יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
עוגת בומב אוראו ויומולדת שמח לחורצ'ק
ראשי » מתכונים לראש השנה וחגי תשרי » עוגת בומב אוראו ויומולדת שמח לחורצ'ק

עוגת בומב אוראו ויומולדת שמח לחורצ'ק

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 10 בנובמבר 2017 8 תגובות

עוגת בומב אוראו שלוקח הרבה יותר זמן לכתוב אותה מאשר להכין אותה. סך הכל רולדה פשוטה ממולאת בקרם וניל ושברי אוראו שמסודרת בתבנית בומב שמקפיצה לה את המראה. והטעם – מה יכול להיות רע?

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
עוגת בומב אוראו ויומולדת שמח לחורצ'ק

  

הכי קלישאה להגיד שהשנים טסות להן ושהזמן עף לו, אבל זה כל כך נכון! באמת באמת שאני לא מבינה איך רק אתמול התחתנתי, אחר כך באו שלושת הגברברים שלי ופתאום אדירוש, הגדול, נשוי וכבר יש לו ילדה- רביד המהממתתתת, נוביק, הקטן עוד שנייה מתגייס וחורצ'ק הסנדוויץ' כבר בן 26!!! OMG איך ייתכן? העניין הוא שבראש אני לא שם בכלל, זה נראה לי שמדברים על מישהי אחרת, כי אני עדיין ילדה, איך קשורים אליי הגיל והזמן הזה? אבל כנראה שאת הזמן אי אפשר לעצור (עוד קלישאה) ובדיוק היום לפני 26 שנים, זה היה יום ראשון,  בשעה 9:10 בבוקר נולד חורצ'ק הבן האמצעי שלי. נאור (חורצ'ק) שקיבל מיליון כינויים עד שנתקענו על הכינוי הזה, נולד באמבולנס. אני קוראת ליום הלידה שלו "לידה בהזמנה". מי שעוקב פה אחרי, יודע שגרנו במצפה רמון 18 שנים והמרחק לבית החולים הכי קרוב, שזה "סורוקה" בבאר שבע, הוא שעה. כיוון שהיה לי את הבן הגדול שכבר היה בן 3.5  ולא הייתה לי משפחה במצפה רמון, הייתי במתח נוראי לקראת תאריך הלידה. התפללתי שלא אקבל צירים באמצע הלילה כי מי ישמור על אדירוש?? אמנם היו לי שכנות וחברות שהיוו תחליף מצויין למשפחה אבל בכל זאת זה לא באמת משפחה ולכולם יש בבית ילדים קטנים וחששתי.

לא אלאה אתכם בפרטים אבל כן אספר שהתעוררתי בבוקר יום ראשון בתאריך 10/11/1991 בשעה 7:30 בבוקר עם צירים של כל 10 דקות וזה הלך והצטמצם מהר מידי. הייתי קצת בשוק אבל מייד התעשתתי, התקשרתי לחצי שלי שכבר נסע לעבודה בבסיס רמון וקיבלתי הוראה להזמין מייד אמבולנס ולנסוע לבית החולים. לעולם לא אשכח את התמונה שלי עולה לאמבולנס יחד עם אדירוש כשכל השכנות עומדות ומוחאות לי כפיים…זה היה כואב ומצחיק בו זמנית. ולמה לידה בהזמנה? שנייה…כבר מספרת 🙂

אז עלינו לאמבולנס, לקחתי את אדירוש לגן שהיה במורד הרחוב שלנו, הגננת שהייתה מדהימה הרגיעה אותי שהוא יהיה צמוד אליה עד שהחצי יגיע לקחת אותו והמשכנו לבית החולים. החצי יצא מהבסיס ונסע אחרינו. בדרךךךךךך, היה מחסום משטרתי, האמבולנס לא עוכב כמובן אבל החצי התעכב 10 דקות במחסום. 10 דקות שמסתבר היו קריטיות כי ממש לפני באר שבע, הוא לא התאפק יותר ויצא. כן, ממש ככה, שלוש לחיצות והוא היה בחוץ. הייתי די בהלם, כי אמנם גם הלידה הראשונה הייתה ממש קלה אבל בכל זאת, שלוש לחיצות? (תודהה חורצ'ק :)) בינתיים, החצי שלא ידע שכבר ילדתי, (אז עוד לא היו פלאפונים והתקשורת הייתה רק עם טלפונים רגילים…גם כן הזוי איך התקדמנו טכנולוגית) הגיע לבית החולים והלך לחדרי הלידה לחפש אותי. מייד כשנכנס לאזור היולדות, עברה אחות עם תינוק על הידיים. החצי, שהיה חסר סבלנות הציץ לכיוון התינוק ואמר לאחות בשיא הנחישות: "זה הבן שלי"! האחות שאלה כמובן לשמו ואישרה שזה אכן שלו. התרגשות מטורפת, שמחה גדולה וכל זה ואנחנו רק בשעה 9:30. בשעה 10:00 הייתי כבר בחדר התאוששות אחרי הכל והדבר היחיד שיכולתי לחשוב עליו היה רק שהחצי יספיק להוציא את אדירוש מהגן בשעה הרגילה וכך היה. בשעה 12:00 החצי נסע חזרה למצפה, בשעה 13:00 הוציא את אדירוש מהגן ובישר לו שהוא הפך לאח גדול וזה למה זאת הייתה "לידה בהזמנה". אז מזל טוב לחורצ'ק שלי שאני מאחלת לו שימצא את הנתיבים הנכונים שיובילו אותו לחיים הכי שמחים ומושלמים שיכולים להיות, שיהיה בריא בגופו ובנפשו ושיהיה שמח, כי בעיני, לקום בבוקר עם חיוך על הפנים ולצלוח את הימים שווה הכל.  ולענייננו – כמו בכל שנה ביומולדת של חורצ'ק, אני שואלת אותו איזה עוגה להכין לו. חורצ'ק מטורף על עוגות והוא הכי פתוח לשיגעונות ולניסויים שלי, הוא מוכן לטעום הכל בלי בעייה. כל מה שהוא צריך להגיד לי זה איזה טעמים הוא רוצה שיהיו בעוגה ואני קודחת במוחי כדי לשלב לו את הטעמים שבחר. הפעם הוא ביקש עוגת שכבות, שהשכבות יהיו רכים רכים והמילוי יהיה קצפת ואוראו וגם בטעם קפה. השילוב דווקא סבבה לגמרי, מה ששיעמם אותי זה להכין שוב עוגת שכבות. אז הלכתי על אותו בצק  רך וטעים שאיתו אני בדרך כלל יוצרת שכבות אבל במקום שכבות, הכנתי בומב שגם יפה במיוחד וגם טעימה. סה"כ עוגה מאוד קלה ומהירה להכנה. החלק הכי "קשה" זה הכנת הרולדה.

עוגת בומב אוראו ויומולדת שמח לחורצ'ק

מצרכים לתבנית בומב בקוטר 22 ס"מ

לרולדה

  • 4 ביצים בטמפרטורת החדר מופרדות לחלמונים וחלבונים
  • 2/3 כוס סוכר
  • 1 כף תמצית וניל
  • 1/2 כוס קמח רגיל
  • 1/4 כוס אבקת קקאו איכותי
  • 1/2 כפית אבקת אפייה
  • קורט מלח

למלית של הרולדה

  • ½1 מיכלים שמנת מתוקה 38% שומן
  • 1 כף גדושה אינסטנט פודינג וניל
  • 1 כף אבקת סוכר
  • 12 עוגיות אוראו

למלית של הבומב

  • ½1 מיכלים שמנת מתוקה 38% שומן
  • 200 גרם גבינת שמנת 30% שומן בטמפרטורת החדר
  • 1 כף אינסטנט פודינג וניל
  • 100 גרם שוקולד לבן
  • 3 גרם ג'לטין +כף מים
  • 12 עוגיות אוראו
  • 6 עוגיות אוראו +1/2 כוס חלב להרטבת העוגיות
  • כפית קפה נמס (אני השתמשתי בתוכן של קפסולת קפה שהייתה לי בבית- זו של מכונת הקפה)

אופן הכנה

  1. הרולדה: מחממים תנור לחום של 170 מעלות. שמים חלבונים במיקסר עם בלון הקצפה ומתחילים להקציף כדקה, מוסיפים סוכר בהדרגה ומקציפים לקצף מבריק ויציב.
  2. בקערה נפרדת בוחשים יחד חלמונים ותמצית וניל ובעזרת מרית מקפלים בעדינות לתוך הקצף.
  3. מנפים יחד קמח, קקאו, אבקת אפייה ומלח ומוסיפים בתנועות קיפול לקצף.
  4. מרפדים תבנית תנור סטנדרטית בנייר אפייה ומשמנים אותו היטב.
  5. מוזגים את הבלילה  ומורחים אותה באופן שווה על התבנית.
  6. אופים 8-10 דקות עד שהעוגה נראית אפויה וקפיצית למגע.
  7. מוציאים מהתנור ומכינים על השייש נייר אפייה נוסף.
  8. מרימים את העוגה עם נייר האפייה והופכים על הנייר החדש.
  9. מקלפים בזהירות את הנייר מהעוגה ומגלגלים אותה עם הנייר החדש.
  10. מצננים לחלוטין לפני שממלאים בקרם.
  11. המלית לרולדה:  שמים בקערת מיקסר נקייה את השמנת המתוקה ומתחילים להקציף כדקה על מהירות בינונית. מעלים את מהירות ההקצפה ומקציפים עד שהקצפת מוכנה ב- 80%. מוסיפים אינסטנט פודינג וניל ואבקת סוכר ומקציפים עד ליציבות. בעזרת מערוך או כוס מרסקים את העוגיות כשהן עדיין בתוך האריזה שלהן (3 אריזות אוראו = 12 עוגיות), פותחים את האריזות ומקפלים את העוגיות לתוך הקרם.
  12. פותחים את הרולדה, מורחים את הקרם ומגלגלים שוב. עוטפים עם נייר האפייה ושומרים במקרר עד להרכבת העוגה.
  13. הכנת המלית לבומב: מערבבים יחד ג'לטין ומים ומשהים כמה דקות עד שהג'לטין סופח את המים.
  14. שמים בקערת המיקסר את השמנת המתוקה, גבינת השמנת והאינסטנט פודינג  ומקציפים  עד ליציבות. ממסים במיקרוגל בפולסים של חצי דקה כל פעם את השוקולד הלבן – אחרי חצי דקה מוציאים, מערבבים וממשיכים להמיס. מעבירים כמה כפות מהקרם המוקצף לשוקולד הלבן (השוואת טמפרטורה) ומערבבים היטב. מוזגים את תערובת השוקולד לקרם בתנועות קיפול.
  15. מחממים את הג'לטין 3-4 שניות במיקרוגל  לקבלת נוזל שקוף וצלול ומוסיפים לקערה בתנועות קיפול.
  16. בעזרת מערוך או כוס, שוברים את העוגיות בעודן באריזה שלהן, פותחים ומערבבים עם הקרם.
  17. הרכבת העוגה:  מרפדים את תבנית הבומב בניילון שיקל עלינו את חילוץ העוגה מהתבנית.
  18. פורסים את הרולדה לפרוסות ברוחב של כ- 1 ס"מ ומסדרים על התבנית בצפיפות.
  19. מוזגים חצי מכמות הקרם, מיישירים את הקרם וטופחים את התבנית כדי שהקרם ייכנס לכל המקומות באופן שווה פחות או יותר.
  20. מרטיבים את העוגיות השלמות בחלב ומסדרים על הקרם בצפיפות.
  21. מוסיפים ליתרת הקרם  את הקפה ומערבבים יחד. מוזגים את שארית הקרם מעל העוגיות ומיישרים עם מרית.
  22. מסדרים מעל הקרם פרוסות של עוגת הרולדה ומהדקים מעט על הקרם.
  23. עוטפים היטב והדוק עם ניילון נצמד ומעבירים לילה למקרר.
  24. למחרת, מניחים צלחת רחבה על תבנית הבומב והופכים את העוגה על הצלחת. מרימים את התבנית ומקלפים את הניילון.
  25. שומרים במקרר עד שבוע.

עוד כמה קטנות

  • העוגה הכי טעימה אחרי יומיים, כשספגה היטב את הקרם.
  • אפשר לשים איזה עוגיות שאוהבים במקום אוראו, כגון: עוגיות לוטוס.
  • עקרונית אפשר לוותר על הג'לטין אבל אז כדאי שהיא תהיה במקרר להתייצבות לפחות 24 שעות. במקרה שלי לא היה לי 24 שעות ולכן חיזקתי במעט ג'לטין.

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • חיתוכיות אלפחורס נימוחות במיוחד
    חיתוכיות אלפחורס נימוחות במיוחד
  • לחמניות עם אבקת חלב
    לחמניות מתוקות עם אבקת חלב
  • מלבי שמנת ופיסטוק
    מלבי שמנת ברוטב פיסטוק ושערות קדאיף
  • טארט פסיפלורה
    טארט פסיפלורה ומרנג טעים במיוחד
אוראו עוגת פאדג' שוקולד עוגת שוקולד שוקולד

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

8 תגובות

  1. שרון גיט הגב 11 באוקטובר 2020 בשעה 9:01

    אפשר לראות סרטון עם הרכבת העוגה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 11 באוקטובר 2020 בשעה 13:08

      היי שרון,
      אין לי סרטון לעוגה הזו

  2. ענבל הגב 11 בנובמבר 2017 בשעה 12:02

    איזה שחיתות!
    עוגה מהממת 3>
    ומזל טוב לבחורצ'יק D:

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 11 בנובמבר 2017 בשעה 20:11

      חחחחח תודה מקסימה אחת. מתגעגעת אלייך! חייבות מפגש בקרוב מאוד

      • ענבל הגב 11 בנובמבר 2017 בשעה 20:32

        כן!!
        יאללה, תני תאריך ונפגשות ליום צילום ואפייה מהפנט

        • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 11 בנובמבר 2017 בשעה 20:35

          בודקת מחר ביומן וקובעות. את באה אליי?

  3. יפצ'וק הגב 11 בנובמבר 2017 בשעה 10:48

    מזל טוב לחורצ'ק…באותו היום ב-22:30 לידה ארוכה ומייגעת נולד אלמוגי המהמם…
    מדהימים שניהם בריאות ונחת♥♥
    עוגה נפלאה אצלי יהיה אוראו זה הפריט הראשון ברשימת המצרכים שאלמוג ביקש חח

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 11 בנובמבר 2017 בשעה 20:11

      מזל טובבב גם לאלמוג המהם!!! מחכה לראות את העוגה שהכנת לו 🙂

השארת תגובה

ביטול

הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!




פרגנו לי בלייק
חפשו פה מתכון ספציפי
כל המתכונים לפי קטגוריות



בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
הלוחשת לאוכל גם באינסטגרם

yehudit_aviv

יהודית אביב
הסרטונים שרצים לי בפיד עושי הסרטונים שרצים לי בפיד עושים אותי רעבהההה אז הכנתי לי בטטה בטוסטר🤷‍♀️. את הכדורים הטעימים האלה תכינו מחר, הם מלוחים ויאזנו את המתיקות של הסופגנייה.  רוצים מתכון? תכתבו לי בפרטי ואשלח לכם לינק
קובה קוקוס עם פרלינים של נוטלה וגבינת שמנת. זה טעים בטירוף והמתכון בבלוג הלוחשת לאוכל
סופגניות מהירות הכנה עם טרי סופגניות מהירות הכנה עם טריק מדליק. נולדו לחלוטין במקרה. הסיפור המלא והמתכון כרגיל בבלוג שלי ״הלוחשת לאוכל״
הסיר טיגון המעולה שמגיע עם מדחום ורשת צינון מובנית עכשיו בהנחה של20%  וגם כל האתר בהנחה בהזנת קוד קופון:yehudit20
מה עם הסלט איזונים של יום ראשון? לכו לקורל חוטה המדהימה שהכינה היום סלט מטריף
@
תשמרו!! אתם לא תפסיקו להכין את הטעימות האלה.
הסיר טיגון של מגנוס מגיע עם מדחום וגם כל האתר בהנחה של20% ליומיים. קוד קופון:yehudit20
כנסו לגוגל ותכתבו: הלוחשת לאוכל סופגניות עננים מרובעות בסגנון ניו אורלינס.
תתכוננו לאכול עננים ותיזהרו כי אי אפשר להפסיק.
שמה לכם לינק למתכון גם בסטורי שלי ושומרת בהיילייטס
יש פה מישהו שלא אוהב שוקולד? יש פה מישהו שלא אוהב שוקולד? ופיסטוק? ואת שניהם יחד? איןןן אין טעים כזה! המתכון בבלוג שלי - הלוחשת לאוכל ויהיה גם לינק בסטורי
שתי פוקצ׳ות -אחת בסיר יציקת שתי פוקצ׳ות -אחת בסיר יציקת ברזל ואחת בתבנית אמאיל. שתיהן יצאו מעולות והן כמובן של מגנוס.
כל האתר של מגנוס בהנחה של25%. הנחה מיוחדת שלא תחזור!!
קוד קופון:yehudit25
ספינג׳ בהתפחה ארוכה במקרר. יוצא הרבה יותר אוורירי וקריספי. אפשר להכין בשישי ולטגן מייד במוצאי שבת בלי המתנה.
סיר טיגון עם מדחום, רשת צינון ומתנה סט פומפיות עכשיו בהנחה של25% באתר של מגנוס. פרטים אצלי בסטורי ובפרטי.  וגם כל האתר בהנחה של25%
קוד קופון:yehudit25
המתכון בבלוג הלוחשת לאוכל, בסטורי שלי ויישמר בהיילייטס
לא רק המתכון המדוייק מזמן בבלוג, גם מלאאא טיפים שיגרמו לכם להצליח ולאפות פחזניות מושלמות. תכתבו בגוגל פחזניות או לא להיות הלוחשת לאוכל
שמה לכם לינק גם בסטורי
אין מי שלא אוהב מאפי/ פשטידו אין מי שלא אוהב מאפי/ פשטידות פילו. בכל ארוחה היא מתחסלת ראשונה ובצדק!
אפיתי אותה בתבנית אמאיל של מגנוס שמגיעה במארז של שלוש תבניות. גם התבניות וגם כל האתר של מגנוס בהנחה של25%
קוד קופון:Yehudit25
המתכון בבלוג הלוחשת לאוכל
לתמונות נוספות לחצו פה בואו לעקוב אחריי באינסטגרם
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס