כוס מים

נ. ב. שמה לכם לינק לחלות בסטורי, תבואו
.
.
.
#hallabread
#halla
#bread
#חלהלשבת
#חלה
#שבת
#שבתשלום
כמה דקות קטנות ויש עוגת תפוחים הכי קלה והכי טעימה.
כל מה שצריך זה קערה ותבנית.
שטרוייזל מלמטה, תפוחים במרכז ושטרוייזל מלמעלה וזהו! לתנור.
תכינו קצפת או שמנת חמוצה או גלידת וניל ואתם מסודרים
המתכון עכשיו בבלוג. תכתבו בגוגל עוגת תפוחים מדהימה קלה להכנה הלוחשת לאוכל
.
.
.
#applestart
#applecakes
#apples
#tart
#cakesofinstagram
#cake
#israelinstagram
#ontheblog
#cakeslovers
#cakecakecake
הכנתי מלאווח היסטרי, לא נכין ממנו זיוה??
חפשו בהיילייטס או בבלוג את המתכון למלאווח, תוציאו מהמקרר את כל הגבינות הטעימות שיש לכם, תערבבו עם הרבה תרד בייבי טרי (אין צורך לחלוט), שימו מלח, פלפל שחור וקורט אגוז מוסקט ותמלאו את המלאווח ותגחגלו לרולדה.
תמרחו ביצה ותפזרו שומשום
אפייה: 160 מעלות בערך 45 דקות, עד שמקבלים צבע שחום יפה

זהו!!!

.
.
.#מלאווח
#מלאווחאדיר
#מאפים
#yamanfoods
#melawach
#בצקים
#בצקעלים
#cheese
#גבינהבולגרית
#
בצק שמרים פטנט, אחד הטובים ש בצק שמרים פטנט, אחד הטובים שאני מכינה כבר מיליון שנים. את הבצק עצמו לא מתפיחים אלא רק את המאפים המוכנים והבצק עובר קיפולים עם חמאה. הפעם מילאתי בגבינה אבל אפשר עם תפוחים, פרג, שוקולד וכל מלית שאתם אוהבים.
המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל בצק שמרים מדופף הלוחשת לאוכל
.
.
.
#cheesecakes
#cheeselover
#cheesecakefactory
#cakesofinstagram
#cakes
#israelinstagram
#ontheblog
#lovetocook
#instegram_israel
#cheeseboard
לאאא אל תכינו!! אתם לא תצליחו לעצור בראשונה וגם לא בשנייה, אז פשוט אל תכינו 🙈
מי שבכל זאת רוצה להתפרע🤣🤣 המתכון בבלוג ותכף שמה לינק בהיילייטס ובסטורי
.
.
.
#chocolatecookies
#chocolate
#cookies
#chocolover
#ontheblog
#onthetable
#israelinstagram
#lovecookies
#cookieslover
#cookieslovers
הכרוביות בשיא הטריות והטעם הכרוביות בשיא הטריות והטעם שלהן ואני מכורה 🙈 אז דבר ראשון תשמרו את הפוסט כדי שתוכלו תמיד להיזכר שהוא קיים ולהכין אותו😉

אם תתחילו עכשיו, עוד חצי שעה תהיה תבנית היסטרית של כרובית וטחינה כתוספת לעיקרית או כעיקרית בעצמה
.
.
המתכון בשיתוף טחינת טורקיז המעולה ותכף מעלה קישור לסטורי
@turkiz_tahini
.
.
. #tahini
#israelinstagram
#ontheblog
#onthetable
#inmyblog
#lovetahini
#veganfoodshare
#veganfood
#vegansalads
#veganlife
#califlower
#vegetables
#vegetablesreceipes
#vegetablegardening
לתמונות נוספות לחצו פה בואו לעקוב אחריי באינסטגרם
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס