יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • הסדנאות שלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • ביקורות והמלצות
  • צרו קשר
עוגת תפוחים בחושה וקלה להכנה
ראשי » מתכונים לראש השנה וחגי תשרי » עוגת תפוחים בחושה וקלה להכנה

עוגת תפוחים בחושה וקלה להכנה

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 14 במרץ 2020 52 תגובות

עוגת תפוחים בחושה וכל כך קלה להכנה, כך שתרצו להכין אותה שוב ושוב. את התפוחים לא מבשלים אלא שמים אותם טריים בעוגה, הם מגירים במהלך האפייה נוזלים וכך העוגה יוצאת במרקם של מעין פודינג רך וטעים בניחוח ונילי

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
עוגת תפוחים בחושה וקלה להכנה

תקופת אי הוודאות שאנחנו חווים היום במדינה ובכלל בעולם בגלל בהלת הקורונה, זאת התקופה הכי הזוייה שיכולנו לחוות אי פעם. לא חלמתי שיכול להיות מצב כזה, זה דומה יותר לסצינה מאיזה סרט בידיוני. אז נכון שאני לא מאלה שנלחצים ורצים לסופר ומעמיסים עגלות, אבל אני בהחלט מוטרדת בעיקר כי אני בטוחה שהיקום רוצה ללמד אותנו שיעור ואם לא נשכיל ללמוד אותו, כנראה שנקבל שיעור משמעותי יותר.

אני מאוד מאמינה בקארמה, אני מאמינה שיש כוח עליון שמנהל לנו את העניינים, מנווט ומכוון, אני מאמינה שמי שנותן מקבל חזרה כפליים, אני מאמינה שצריך להיות טובים ולחפש בכל אדם את הטוב, אני חושבת שצריך להקיף את עצמנו רק באנשים שבאמת אוהבים ומפרגנים, שירימו לנו ולא יבקרו אותנו על כל צעד ושעל (אין לי בעייה עם הארות, כן, הארות ולא הערות וגם אז יש דרך לומר את הדברים), אני חושבת שצריך לכבד בני אדם, בעלי חיים ואת היקום כולו ואני חושבת שקצת הלכנו לאיבוד עם כל הטכנולוגיה, הרשתות החברתיות, התחרותיות והמרדף אחרי הכסף שהפך לחזות הכל. מכורח הנסיבות ומלחמת ההישרדות היומיומית, הפכנו לאינדיבידואלסטים, כל אחד דואג לעצמו וקצת שכחנו איך זה להיות אמפתיים וערבים איש לרעהו. באמת שאני לא מדברת בסיסמאות ובכל יום מנסה ליישם את הגישה הזו וגם להעביר אותה לילדיי, כדי שיחיו בעולם טוב יותר.

תוך שעה מהרגע שהתחלתם, תהיה לכם עוגה מושלמת

אני מאוד מאוד מקווה שכמו שהיא הגיעה ככה היא תיעלם ונחזור לשגרה הטובה שלנו, עם הדאגות היומיומיות שלנו שכרגע נראות די משעממות.

העוגה יוצאת רכה רכה ממש במרקם של מעין פודינג

את העוגה הזו הכנתי לנוביק שלי שמטורף על עוגות בחושות שמשלבות פירות טריים. גם הוא כמוני, מאוד אוהב עוגות עם פירות. חורצ'ק ואני אני דווקא מעדיפים בצקים פריכים (טארטים) שמשלבים פירות כמו למשל העוגה הזו שאנחנו יכולים ליישר בלי הפסקה, אבל הפעם הקדשתי את העוגה לנוביק.

לפני אפייה

בואו לעקוב אחריי גם באינסטגרם, שם אני מעלה סרטונים בלייב ישירות מהמטבח

ויש לי גם קבוצה בפייסבוק בה אני והחברים משתפים מתכונים שווים ותמונות

ככה מסדרים את התפוחים.

עוגת תפוחים בחושה וקלה להכנה

מצרכים לתבנית בקוטר 26 ס"מ

  • 75 גרם חמאה רכה (לפרווה שימו שמן קוקוס)
  • 3/4 כוס סוכר
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 3 ביצים גדולות בטמפרטורת החדר
  • 1 מיכל יוגורט 3% (200 גרם) (לפרווה שימו מחית תפוחים באותה כמות)
  • 1 כפית תמצית וניל/מחית וניל
  • 1 כוס קמח תופח / קמח עוגות רגיל + 1 שקית אבקת אפייה
  • 6 תפוחים ירוקים מזן גרני סמית בינוניים (החמצמצים)
  • 1 כפית קינמון
  • 2 כפיות סוכר קנים (חום בהיר)

אופן הכנה

מחממים תנור לחום של 175 מעלות.

מכינים את בלילת העוגה: שמים בקערת המיקסר עם וו גיטרה חמאה, סוכר וסוכר וניל ומקציפים כמה דקות לתערובת אוורירית.

מוסיפים ביצים וממשיכים להקציף.

מוסיפים יוגורט ותמצית וניל ומקציפים עד להטמעה.

מוסיפים קמח תופח ומקציפים עוד חצי דקה, רק עד שהקמח נטמע בבלילה.

משמנים תבנית אפייה ומוזגים את הבלילה לתבנית. משטחים כך שהבלילה תתפזר באופן שווה בתבנית.

מכינים תפוחים: קולפים את התפוחים ומוציאים את הליבה. חוצים את התפוחים לשניים ופורסים כל חצי לפרוסות דקות שוות בעוביין פחות או יותר.

מסדרים את התפוחים על הבלילה כך שיבלטו החוצה (תיעזרו בסרטון).

בעזרת מסננת מפדרים את התפוחים בקינמון ובעזרת כפית מפזרים סוכר.

אופים 45-50 דקות עד שהעוגה שחומה, יציבה וכשנועצים קיסם הוא יוצא יבש.

מצננים היטב לפני שמחלצים מהתבנית.

העוגה לא שרדה אצלנו אפילו יום אבל נשמרת שלושה ימים מחוץ למקרר ועד שבוע במקרר.

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • דלעת מקורמלת עם בצל על מצע קוסקוס עם סוכר וקינמון
    דלעת מקורמלת עם בצל על מצע קוסקוס עם סוכר וקינמון
  • עוגת שוקולד וקרם קפה מהירת הכנה
    עוגת שוקולד וקרם קפה מהירת הכנה
  • עוגת שקדים ואגסים בחושה
    עוגת שקדים ואגסים בחושה
  • סופגניות מהירות הכנה עם טריק מדליק
    סופגניות מהירות הכנה עם טריק מדליק
עוגות בחושות קינמון תפוחים

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

52 תגובות

  1. ויויאן מנטש הגב 15 בפברואר 2022 בשעה 11:51

    עוגה נהדרת
    שמתי שמנת חמוצה במקום יוגורט
    יצא מושלם תודה 🥰

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 16 בפברואר 2022 בשעה 18:40

      תחליף מצויין

  2. שרה הגב 19 בספטמבר 2021 בשעה 23:28

    היי
    אני רוצה להכין אותה פרווה ואין לי שמן קוקוס
    במה אפשר להמיר את החמאה?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 21 בספטמבר 2021 בשעה 16:50

      היי שרה.
      אפשר מרגרינה

    • גאולה הגב 28 באוקטובר 2021 בשעה 13:26

      וואו..אני מכינה הרבה עוגות תפוחים ,אבל העוגה הזו,גם קלה להכנה וממש מעולה.
      תודה על המתכון.

      • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 30 באוקטובר 2021 בשעה 15:32

        היי גאולה,
        כייף ממש לשמוע ♥
        תודה רבה

  3. אסתי הגב 12 בספטמבר 2021 בשעה 7:12

    מתכון מעולה…
    ניסיתי את שתי האפשרויות,גם את המתכון החלבי וגם הפרווה.
    קל להכנה
    100% הצלחה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 12 בספטמבר 2021 בשעה 14:04

      היי אסתי,
      כייף ממש לשמוע
      חתימה טובה

  4. Rita הגב 25 ביולי 2021 בשעה 7:06

    העוגה לא יצא משום מה:(
    יצא מאוד נמוכה, התפוחים רכים אבל הבצק לא נאפה מספיק ביניהם. היה בתנור כשעה וחצי. מלמעלה כמעט נסרף אז הוצאתי. הריח כמובן בבית היה מעלף אבל העוגה לא יצא.

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 25 ביולי 2021 בשעה 11:48

      היי ריטה,
      זאת עוגה פשוטה וטובה שהמון אנשים הכינו. היא אכן נמוכה וזה הייחודיות של המרקם שלה. אולי החלק התחתון של התנור לא עבד??

  5. מירי הגב 18 ביוני 2021 בשעה 20:58

    חבל התפוחים לא התרככו מספיק.
    הטעם נפלא

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 19 ביוני 2021 בשעה 19:04

      היי מירי,
      כנראה פרסת עבה מידי

  6. עידן הגב 7 במאי 2021 בשעה 3:44

    תודה רבה על המתכון
    העוגה יצאה מאוד טעימה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 7 במאי 2021 בשעה 13:29

      שמחה מאוד לשמוע. תודהה

  7. אורלי תמיר הגב 21 באפריל 2021 בשעה 12:33

    העוגה נראית כל כך מפתה….ואני..טבעונית….במה אוכל להחליף את הביצים?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 21 באפריל 2021 בשעה 19:09

      היי אורלי יקרה,
      תודה רבה. אני לא מומחית להמרת מתכונים לטבעוניים אבל ממה שאני יודעת מחית תפוחים מחליפה את הביצים

    • בעז הגב 30 באפריל 2021 בשעה 13:15

      בננות. 100 גרם על כל ביצה.

      • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 30 באפריל 2021 בשעה 15:12

        תודה רבה בעז

  8. איילת הגב 4 במרץ 2021 בשעה 9:42

    אין לי סוכר קנים. מה חשיבותו? האם ניתן לשים משהו זמין יותר במקומו או פשוט לוותר עליו?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 4 במרץ 2021 בשעה 16:18

      את יכולה סוכר רגיל

  9. עדנה הגב 26 בפברואר 2021 בשעה 21:00

    הכנתי את העוגה היום,

    והיא יפיפיה ןטעימה מאודד!
    כל אחד שטעם אהב:)

    תודה:)

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 27 בפברואר 2021 בשעה 23:58

      תודה רבה עדנה

  10. רונית הגב 1 בדצמבר 2020 בשעה 13:24

    זו עוגה אליפות!!!
    האמת… כל המתכונים שלך שאפיתי הם אליפות.
    העוגה הזו קלה להכנה וטעימה כאילו השקעת עבודה רבה ?
    תודה לך יהודית על עוד מתכון נפלא ❤️

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 2 בדצמבר 2020 בשעה 21:37

      תודה רבה רונית
      כייף לשמוע

      • Guila הגב 5 בדצמבר 2020 בשעה 21:17

        יהודית יקרה
        הכנתי את עוגת התפוחים
        את אלופה זה מיוחד אשמח למתכונים ממך תודה

        • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 6 בדצמבר 2020 בשעה 8:06

          תודה רבה יקרה,
          את יכולה להירשם בתיבה להרשמה שיש בבלוג. אם תרצי ארשום אותך

  11. Tikva הגב 13 בספטמבר 2020 בשעה 20:17

    כוס קמח אחת לשקית אפייה אחת ? אולי זה כפית אחת לכוס קמח

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 13 בספטמבר 2020 בשעה 21:36

      היי תקווה, בדיוק מה שכתוב

  12. רחל הגב 13 בספטמבר 2020 בשעה 8:06

    משמע מצויין! האם ידוע לך מה המידה המדוייקת של גביע היוגורט? האם זה כוס?
    תכננת לאפות לראש השנה
    תודה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 13 בספטמבר 2020 בשעה 9:32

      היי רחל, כתוב במתכון 200 גרם.
      חג שמח

  13. כנרת הגב 22 באוגוסט 2020 בשעה 9:15

    עוגה מושלמת ומהירה, ?
    תודה רבה יהודית

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 22 באוגוסט 2020 בשעה 13:16

      תודה כנרת, אני שמחה שאהבת

  14. לורה הגב 21 ביולי 2020 בשעה 21:50

    ערב טוב ! במקום תפוחים אפשר פירות אחרים

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 21 ביולי 2020 בשעה 23:52

      בהחלט כן לורה, עם כל פרי שאת אוהבת

  15. קארין אופיר הגב 19 במאי 2020 בשעה 23:36

    היי! האם ניתן להכין בשתי תבניות אינגליש קייק?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 19 במאי 2020 בשעה 23:47

      אפשר אבל קחי בחשבון שהעוגה גם ככה לא ממש גבוהה אז תבניות לא גדולות.

  16. אורית הגב 6 במאי 2020 בשעה 14:56

    רוצה להגיד שזו עוגת התפוחים הכי טעימה שהכנתי(ואני אופה לא מעט)..מתחסלת בציק..ואפילו הילד שטען בתחילה שלא אוהב עוגת תפוחים..עף עליה..ומבקש שוב ושוב..מחר הולכת להכין לו.. שוב 🙂

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 6 במאי 2020 בשעה 16:31

      איזה כייףףף לשמוע אורית. תודההה שחזרת לעדכן ♥

  17. רותם הגב 3 באפריל 2020 בשעה 23:14

    אפשר עם קמח כוסמין במקום קמח רגיל?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 4 באפריל 2020 בשעה 8:12

      בהחלט אפשר. אותה כמות בדיוק

      • קרן הגב 27 באפריל 2020 בשעה 20:36

        עוגה מדהימה
        טעימה ברמות על
        אין עלייך ועל המתכונים שלך 🙂

        • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 27 באפריל 2020 בשעה 21:34

          איזה כייףףףף לשמוע קרן
          תודה

  18. אילנית הגב 31 במרץ 2020 בשעה 8:19

    היי, על כוס אחת של קמח מוסיפים שקית שלמה של אבקת אפייה? בדרך כלל זה כפית לכוס …

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 31 במרץ 2020 בשעה 8:30

      כן אילנית. זה בדיוק המתכון

  19. Sarah הגב 15 במרץ 2020 בשעה 8:25

    הי יהודית בעוגת התפוחים האם אפשר לשים במקום יוגורט מים או קופסה אחת רסק תפוחים (דאבל תפוחים)?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 15 במרץ 2020 בשעה 9:15

      היי שרה, אחרי שביררתי עם חברים בקבוצת הפייסבוק שלי, מחית תפוחים יכולה להחליף יוגורט

  20. מיכל הגב 14 במרץ 2020 בשעה 23:45

    במקום יוגורט מה אפשר לעשות, כדי שהעוגה תהיה פרווה❔

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 15 במרץ 2020 בשעה 0:24

      אולי מעדן סויה כלשהו

  21. מיכל הגב 14 במרץ 2020 בשעה 22:48

    האם אפשר שמנת חמוצה במקום יוגורט? תודה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 15 במרץ 2020 בשעה 0:24

      היי מיכל. בהחלט כן

  22. אורית הגב 14 במרץ 2020 בשעה 12:35

    אפשר זן אחר של תפוחים?
    בנמצא רק פינק ליידי…

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 14 במרץ 2020 בשעה 14:06

      היי אורית. אפשר כל סוג. פשוט הגרני סמית יותר מתאימים לאפייה

השארת תגובה

ביטול

שלום שלום וברוכים הבאים 🙂 איזה כייף שאתם פה. שמי יהודית אבל החברים שלי קוראים לי ג'ודי. בשנת 2011, באופן אקראי לחלוטין התחלתי לכתוב בלוג באתר "תפוז" שאירח כותבים/בלוגרים באתר שלו.......... להמשך קריאה

אביב תיקונים והתקנות - כל סוגי התיקונים לבית ולעסק עם שרות מושלם ואחריות

למעבר לדף העסקי לחצו כאן

050-3221145 - גידי

📌 צביעה איכותית ונקיה.
📌 כל התיקונים לבית ברמה גבוהה.
📌 שיפוץ אמבטיה/מקלחת.
📌 מכירה והתקנת פרקטים.
📌 דלתות פנים ודלתות כניסה.
📌 מנעולן מוסמך.
📌התקנת אביזרי אמבטיה.
📌תליית וילונות.
📌תליית טלויזיות.
📌תליית מדפים.
📌תליית מראות.
📌תליית תמונות.
📌טיפול ותיקון דוד שמש.
📌החלפת שקעים ומפסקים.
📌הרכבת גופי תאורה.
📌תיקון תריסים.
📌החלפת רשתות.
📌החלפת כל סוגי הברזים.

הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!




פרגנו לי בלייק
חפשו פה מתכון ספציפי
כל המתכונים לפי קטגוריות



בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
הלוחשת לאוכל גם באינסטגרם

yehudit_aviv

יהודית אביב הלוחשת לאוכל
כשמתחשק לי עוגיות שוקולד צ׳ כשמתחשק לי עוגיות שוקולד צ׳יפס ולא בא לי לחכות שעותתת שההצק יתקרר🙈
אזזזז  חמש דקות הכנה, בלי מיקסר ובלי המתנה… רבע שעה אפייה וזהווו 
עוגיות מושלמות בכלום זמן
 המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל עוגיות שוקולד ונוטלה קלות לככנה הלוחשת לאוכל
.
.
.
#chocolate #chocolatechipcookies #chocolatelab #chocolates #שוקולד #שוקולדציפס #שוקולדים #שוקולדחלב #עוגיותשוקולדציפס #עוגיותשוקולדציפס🍪
מתבקש מרק אבל אני תמיד מעדיפה מתוקים אז מתחממת לי עם הרוגעלך הכי טעימים שתכינו אי פעם

המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל רוגעלך הלוחשת לאוכל ותכף שמה לינק בסטורי
.
.
.
#chocolate
#chocolatecake
#רוגעלך
#רוגלך
אם לא יצא לכם עדיין להכין מר אם לא יצא לכם עדיין להכין מרק תפוחי אדמה, אתם חייבים. הוא קטיפתי וטעיםםם
המתכון בבלוג, תכתבו בגוגל מרק תפוחי אדמה הלוחשת לאוכל
.
.
#potato
#soup
#potatpsoup
#israelinstagram
#ontheblog
#lovesoup
#lovepotato
תעשו טובה לעצמכם ולכו להכין תעשו טובה לעצמכם ולכו להכין עכשיו בצק מקדים לחלה. מחר בבוקר תיכנסו לבלוג שלי תכתבו בגוגל חלה לשבת עם בצק מקדים הלוחשת לאוכל. יעלו כמה וכמה מתכונים וכולם מעולים. תכינו ותבינו את ההבדלים בין חלה רגילה לחלה עם בצק מקדים.

כדי להקל עליכם אני שמה לכם פה את המתכון לבצק המקדים שלוקח חצי דקה להכין אותו. 
תערבבו יחד קמח, שמרים ומים לפי הכמויות למטה, תכסו ותשאירו כל הלילה על השייש. מחר תמשיכו לפי המתכון מהבלוג. 
תהנו❤️❤️
1.5 כוסות קמח
1/4 כפית שמרים יבשים
3/4 עד 1  כוס מים

נ. ב. שמה לכם לינק לחלות בסטורי, תבואו
.
.
.
#hallabread
#halla
#bread
#חלהלשבת
#חלה
#שבת
#שבתשלום
כמה דקות קטנות ויש עוגת תפוחים הכי קלה והכי טעימה.
כל מה שצריך זה קערה ותבנית.
שטרוייזל מלמטה, תפוחים במרכז ושטרוייזל מלמעלה וזהו! לתנור.
תכינו קצפת או שמנת חמוצה או גלידת וניל ואתם מסודרים
המתכון עכשיו בבלוג. תכתבו בגוגל עוגת תפוחים מדהימה קלה להכנה הלוחשת לאוכל
.
.
.
#applestart
#applecakes
#apples
#tart
#cakesofinstagram
#cake
#israelinstagram
#ontheblog
#cakeslovers
#cakecakecake
הכנתי מלאווח היסטרי, לא נכין ממנו זיוה??
חפשו בהיילייטס או בבלוג את המתכון למלאווח, תוציאו מהמקרר את כל הגבינות הטעימות שיש לכם, תערבבו עם הרבה תרד בייבי טרי (אין צורך לחלוט), שימו מלח, פלפל שחור וקורט אגוז מוסקט ותמלאו את המלאווח ותגחגלו לרולדה.
תמרחו ביצה ותפזרו שומשום
אפייה: 160 מעלות בערך 45 דקות, עד שמקבלים צבע שחום יפה

זהו!!!

.
.
.#מלאווח
#מלאווחאדיר
#מאפים
#yamanfoods
#melawach
#בצקים
#בצקעלים
#cheese
#גבינהבולגרית
#
בצק שמרים פטנט, אחד הטובים ש בצק שמרים פטנט, אחד הטובים שאני מכינה כבר מיליון שנים. את הבצק עצמו לא מתפיחים אלא רק את המאפים המוכנים והבצק עובר קיפולים עם חמאה. הפעם מילאתי בגבינה אבל אפשר עם תפוחים, פרג, שוקולד וכל מלית שאתם אוהבים.
המתכון בבלוג. תכתבו בגוגל בצק שמרים מדופף הלוחשת לאוכל
.
.
.
#cheesecakes
#cheeselover
#cheesecakefactory
#cakesofinstagram
#cakes
#israelinstagram
#ontheblog
#lovetocook
#instegram_israel
#cheeseboard
לאאא אל תכינו!! אתם לא תצליחו לעצור בראשונה וגם לא בשנייה, אז פשוט אל תכינו 🙈
מי שבכל זאת רוצה להתפרע🤣🤣 המתכון בבלוג ותכף שמה לינק בהיילייטס ובסטורי
.
.
.
#chocolatecookies
#chocolate
#cookies
#chocolover
#ontheblog
#onthetable
#israelinstagram
#lovecookies
#cookieslover
#cookieslovers
הכרוביות בשיא הטריות והטעם הכרוביות בשיא הטריות והטעם שלהן ואני מכורה 🙈 אז דבר ראשון תשמרו את הפוסט כדי שתוכלו תמיד להיזכר שהוא קיים ולהכין אותו😉

אם תתחילו עכשיו, עוד חצי שעה תהיה תבנית היסטרית של כרובית וטחינה כתוספת לעיקרית או כעיקרית בעצמה
.
.
המתכון בשיתוף טחינת טורקיז המעולה ותכף מעלה קישור לסטורי
@turkiz_tahini
.
.
. #tahini
#israelinstagram
#ontheblog
#onthetable
#inmyblog
#lovetahini
#veganfoodshare
#veganfood
#vegansalads
#veganlife
#califlower
#vegetables
#vegetablesreceipes
#vegetablegardening
לתמונות נוספות לחצו פה בואו לעקוב אחריי באינסטגרם
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס