יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
סברינה מושלמת – בבא או רום
ראשי » מתכונים לראש השנה וחגי תשרי » סברינה מושלמת – בבא או רום

סברינה מושלמת – בבא או רום

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 31 בדצמבר 2018 10 תגובות

אחת העוגות הקלות, הטעימות והמרשימות שיש. במקור היא פריזאית שעשתה עלייה לארץ בשנות ה-60 עד שנעלמה בשלב מסויים. אני התגעגעתי אז הכנתי בגרסה עסיסית וטעימה במיוחד.

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
סברינה מושלמת – בבא או רום

אחת העוגות שאני הכי אוהבת זה סברינה. גם פבלובה היא אחת המועדפות עליי ובכלל כל עוגה שמלווה בהמון קצפת עושה לי את זה בגדול. הסברינה (בצרפתית: Savarin, סָוָורָן) נולדה לפני המון המון שנים בפריז והיא נקראת על שמו של  בריה סאווארן שהיה גסטרונום צרפתי והמציא אותה. תודו שלא ידעתם את זה….חחח גם אני לא. מזל שיש ויקיפדיה :):)

לארץ הגיעה הסברינה בשנות ה-60 וכיכבה בבתי הקפה בארץ לא מעט שנים עד שנעלמה. יש אומרים שהגרסה שהשתרשה בארץ באותם שנים הייתה שונה לחלוטין מהמקור הפריזאי והייתה נחותה בהרבה מהסברינה הצרפתית. מידי פעם אפשר לפגוש את הסברינה במקררים של מאפיות וקונדיטוריות אבל אין להשוות את הטעם לתוצרת הביתית שעשויה עם חמאה וקצפת חלבית.

למעשה הסברינה מבוססת על בצק הבריוש שהוא בצק שמרים עשיר בחמאה, ביצים וחלב. יש מתכונים בלי שמרים אבל אז זו עוגה בחושה פחות אוורירית לטעמי. אחרי האפייה עוברת הסברינה טבילה טובה באמבט  של סירופ סוכר מתובל בתפוז, לימון, וניל ורום.  היא סופגת את הסירופ והופכת לממש ממש רטובה וטעימה. לפני ההגשה מזלפים מעליה קצפת ואם קצפת אז חייב דובדבן ואם דובדבן אז רק אמרנה.

סברינה מושלמת – בבא או רום

מצרכים לכ – 20-25 סברינות בתבניות סיליקון עם חור במרכז

  • ½ קילו קמח רגיל
  • 1 כף שטוחה שמרים יבשים
  • 4 ביצים גדולות
  • ½ כוס סוכר
  • ¼1 כוסות חלב פושר
  • 120 גרם חמאה מומסת
  • ¼ כפית מלח

לסירופ:

  • 6 כוסות מים
  • 3 כוסות סוכר
  • 1 תפוז פרוס לפרוסות עם הקליפה
  • 1 לימון פרוס לפרוסות עם הקליפה
  • גרידת לימון מלימון שלם
  • 1 כף תמצית וניל
  • 1-2 כף תמצית רום
להגשה
  •  2 מיכלים שמנת מתוקה
  • 3 כפות אבקת סוכר
  • 2 כפות אינסטנט פודינג וניל
  • דובדבני אמרנה כמספר העוגות

אופן הכנה

  1. הבצק: בקערת המיקסר עם וו גיטרה מערבבים קמח ושמרים.
  2. מוסיפים לקערת המיקסר ביצים, סוכר וחלב פושר ולשים 2 דקות.
  3. מוסיפים את החמאה המומסת והמלח  ולשים על מהירות בינונית עוד כ -5 דקות. הבצק אמור להיות ממש רך ונוזלי.
  4. מתפיחים בקערת המיקסר כשעה עד שהבצק מכפיל את הנפח.
  5. אחרי שעה מערבבים את הבצק ומוציאים לו את האוויר.
  6. משמנים תבניות אפייה עם חור במרכז וממלאים את התבניות עד ל – ½ מגובה התבנית (הסברינה תופחת מאוד באפייה אז לא למלא יותר מידי).
  7. מתפיחים עוד כ – 30-40 דקות עד להכפלת הנפח.
  8. מחממים תנור לחום של 185 מעלות. אופים 15-20 דקות או עד שהסברינות אפויות וקפיציות למגע.
  9. מצננים לחלוטין ומחלצים מהתבנית.
  10. הסירופ: מבשלים בסיר רחב ועמוק את המים והסוכר. פורסים את התפוז והלימון לפרוסות דקות ומוסיפים לסיר. מוסיפים גם גרידת לימון. מבשלים כ – 10 דקות עד שהסירופ מתחיל להסמיך. מידי פעם מערבבים.  מוסיפים תמצית וניל ותמצית רום ומנמיכים את הלהבה למינימום.
  11. הטבילה בסירופ: מחלצים את הסברינות מהתבניות וחותכים מכל אחת פרוסה דקה גם כדי ליישר אותה וגם כדי שהסירופ ייספג בה היטב.  טובלים כל פעם 2-3 סברינות – מניחים כל סברינה בתוך הסירופ כשהצד החתוך מונח בתוך הסירופ ונותנים לה לספוג את הסירופ ולשקוע. אחרי כ- 2 דקות הופכים את אותה ומרטיבים עוד כמה דקות טובות עד שהיא ספוגה לגמרי בסירופ ותפוחה. בזהירות מוציאים אותה מהסיר ומניחים על צלחת. ממשיכים כך עם כל הסברינות.
  12. מקררים את הסברינות היטב לפני שמניחים עליהן את הקצפת (אני מכינה יום לפני ושומרת במקרר בכלי אטום). את הסירופ שנותר שומרים בצנצנת במקרר,  הוא ישמש לנו בהגשה.
  13. הקצפת: מקציפים יחד במיקסר שמנת מתוקה ואבקת סוכר כדקה. מוסיפים אינסטנט פודינג וניל ומקציפים לקצפת יציבה. מעבירים את הקצפת לשק זילוף עם צנתר משונן.
  14. הרכבה והגשה: מניחים סברינה על צלחת הגשה (הבסיס יהיה החלק שחתכנו) מוזגים על הסברינה עוד כמה כפיות מהסירופ הקר, מזלפים את הקצפת על הסברינה. מניחים מעל דובדבן אמרנה ומגישים.
  15. שומרים את הסברינות  במקרר בתוך כלי אטום. שומרים גם את הקצפת במקרר ובכל פעם שרוצים לאכול מזלפים קצפת ומגישים מייד.
Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • רולדת תותים וקצפת
    רולדת תותים וקצפת
  • המבורגר ביתי - המדריך השלם להמבורגר מושלם
    המבורגר ביתי - המדריך השלם להמבורגר מושלם
  • פבלובה אישית יפהפייה ומושלמת
    פבלובה אישית יפהפייה ומושלמת
  • גלידת רום צימוקים - ללא מכונת גלידה
    גלידת רום צימוקים - ללא מכונת גלידה
אמרנה דובדבנים סברינה קצפת

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

10 תגובות

  1. עדיה הגב 23 באוגוסט 2020 בשעה 12:04

    האם אפשר להקפיא את הסברינות עם הקצפת?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 23 באוגוסט 2020 בשעה 12:15

      היי עדיה, אפשר להקפיא בלי הקצפת

  2. רות הגב 1 באוגוסט 2020 בשעה 10:09

    הכנתי את הסברינות ויצא ממש טוב (ויפה), מתכון מעולה ☺
    רק רציתי לשאול איך אפשר לשמור אותם למשך כמה ימים?
    רוצה לשמור לחברים שיבואו שבוע הבא.. אפשרי? להקפיא עד אז?
    תודה!

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 1 באוגוסט 2020 בשעה 14:00

      מהמם רות. אני שמחה שאהבת. הסברינות נשמרות במקרר כמה ימים. עוברות הקפאה מעולה!!

      • רות הגב 1 באוגוסט 2020 בשעה 16:14

        יופי!! תודה על התשובה ?

        • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 1 באוגוסט 2020 בשעה 22:33

          בשמחה רבה

  3. אבישג הגב 9 ביוני 2020 בשעה 12:41

    יהודית יקרה.
    האם ניתן להמיר את החמאה בשמן?או שמן קוקוס?
    אני מעוניינת בקינות פרווה…תודה רבה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 9 ביוני 2020 בשעה 16:36

      היי אבישג, אני מניחה ששמן קוקוס יהיה מעולה כי הוא לחלוטין תחליף לחמאה

  4. ריה הגב 28 בינואר 2019 בשעה 13:22

    היי, אם אני רוצה להכין כעוגה לעשות בדיוק כפי שאמרת רק בתבנית ואת הסירופ לשפוך מעל? ואם כן איזו גודל של תבנית?
    תודה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 28 בינואר 2019 בשעה 17:32

      היי ריה,

      עניתי לך באינסטגרם לדעתי. לא הכנתי כעוגה אבל נראה לי שתבנית גדולה מרובעת תתאים

השארת תגובה

ביטול

שלום שלום וברוכים הבאים 🙂 איזה כייף שאתם פה. שמי יהודית אבל החברים שלי קוראים לי ג'ודי. בשנת 2011, באופן אקראי לחלוטין התחלתי לכתוב בלוג באתר "תפוז" שאירח כותבים/בלוגרים באתר שלו.......... להמשך קריאה

אביב תיקונים והתקנות - כל סוגי התיקונים לבית ולעסק עם שרות מושלם ואחריות

למעבר לדף העסקי לחצו כאן

050-3221145 - גידי

📌 צביעה איכותית ונקיה.
📌 כל התיקונים לבית ברמה גבוהה.
📌 שיפוץ אמבטיה/מקלחת.
📌 מכירה והתקנת פרקטים.
📌 דלתות פנים ודלתות כניסה.
📌 מנעולן מוסמך.
📌התקנת אביזרי אמבטיה.
📌תליית וילונות.
📌תליית טלויזיות.
📌תליית מדפים.
📌תליית מראות.
📌תליית תמונות.
📌טיפול ותיקון דוד שמש.
📌החלפת שקעים ומפסקים.
📌הרכבת גופי תאורה.
📌תיקון תריסים.
📌החלפת רשתות.
📌החלפת כל סוגי הברזים.

הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!




פרגנו לי בלייק
חפשו פה מתכון ספציפי
כל המתכונים לפי קטגוריות



בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
הלוחשת לאוכל גם באינסטגרם

yehudit_aviv

יהודית אביב הלוחשת לאוכל
כשמתחשק לי עוגיות שוקולד צ׳ כשמתחשק לי עוגיות שוקולד צ׳יפס ולא בא לי לחכות שעותתת שההצק יתקרר🙈
אזזזז  חמש דקות הכנה, בלי מיקסר ובלי המתנה… רבע שעה אפייה וזהווו 
עוגיות מושלמות בכלום זמן
 המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל עוגיות שוקולד ונוטלה קלות לככנה הלוחשת לאוכל
.
.
.
#chocolate #chocolatechipcookies #chocolatelab #chocolates #שוקולד #שוקולדציפס #שוקולדים #שוקולדחלב #עוגיותשוקולדציפס #עוגיותשוקולדציפס🍪
מתבקש מרק אבל אני תמיד מעדיפה מתוקים אז מתחממת לי עם הרוגעלך הכי טעימים שתכינו אי פעם

המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל רוגעלך הלוחשת לאוכל ותכף שמה לינק בסטורי
.
.
.
#chocolate
#chocolatecake
#רוגעלך
#רוגלך
אם לא יצא לכם עדיין להכין מר אם לא יצא לכם עדיין להכין מרק תפוחי אדמה, אתם חייבים. הוא קטיפתי וטעיםםם
המתכון בבלוג, תכתבו בגוגל מרק תפוחי אדמה הלוחשת לאוכל
.
.
#potato
#soup
#potatpsoup
#israelinstagram
#ontheblog
#lovesoup
#lovepotato
תעשו טובה לעצמכם ולכו להכין תעשו טובה לעצמכם ולכו להכין עכשיו בצק מקדים לחלה. מחר בבוקר תיכנסו לבלוג שלי תכתבו בגוגל חלה לשבת עם בצק מקדים הלוחשת לאוכל. יעלו כמה וכמה מתכונים וכולם מעולים. תכינו ותבינו את ההבדלים בין חלה רגילה לחלה עם בצק מקדים.

כדי להקל עליכם אני שמה לכם פה את המתכון לבצק המקדים שלוקח חצי דקה להכין אותו. 
תערבבו יחד קמח, שמרים ומים לפי הכמויות למטה, תכסו ותשאירו כל הלילה על השייש. מחר תמשיכו לפי המתכון מהבלוג. 
תהנו❤️❤️
1.5 כוסות קמח
1/4 כפית שמרים יבשים
3/4 עד 1  כוס מים

נ. ב. שמה לכם לינק לחלות בסטורי, תבואו
.
.
.
#hallabread
#halla
#bread
#חלהלשבת
#חלה
#שבת
#שבתשלום
כמה דקות קטנות ויש עוגת תפוחים הכי קלה והכי טעימה.
כל מה שצריך זה קערה ותבנית.
שטרוייזל מלמטה, תפוחים במרכז ושטרוייזל מלמעלה וזהו! לתנור.
תכינו קצפת או שמנת חמוצה או גלידת וניל ואתם מסודרים
המתכון עכשיו בבלוג. תכתבו בגוגל עוגת תפוחים מדהימה קלה להכנה הלוחשת לאוכל
.
.
.
#applestart
#applecakes
#apples
#tart
#cakesofinstagram
#cake
#israelinstagram
#ontheblog
#cakeslovers
#cakecakecake
הכנתי מלאווח היסטרי, לא נכין ממנו זיוה??
חפשו בהיילייטס או בבלוג את המתכון למלאווח, תוציאו מהמקרר את כל הגבינות הטעימות שיש לכם, תערבבו עם הרבה תרד בייבי טרי (אין צורך לחלוט), שימו מלח, פלפל שחור וקורט אגוז מוסקט ותמלאו את המלאווח ותגחגלו לרולדה.
תמרחו ביצה ותפזרו שומשום
אפייה: 160 מעלות בערך 45 דקות, עד שמקבלים צבע שחום יפה

זהו!!!

.
.
.#מלאווח
#מלאווחאדיר
#מאפים
#yamanfoods
#melawach
#בצקים
#בצקעלים
#cheese
#גבינהבולגרית
#
בצק שמרים פטנט, אחד הטובים ש בצק שמרים פטנט, אחד הטובים שאני מכינה כבר מיליון שנים. את הבצק עצמו לא מתפיחים אלא רק את המאפים המוכנים והבצק עובר קיפולים עם חמאה. הפעם מילאתי בגבינה אבל אפשר עם תפוחים, פרג, שוקולד וכל מלית שאתם אוהבים.
המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל בצק שמרים מדופף הלוחשת לאוכל
.
.
.
#cheesecakes
#cheeselover
#cheesecakefactory
#cakesofinstagram
#cakes
#israelinstagram
#ontheblog
#lovetocook
#instegram_israel
#cheeseboard
לאאא אל תכינו!! אתם לא תצליחו לעצור בראשונה וגם לא בשנייה, אז פשוט אל תכינו 🙈
מי שבכל זאת רוצה להתפרע🤣🤣 המתכון בבלוג ותכף שמה לינק בהיילייטס ובסטורי
.
.
.
#chocolatecookies
#chocolate
#cookies
#chocolover
#ontheblog
#onthetable
#israelinstagram
#lovecookies
#cookieslover
#cookieslovers
הכרוביות בשיא הטריות והטעם הכרוביות בשיא הטריות והטעם שלהן ואני מכורה 🙈 אז דבר ראשון תשמרו את הפוסט כדי שתוכלו תמיד להיזכר שהוא קיים ולהכין אותו😉

אם תתחילו עכשיו, עוד חצי שעה תהיה תבנית היסטרית של כרובית וטחינה כתוספת לעיקרית או כעיקרית בעצמה
.
.
המתכון בשיתוף טחינת טורקיז המעולה ותכף מעלה קישור לסטורי
@turkiz_tahini
.
.
. #tahini
#israelinstagram
#ontheblog
#onthetable
#inmyblog
#lovetahini
#veganfoodshare
#veganfood
#vegansalads
#veganlife
#califlower
#vegetables
#vegetablesreceipes
#vegetablegardening
לתמונות נוספות לחצו פה בואו לעקוב אחריי באינסטגרם
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס