עוגות שוקולד זה טעים, עוגות שוקולד פאדג'יות זה טעים מאודדד אבל עוגות שוקולד פאדג'יות עם פקאנים זה טעים בטירוףףף…
אם רוצים לקבל בראוניז עסיסיים, פאדג`יים וטעימים צריך רק לשמור על כמה כללים פשוטים ואז הדרך לביס מגן עדן קצרה מתמיד. סה"כ צריך להשתמש בשוקולד מריר, איכותי, לפחות 60% מוצקי קקאו, שהביצים יהיו בטמפרטורת החדר והכלל הכי חשוב הוא לא לאפות יותר מידי את העוגה אחרת תתקבל סתם עוד עוגת שוקולד.
אם רוצים לקבל את הפאדג`יות הזו של הבראוני צריך להוציא את העוגה מהתנור כשהיא נראית לא אפויה במרכז, כלומר, הכלל שחל על עוגות אחרות – שהקיסם ייצא יבש לא חל על העוגה הזו!!! איך יודעים שהעוגה מוכנה?? היא נסדקת אבל נשארת רוטטת (לא יותר מידי) במרכז. כך, כשהיא תצא מהתנור ותתקרר היא תתייצב אבל תהיה פאדג`ית ולא יבשה. ולא לוותר על המלח!!!! חובה מלח במתכוני שוקולד! זה מאזן ומבליט את המתיקות וכמובן משדרג את הטעם.
בראוניס פקאן פאדג'ים במיוחד
- 250 גרם שוקולד מריר 60% מוצקי קקאו
- 200 גרם חמאה
- 3 ביצים בטמפרטורת החדר
- ½1 כוסות סוכר
- 5 כפות קקאו (50 גרם)
- 1 כוס גדושה קמח (150 גרם)
- 1/2 כפית מלח (לא לוותר)
- 50 גרם פקאנים טבעיים קצוצים גס
- להמיס במיקרוגל שוקולד וחמאה.
- להקציף במיקסר במהירות הכי גבוהה ביצים וסוכר כמה דקות עד שמתקבלת תערובת תפוחה.
- לקפל את קצף הביצים לתוך השוקולד.
- לנפות יחד בקערה: קמח, קקאו ומלח ולקפל לתוך השוקולד. לא לערבב יותר מידי אלא ממש רק עד שהתערובת מתאחדת. ערבוב יתר יפגע במרקם.
- להוסיף גם את הפקאנים ולקפל לתוך הבלילה.
- לאפות בחום של 170 מעלות כ – 20-25 דקות. השוליים צריכים להיות יציבים והעוגה מעט נסדקת. המרכז אמור להיות רך, אחרי ששמים במקרר זה מתייצב.
- לצנן כמה שעות במקרר לפני שחותכים את העוגה.
- לחתוך לריבועים ולשמור בכלי אטום במקרר.
מתאים להוסיף פה תוספות, כמו אוראו ושוקולד לבן?
פשוט ראיתי מתכון של בראוניז עם אוראו ושוקולד לבן, אז חשבתי שאולי עדיף את הבראוניז שאני מכירה ואוהבת ולהוסיף בו את התוספות האלה, מה אומרת?
היי תהילה. אפשר בהחלט כל תוספת שאת אוהבת
בלי אבקת אפייה, ובלי סודה לשתיה?
בלי. לכן זה פאדג'י כל כך
הכנתי, ויצא מושלם! פאדאג'י בטירוף!
תודה רבה!!!
כייף לשמוע תהילה
רק להגיד שהכנתי ויצאו מושלמיםםם ביותר!!!!❣️✨❣️✨
איזה כייף חן. תודה שחזרת לעדכן
האם ניתן להכין ללא האגוזים?
היי רונית, בהחלט כן
היי יהודית היקרה,
הגנתי ויצא מעולה, כמובן כמו כל מץכון שלך, שאלה:האם אפשר להקפיא את הבראוניז? וכמה זמן הם יכולים להיות במקפיא.
תודה
היי כנרת. איזה כייף לשמוע. את יכולה להקפיא אפילו חודשיים
התמונה מדהימה!!! ניסיתי – אבל יצא לי מאוד מאוד מתוק ולא נראה בכלל כמו המרקם שלך. יותר צמיגי ולא נסדק מלמעלה.
השתמשתי בשוקולד פרה מריר של עלית. יש לך מושג למה?
תודה רבה על כל המתכונים הנהדרים!!!
דורית
היי דורית….אולי ערבבת את התערובת יותר מידי. שוקולד פרה 60% של עלית זה מצויין. צמיגי זה כנראה ערבוב יתר של הבלילה.
שלום המתכון נראה מדהים .
אפשר במקום חמאה להשתמש בשמן?
היי הודייה. לא במקרה הזה. את כן יכולה לשים שמן קוקוס שמתנהג כמו חמאה
האם אפשר להשתמש בקמח תמי
אם אפשרי האם משהו בכמויות משתנה
תודה
היי דגנית. אני לא מכירה את קמח תמי. לעומת זאת אני כן מכירה את קמח כרגיל ואיתו זה בדיוק אותן כמויות
נראה אדיר. אנסה עם נכדותיי.
איזה כייף רות. עדכני
גודל התבנית נראה יותר מ- 20X20
לאיזה גודל תבנית מתאימים המצרכים
תודה על תשובתך
צודקת אילה. טעות. זה 20*30. מייד מתקנת
מה גודל התבנית??