יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
עוגת שייש אוורירית וגבוהה במיוחד
ראשי » מתכונים לראש השנה וחגי תשרי » עוגת שייש אוורירית וגבוהה במיוחד

עוגת שייש אוורירית וגבוהה במיוחד

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 5 ביוני 2015 68 תגובות

את העוגה הזו אני אופה בסיר פלא…לא מהחדשים אלא אמיתי אמיתי של פעם. אמא שלי שקצה בו העבירה אותו אליי לפני כמה שנים טובות. כיוון שיש לי בערך מיליון וחצי תבניות לא השתמשתי בו ובכלל חשבתי שהוא מיושן ועבר זמנו…….אבלללללל לא זרקתי כי בכל זאת תבנית ואני לא זורקת תבניות. ואז, החלטתי להכין את עוגת השייש שאני מכינה בדרך כלל בתבנית אפייה רגילה באותו סיר פלא והפלא ופלא יצאה ענקית….גבוהה- משהו כמו 12 ס"מ…כן, אני לא מגזימה בכלל…מדדתי עם סרגל 🙂 עוגה רכה, אוורירית וטעימה שנחטפת ישר איך שיוצאת מהתנור….

 עוגת שייש אוורירית וגבוהה במיוחד

חומרים לסיר פלא בקוטר 28  ס"מ
  • ¼ כוס סוכר
  • ¼ כוס מים
  • ¼ כוס קקאו
  • ¼ כוס שמן
לשים את הסוכר, המים והקקאו בקערית ולערבב עם מטרפה לבלילה אחידה. לחמם חצי דקה במיקרוגל על מנת להמס את הסוכר. להוסיף את השמן ולערבב היטב.  להניח בצד.
  • 6 חלמונים בטמפרטורת החדר
  • 2 שקיות סוכר וניל
  • ¾ כוס שמן
  • 1 כוס מים מהברז
  • קליפה מגוררת מתפוז שלם
  • ½2 כוסות קמח מנופה
  • 2 כפיות אבקת אפייה
לשים את החלמונים, סוכר וניל, שמן, מים וקליפת תפוז בקערה גדולה ולטרוף במטרפה ידנית חצי דקה. להוסיף את הקמח ואבקת האפייה ולטרוף היטב.
  • 6 חלבונים בטמפרטורת החדר
  • ¼1 כוסות סוכר
להקציף את החלבונים 2 דקות עד שנוצר קצף לבן. להוסיף את הסוכר בהדרגה ולהקציף בערך 5 דקות עד שמתקבל קרם יציב ומבריק.
 
  1. להעביר 1/3 מכמות קצף החלבונים לתערובת החלמונים ולטרוף עם מטרפה (השוואת מרקמים). את יתרת הקצף לקפל עם לקקן בעדינות לתוך תערובת החלמונים.
  2. למזוג את תערובת השוקולד לתוך תערובת העוגה ובעזרת לקקן לקפל את השוקולד לתוך העוגה  3 פעמים בלבד!!
  3. למזוג את התערובת לסיר פלא לא משומן .
  4. לשים את העוגה על רשת בשליש התחתון של התנור, לאפות 50 – 60 דקות בתנור שחומם מראש לחום של 165 מעלות  או עד שהעוגה מוכנה (לבדוק עם שיפוד עץ במרכז העוגה).
  5. לצנן היטב לפני שמחלצים את העוגה – להעביר סכין סביב הדפנות וסביב מרכז העוגה ולהפוך על צלחת הגשה.
Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • עוגת שוקולד ומוס וניל קלה להכנה
    עוגת שוקולד ומוס וניל קלה להכנה
  • עוגת פחזנייה גדולה(Karpatka) וקרם מסקרפונה - פיסטוק
    עוגת פחזנייה גדולה(Karpatka) וקרם מסקרפונה - פיסטוק
  • עוגת גבינה אפויה נימוחה
    עוגת גבינה אפויה נימוחה
  • עוגת גבינה אפויה נימוחה מושלמת
    עוגת גבינה אפויה נימוחה מושלמת
סיר פלא עוגת שייש קקאו שוקולד

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

68 תגובות

  1. עינת הגב 7 בפברואר 2022 בשעה 22:40

    תודה רבה על עוגה נהדרת בטעם של פעם!!!

  2. Mazal Cohen הגב 22 באפריל 2021 בשעה 11:16

    האם אפשר לעשות חצי כמות

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 22 באפריל 2021 בשעה 17:04

      היי מזל,
      פשוט מחלקים הכל לחצי וגם תבנית קטנה יותר

  3. תאיר הגב 11 בפברואר 2021 בשעה 15:39

    היי
    רציתי לדעת אם אני יכולה להמיר את הגרידת תפוז בכוס מיץ תפוזים ואם כן אז אני צריכה לוותר על המים ?
    אשמח שתעני באופן די דחוף

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 13 בפברואר 2021 בשעה 10:27

      היי תארי,
      אפשר להחליף את המים במיץ תפוזים.

  4. מאיה ק הגב 13 באוגוסט 2020 בשעה 14:59

    הי יהודית קיבלתי עכשיו סיר פלא בקוטר 25, האם אפשר להכין או עדיף בתבנית?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 13 באוגוסט 2020 בשעה 17:56

      בטח שבסיר פלא. יוצא מעולה

      • בתאל הגב 3 במאי 2022 בשעה 13:58

        יהודית יקרה ואהובה! קיבלתי בשבוע שעבר את הסיר פלא של חמותי ז"ל. דפדפתי בגוגל והעוגה שלך הכי מצאה חן בעיני, אני רוצה לפרגן לך מכל הלב, כל מתכון מנצח מושלם,אין מילים!!!!!!! אלופה

        • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 3 במאי 2022 בשעה 23:52

          איזה כייף לשמוע

  5. מור הגב 22 באוקטובר 2019 בשעה 3:37

    במידה ואני אופה בסיר פלא האם יש צורך לסגור עם המכסה?
    ואם אין מכסה – התוצאה תהיה זהה?
    תודה רבה על המתכון, נראה מעולה.

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 22 באוקטובר 2019 בשעה 22:23

      בסיר פלא בלי מכסה. גם זו נאפתה בסיר פלא

  6. יפעת הגב 3 בספטמבר 2019 בשעה 19:37

    עוגה מדהימה!!!!
    הכנתי צעד צעד לפי המתכון ויצא תענוגגגגגג
    תודה על עוד מתכון מנצח!

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 3 בספטמבר 2019 בשעה 22:21

      תודה יפעת. איזה כייף שאהבת ♥

    • לימור הגב 12 בנובמבר 2020 בשעה 18:50

      ערב-טוב,
      ואם להיכנס להרפתקאה ונוסטלגיה…….האם את המתכון הזה ניתן להכיו על הגז?

      • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 13 בנובמבר 2020 בשעה 8:34

        אה וואו לימור,
        אז ככה, צריך באמת סיר פלא וצריך לקנות תוסף ששמים על הגז מתחת לתבנית כדי שלא תהיה אש ישירה.
        אני לא בטוחה שהתוצאה טובה יותר מהתנור

        • לימור הגב 13 בנובמבר 2020 בשעה 9:45

          תודה להתייחסותך, רק בשביל הסקרנות…יש את "הצמצם" אנסה.
          שבת קסומה!

          • יהודית אביב הלוחשת לאוכל 14 בנובמבר 2020 בשעה 14:45

            בשמחה לימור שבת שלום ועדכני אם הצליח

  7. אורית הגב 12 במאי 2019 בשעה 12:30

    לא לשמן גם את התחתית?
    היא לא תתפרק לי?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 12 במאי 2019 בשעה 15:53

      היי אורית. העוגה לא תתפרק. את יכולה לשים נייר אפייה אם את לא בטוחה

  8. פזית הגב 6 בפברואר 2019 בשעה 14:37

    הכנתי היום את העוגה ללא גלוטן – עם קמח כרגיל
    יצאה עוגה מושלמת!!!

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 6 בפברואר 2019 בשעה 19:36

      כייף לשמוע פזית

  9. לימור הגב 6 בפברואר 2019 בשעה 14:36

    יהודית הי,
    יש לי תבנית קוגלהוף סיליקון, האם לשמן ?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 6 בפברואר 2019 בשעה 19:36

      היי לימור. חובה לשמן סיליקון ולחכות שתתקרר לחלוטין לפני שאת מחלצת

  10. הדס אלחי הגב 19 באוקטובר 2016 בשעה 15:29

    תודה יהודית על המתכון הנהדר!!
    עוגה מוצלחת וטעימה.

  11. Unknown הגב 19 באוקטובר 2016 בשעה 15:28

    תודה יהודית על המתכון הנהדר!!
    עוגה מוצלחת וטעימה.

  12. יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 18 באוקטובר 2016 בשעה 15:04

    שמחה שאהבת. אם אפית בסיר פלא לא אמורה להידבק. אם אפית בתבנית רגילה חייב לשמן

  13. יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 18 באוקטובר 2016 בשעה 15:04

    שמחה שאהבת. אם אפית בסיר פלא לא אמורה להידבק. אם אפית בתבנית רגילה חייב לשמן

  14. אנונימי הגב 18 באוקטובר 2016 בשעה 13:03

    היי הכנתי את העוגה בדיוק . כמו במתכון. היא אכן יצאה גבוהה אוורירית וטעימה. לא שימנתי את התבנית. אך לצערי היה נורא קשה להוציא אותה מהתבנית. בלי שבעוגה תתפרק.

    • מיטל הגב 23 באוגוסט 2019 בשעה 15:57

      הי העוגה נפלאה תודה על מתכון מנצח!

      • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 24 באוגוסט 2019 בשעה 8:38

        בשמחה רבה מיטל

  15. יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 9 באוקטובר 2016 בשעה 5:43

    היי. לשתיים – שלוש תבניות וכן לשמן

  16. Anna Volfson הגב 9 באוקטובר 2016 בשעה 5:35

    היי
    אם אני רוצה להכין בתבנית אינגליש.
    הכמות הזו מתאימה ל 2 תבניות?
    האם לשמן את התבנית?

  17. יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 20 בספטמבר 2016 בשעה 15:00

    לא נדבקת. זה כל הקטע של סיר פלא. אם תשמני העוגה תצנח

    • שרה הגב 20 ביולי 2021 בשעה 10:00

      העוגה נראית מהממת. אם אין גרידת תפוז האם ניתן להשמיט או להמיר במשהו אחר?

      • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 21 ביולי 2021 בשעה 16:39

        היי שרה,
        תודה רבה. אפשר בלי אבל מומלץ לקנות תפוז ולגרר

  18. שושי הגב 20 בספטמבר 2016 בשעה 7:04

    העוגה לא תדבק לתבנית כי אמרת לא לשמן את התבנית, שאלה התבנית ישנה מאוד אבל נקייה לא מנרוסטה זה גם בסדר בלי לשמן?

  19. יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 2 בספטמבר 2016 בשעה 13:30

    זו לא טעות. מעבירים מעט כדי להשוות מרקמים ושיהיה קל יותר לתערובת החלמונים לקלוט את החלבונים. אחרי שערבבנו לתוך החלמונים מעט מהקצף הוא יהיה הרבה יותר דליל ויהיה קל להעביר אליו את יתרת הקצף

  20. Unknown הגב 2 בספטמבר 2016 בשעה 11:24

    הי נראה לי יש טעות קטנה בהוראות הכנה. כתבת כך: "להעביר 1/3 מכמות קצף החלבונים לתערובת החלמונים ולטרוף עם מטרפה (השוואת מרקמים). את יתרת הקצף לקפל עם לקקן בעדינות לתוך תערובת החלמונים." כלומר כתבת פעמיים "תערובת חלמונים" ונראה לי שהפעם השנייה התכוונת לתערובת השוקולד?
    תודה

  21. יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 15 בפברואר 2016 בשעה 5:33

    היי עירית, לא בטורבו. אפייה רגילה של עליון ותחתון

  22. עירית הגב 14 בפברואר 2016 בשעה 22:08

    יהודית שלום. האם אפשר לאפות עוגה זו בתנור טורבו או רק חום עליון ותחתון? מה מומלץ? תודה מראש

  23. יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 9 באוקטובר 2015 בשעה 16:13

    מתאימה לסיר פלא בקוטר 28. לא גולשת

  24. אנונימי הגב 9 באוקטובר 2015 בשעה 16:13

    היי יהודית. התערובת לא גדולה מדי? העוגה לא תישפך מהתבנית?

  25. יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 9 באוקטובר 2015 בשעה 16:12

    מהמם! אני שמחה לשמוע

  26. יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 20 בספטמבר 2015 בשעה 11:44

    איזה כייף לשמוע. שנה טובה וחתימה טובה

  27. zuri הגב 20 בספטמבר 2015 בשעה 5:46

    מתכון מדוייק ,וקל להכנה.אפיתי והעוגה יצאה בדיוק כמו בתמונה גבוהה וטעימה!!!
    שנה טובה ומתוקה…….

  28. יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 10 בספטמבר 2015 בשעה 4:24

    תודה עופר. שנה טובה ומתוקה

  29. יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 10 בספטמבר 2015 בשעה 4:24

    איזה כייףףף…בשמחה גדולה. שנה טובה ומתוקה

  30. יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 10 בספטמבר 2015 בשעה 4:24

    איזה כייףףף…בשמחה גדולה. שנה טובה ומתוקה

  31. יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 10 בספטמבר 2015 בשעה 4:23

    תודה עופר. שנה טובה ומתוקה

  32. Hadas Weiner הגב 9 בספטמבר 2015 בשעה 16:10

    אפיתי כבר פעמיים! – הצלחה גדולה. תודה על המתכון…

  33. Ofer Dub הגב 5 ביולי 2015 בשעה 4:54

    נראית נהדר!
    לא הייתי מתנגד לפיסה של העוגה הזו עכשיו 🙂
    שבוע טוב, יהודית!

  34. יהודית אביב הגב 20 ביוני 2015 בשעה 20:53

    כל תהנית. רק לשמן

  35. אנונימי הגב 13 ביוני 2015 בשעה 5:42

    נראה מעולה, אם אין לי סיר פלא, באיזו תבנית להכין?

  36. יהודית אביב הגב 6 ביוני 2015 בשעה 20:10

    לא הבנתי את השאלה

  37. יהודית אביב הגב 6 ביוני 2015 בשעה 20:09

    תודה רבה

  38. אביבה הגב 6 ביוני 2015 בשעה 16:42

    היי יהודית. את עירבוב השוקולד לבלילה הלבנה את עושה בקערה ולא בתבנית עצמה?

  39. Natalie Levin הגב 6 ביוני 2015 בשעה 8:23

    תודה רבה!

  40. Ethy Ab הגב 6 ביוני 2015 בשעה 7:41

    עוגה של פעם, הכי טעים שיש

  41. יהודית אביב הגב 6 ביוני 2015 בשעה 7:00

    תודה רבה יקירה…מקווה שאת נהנית מהבלוג 🙂

  42. יהודית אביב הגב 6 ביוני 2015 בשעה 6:58

    תודההה יקירה….

  43. נגה גלבוע אדמית הגב 5 ביוני 2015 בשעה 16:03

    לא, היא ממש לא המציאה 🙂 בכל אופן שלך נראת מעולה 🙂

  44. בחירות נכונות-ריקי ברוך הגב 5 ביוני 2015 בשעה 15:57

    עוגת מליון דולר.

  45. יהודית אביב הגב 5 ביוני 2015 בשעה 15:42

    תודה רבה! כל מתכוני עוגות הלייקח דומות….שינויים קלים פה ושם.. קרין גורן לא המציאה את הגלגל…זה מתכון ישן מאוד שהיו מכינים כשהייתי ילדה…אני שיניתי את אופן ההכנה …

  46. נגה גלבוע אדמית הגב 5 ביוני 2015 בשעה 11:52

    העוגה נראת טעימה והתמונות מהממות. קצת מזכיר לי את המתכון של עוגת הלייקח הגבוהה של קרין גורן 🙂

  47. נגה גלבוע אדמית הגב 5 ביוני 2015 בשעה 11:51

    תגובה זו הוסרה על ידי המחבר.

  48. יהודית אביב הגב 5 ביוני 2015 בשעה 8:30

    תודה נטלי, יש כוסות וכפות מדידה אוניברסליים – המידות אוניברסליות ואז אם אי רושמת כוס ותשתמשי בכוס המדידה האוניברסלית אז תדעי שבטוח אנחנו מסונכרנות על הכמויות. עולה גרושים ומוכרים בחנויות מתמחות ואפילו בחנויות לכלים חד פעמיים

  49. Natalie Levin הגב 5 ביוני 2015 בשעה 7:34

    ומה זה 11/4 כוסות סוכר? 🙂

  50. Natalie Levin הגב 5 ביוני 2015 בשעה 6:58

    היי יהודית. העוגה יפה-יפייה! מה הכוונה לכוס אוניברסלית?

השארת תגובה

ביטול

שלום שלום וברוכים הבאים 🙂 איזה כייף שאתם פה. שמי יהודית אבל החברים שלי קוראים לי ג'ודי. בשנת 2011, באופן אקראי לחלוטין התחלתי לכתוב בלוג באתר "תפוז" שאירח כותבים/בלוגרים באתר שלו.......... להמשך קריאה

אביב תיקונים והתקנות - כל סוגי התיקונים לבית ולעסק עם שרות מושלם ואחריות

למעבר לדף העסקי לחצו כאן

050-3221145 - גידי

📌 צביעה איכותית ונקיה.
📌 כל התיקונים לבית ברמה גבוהה.
📌 שיפוץ אמבטיה/מקלחת.
📌 מכירה והתקנת פרקטים.
📌 דלתות פנים ודלתות כניסה.
📌 מנעולן מוסמך.
📌התקנת אביזרי אמבטיה.
📌תליית וילונות.
📌תליית טלויזיות.
📌תליית מדפים.
📌תליית מראות.
📌תליית תמונות.
📌טיפול ותיקון דוד שמש.
📌החלפת שקעים ומפסקים.
📌הרכבת גופי תאורה.
📌תיקון תריסים.
📌החלפת רשתות.
📌החלפת כל סוגי הברזים.

הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!




פרגנו לי בלייק
חפשו פה מתכון ספציפי
כל המתכונים לפי קטגוריות



בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
הלוחשת לאוכל גם באינסטגרם

yehudit_aviv

יהודית אביב הלוחשת לאוכל
כשמתחשק לי עוגיות שוקולד צ׳ כשמתחשק לי עוגיות שוקולד צ׳יפס ולא בא לי לחכות שעותתת שההצק יתקרר🙈
אזזזז  חמש דקות הכנה, בלי מיקסר ובלי המתנה… רבע שעה אפייה וזהווו 
עוגיות מושלמות בכלום זמן
 המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל עוגיות שוקולד ונוטלה קלות לככנה הלוחשת לאוכל
.
.
.
#chocolate #chocolatechipcookies #chocolatelab #chocolates #שוקולד #שוקולדציפס #שוקולדים #שוקולדחלב #עוגיותשוקולדציפס #עוגיותשוקולדציפס🍪
מתבקש מרק אבל אני תמיד מעדיפה מתוקים אז מתחממת לי עם הרוגעלך הכי טעימים שתכינו אי פעם

המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל רוגעלך הלוחשת לאוכל ותכף שמה לינק בסטורי
.
.
.
#chocolate
#chocolatecake
#רוגעלך
#רוגלך
אם לא יצא לכם עדיין להכין מר אם לא יצא לכם עדיין להכין מרק תפוחי אדמה, אתם חייבים. הוא קטיפתי וטעיםםם
המתכון בבלוג, תכתבו בגוגל מרק תפוחי אדמה הלוחשת לאוכל
.
.
#potato
#soup
#potatpsoup
#israelinstagram
#ontheblog
#lovesoup
#lovepotato
תעשו טובה לעצמכם ולכו להכין תעשו טובה לעצמכם ולכו להכין עכשיו בצק מקדים לחלה. מחר בבוקר תיכנסו לבלוג שלי תכתבו בגוגל חלה לשבת עם בצק מקדים הלוחשת לאוכל. יעלו כמה וכמה מתכונים וכולם מעולים. תכינו ותבינו את ההבדלים בין חלה רגילה לחלה עם בצק מקדים.

כדי להקל עליכם אני שמה לכם פה את המתכון לבצק המקדים שלוקח חצי דקה להכין אותו. 
תערבבו יחד קמח, שמרים ומים לפי הכמויות למטה, תכסו ותשאירו כל הלילה על השייש. מחר תמשיכו לפי המתכון מהבלוג. 
תהנו❤️❤️
1.5 כוסות קמח
1/4 כפית שמרים יבשים
3/4 עד 1  כוס מים

נ. ב. שמה לכם לינק לחלות בסטורי, תבואו
.
.
.
#hallabread
#halla
#bread
#חלהלשבת
#חלה
#שבת
#שבתשלום
כמה דקות קטנות ויש עוגת תפוחים הכי קלה והכי טעימה.
כל מה שצריך זה קערה ותבנית.
שטרוייזל מלמטה, תפוחים במרכז ושטרוייזל מלמעלה וזהו! לתנור.
תכינו קצפת או שמנת חמוצה או גלידת וניל ואתם מסודרים
המתכון עכשיו בבלוג. תכתבו בגוגל עוגת תפוחים מדהימה קלה להכנה הלוחשת לאוכל
.
.
.
#applestart
#applecakes
#apples
#tart
#cakesofinstagram
#cake
#israelinstagram
#ontheblog
#cakeslovers
#cakecakecake
הכנתי מלאווח היסטרי, לא נכין ממנו זיוה??
חפשו בהיילייטס או בבלוג את המתכון למלאווח, תוציאו מהמקרר את כל הגבינות הטעימות שיש לכם, תערבבו עם הרבה תרד בייבי טרי (אין צורך לחלוט), שימו מלח, פלפל שחור וקורט אגוז מוסקט ותמלאו את המלאווח ותגחגלו לרולדה.
תמרחו ביצה ותפזרו שומשום
אפייה: 160 מעלות בערך 45 דקות, עד שמקבלים צבע שחום יפה

זהו!!!

.
.
.#מלאווח
#מלאווחאדיר
#מאפים
#yamanfoods
#melawach
#בצקים
#בצקעלים
#cheese
#גבינהבולגרית
#
בצק שמרים פטנט, אחד הטובים ש בצק שמרים פטנט, אחד הטובים שאני מכינה כבר מיליון שנים. את הבצק עצמו לא מתפיחים אלא רק את המאפים המוכנים והבצק עובר קיפולים עם חמאה. הפעם מילאתי בגבינה אבל אפשר עם תפוחים, פרג, שוקולד וכל מלית שאתם אוהבים.
המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל בצק שמרים מדופף הלוחשת לאוכל
.
.
.
#cheesecakes
#cheeselover
#cheesecakefactory
#cakesofinstagram
#cakes
#israelinstagram
#ontheblog
#lovetocook
#instegram_israel
#cheeseboard
לאאא אל תכינו!! אתם לא תצליחו לעצור בראשונה וגם לא בשנייה, אז פשוט אל תכינו 🙈
מי שבכל זאת רוצה להתפרע🤣🤣 המתכון בבלוג ותכף שמה לינק בהיילייטס ובסטורי
.
.
.
#chocolatecookies
#chocolate
#cookies
#chocolover
#ontheblog
#onthetable
#israelinstagram
#lovecookies
#cookieslover
#cookieslovers
הכרוביות בשיא הטריות והטעם הכרוביות בשיא הטריות והטעם שלהן ואני מכורה 🙈 אז דבר ראשון תשמרו את הפוסט כדי שתוכלו תמיד להיזכר שהוא קיים ולהכין אותו😉

אם תתחילו עכשיו, עוד חצי שעה תהיה תבנית היסטרית של כרובית וטחינה כתוספת לעיקרית או כעיקרית בעצמה
.
.
המתכון בשיתוף טחינת טורקיז המעולה ותכף מעלה קישור לסטורי
@turkiz_tahini
.
.
. #tahini
#israelinstagram
#ontheblog
#onthetable
#inmyblog
#lovetahini
#veganfoodshare
#veganfood
#vegansalads
#veganlife
#califlower
#vegetables
#vegetablesreceipes
#vegetablegardening
לתמונות נוספות לחצו פה בואו לעקוב אחריי באינסטגרם
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס