יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות ועוגיות עם פרג
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות ועוגיות עם פרג
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • צרו קשר
יהודית אביב הלוחשת לאוכל
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות ועוגיות עם פרג
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • קצת עלי
  • youtube
  • מתכונים
    • מתכוני בסיס
      • בצקים
      • סירופ מלבי ביתי ללא צבעי מאכל (טבעוני)
      • קרם ארטישוק מושלם
      • שום קונפי שמכינים בתנור
      • מרציפן ביתי מושלם בקלי קלות
      • רוטב איולי שום ביתי
      • גבינת שמנת ביתית
      • רוטב פסטו
      • גבינת מסקרפונה ביתית
      • ריבת חלב – Dulce de leche
      • מחית פיסטוק
      • חלב מרוכז ביתי רגיל וגם טבעוני
      • סחוג אדום ביתי וסוד קטן
      • עגבניות שרי מיובשות
    • עוגות
      • עוגות ועוגיות עם פרג
      • עוגות מהירות הכנה
      • רולדות
      • עוגות בחושות
      • עוגות גבינה
      • עוגות פרי
      • עוגות תותים
      • עוגות תפוחים
      • עוגות שוקולד
      • עוגות עם ריבת חלב
      • עוגות שמרים
      • עוגות קוקוס
      • עוגות מוס וקרם
      • פאי וטארט
      • חיתוכיות
    • עוגיות
      • עוגיות מרוקאיות ועוגיות לאירועים מיוחדים
      • עוגיות שוקולד
      • עוגיות גבינה
      • עוגיות אגוזים
      • עוגיות שקדים
      • עוגיות תמרים
      • עוגיות פריכות
      • עוגיות שומשום
      • עוגיות מלוחות
    • בלינצ'סים, קרפים ופנקייקים
    • מתכונים לחגים
      • מתכונים לראש השנה וחגי תשרי
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לט"ו בשבט
      • מתכונים לפורים
      • מתכונים לפסח
        • מתכונים למימונה
      • מתכונים ליום העצמאות
      • מתכונים לשבועות
    • ריבות וממתקים
    • שוקולד
    • קינוחים, גלידות ומקפאים
      • קינוחי כוסות
      • גלידות ומקפאים
    • תבשילים ונלווים
      • מקבץ מתכונים שהכנתי בסירים של מגנוס
      • הכל בסיר אחד
      • בשר
      • עוף
      • דגים
      • ירקות
      • תוספות
      • סלטים
      • מרקים
      • ממולאים
      • אורז
      • פסטות
      • ממרחים
      • רטבים ביתיים
      • קל ומהיר
      • פרווה
      • טבעוני
      • מאכלי עמים ועדות
    • לחמים, לחמניות ומאפים
      • חלות מעוצבות
    • פיצות ופוקצ'ות
    • קישים, פשטידות, לביבות וכיסנים
    • ללא גלוטן
    • כל מיני
  • המדריך לאפייה
    • בצק רבוך – כל הטיפים לבצק המושלם
    • המדריך לפריך
    • מי פוחד משמרים??
  • המרת מידות
  • טיפים
  • צרו קשר
פסטייה מרוקאית אישית
ראשי » בשר » פסטייה מרוקאית אישית

פסטייה מרוקאית אישית

יהודית אביב הלוחשת לאוכל 20 בספטמבר 2019 23 תגובות

פסטייה מרוקאית בעיצוב מהמם שיגנוב את ההצגה על שולחן החג. יש גם סרטון שמסביר בדיוק איך מכינים בקלות את העיצוב המהמם הזה

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
פסטייה מרוקאית

את הפסטייה המרוקאית מכינים בעיקר בראש השנה, חג בו נוהגים לאכול מאכלים מתקתקים וגם באירועים מיוחדים. למעשה זו מלית של בשר או עוף שמערבבים עם פירות יבשים, מתבלים עם הרבה תבלינים ארומתיים שמעניקים למנה טעם וריח מיוחדים, עוטפים בבצק פילו ואופים. את הפסטייה מגישים עם אבקת סוכר או סילאן.

פסטייה מרוקאית

למרות שהיא נראית מורכבת היא אחת המנות הקלות להכנה והיא מאוד סלחנית כי אפשר להכין אותה מראש ולהקפיא לפני או אחרי האפייה. כדי לשמור על העסיסיות של המלית אני אוהבת להשתמש בפרגיות ובשר בקר טחון. את הפירות היבשים אני משרה במים רותחים כדי לנטרל מעט את המתיקות ואז מקבלים מתיקות מעודנת כי בכל זאת זה אוכל ולא קינוח.

פסטייה מרוקאית

אפשר להכין אותה כמו עוגה שלמה או כמו שאני אוהבת להכין במנות אישיות. הכנתי לכם סרטון שתראו איך מגיעים לצורה המשגעת הזאת שנתקלתי בה לפני כשנתיים ברשת ועד עכשיו לא יצא לי להכין איתה מאפה. אז כל דבר בזמנו ועכשיו זה הזמן הכי טוב.


פסטייה מרוקאית אישית

לפני שמתחילים

  • לכל פסטייה משתמשים בדף פילו אחד.
  • לכל חברה יש כמות שונה של דפי פילו באריזה. בכל מקרה אם נשארת מלית אפשר להקפיא אותה למועד אחר.
  • ניתן להכין את המאפים כמה ימים מראש ולהקפיא אותם גם לפני אפייה וגם אחרי אפייה. בשני המקרים זה יוצא מעולה. אם מקפיאים אחרי אפייה, מפשירים חצי שעה, מכסים בנייר כסף ומחממים בתנור חם.
  • אני משרה את הפירות היבשים במים רותחים כדי לנטרל מעט את המתיקות. אם אתם מעדיפים ממש מתוק אז תוותרו על השלב הזה.

מצרכים לכ – 10-12 פסטיות אישיות בינוניות

  • חבילה בצק פילו שהופשר לילה במקרר
  • 1/2 כוס שמן זית למריחה על הבצק
  • 10 יחידות משמש מיובש
  • 7 יחידות תאנים מיובשות
  • 10 יחידות שזיפים מיובשים
  • 100 גרם צימוקים בהירים
  • 2 בצלים גדולים
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 5 יחידות סטייק פרגית טרי
  • 250 גרם בשר בקר טחון טרי
  • 1 כפית קינמון
  • מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • קורט אגוז מוסקט
  • חצי כפית זנגביל טחון
  • חצי חבילה פטרוזיליה קצוצה
  • חצי חבילה כוסברה קצוצה
  • 100 גרם אגוזי מלך קצוצים

אופן הכנה – המילוי

משרים את המשמש, התאנים, השזיפים והצימוקים חצי שעה במים רותחים ומסננים.

קוצצים את הפירות היבשים למעט הצימוקים לקוביות קטנות מאוד.

קוצצים את הבצל לקוביות ומטגנים בשמן זית בסיר נמוך ורחב עד להזהבה. מוסיפים את הפרגיות לסיר וצורבים אותן היטב מכל הכיוונים עד להזהבה. לא לבשל עד הסוף אלא רק חלקית כדי שיהיה קל לחתוך אותם לקוביות. מוציאים את הפרגיות מהמחבת, מקררים מעט וחותכים לקוביות קטנות.

לאותה מחבת מוסיפים את הבשר הטחון ומטגנים כמה דקות תוך כדי שמפוררים אותו עם מזלג.

מחזירים את הפרגיות לסיר ומוסיפים גם את הפירות היבשים שקצצנו ואת הצימוקים.

מתבלים בקינמון, מלח, פלפל שחור, אגוז מוסקט וזנגביל ומערבבים על להבה בינונית תוך ערבוב מתמיד בערך 5-10 דקות עד שהפרגית מוכנה. מכבים את הגז.

קוצצים כוסברה ופטרוזיליה, מוסיפים לסיר ומערבבים. מוסיפים גם אגוזי מלך קצוצים ומערבבים.

טועמים ומתקנים תיבול.

מניחים בצד לצינון מוחלט לפני שממלאים את דפי הפילו.

הכנת הפסטייה

מוציאים את הבצק מהמקרר, מניחים על מגבת מטבח נקייה ומכסים במגבת נוספת. לבצק יש נטייה להתייבש, לכן לעבוד בזריזות ואת הבצק שלא עובדים לכסות היטב במגבת.

לקחת כל פעם דף אחד, למרוח היטב את כל הדף עם מברשת בשמן זית או בתרסיס שמן.

מכווצים את הדף במרכז מהחלק הקרוב אלינו לחלק הרחוק יותר למעין מניפה (יש סרטון למעלה).

מניחים מהמלית בנדיבות ומקפלים.

מכינים כך את כל הדפים. בשלב הזה ניתן לאחסן בקופסא ולהקפיא עד לשימוש.

אופים בתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות כ- 15-20 דקות או עד שהפסטייה מקבלת צבע זהוב יפה.

לפני ההגשה מפזרים מעל אבקת סוכר או מזלפים סילאן ומגישים חמים או בטמפרטורת החדר.

Print Friendly, PDF & Emailלהדפסה
מתכונים נוספים שלא תרצו לפספס
  • 33
    קוסקוס מתוק חגיגי לחגים ואירועים מיוחדים
  • קציצות אפונה ושומר
    קציצות בשר עם אפונה ושומר
  • פשטידת פילו וברוקולי
    פשטידת פילו וברוקולי קלה להכנה
  • פירות יבשים מולאים בשר
    פירות יבשים ממולאים בשר שמכינים בתנור
בצק פילו פירות יבשים פסטייה

יהודית אביב |להציג את כל הפוסטים של יהודית אביב הלוחשת לאוכל


« פוסט קודם
פוסט הבא »

23 תגובות

  1. אשכר הגב 20 בספטמבר 2024 בשעה 17:38

    אם אכין מעין צלוחיות מהבצק אוכל להגיש עם הבשר ללא אפיה נוספת אחכ?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 22 בספטמבר 2024 בשעה 7:49

      בוודאי שאפשר. כמו הפטה כבד שהכנתי. פשוט לאפות את הכוסיות ואת המלית בנפרד ולהגיש יחד

  2. דני הגב 24 בספטמבר 2022 בשעה 11:11

    הכנתי והקפאתי (ומקווה לטוב). האם להפשיר לפני שמכניסים לתנור? האם להוסיף זמן אפייה?

    תודה רבה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 24 בספטמבר 2022 בשעה 11:23

      להפשיר ולחמם עד שחוזרת הקריספיות. אין בעייה זה יוצא מצויין

  3. שובל הגב 10 בנובמבר 2020 בשעה 20:08

    מעוניינת להכין רק עם פרגית.. ניתן? או שזה לא יצא כצו שצריך
    צעדיפה לוותר על הטעם של הבשר בפסטייה

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 11 בנובמבר 2020 בשעה 7:26

      היי שובל,
      אין בעייה בכלל להכין רק עם פרגית

  4. שלי הגב 16 בספטמבר 2020 בשעה 1:15

    תודה רבה! יצא מדהים 🙂

    ממליצה!!!

    שנה טובה!

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 16 בספטמבר 2020 בשעה 14:23

      איזה כייף שלי
      תודה וחג שמח

    • אורפז הגב 15 באוקטובר 2020 בשעה 10:52

      היי
      האם ניתן להכין הכל היום ולהקפיא
      ומחר כבר להכין לתנור ישר?

      • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 15 באוקטובר 2020 בשעה 13:14

        היי אורפז. בהחלט כן

      • לימור הגב 21 בספטמבר 2022 בשעה 18:10

        תקשיבי!! יצא מדהים, הכנתי שיהיה לערב חג, הקפאתי ללא אפייה אבל 1 הייתי חייבת לנסות אז אפיתי אותו, הילדים שלא אוהבים בשר מתוק עפו על זה(בוגרים), בכל אופן הסתבכתי עם הפילו, כל דף היה דבוק לעוד אחד ושניסיתי להפריד זה נקרע, זה ממש הגיע ככה בזוג , מה עושים על מנת להפריד, או אולי תמליצי על חברה טובה, השתמשתי ב3 האופים אכזבה

        • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 21 בספטמבר 2022 בשעה 18:54

          היי לימור
          מהמםם שאהבת.
          פילו זה מזל כי הם כנראה משאירים אותם מחוץ למקרר ואז הדפים נדבקים. לרוב אני באמת עובדת עם שניים יחד כי אין ברירה.

  5. מלי הגב 24 ביוני 2020 בשעה 8:38

    הי רציתי לישאול אם יש אפשרות להכין רק עם בשר בלי הפירות היבשים ואיזה סוג בשר לשים

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 24 ביוני 2020 בשעה 9:02

      היי מלי,
      אז זה כבר לא יהיה פסטייה. ברור שאפשר. את יכולה כל בשר שאת אוהבת

  6. הודיה הגב 11 במאי 2020 בשעה 11:32

    יהודית, תודה על המתכון! הכנתי אותו לשבת ויצא מושלם!!!
    הכנתי כל פסטייה מדף פילו אחד. כתבת פה באחת התגובות שכתוב לחתוך כל דף ך9.. משו כזה.. ואין במתכון הוראה כזו.
    האם צריך להכין את הפסטייה משכבות עלי פילו?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 11 במאי 2020 בשעה 19:07

      תודהה הודייה, הפוסט מעודכן. התגובה ישנה. תתייחסי רק למתכון

  7. ויקי הגב 14 בדצמבר 2019 בשעה 19:02

    היי
    את הפירות היבשים הקצוצים מוסיפים רק בסוף לאחר טיגון הבשר?

    • יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 14 בדצמבר 2019 בשעה 20:31

      היי ויקי,
      תקראי סעיף 5

  8. סיגל הגב 22 באוקטובר 2019 בשעה 21:15

    פסטייה חגיגית מיוחדת וטעימה תודה על הסרטון ברור וקל להכנה מדמיינת את הביס ?❤

  9. יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 28 בספטמבר 2015 בשעה 19:28

    כל פעם דף אחד שחותכים לתשעה מרובעים ושמי אחד על השני שלושה מרובעים. הכל כתוב מפורט…רק צריך לקרוא

  10. Unknown הגב 28 בספטמבר 2015 בשעה 7:14

    יהודית שאלה בבקשה… המילוי צריך להיות בתוך 3 שכבות של פילו? זא להניח 3 דפים ואז לחתוך לריבועים?
    יש צורך להבריש את הדפים בשמן?

  11. יהודית אביב הלוחשת לאוכל הגב 29 באוגוסט 2015 בשעה 19:43

    להכין את כל השלבים יום לפני ולאפות רק ביום החג או לחילופין לאפות אפייה חלקית ולהקפיא. ביום החג להפשיר ולסיים אפייה. אישית, אני מעדיפה הכל טרי באותו יום. סה"כ זה לא לוקח זמן להכין. את המלית אפשר להכין יום לפני כך שזה חוסך את ההכנה….הכל יחד כולל אפייה לא גוזל המון זמן.

  12. nati הגב 29 באוגוסט 2015 בשעה 14:38

    נקרא נפלא. תודה.
    ואם רוצים להכין מראש ?, לערב החג, מה לעשות, לאפות חלקית או אפיה מלאה ?

השארת תגובה

ביטול

הרשמה לבלוג

תודה שנרשמתם לעדכונים מהבלוג. תהנו!




פרגנו לי בלייק
חפשו פה מתכון ספציפי
כל המתכונים לפי קטגוריות



בואו לעקוב אחרי
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס