יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
בקלאווה מבצק פילו
ראשי » חיתוכיות » בקלאווה מבצק פילו

בקלאווה מבצק פילו

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 11 בספטמבר 2018 21 תגובות

בקלאווה מבצק פילו. אחת העוגיות המזרחיות הכי טעימות שתכינו. כיוון שהיום יש בצק פילו מוכן, אין בעייה להכין בקלי קלות את העוגיות. רק זהירות כי הן ממכרות

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
 
אחד המאפים המזרחיים הטעימים ביותר ללא ספק!! עלי פילו פריכים מתפצפצים להם בפה עם תערובת פיצוחים וטבולים בסירופ סוכר מתוק ודביק. בעבר לפני המצאת בצק הפילו הייתי מכינה את הבקלאווה עם בצק עלים. אבל אין להשוות את הטעם לבצק הפילו המהמם!!! קל מאוד להכנה וטעים בטירוף. הרבה אנשים חוששים להכין מאפים עם בצק פילו כי לא יודעים איך לעבוד איתו אבל, למעשה זה מאוד פשוט. כל מה שצריך זה להיצמד לכמה כללים בסיסיים ואז השמיים הם הגבול.
מכיוון שמדובר בבצק שמתייבש בקלות, אחרי הוצאתו מהאריזה חשוב לכסות אותו במגבת לחה עד השימוש ולא להשאיר אותו חשוף לאוויר. בבצק הפילו אין בכלל שומן, ולכן כשעובדים איתו חשוב למרוח אותו בשומן כלשהו – שמן, שמן קוקוס או חמאה. כך אנחנו מבטיחים שהעלים ייצאו פריכים וטעימים. אם אין לי בעייה שהעוגיות יהיו חלביות, אני מורחת בחמאה ואם אני רוצה פרווה אני מורחת בשמן קוקוס שגם מוסיף טעם מדהים לעוגיות.

מורחים שלושה דפים של פילו בחמאה/שמן קוקוס ומניחים ערימה של פיצוחים לרוחב הבצק וגם מפזרים קצת על כל שטח הבצק

מקפלים את הקצוות בצדדים

 נעזרים בנייר האפייה כדי לגלגל את הבצק לרולדה

מגלגלים

מניחים בתבנית ופורסים לפרוסות אבל לא חותכים עד הסוף

בקלאווה מבצק פילו

מצרכים להמון עוגיות
  • 1 אריזת עלי פילו שהופשרו כמה שעות -לילה במקרר
  • חצי ק"ג פיצוחים מעורבים טחונים גס – בוטנים קלויים, פיסטוקים קלויים, אגוזי מלך, פקאנים ושקדים לא קלויים.
  • 150 גרם חמאה/שמן קוקוס מומסים למריחה על הבצק
  • 1/2 כוס סוכר
  • 1 כף קינמון
  • גרידת לימון מלימון שלם
  • 2-3 כפות שמן קוקוס או סירופ סוכר
לסירופ הסוכר
  • 2 כוסות סוכר
  • 3 כוסות מים
  • מיץ מלימון שלם
אופן ההכנה:
  1. מחממים תנור לחום של  170 מעלות.
  2. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
  3. מערבבים את תערובת הפיצוחים עם הסוכר, הקינמון, גרידת הלימון ושמן הקוקוס או הסירופ סוכר.
  4. מניחים עלה פילו אחד על נייר אפייה ובעזרת מברשת מורחים אותו בחמאה/שמן קוקוס. מניחים  מעליו עוד עלה וגם אותו מורחים בחמאה/שמן קוקוס, מניחים עלה שלישי ומורחים בחמאה/שמן קוקוס.
  5. בעזרת כף שמים מתערובת הפיצוחים כמות נכבדה לכל רוחב הבצק בחלק שקרוב יותר אלינו ומפזרים קצת על כל שטח הבצק.
  6. סוגרים את הצדדים היטב כדי שהמלית לא תברח כשסוגרים ונעזרים בנייר האפייה כדי לגלגל את הבצק לרולדה.
  7. מעבירים לתבנית האפייה ובעזרת סכין חדה פורסים את הרולדות לפרוסות כמעט עד הסוף ומורחים שוב בחמאה/שמן קוקוס.
  8. אופים בתנור שחומם מראש ל- 170 מעלות כ-30-40  דקות או עד שהבקלאווה מזהיבה יפה.
  9. מכינים את הסירופ: מבשלים על להבה בינונית את הסוכר והמים כ – 20 דקות עד שמתקבל סירופ די סמיך וזהוב. מוסיפים מיץ לימון ומבשלים עוד 5 דקות.
  10. את הסירופ מוזגים כשהוא רותח מייד כשמוציאים את העוגיות מהתנור –  מוציאים את העוגיות מהתנור וכשהן עדיין חמות, בעזרת כף מוזגים עליהן את הסירופ החם. גם את מה שנשפך לתבנית אוספים עם הכף ומוזגים שוב ושוב  על העוגיות.
 
 
Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • בקלאווה אוזני המן
    בקלאווה אוזני המן
  • בורקס תורכי
    בורקס תורכי ביתי מושלם!
  • פסטייה אישית
    פסטייה מרוקאית אישית במילוי פרגיות
  • חציל אפוי
    חציל אפוי בתנור קריספי במיוחד (טבעוני וללא גלוטן)
אגוזים בצק פילו בקלאווה פיצוחים

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

21 תגובות

  1. לאה הגב 3 בנובמבר 2022 בשעה 9:59

    האם עדיף להקפיא בקלוואה בלי הסירופ, ורק כשמפשירים להוסיף סירופ חם, או כדאי להקפיא עם סירופ?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 3 בנובמבר 2022 בשעה 17:13

      אפשר להקפיא עם הסירופ

  2. תמי הגב 3 באוקטובר 2022 בשעה 15:18

    היי, כאשר את כותבת שקדים לא קלויים, הכוונה למולבנים? או השקדים הטבעיים הרגילים? זה נראה מושלם ומתכוונת בהחלט להכין. תודה רבה וגמר חתימה טובה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 3 באוקטובר 2022 בשעה 15:20

      שקדים רגילים החומים. חתימה טובה ❤️

  3. אלימור עמוס הגב 10 באוגוסט 2022 בשעה 12:17

    היי.
    הבקלאווה אמורה להישאר בסוף "רטובה", לא קריספית?
    עשיתי כפי שציינת, בסוף האפיה הרטבתי את המאפה עם כף .. עכשיו כשהתקרר, הבקלאווה איבדה את הקריספיות שלה.. כך זה צריך להיות?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 11 באוגוסט 2022 בשעה 8:25

      הבקלאווה נשארת קריספית מאוד אפילו כמה חודשים במקרר או במקפיא. אם לא נשארה קריספית זה בגלל אפייה לא נכונה. לא לפחד לאפות כמו שצריך. בצק פילו צריך אפייה ממש טובה עד שזה ממש שחום.

      • Nili הגב 15 בנובמבר 2022 בשעה 17:24

        אפיתי את הבקלאווה היטב, ולאחר הסירופ היא נשארה רטובה בקופסה…מושי.
        האם ניתן להציל את הבקלווה?

        • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 16 בנובמבר 2022 בשעה 11:23

          היי נילי,
          אם נהיה מושי זה לא אפוי טוב. צריך להיות ממש ממש שחום שחום. תנסי לאפות שוב ולטבול קלות בסירופ

  4. נינט הגב 2 באוגוסט 2020 בשעה 8:20

    רוצה להכין לחינה של הבת שלי בע״ה
    מתי כדאי להכין אותם שישמר טוב כי מכינה עוד עוגיות לחינה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 2 באוגוסט 2020 בשעה 18:08

      היי נינט, מזל טוב!
      זה נשמר שבוע מחוץ למקרר, במקרר אפילו חודש ובמקפיא אפילו חודשיים.
      בהצלחה

  5. רותי שמאי הגב 3 ביוני 2020 בשעה 17:05

    האם לאפות בתנור ? או תנור טורבו?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 3 ביוני 2020 בשעה 17:45

      אם לא מצויין טורבו, אז זה אפייה רגילה

  6. עדן הגב 5 בדצמבר 2019 בשעה 11:51

    כמה רולדות יוצא מהכמות שבמתכון? כי רשום חבילת עלי פילו והן מכילות כ-14 עלים. אני רוצה לדעת לכמה לחלק את תערובת הפיתוחים, תודה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 5 בדצמבר 2019 בשעה 12:21

      היי עדן,

      תחלקי לפי כמות העלים שצריך לשים בכל נגלה. אני שמה 3 עלים כל פעם

  7. פרמון כוכי הגב 30 בנובמבר 2019 בשעה 20:06

    מתכונים 10 תבורכי?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 30 בנובמבר 2019 בשעה 23:11

      תודה רבה כוכי

  8. גל הגב 26 בספטמבר 2019 בשעה 11:10

    אם עושים את הבקחאווה כמה ימים לפני החג… ניתן לשמור בהקפאה? אם כן, למזוג את הרוטב כמו בהוראות ואז להקפיא או למזוג את הרוטב כשאני מוציאה מההקפאה?
    תודה רבה!

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 26 בספטמבר 2019 בשעה 13:00

      היי גל,
      לעשות הכל לפי המתכון בדיוק ואז את יכולה להקפיא. עקרונית איון צורך להקפיא. זה נשמר שבוע מחוץ למקרר וכמה חודשים במקרר

  9. לילי הגב 9 באוקטובר 2018 בשעה 16:22

    יצא מושלם הכל חוסל!!! הוראות הכנה מדויקות ופשוטות את אלופה!

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 9 באוקטובר 2018 בשעה 16:38

      מהמםם לילי איזה כייף

  10. כרמלה דשט הגב 28 בפברואר 2018 בשעה 6:35

    אחלה דוגמאות למשלוחי מנות ולארוח משפחתי. רוצה לקבל עוד מתכונים מוצלחים שלכם. ומבקשת להיות חברה שלכם

השארת תגובה

ביטול

הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!




פרגנו לי בלייק
חפשו פה מתכון ספציפי
כל המתכונים לפי קטגוריות



בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
הלוחשת לאוכל גם באינסטגרם

yehudit_aviv

יהודית אביב
הסרטונים שרצים לי בפיד עושי הסרטונים שרצים לי בפיד עושים אותי רעבהההה אז הכנתי לי בטטה בטוסטר🤷‍♀️. את הכדורים הטעימים האלה תכינו מחר, הם מלוחים ויאזנו את המתיקות של הסופגנייה.  רוצים מתכון? תכתבו לי בפרטי ואשלח לכם לינק
קובה קוקוס עם פרלינים של נוטלה וגבינת שמנת. זה טעים בטירוף והמתכון בבלוג הלוחשת לאוכל
סופגניות מהירות הכנה עם טרי סופגניות מהירות הכנה עם טריק מדליק. נולדו לחלוטין במקרה. הסיפור המלא והמתכון כרגיל בבלוג שלי ״הלוחשת לאוכל״
הסיר טיגון המעולה שמגיע עם מדחום ורשת צינון מובנית עכשיו בהנחה של20%  וגם כל האתר בהנחה בהזנת קוד קופון:yehudit20
מה עם הסלט איזונים של יום ראשון? לכו לקורל חוטה המדהימה שהכינה היום סלט מטריף
@
תשמרו!! אתם לא תפסיקו להכין את הטעימות האלה.
הסיר טיגון של מגנוס מגיע עם מדחום וגם כל האתר בהנחה של20% ליומיים. קוד קופון:yehudit20
כנסו לגוגל ותכתבו: הלוחשת לאוכל סופגניות עננים מרובעות בסגנון ניו אורלינס.
תתכוננו לאכול עננים ותיזהרו כי אי אפשר להפסיק.
שמה לכם לינק למתכון גם בסטורי שלי ושומרת בהיילייטס
יש פה מישהו שלא אוהב שוקולד? יש פה מישהו שלא אוהב שוקולד? ופיסטוק? ואת שניהם יחד? איןןן אין טעים כזה! המתכון בבלוג שלי - הלוחשת לאוכל ויהיה גם לינק בסטורי
שתי פוקצ׳ות -אחת בסיר יציקת שתי פוקצ׳ות -אחת בסיר יציקת ברזל ואחת בתבנית אמאיל. שתיהן יצאו מעולות והן כמובן של מגנוס.
כל האתר של מגנוס בהנחה של25%. הנחה מיוחדת שלא תחזור!!
קוד קופון:yehudit25
ספינג׳ בהתפחה ארוכה במקרר. יוצא הרבה יותר אוורירי וקריספי. אפשר להכין בשישי ולטגן מייד במוצאי שבת בלי המתנה.
סיר טיגון עם מדחום, רשת צינון ומתנה סט פומפיות עכשיו בהנחה של25% באתר של מגנוס. פרטים אצלי בסטורי ובפרטי.  וגם כל האתר בהנחה של25%
קוד קופון:yehudit25
המתכון בבלוג הלוחשת לאוכל, בסטורי שלי ויישמר בהיילייטס
לא רק המתכון המדוייק מזמן בבלוג, גם מלאאא טיפים שיגרמו לכם להצליח ולאפות פחזניות מושלמות. תכתבו בגוגל פחזניות או לא להיות הלוחשת לאוכל
שמה לכם לינק גם בסטורי
אין מי שלא אוהב מאפי/ פשטידו אין מי שלא אוהב מאפי/ פשטידות פילו. בכל ארוחה היא מתחסלת ראשונה ובצדק!
אפיתי אותה בתבנית אמאיל של מגנוס שמגיעה במארז של שלוש תבניות. גם התבניות וגם כל האתר של מגנוס בהנחה של25%
קוד קופון:Yehudit25
המתכון בבלוג הלוחשת לאוכל
לתמונות נוספות לחצו פה בואו לעקוב אחריי באינסטגרם
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס